Zanima te programiranje,
ali ne znaš odakle
da počneš?

Izaberi idealan programski jezik koji odgovara tvojim interesovanjima

Upoznaj tri najtraženije programerske oblasti i saznaj koji programski jezici će ti omogućiti da uspešno zakoračiš u IT svet.

Najtraženije programerske veštine možeš usvojiti za samo godinu dana školovanja, kroz najsavremeniju tradicionalnu ili online nastavu.

JavaScript

Izaberi svoj put:

Frontend
JavaScript Development Program

Sve veštine web programiranja na jednom mestu

Razvoj interaktivnih web sajtova i web aplikacija jedno je od najtraženijih zanimanja današnjice, a nezadrživi razvoj web tehnologija i interneta samo će još više povećati potražnju za stručnjacima koji se bave Frontend i JavaScript programiranjem.

Zbog toga smo odlučili da od 1. decembra u najmodernije opremljenim učionicama u Beogradu pokrenemo novi program Frontend JavaScript Development, na kome ćete za samo 12 meseci usvojiti znanja koja ćete odmah moći da primenite u praksi i pronađete odlično plaćen posao, koji odlikuje profesiju web programera.

JavaScript

Steknite najkompletnija znanja web programiranja
za samo 12 meseci!

Kroz niz zanimljivih kurseva upoznaćete se sa HTML i CSS tehnologijama, savladati JavaScript programski jezik, izučavati napredne koncepte objektno orijentisanog programiranja, kao i tri danas najpopularnija JavaScript okvira za kreiranje kijentskog dela web aplikacija – Vue.js, Angular i React.

Ovaj program obrađuje i upotrebu Adobe Photoshop i Adobe Illustrator softvera za kreiranje vizuelnih elemenata, tehnike za manipulaciju DOM-om i bibliotekama JQuery i JQuery UI za dizajn interfejsa, a poseban deo posvećen je i kreiranju web igara pomoću JavaScripta. Ukratko, po završetku školovanja na ovom programu bićete maksimalno obučeni za rad sa najpopularnijim tehnologijama i alatima koje koriste uspešni frontend JavaScript developeri.

JavaScript Development - plan i program
No. Class No. of classes
1 Introduction to Frontend Development 12
2 HTML & CSS Fundamentals 24
3 Website Building 28
4 Web Resource Management 32
5 JavaScript Programming Fundamentals 36
6 English Language 1 online
7 Advanced JavaScript Programming 24
No. Class No. of classes
8 Advanced Web Site UI Design and Animation 24
9 Data Access 16
10 JavaScript Application Development 24
11 Animation and Game Development 28
12 Cambridge Computer Science* online
13 English Language 2 online
14 Project online
15 FCE/BEC Vantage online

Kako izgledaju predavanja?

Nastava je zasnovana na praktičnim primerima, minimumu teorije i maksimumu prakse. Učenje je bazirano na zadacima i projektima, čime se veoma brzo osposobljavate za to da samostalno obavljate budući posao frontend developera.

# #
NASTAVA U SAVREMENIM RAČUNARSKIM LABORATORIJAMA

Ovaj program možete pratiti tradicionalno, u najmodernije opremljenim salama ITAcademy u Zemunu. Sve računarske laboratorije opremljene su laptop računarima i koncipirane su tako da predavač uvek ima pregled nad radom svih polaznika i svakome može da posveti maksimalnu pažnju prilikom obrade nove materije ili pomogne u izradi zadatka.

Plus Live stream

Za polaznike koji zbog obaveza nisu u mogućnosti da prisustvuju nekom od predavanja, obezbeđen je Live stream koji omogućava da se direktno uključe na čas, gde god da se u tom trenutku nalaze. Nijedno predavanje nećete propustiti, a i nakon završetka časa moći ćete naknadno da pregledate snimke koji su vam neograničeno dostupni u Video arhivi.

# #
IT Practice center

STEKNITE PRAKSU KOJA ĆE VAM OMOGUĆITI POSAO U NAJVEĆIM KOMPANIJAMA

ITAcademy IT Practice Center omogućava vam da steknete praktično iskustvo i postanete idealan kandidat za pozicije u najvećim kompanijama. Kroz rad na projektima, uz podršku iskusnih stručnjaka, ovde ćete steći nezamenjive veštine koje će vam omogućiti ulazak u svet najuspešnijih programera.

