OVAJ 1. MAJ JE PRILIKA
DA PROMENIŠ SVOJ ŽIVOT!

Upiši ITAcademy tokom velike prvomajske akcije i ostvari do 1.050 evra popusta na školovanje za odlično plaćene IT poslove.POSTANI DEO RADNIČKE IT KLASE I STEKNI ZNANJA ZA NAJPLAĆENIJE POSLOVE!

8 sati rada, 8 sati sna i 8 sati prava na vlastiti život…
Kad su radnici grada Čikaga, pre više od jednog veka, sa ovim zahtevom započeli borbu za radnička prava nisu ni slutili da će zauvek ući u istoriju. I dan danas, ta borba se nastavlja! Danas se radnici bore da uopšte dođu do bilo kakvog radnog mesta, da na poslu imaju platu koja će im omogućiti pristojan život i da rade u normalnim uslovima.

Ipak, postoji i radnička klasa koja ne mora da vodi borbu za svoja prava. Oni koji su shvatili da je budućnost u informacionim tehnologijama i postali deo radničke IT klase ne samo da ne moraju da brinu za posao već mogu da biraju gde će i za koju platu raditi.

Zato neka ovaj 1. maj ne protekne samo u znaku jela, pića i odmora. Iskoristi ga da postaneš deo radničke IT klase i da promeniš svoj život i karijeru!

IZABERI IT OBLAST KOJA TE NAJVIŠE INTERESUJE

Odaberi oblast informacionih tehnologija u kojoj želiš da izgradiš uspešnu karijeru. Školovanjem na nekom od 6 odseka ITAcademy specijalizovaćeš svoja znanja i pripremićeš se za profesionalnu IT karijeru za samo 12 meseci:

Programiranje

Postani visoko plaćeni programer. Radi i uči sa timom koji iza sebe ima preko 180.000 radnih sati razvoja softverskih projekata.

Dizajn i multimedija

Upoznaj se sa najsavremenijim programima za dizajn i pretvori svoju kreativnost u jednu od najtraženijih IT veština.

Administracija

Ukoliko tražiš zanimanje koje će ti doneti siguran posao i visoku zaradu, administracija računarskih mreža je tvoj idealan izbor.

IT poslovanje

Stekni veštine koje će ti doneti uspešnu karijeru u oblasti elektronskog poslovanja, online marketinga, biznisa i menadžmenta.

3D dizajn i CAD

Usvoj tražene veštine crtanja, projektovanja i vizuelizacije pomoću najmoćnijih računarskih alata: AutoCAD, 3ds Max i Autodesk Revit.

Razvoj mobilnih aplikacija

Nauči da kreiraš atraktivne aplikacije za mobilne uređaje i postani jedan od najtraženijih stručnjaka u oblasti informacionih tehnologija.

NASTAVA U UČIONICAMA

Predavanja u ITAcademy učionicama su zasnovana na minimumu teorije i maksimumu prakse. Učenje je bazirano na zadacima i projektima, čime se veoma brzo osposobljavaš da samostalno obavljaš budući posao. Nastava se izvodi u Beogradu, 2 do 3 puta nedeljno, u blokovima od 4 časa. Svaki polaznik ima svoj računar, na kom samostalno obavlja zadatke.

ONLINE NASTAVA

Online nastavu možeš pratiti iz bilo kog grada ili zemlje preko najsavremenije Distance Learning platforme. Obuka uključuje online lekcije i materijale, live stream predavanja, video i audio tutorijale, kontakt sa predavačima u realnom vremenu, interaktivne testove za proveru znanja... Baš kao da nastavu pohađaš u učionici. Dovoljno je da imaš računar i internet.

Bez obzira na to za koji od ova dva modela obrazovanja se odlučiš, na kraju školovanja posedovaćeš isti kvalitet znanja koji će ti omogućiti da brzo pronađeš odgovarajući posao.

