LINK group ITAcademy je akreditovana Cambridge škola

LINK group nudi mogućnost sticanja novih kvalifikacija.
Dobijanjem statusa Međunarodne škole od strane Cambridge International Examinations (CIE), LINK group je u mogućnosti da pruža usluge provere, obuke i sticanja širokog spektra međunarodno priznatih kvalifikacija, kao i izdavanja međunarodnih Cambridge sertifikata.

Tom Eason, direktor regionalnog razvoja CIE, je izjavio: “Zadovoljstvo nam je da što je LINK group postala akreditovana Međunarodna škola i nadamo se plodnoj saradnji koja će biti od koristi svim studentima u regionu”.

cambridge certificate

Kao akreditovana Cambridge škola, LINK group nudi studentima u Srbiji i Crnoj Gori mogućnost sticanja kvalifikacija i sertifikata priznatih od strane obrazovnih institucija i poslodavaca širom sveta. LINK group se ponosi saradnjom sa CIE jer time širi paletu svojih usluga, a lokalnoj zajednici nudi kvalitetno obrazovanje.

Koliko je cenjen i gde je sve priznat Cambridge sertifikat, pročitajte u dokumentu na zvaničnom sajtu Cambridge International Examinations.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.