Kao članovi ITPC programa, sve ono što ste naučili tokom školovanja pretvorićete u praksu, popuniti svoj CV i iskusiti specifičnosti rada za konkretne klijente. Radićete na velikom broju projekata i učestvovati u realizaciji konkretnih IT i biznis rešenja.

Šta još dobijate?

Ono što školovanje na ITAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu IT karijeru.

Resursi za profitabilnu karijeru

U okviru ITAcademy postoji Centar za razvoj karijere (CCD) koji vam pomaže da donosite najbolje i naprofitabilnije odluke u vezi sa svojom karijerom. Usluge Centra uključuju resurse, posebne programe, seminare i individualna savetovanja na temu razvoja karijere, kao i asistenciju u obezbjeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

Radno iskustvo odmah po završetku školovanja

Kako biste što pre stekli neophodno radno iskustvo, praktična znanja i tražene veštine, omogućili smo vam da učestvujete u jedinstvenom LINK Apprentice Programu u okviru koga 3 meseca radite u realnim uslovima poslovanja internacionalne kompanije LINK group, osnivaču ITAcademy.

Veštine koje garantuju uspeh

Personal Development Program omogućava sticanje transverzalnih veština (motivacija, samopouzdanje, fokus, koncentracija, selekcija prioriteta i dr.) neophodnih za uspešno obavljanje posla, ali i za sticanje konkurentskih prednosti, atraktivnih za buduće poslodavace ili poslovne partnere.

Šansa za zaposlenje na LINK2job sajmu

LINK2job sajam zapošljavanja, iza kojeg stoji Centar za razvoj karijere (CCD), idealna je prilika da svoje znanje sa ITAcademy predstavite renomiranim poslodavcima koji tragaju za perspektivnim IT stručnjacima. Na jednom mestu moći ćete da pronađete sve kompanije u kojima biste želeli da radite i kojima odmah možete da se predstavite, date svoj CV ili dogovorite intervjue.

Da vam školovanje bude zanimljivije

Polaznici ITAcademy dobijaju pretplatu na program i sve materijale prve edukativne televizije na ovim prostorima – LINKeduTV. U LINKeduTV paketu naći ćete sve što vam je potrebno da upotpunite svoje školovanje i učinite ga interesantnijim, a ujedno ćete na veoma lak i jednostavan način naučiti mnogo korisnih stvari.

Četvorogodišnje veštine za 12 meseci ili manje

Za savladavanje novih veština koristimo proces „arhitektura saznanja“, koji na pravilan način koristi sve savremene medije za prenos znanja. Rezultat je brže preuzimanje novih informacija. Ova nova metodologija omogućava tri do četiri puta veće angažovanje tokom predavanja i učenja, te je moguće da u roku od 12 meseci preuzmete veštine za koje su ranije bile potrebne dve do četiri godine. Bez obzira na to da li se školujete tradicionalno ili učenjem na daljinu.

Znanje na dodir i svuda sa vama

Pomoću besplatne ITAcademy iOS i Android aplikacije možete pratiti predavanja uživo, upravljati kursevima, pristupati nastavnim modulima, lekcijama i multimedijalnim sadržajima, preuzimati materijale za učenje, rešavati testove, komunicirati sa predavačima i organizovati svoje zadatke preko mobilnog telefona ili tablet računara.

Sve vaše ​kompetencije​ na jednom mestu

Uz certifikat ITAcademy dobićete i poseban dodatak koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy. Sa ovim važnim dokumentom imaćete jasnu potvrdu toga da ste zaista kvalifikovani za posao za koji konkurišete, a potencijalni poslodavac odmah će moći da vidi u čemu ste najbolji i koje vam sve zadatke može poveriti.