EDUKACIJA KAKVU NE PRUŽA NIJEDNA DRUGA USTANOVA:
ŠTA JOŠ DOBIJAŠ NA ITACADEMY?

Ono što ITAcademy dodatno izdvaja od svih ostalih edukativnih ustanova jesu brojni edukativni servisi
koji će ti pomoći da ostvariš uspešnu IT karijeru.

img Dobijate 100 besplatnih sati u IT HUBovima za razvoj freelance karijere i startup biznisa Kao polaznik tradicionalne nastave na ITAcademy imate jedinstvenu mogućnost da iskoristite podršku i brojne resurse koje nude coworking HUBovi. Na taj način ćete imati priliku da u društvu rastuće IT zajednice primenite znanja koja ste stekli, upoznate ljude sa kojima ćete pokrenuti zajedničke projekte i stvorite nove poslovne prilike.
imgZa karijeru bez granica Danas je za mnoge profesije poznavanje stranog jezika neophodnost. To je posebno tačno kada je reč o programerima, dizajnerima, IT menadžerima i administratorima. Pored najkompletnije obuke za savladavanje IT veština, na ITAcademy dobijate i mogućnost da potpuno besplatno usavršite svoje znanje engleskog i nemačkog jezika za posaou inostranstvu.
img Steknite dragoceno iskustvo i šansu da budete primećeni Školovanjem na ITAcademy dobijate mogućnost da steknete praktično iskustvo i postanete idealan kandidat za posao u najvećim kompanijama. Na programima kao što su ProgrammingFactory, BusinessGroup i DesignStudio radićete na realnim projektima uz podršku iskusnih stručnjaka i steći ćete nezamenjive veštine koje će vam omogućiti ulazak u svet najuspešnijih programera, dizajnera, menadžera.
imgRadno iskustvo odmah po završetku školovanja Kako biste što pre stekli neophodno radno iskustvo, praktična znanja i tražene veštine, omogućili smo vam da učestvujete u jedinstvenom LINK Apprentice Programu, u okviru kog 3 meseca radite u realnim uslovima poslovanja internacionalne kompanije LINKgroup, osnivača ITAcademy.
imgResursi za profitabilnu karijeru U okviru ITAcademy postoji Centar za razvoj karijere (CCD), koji vam pomaže da donosite najbolje i najprofitabilnije odluke u vezi sa svojom karijerom. Usluge Centra uključuju resurse, posebne programe, seminare i individualna savetovanja na temu razvoja karijere, kao i asistenciju u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.
imgŠansa za zaposlenje na LINK2job sajmu LINK2job sajam zapošljavanja, iza kojeg stoji Centar za razvoj karijere (CCD), idealna je prilika da svoje znanje sa ITAcademy predstavite renomiranim poslodavcima koji tragaju za perspektivnim IT stručnjacima. Na jednom mestu moći ćete da pronađete sve kompanije u kojima biste želeli da radite i kojima odmah možete da se predstavite, date svoj CV ili dogovorite intervjue.
imgVeštine koje garantuju uspeh Personal Development Program omogućava sticanje transverzalnih veština (motivacija, samopouzdanje, fokus, koncentracija, selekcija prioriteta i dr.) neophodnih za uspešno obavljanje posla, ali i za sticanje konkurentskih prednosti atraktivnih za buduće poslodavce ili poslovne partnere.
imgČetvorogodišnje veštine za 12 meseci ili manje Za savladavanje novih veština koristimo proces „arhitektura saznanja“, koji na pravilan način koristi sve savremene medije za prenos znanja. Rezultat je brže preuzimanje novih informacija. Ova nova metodologija omogućava tri do četiri puta veće angažovanje tokom predavanja i učenja, tako da je moguće da u roku od 12 meseci preuzmete veštine za koje su ranije bile potrebne dve do četiri godine. Bez obzira na to da li se školujete tradicionalno ili učenjem na daljinu.
imgZnanje na dodir i svuda sa vama Pomoću besplatne ITAcademy iOS i Android aplikacije možete da pratite predavanja uživo, upravljate kursevima, pristupate nastavnim modulima, lekcijama i multimedijalnim sadržajima, preuzimate materijale za učenje, rešavate testove, komunicirate sa predavačima i organizujete svoje zadatke preko mobilnog telefona ili tablet računara.
imgPomoć u učenju, kad god vam zatreba Školovanje nije uvek jednostavno, a usvajanje najnaprednijih IT veština zahteva pravilan pristup učenju i veoma dobru organizaciju vremena. Ukoliko tokom usavršavanja na ITAcademy budete imali bilo kakvih poteškoća pri savladavanju gradiva, u svakom trenutku možete da se obratite Savetniku za pomoć u učenju.
Savetnik za pomoć u učenju radi sa svim polaznicima koji imaju probleme tokom školovanja, ali i sa onima koji žele da poboljšaju svoje strategije učenja.
imgDa vam školovanje bude zanimljivije Polaznici ITAcademy dobijaju pretplatu na program i sve materijale prve edukativne televizije na ovim prostorima – LINKeduTV. U LINKeduTV paketu naći ćete sve što vam je potrebno da upotpunite svoje školovanje i učinite ga interesantnijim, a ujedno ćete na veoma lak i jednostavan način naučiti mnogo korisnih stvari.

