besplatni it i dizajn centar
 
Šta kažu naši polaznici
igor dikic"Namera mi je bila da završim ITAcademy i odem u inostranstvo gde su već bili mnogi moji prijatelji koji su se hvalili odličnim zaradama kao programeri. Ali sada sam u svojoj kompaniji razvio kompletno novi softverski paket koji mi je omogucio da zarađujem nekoliko puta više nego pre upisa na ITAcademy...” Igor Dikić, Beograd

"Iznenađen sam nivoom podrške koju sam dobio. Hvala puno svima. Ovakvu korisničku podršku ima malo koja škola ili fakultet i u inostranstvu, a kod nas i da ne pričamo, zato vam želim svako dobro i uspešan dalji rad..." Boro Lučić, Australija

"Obuku sam brzo i efikasno završila sa velikim procentom uspešnosti. To sam ostvarila zahvaljujući Vama i Vašem DL sistemu. Ceo proces je brz, lak i jednostavan. Lekcije su napisane razumljivim jezikom, sažeto, a opet sa velikom količinom korisnih i potrebnih informacija..." Ljiljana Grujić, Gornji Milanovac


IT Akademija iskustva pročitajte sve utiske
 

Microsoft sertifikati

Nakon što završite obuku za karijeru u programiranju, administraciji mreža ili softverskom inženjeringu svima vama smo omogućili besplatno polaganje za jedan od svetski priznatih Microsoft sertifikata. Svakako, naši programi u potpunosti prate praktična i teorijska znanja ne samo za efikasan rad i zaradu već i za polaganje ovog ispita. U zavisnosti od oblasti za koju ste savladali možete odabrati odgovarajući ispit:

Program Microsoft sertifikacije ustanovljen je 1992. godine i do sada je obuku prošlo 9.6 miliona korisnika, dok je 1.8 miliona steklo Microsoft sertifikat širom sveta: 

Microsoft CertificationWorldwide Achievers
Microsoft Certified System Engineer on Windows 2003 (MCSE)
133,399
Microsoft Certified System Administrator on Windows 2003 (MCSA)
208,393
Microsoft Certified System Engineer on Windows 2000 (MCSE)
290,425
Microsoft Certified System Administrator on Windows 2000 (MCSA)
147,810
Microsoft Certified Desktop Technician on Windows XP (MCDST)
47,817
Microsoft Certified Database Administrator on SQL Server 2000 (MCDBA)
151,245
Microsoft.Net Microsoft Certified Solution Developer (MCSD)
33,973
Microsoft Certified Application Developer on Microsoft .NET (MCAD)
84,080


Opširnije o Microsoft sertifikaciji možete pogledati na sajtu Microsoft-a.   


Šta vam nudimo?


Znanje koje polaznik ITAcademy dobija tokom školovanja mnogo je šire i, pored ostalih, obuhvata i znanja koja su potrebna za dobijanje navedenih Microsoft sertifikata.

Kod nas dobijate potrebna znanja i veštine za potpuno osposobljavanje u oblasti projektovanja, implementacije, razvoja i izradi desktop i web aplikacija, kao i administraciji mreža i računarskih sistema u najnovijim Microsoft alatima.

Nudimo obrazovanje iz sledećih Microsoft programa:

Microsoft Administration
Microsoft Web Development
Microsoft Windows Development
Microsoft Azure Development
Microsoft Development
Software Engineering
Software Development
Microsoft Windows Phone Development

 

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Letnji upisni rok je u toku!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.
Copyright 2014 © ITAcademy, ogranak LINK group-a. Sva prava zadržana. Privatnost. Pravila školovanja. Pravila školovanja od 06.05.2014.
Služba za prijem polaznika: office@it-akademija.com; Cara Dušana 34, 11080 Zemun, Beograd, Srbija
+381 (11) 7856 100, +381 (11) 7856 140
Powered by LINK CMS.