Obezbedite sebi međunarodno priznate sertifikate

ITAcademy vam omogućava da polažete ispite za prestižne međunarodno priznate sertifikate i diplome:

Adobe

W3Schools JavaScript Certificate

W3Schools JavaScript Developer Certificate

Adobe

Cambridge International Certification

Cambridge International A&AS Level Computer Science

Adobe

ITAcademy Certification

ITAcademy Certified Frontend JavaScript Developer

Za godinu dana naučio sam više nego za 3 godine studija

Veliki broj praktičnih vežbi i zadataka, uz vrlo malo teorije i uz dosta strpljenja profesora, koji su nam na najjednostavniji i najbrži način prenosili znanje, pomogli su mi da za kratko vreme ovladam željenim veštinama. Nakon završenih kurseva na ITAcademy, dobio sam i mogućnost da testiram naučeno u realnom poslovnom okruženju kroz višemesečnu praksu, što mi je mnogo pomoglo u profesionalnom usavršavanju i sticanju samopouzdanja. Miloš Savatijević

Miloš Savatijević

Sav svoj uspeh dugujem ITAcademy i programu koji sam završila

Htela sam da učim i naučim programiranje, zbog toga sam se odlučila za IT akademiju. Kao neko ko nije oduvek imao želju da se bavi programiranjem, bilo mi je potrebno malo vremena da uz iskusne predavače i stručnjake, veoma lako i brzo savladam ovu oblast. Ivana Radić

Ivana Radić

Postao sam profesionalni programer za manje od 12 meseci

Programi na ITAcademy su savremeni, prate svetske trendove, a predavači se trude da sve to prenesu na najbolji način. U okviru pojedinih predmeta radio sam seminarske radove i učestvovao u projektima koji su postali moje reference i nabolja potvrda dobijenog znanja na IT Akademiji. Vanja Mikulec

Vanja Mikulec

ITAcademy mi je pomogla da pronađem sebe i da radim ono što zaista volim

ITAcademy sam upisao po preporuci poznanika zato što sam želeo da za što kraći vremenski period promenim profesiju. Predavanja su zasnovana na praktičnom radu, potkrepljena kvalitetnom teorijom i podrškom predavača. ITAcademy mi je pomogla da pronađem sebe i da radim ono što zaista volim. Mladen Rakić

Mladen Rakić

Završila sam program 1. novembra, a dobila svoj prvi posao 24. novembra

Iako se kod nas IT struka smatra „muškim poslom”, odlučila sam da se oduprem stereotipima i upisala sam ITAcademy. Nakon što sam završila jednogodišnji program, 1. novembra, dobila sam svoj prvi posao 24. novembra i počela da radim kao freelancer. Imam slobodu da upravljam svojim vremenom, jer radim u komforu svog doma, dok ujedno imam priliku da budem kreativna i ostavim svoj lični pečat u IT svetu. Milena Dragićević

Milena Dragićević

Upis je u toku!
Prijavite se na vreme

Što se pre upišete, cene školovanja su niže. Prijavite se odmah i iskoristite popuste koji važe do 31. decembra.

ITAcademy Za prijave do 31.12.2022. Puna cena 12 rata 14 rata
Tradicionalna nastava 1799 2500 158 134
Online školovanje 1749 2500 154 126

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Specijalni popusti za dvoje ili više zaposlenih iz iste kompanije, kao i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011 4011 200.

Full Stack
PHP Web Development Program

Kombinacija najtraženijih Frontend i Backend veština

Naučite najtraženiji i najpopularniji programski jezik za izradu dinamičkih web sajtova i web aplikacija i ovladajte tehnologijama koje će vam omogućiti da se bavite i backend i frontend programiranjem.

PHP je jednostavan i istovremeno moćan script programski jezik za izradu dinamičkog web sadržaja. Milioni web stranica na kojima se koristi PHP dokaz su njegove popularnosti i kapaciteta. Koriste ga programeri koji cene njegovu fleksibilnost i brzinu, kao i web dizajneri kojima odgovaraju njegove mogućnosti i lakoća upotrebe. ITAcademy je jedan od retkih Zend PHP trening centara u svetu i prvi i jedini trening centar sa licencom za Distance Learning program.

Frontend

Jednostavni, a moćni alati
za naplative veštine Web programiranja

Kroz niz kurseva i predmeta, naučićete da konstruišete, pišete, dopunjavate i održavate internet aplikacije u PHP-u. Dobićete programerska znanja za programiranje naprednih web aplikacija koje obuhvataju izradu web shopova, internet portala, foruma, sajtova specijalizovanih za društvene mreže (Facebook, YouTube) te izradu Content Management rešenja (WordPress i sl.).