BESPLATNO USAVRŠAVANJE DO KRAJA ŽIVOTA


Znanja koja stekneš na ITAcademy odmah su primenljiva, sertifikati priznati širom sveta, a uslovi u kojima se školuješ najviši mogući.

Međutim, znanje veoma brzo zastareva, posebno u oblasti IT-ja. Zato smo stvorili program koji ti omogućava da i nakon školovanja nastaviš sa usavršavanjem.

Čim se nova verzija softvera za koji si slušao nastavu pojavi u programu ITAcademy, stičeš pravo da se prijaviš za besplatno usavršavanje.

Ovu mogućnost možeš iskoristiti neograničen broj puta, neograničen broj godina. Jednostavno i otvoreno. Najbolje školovanje koje ćeš imati. Dovoljno za dugogodišnju karijeru.


Stekni prestižne međunarodne sertifikate

ITAcademy ima zvanična partnerstva sa međunarodnim organizacijama i najuglednijim svetskim IT kompanijama i institucijama, među kojima su Microsoft, Adobe, Oracle, Zend, Autodesk, Cambridge… Zvanja koja stekneš na ITAcademy imaju istu težinu kao da si ih stekao u jakim centrima u Evropi ili SAD, jer ih dobijaš direktno iz pomenutih organizacija.