Po završetku programa bićete spremni samostalno da izradite sopstvene web aplikacije. Znanje PHP i MySQL programiranja i administracije je nešto što Vam osigurava siguran napredak na polju internet programiranja uopšte. Naučićete osnovne i napredne tehnike PHP-a, instalaciju (Apache, PHP), sintaksu (proširena sintaksa PHP-a), a zatim napredni PHP i MySQL: baze podataka i PHP i osnove objektno orijentisanog programiranja u PHP-u.

PHP Web Development – plan i program
No. Class No. of classes
1 Introduction to HTML and CSS 24
2 Core PHP Programming 36
3 Web Design (Dreamweaver) 32
4 Core JavaScript Programming 16
5 Building Web App. – Advanced PHP Programming 24
6 MySQL Programming and Administration 32
7 Advanced JavaScript Programming and Ajax 16
8 Apache Web Server Administration 16
9 English Language 1 online
No. Class No. of classes
10 XML/PHP Programming 24
11 Web Cryptography and Security – TLS/SSL 12
12 Internet Marketing 12
13 Dynamic Websites – WordPress 16
14 Software Engineering 12
15 Angular 8
16 Cambridge Computer Science online
17 English Language 2 online
18 Project  
19 FCE/BEC Vantage online

Kako izgledaju predavanja?

Nastava je zasnovana na praktičnim primerima, minimumu teorije i maksimumu prakse. Učenje je bazirano na zadacima i projektima, čime se veoma brzo osposobljavate za to da samostalno obavljate budući posao frontend, backend ili full-stack developera.

# #
U učionici ili online

Ovaj program možete pratiti tradicionalno, u najmodernije opremljenim salama ITAcademy u Zemunu, ili online, putem platforme za učenje na daljinu. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta. Оnline polaznici prate sva predavanja, čitaju materijale, rešavaju testove i zadatke, rade direktno sa profesorima – kao da su u učionici.

Plus Live stream

Za polaznike koji pohađaju kurs na daljinu, ali i one koji zbog obaveza nisu u mogućnosti da prisustvuju nekom od predavanja, obezbeđen je Live stream koji omogućava da se direktno uključe na čas, gde god da se u tom trenutku nalaze. Nijedno predavanje nećete propustiti, a i nakon završetka časa moći ćete naknadno da pregledate snimke koji su vam neograničeno dostupni u Video arhivi.

# #
IT Practice center

STEKNITE PRAKSU KOJA ĆE VAM OMOGUĆITI POSAO U NAJVEĆIM KOMPANIJAMA

ITAcademy IT Practice Center omogućava vam da steknete praktično iskustvo i postanete idealan kandidat za pozicije u najvećim kompanijama. Kroz rad na projektima, uz podršku iskusnih stručnjaka, ovde ćete steći nezamenjive veštine koje će vam omogućiti ulazak u svet najuspešnijih programera.

Kao članovi ITPC programa, sve ono što ste naučili tokom školovanja pretvorićete u praksu, popuniti svoj CV i iskusiti specifičnosti rada za konkretne klijente. Radićete na velikom broju projekata i učestvovati u realizaciji konkretnih IT i biznis rešenja.

Šta još dobijate?

Ono što školovanje na ITAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu IT karijeru.

Resursi za profitabilnu karijeru

U okviru ITAcademy postoji Centar za razvoj karijere (CCD) koji vam pomaže da donosite najbolje i naprofitabilnije odluke u vezi sa svojom karijerom. Usluge Centra uključuju resurse, posebne programe, seminare i individualna savetovanja na temu razvoja karijere, kao i asistenciju u obezbjeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

Radno iskustvo odmah po završetku školovanja

Kako biste što pre stekli neophodno radno iskustvo, praktična znanja i tražene veštine, omogućili smo vam da učestvujete u jedinstvenom LINK Apprentice Programu u okviru koga 3 meseca radite u realnim uslovima poslovanja internacionalne kompanije LINK group, osnivaču ITAcademy.

Veštine koje garantuju uspeh

Personal Development Program omogućava sticanje transverzalnih veština (motivacija, samopouzdanje, fokus, koncentracija, selekcija prioriteta i dr.) neophodnih za uspešno obavljanje posla, ali i za sticanje konkurentskih prednosti, atraktivnih za buduće poslodavace ili poslovne partnere.

Šansa za zaposlenje na LINK2job sajmu

LINK2job sajam zapošljavanja, iza kojeg stoji Centar za razvoj karijere (CCD), idealna je prilika da svoje znanje sa ITAcademy predstavite renomiranim poslodavcima koji tragaju za perspektivnim IT stručnjacima. Na jednom mestu moći ćete da pronađete sve kompanije u kojima biste želeli da radite i kojima odmah možete da se predstavite, date svoj CV ili dogovorite intervjue.

Da vam školovanje bude zanimljivije

Polaznici ITAcademy dobijaju pretplatu na program i sve materijale prve edukativne televizije na ovim prostorima – LINKeduTV. U LINKeduTV paketu naći ćete sve što vam je potrebno da upotpunite svoje školovanje i učinite ga interesantnijim, a ujedno ćete na veoma lak i jednostavan način naučiti mnogo korisnih stvari.

Četvorogodišnje veštine za 12 meseci ili manje

Za savladavanje novih veština koristimo proces „arhitektura saznanja“, koji na pravilan način koristi sve savremene medije za prenos znanja. Rezultat je brže preuzimanje novih informacija. Ova nova metodologija omogućava tri do četiri puta veće angažovanje tokom predavanja i učenja, te je moguće da u roku od 12 meseci preuzmete veštine za koje su ranije bile potrebne dve do četiri godine. Bez obzira na to da li se školujete tradicionalno ili učenjem na daljinu.

Znanje na dodir i svuda sa vama

Pomoću besplatne ITAcademy iOS i Android aplikacije možete pratiti predavanja uživo, upravljati kursevima, pristupati nastavnim modulima, lekcijama i multimedijalnim sadržajima, preuzimati materijale za učenje, rešavati testove, komunicirati sa predavačima i organizovati svoje zadatke preko mobilnog telefona ili tablet računara.

Sve vaše ​kompetencije​ na jednom mestu

Uz certifikat ITAcademy dobićete i poseban dodatak koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy. Sa ovim važnim dokumentom imaćete jasnu potvrdu toga da ste zaista kvalifikovani za posao za koji konkurišete, a potencijalni poslodavac odmah će moći da vidi u čemu ste najbolji i koje vam sve zadatke može poveriti.

Obezbedite sebi međunarodno priznate sertifikate

ITAcademy vam omogućava da polažete ispite za prestižne međunarodno priznate sertifikate i diplome:

Zend

Zend Certification

Zend Certified PHP Engineer

Cambridge

Cambridge International Certification

Cambridge A&AS Level Computer Science

Dreamweaver

Adobe Certified Professional

ACP Web authoring using Adobe Dreamweaver

Adobe

ITAcademy Certification

ITAcademy Certified PHP Web Developer

Posle upisa na ITAcademy život mi se promenio iz korena

Pre upisa na PHP program bavio sam se dizajnom nameštaja i enterijera i oduvek me je zanimalo kako rade komplikovane mašine i šta je iza programa koji ih pokreću. Školovanje na ITAcademy mi je omogućilo da od korisnika postanem onaj ko korisniku omogućava da radi. Danas se bavim instalacijom i održavanjem softvera u bioskopima Cineplexx. Saša Mutin

Saša Mutin

Kroz šest meseci sam savladao gotovo sve programske jezike

Pohađao sam na daljinu kurs PHP Web Development i uz live predavanja i svakodnevni kontakt sa predavačima i kolegama naučio sam skoro sve programske jezike koji se koriste na webu. Trenutno radim kao freelancer i usavršavam programiranje. Mahir Bošnjaković

Mahir Bošnjaković

Uz ITAcademy dobila sam mogućnost da nađem odlično plaćen posao

Nakon što sam saznala da ITAcademy nudi stipendije za osobe sa invaliditetom u vidu potpuno besplatnog školovanja, nisam imala dilemu. S obzirom na moje interesovanje za IT, odabrala sam smer PHP Development i za samo šest meseci školovanja od kuće dobila mogućnost zaposlenja u oblasti programiranja koje će mi pomoći u usavršavanju dosad stečenih znanja. Merima Karamanović

Merima Karamanović

Na ITAcademy sam stekao znanja i veštine koje mogu dalje da usavršavam

Kako sam bio zainteresovan za IT sektor, odlučio sam se za PHP programiranje na ITAcademy. Iako nisam imao nikakvo predznanje iz te oblasti, program koji sam pohađao bio je prilagođen, a osim znanja i veština, stekao sam i želju za daljim usavršavanjem. Danas radim kao PHP backend programer sajta polovniautomobili.com, kao i u firmi Infostud 3 d. o. o. Stevan Tošić