microsoft Microsoft Partner Gold Learning Dugogodišnje partnerstvo sa kompanijom Microsoft i status Microsoft Partner potvrđuju najviši nivo znanja i stručnosti u radu sa Microsoft tehnologijama i najbliži poslovni odnos sa kompanijom Microsoft. Ovo našim polaznicima obezbeđuje najnovije MS tehnologije u radu, kompletnu tehničku podršku, tehničke podatke, sve vrste raspoloživih MS softvera, beta verzije i druge prednosti koje su dostupne samo partnerskim organizacijama. Naši programi u potpunosti prate praktična i teorijska znanja ne samo za efikasan posaoi zaradu već i za polaganje Microsoft sertifikacionih ispita.
adobe Adobe Training Centre Potvrda ugleda, profesionalnosti i kvaliteta školovanja na ITAcademy se ogleda i u dugogodišnjoj saradnji i partnerstvu sa vodećom svetskom softverskom kompanijom Adobe. Ovlašćeni smo Adobe Training Centre, što znači da naši polaznici pohađaju nastavu koja je usklađena sa Adobe programom, koristeći najnovije Adobe softverske pakete. Pored toga, naši polaznici imaju mogućnost sticanja prestižnih Adobe sertifikata, koji predstavljaju potvrdu ekspertskih veština za korišćenje jednog ili više Adobe proizvoda.
linux LPI Approved Academic Partner ITAcademy je LPI Approved Academic Partner, što garantuje ekspertski nivo stručnosti u radu sa Linux i open-source tehnologijama. Ovo partnerstvo potvrđuje da je ITAcademy ispunila sve zahtevne uslove LPI programa i svojim polaznicima obezbedila najsavremeniju obuku, podržanu od ovog instituta.
zend Zend Training Partner ITAcademy je jedan od retkih Zend Training centara u svetu i prvi i jedini Training Center sa licencom za Distance Learning program. U Srbiji, čak dve trećine ukupnog broja Zend serifikata koji predstavljaju industrijski standard za PHP sertifikaciju pripada upravo ITAcademy polaznicima. Zend sertifikat predstavlja industrijski standard za PHP sertifikaciju, koja potvrđuje izvanrednu ekspertizu u oblasti PHP programiranja. Oblasti ispita specifikovane od borda nezavisnih vrhunskih PHP eksperata i zajednice širom sveta osiguravaju priznatost i donose jasnu prednost sertifikovanim Zend PHP inženjerima.
oracle Oracle Oracle sertifikacija demonstrira kompetencije koje se izdvajaju u visokokonkurentskoj oblasti informacionih tehnologija. Oracle sertifikacija omogućava da potvrdite svoja znanja i veštine, budete kvalifikovaniji i različiti od konkurencije na tržištu rada. Oracle sertifikacioni program za Java programiranje i tehnologiju je prestižna međunarodno priznata sertifikacija, koja se fokusira na značajne uloge u razvoju aplikativnog softvera i projektovanja poslovnih sistema.
cisco Cisco Certified Network Associate U pitanju je jedan od najpopularnijih IT sertifikata koji su namenjeni mrežnim inženjerima koji žele da steknu znanje iz oblasti računarskih mreža. Ovaj svetski priznati sertifikacioni program omogućiće vam da steknete praktične veštine koje su potrebne za instaliranje i održavanje mrežne infrastrukture i konfiguraciju mrežnih uređaja.
ciw Certified Internet Web Certified Internet Web (CIW), svetski program za sertifikaciju u oblasti IT i veb tehnologija, pokrenula je zajednica veb-dizajnera i programera pre više od 30 godina. Posedovanje ovog sertifikata predstavljaće jedinstvenu potvrdu veština, kojoj klijenti veruju, i biće najbolji dokaz o vašoj stručnosti za trenutno i buduće zaposlenje.
IQN ISTQB® ISTQB® (International Software Testing Qualifications Board) je neprofitno udruženje koje okuplja stotine međunarodnih stručnjaka za testiranje softvera. Ova organizacija je kreirala najuspešniju šemu za sertifikaciju softver testera sa više od 720.000 izdatih sertifikacija u 129 zemalja širom sveta. Školovanjem na Software Testing and QA programu na ITAcademy stičete znanje koje vam je potrebno za polaganje ispita u okviru ISTQB® Foundation Level sertifikacije, koja predstavlja osnovu i najvažniji deo ISTQB® Certified Tester šeme.