Stevan Tošić

Našao sam posao iz snova za manje od godinu dana

Nakon niza poslova koji mi nisu pričinjavali zadovoljstvo obećao sam sebi da ću pronaći zanimanje koje će biti interesantno. Upisao sam ITAcademy, a ono što me je oduševilo jesu stručnost i iskustvo profesora, koji su uvek bili otvoreni za dodatne konsultacije i pojašnjenja. U oktobru 2015. dobio sam posao kao PHP developer – zanimljiv, dobro plaćen posao u kojem postoji niz mogućnosti za napredovanje. Branislav Malidžan

Branislav Malidžan

Upis je u toku!
Prijavite se na vreme

Što se pre upišete, cene školovanja su niže. Prijavite se odmah i iskoristite popuste koji važe do 31. decembra.

ITAcademy Za prijave do 31.12.2022. Puna cena 12 rata 14 rata
Tradicionalna nastava 1799 2500 158 134
Online školovanje 1749 2500 154 126

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Specijalni popusti za dvoje ili više zaposlenih iz iste kompanije, kao i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011 4011 200.

Backend
Java Development Program

Najplaćeniji programski jezik sa najširom primenom

Java je programski jezik koji se koristi za izradnju i razvoj velikog broja aplikacionih softvera i njegovu implementaciju u najrazličitija multiplatformska okruženja. Java programiranje je jedno od najzastupljenijih danas, posebno imajući u vidu sve veću primenu u izradi aplikacija za mobilne telefone i tablet uređaje kroz Android operativni sistem.

ITAcademy je prvi i jedini zvanični Oracle WDP Partner u Srbiji, što vam omogućava da preuzmete tražene veštine po specijalizovanom Oracle trening programu i postanete sertifikovani Java stručnjak. Brojna i različita su radna mesta gde Java programer može naći zaposlenje, a glavni razlog za popularnost ovog programskog jezika leži i u dobroj zaradi Java developera.

Java

Godinu dana učenja –
tri vrste Java programa

Za samo godinu dana steći ćete odgovarajuća znanja i veštine koje su neophodne za razvoj tri vrste Java programa: aplikacija na računaru, servleta na web serveru i Java Web Start aplikacija koje se izvršavaju u okviru čitača weba, poznatijim kao Java apleti.

Uz jasne opise, mnogo dinamičnih praktičnih primera i profesionalnih tehnika, ovaj program će Vam pomoći da pravite napredne aplikacije za što kraće vreme. Kao profesionalac. Po završetku ovog programa bićete sposobni da razvijate J2EE aplikacije, znaćete da održavate stanje klijenta koristeći Session mehanizam, koristite Java Beanove, kreirate i koristite Java tag biblioteke. Ovladaćete principima bezbednosti, bićete sposobni za primenjivanje filtera, Design patterna.

Java Development – plan i program
No. Class No. of classes
1 Java Core Programming 36
2 MySQL Programming and Administration 32
3 Advanced Java Programming 28
4 Java GUI Programming 32
5 Introduction to HTML and CSS* 24
6 Core JavaScript Programming* 12
7 Object/relational mapping/Hibernate 28
8 Java Web Programming 20
No. Class No. of classes
9 English Language 1 online
10 Java Web Services and XML 20
11 Software Engineering 12
12 Spring Framework** Live stream
13 Cambridge Computer Science** online
14 English Language 2 online
15 FCE/BEC Vantage*** online
16 Project /  

Kako izgledaju predavanja?

Nastava je zasnovana na praktičnim primerima, minimumu teorije i maksimumu prakse. Učenje je bazirano na zadacima i projektima, čime se veoma brzo osposobljavate za to da samostalno obavljate budući posao frontend, backend ili full-stack developera.

# #
U učionici ili online

Ovaj program možete pratiti tradicionalno, u najmodernije opremljenim salama ITAcademy u Zemunu, ili online, putem platforme za učenje na daljinu. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta. Оnline polaznici prate sva predavanja, čitaju materijale, rešavaju testove i zadatke, rade direktno sa profesorima – kao da su u učionici.