autodesk Autodesk Training Center Autodesk je multinacionalna softverska korporacija, lider u oblasti 3D softvera za dizajn, projektovanje i kreiranje digitalnih sadržaja. ITAcademy je autorizovani Autodesk Training Center (Autodesk ATC), zahvaljujući čemu svojim polaznicima pruža nastavu po Autodeskovim principima obuke koristeći najnovije softverske pakete ove kompanije i omogućava sticanje prestižnih Autodesk sertifikata. Pored toga, ITAcademy je i zvanični Autodesk Authorized Academic Partner (Autodesk AAP) i pruža obuku, resurse i sertifikaciju predavačima, studentima i obrazovnim institucijama.
CompTIA CompTIA Authorized Partner ITAcademy je zvanični CompTIA Authorized Partner što polaznicima garantuje najmoderniju obuku i priliku da usvoje najaktuelnija znanja i veštine za početak ili unapređenje IT karijere. CompTIA je vodeći svetski provajder brend-neutralnih (vendor-neutral) IT sertifikata koji su priznati od najvećih hardver i softver proizvođača, distributera i prodavaca kao što su Microsoft, Hewlett-Packard i Cisco, ali i kompanija Dell, Intel, Lenovo, CompuCom, Ricoh, koje su CompTIA sertifikate proglasile obaveznim za svoje tehničke stručnjake.
IQN International Qualifications Network Kao jedini Registered Training Centre za IQN qualifications u Srbiji, ITAcademy LINK group ti pruža mogućnost da stekneš kvalifikacije vodeće globalne organizacije u oblasti biznisa i IT-ja. Znanja koja pruža ovaj britanski institut idu u korak sa najnovijim trendovima, konceptima i praksama savremenog poslovanja u oblasti informacionih tehnologija i biznisa. Sertifikati IQN zvanično su priznati i cenjeni u više od 160 zemalja sveta.
Python Institute Python Institute Python Institute osnovala je kompanija Open Education and Development Group (OpenEDG) sa ciljem da pruži podršku novim generacijama Python programera i obezbedi im najmoćniju potvrdu veština – visoko cenjenu sertifikaciju. Na programu Python Development na ITAcademy steći ćeš veštine za polaganje ispita i dobijanje sertifikata u okviru Python Institute i time dobiti pristup odlično plaćenim poslovima Python programera.
Unity Technologies Unity Technologies Kompanija Unity Technologies je lider u razvoju najmoćnijeg softverskog alata za izradu modernih 2D i 3D aplikacija i video-igara. Po završetku obuke na MS programima na ITAcademy imaćeš priliku da postaneš vlasnik svetski priznatog sertifikata kompanije Unity Technologies. Ovaj sertifikat predstavljaće potvrdu poslodavcima širom sveta da si vešt u radu sa Unity tehnologijama i u izvođenju projekta od koncepcije do projektovanja, pa i dalje.
Information Technology Specialist Information Technology Specialist Information Technology Specialist program sertifikacije omogućava stručnjacima iz različitih IT oblasti da svoja znanja i veštine dokumentuju visoko cenjenim dokumentom koji izdaju svetski lideri među test centrima – Certiport i Pearson VUE. Ovaj svetski priznat sertifikat veoma je cenjen kod poslodavaca, a predstavljaće potvrdu širokog spektra tvojih sposobnosti – od prepoznavanja i pisanja Python koda do otklanjanja bagova.
ICM The Institute of Commercial Management (ICM) The Institute of Commercial Management (ICM) sertifikacija, kao jedna od vodećih poslovnih sertifikacija, nudi potvrdu kompetencija u širokom spektru poslovnih znanja i veština. ITAcademy je, kao deo kompanije LINKgroup, od strane The Institute of Commercial Management dobila status „Approved ICM Teaching Centre”, čime je ovlašćena za obuku i testiranje radi sticanja ICM kvalifikacija.

ZAPOČNI NAJSAVREMENIJE IT ŠKOLOVANJE!
PRIJAVI SE NA VREME

Od ostvarenja tvojih ciljeva deli te još samo jedan korak. Prijavi se odmah i iskoristi popuste koji važe do 3. maja.
Broj mesta je strogo ograničen!

ITAcademy program Za prijave do
3.5.2023.*
Puna cena 12 rata 18 rata
Online školovanje 1549 2500 137 101
Tradicionalno školovanje 1649 2500 146 107

*Iznos školarine za prijavljene do 3.5.2023. je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200


Za nezaposlene:
platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.
Za sva dodatna pitanja obratite nam se na broj telefona 011/40-11-200 ili putem mejla office@it-akademija.com.Osiguraj svoje mesto na vreme

Prijavi se po sniženim cenama, do 3.5.

Otvori pop-up