Plus Live stream

Za polaznike koji pohađaju kurs na daljinu, ali i one koji zbog obaveza nisu u mogućnosti da prisustvuju nekom od predavanja, obezbeđen je Live stream koji omogućava da se direktno uključe na čas, gde god da se u tom trenutku nalaze. Nijedno predavanje nećete propustiti, a i nakon završetka časa moći ćete naknadno da pregledate snimke koji su vam neograničeno dostupni u Video arhivi.

# #
IT Practice center

STEKNITE PRAKSU KOJA ĆE VAM OMOGUĆITI POSAO U NAJVEĆIM KOMPANIJAMA

ITAcademy IT Practice Center omogućava vam da steknete praktično iskustvo i postanete idealan kandidat za pozicije u najvećim kompanijama. Kroz rad na projektima, uz podršku iskusnih stručnjaka, ovde ćete steći nezamenjive veštine koje će vam omogućiti ulazak u svet najuspešnijih programera.

Kao članovi ITPC programa, sve ono što ste naučili tokom školovanja pretvorićete u praksu, popuniti svoj CV i iskusiti specifičnosti rada za konkretne klijente. Radićete na velikom broju projekata i učestvovati u realizaciji konkretnih IT i biznis rešenja.

Šta još dobijate?

Ono što školovanje na ITAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu IT karijeru.

Resursi za profitabilnu karijeru

U okviru ITAcademy postoji Centar za razvoj karijere (CCD) koji vam pomaže da donosite najbolje i naprofitabilnije odluke u vezi sa svojom karijerom. Usluge Centra uključuju resurse, posebne programe, seminare i individualna savetovanja na temu razvoja karijere, kao i asistenciju u obezbjeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

Radno iskustvo odmah po završetku školovanja

Kako biste što pre stekli neophodno radno iskustvo, praktična znanja i tražene veštine, omogućili smo vam da učestvujete u jedinstvenom LINK Apprentice Programu u okviru koga 3 meseca radite u realnim uslovima poslovanja internacionalne kompanije LINK group, osnivaču ITAcademy.

Veštine koje garantuju uspeh

Personal Development Program omogućava sticanje transverzalnih veština (motivacija, samopouzdanje, fokus, koncentracija, selekcija prioriteta i dr.) neophodnih za uspešno obavljanje posla, ali i za sticanje konkurentskih prednosti, atraktivnih za buduće poslodavace ili poslovne partnere.

Šansa za zaposlenje na LINK2job sajmu

LINK2job sajam zapošljavanja, iza kojeg stoji Centar za razvoj karijere (CCD), idealna je prilika da svoje znanje sa ITAcademy predstavite renomiranim poslodavcima koji tragaju za perspektivnim IT stručnjacima. Na jednom mestu moći ćete da pronađete sve kompanije u kojima biste želeli da radite i kojima odmah možete da se predstavite, date svoj CV ili dogovorite intervjue.

Da vam školovanje bude zanimljivije

Polaznici ITAcademy dobijaju pretplatu na program i sve materijale prve edukativne televizije na ovim prostorima – LINKeduTV. U LINKeduTV paketu naći ćete sve što vam je potrebno da upotpunite svoje školovanje i učinite ga interesantnijim, a ujedno ćete na veoma lak i jednostavan način naučiti mnogo korisnih stvari.

Četvorogodišnje veštine za 12 meseci ili manje

Za savladavanje novih veština koristimo proces „arhitektura saznanja“, koji na pravilan način koristi sve savremene medije za prenos znanja. Rezultat je brže preuzimanje novih informacija. Ova nova metodologija omogućava tri do četiri puta veće angažovanje tokom predavanja i učenja, te je moguće da u roku od 12 meseci preuzmete veštine za koje su ranije bile potrebne dve do četiri godine. Bez obzira na to da li se školujete tradicionalno ili učenjem na daljinu.

Znanje na dodir i svuda sa vama

Pomoću besplatne ITAcademy iOS i Android aplikacije možete pratiti predavanja uživo, upravljati kursevima, pristupati nastavnim modulima, lekcijama i multimedijalnim sadržajima, preuzimati materijale za učenje, rešavati testove, komunicirati sa predavačima i organizovati svoje zadatke preko mobilnog telefona ili tablet računara.

Sve vaše ​kompetencije​ na jednom mestu

Uz certifikat ITAcademy dobićete i poseban dodatak koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy. Sa ovim važnim dokumentom imaćete jasnu potvrdu toga da ste zaista kvalifikovani za posao za koji konkurišete, a potencijalni poslodavac odmah će moći da vidi u čemu ste najbolji i koje vam sve zadatke može poveriti.

Obezbedite sebi međunarodno priznate sertifikate

ITAcademy vam omogućava da polažete ispite za prestižne međunarodno priznate sertifikate i diplome:

Adobe

Cambridge International Certification

Cambridge International A&AS Level Computer Science

Adobe

Oracle Certification

Certified Associate

Certified Professional

Certified Master

Adobe

ITAcademy Certification

ITAcademy Certified Java Developer

ITAcademy mi je jak oslonac za karijeru i napredak

ITAcademy sam upisao zato što je to bila jedina obrazovna ustanova koja je nudila detaljniju edukaciju iz JAVA programskog jezika, što je bilo i više nego dovoljno da se opredelim istu. ITAcademy mi je poslužila kao jak oslonac za dalju karijeru i napredak, jer znanje koje sam ovde stekao, stavilo me za korak ispred ljudi koji su aplicirali za posao JAVA Developera. Boško Velisavljević

Boško Velisavljević

Samo 7 meseci nakon upisa dobio sam posao, iako sam bio apsolutni početnik u programiranju

Nakon samo 7 meseci moga učenja, dok još nisam ni završio program na ITAcademy, osećao sam da sam spreman za rad. Predao sam svoj CV na oglas za Java developera u kompaniji ZIRA i nakon testiranja primljen sam na posao. ITAcademy je promenila moj život i sada uživam u svom poslu. Zarađujem više nego što sam očekivao i preporučio bih je svima, isplati se. Definitivno odluka mog života. Amir Ramić

Amir Ramić

Postao sam profesionalni programer za manje od 12 meseci

Programi na ITAcademy su savremeni, prate svetske trendove, a predavači se trude da sve to prenesu na najbolji način. U okviru pojedinih predmeta radio sam seminarske radove i učestvovao u projektima koji su postali moje reference i nabolja potvrda dobijenog znanja na IT Akademiji. Vanja Mikulec

Vanja Mikulec

ITAcademy je škola koja mi je usmerila život u pozitivnom pravcu

Tokom školovanja odlično sam sarađivao sa kolegama sa smera i smatram da je Facebook grupa za JAVA development bila jako korisna za sve koji su tek počeli da uče. Po završetku školovanja, zaposlio sam se u novoj struci na poziciji Software Developer Scrum Product Owner. Sanin Sušić

Sanin Sušić

Završila sam program 1. novembra, a dobila svoj prvi posao 24. novembra

Iako se kod nas IT struka smatra „muškim poslom”, odlučila sam da se oduprem stereotipima i upisala sam ITAcademy. Nakon što sam završila jednogodišnji program, 1. novembra, dobila sam svoj prvi posao 24. novembra i počela da radim kao freelancer. Imam slobodu da upravljam svojim vremenom, jer radim u komforu svog doma, dok ujedno imam priliku da budem kreativna i ostavim svoj lični pečat u IT svetu. Milena Dragićević

Milena Dragićević

Upis je u toku!
Prijavite se na vreme

Što se pre upišete, cene školovanja su niže. Prijavite se odmah i iskoristite popuste koji važe do 31. decembra.

ITAcademy Za prijave do 31.12.2022. Puna cena 12 rata 14 rata
Tradicionalna nastava 1799 2500 158 134
Online školovanje 1749 2500 154 126

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Specijalni popusti za dvoje ili više zaposlenih iz iste kompanije, kao i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011 4011 200.

OBEZBEDI SVOJE MESTO NA VREME I ZA SAMO GODINU DANA STEKNI
VISOKO PLAĆENE IT VEŠTINE

Postani frontend, backend ili full stack programer.

Napomena: Upis po sniženim cenama traje do 31.12. ili do popune mesta. Na nekim programima broj slobodnih mesta je strogo ograničen na 25. Mesta će biti raspoređena po vremenu pristizanja prijava. Da rezervišete svoje mesto, popunite prijavu.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite.

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.
Saznajte uslove ovde.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se na broj telefona 011 4011 200
ili putem mejla office@it-akademija.com.