Savladaj najpopularniji i najtraženiji programski jezik današnjice.

Obuka traje 12 meseci i omogućava ti da usvojiš znanja i veštine koje ćeš odmah moći da primeniš u praksi. Nastavu možeš pratiti od kuće ili iz najmodernije opremljenih učionica ITAcademy u Beogradu.Zašto da naučiš Python?

Python je veoma moćan i fleksibilan open-source programski jezik koji se može koristiti za Web i Software Development, Data Science, automatizaciju sistema, Machine Learning, robotiku, veštačku inteligenciju, Cyber bezbednost, kreiranje igrica i još mnogo toga.

Prema indeksu najvećeg svetskog udruženja IT stručnjaka – IEEE Computer Society, Python je trenutno najpopularniji programski jezik u svetu. Plate Python developera su među najvišim u regionu – od 900€ za juniore do preko 2.600€, koliko mesečno zarađuju seniori (pri čemu su plate u inostranstvu i višestruko veće).

Koliko je Python dobar programski jezik govori činjenica da ga koriste neke od najvećih kompanija i organizacija na svetu – Wikipedia, Google, Facebook, Amazon, NASA, CERN, Spotify, Mozilla, Dropbox, Njujorška berza samo su neke od njih.

Lak za učenje i veoma zabavan za korišćenje

Python se lako uči. Njegova sintaksa je dizajnirana da bude čitljiva i jednostavna i dosta liči na običan engleski jezik. Inače, ime Python potiče od televizijske komedije Monty Python, čime je Guido van Rossum, tvorac ove tehnologije, želeo da naglasi koliko je programiranje u ovom jeziku zabavno.

Zato ćete znanja na Python Development programu na ITAcademy usvajati na interaktivan i dinamičan način, sa ciljem da savladate sve potrebne veštine za programiranje u ovom jeziku.

SEMESTER I

No. Class No. of classes
1 Python and Programming Fundamentals 32
2 HTML & CSS Fundamentals 24
3 Object Oriented Programming in Python 24
4 Python Net Programming 24
5 Web Applications Building 32
6 English Language 1 / German Language A1* online

SEMESTER II

No. Class No. of classes
7 MySQL Programming and Administration 32
8 Python Data Access and Processing 24
9 Graphic Applications Development 24
10 Test Automation and Quality Assurance 16
11 Service Applications Development 16
12 Blockchain Technologies 4
13 Cambridge Computer Science** online
14 English Language 2 German Language A2* online
15 FCE/BEC Vantage*** online
* Polaznici biraju koji od navedenih jezika žele da izučavaju i na osnovu toga pohađaju jedan od ova dva kursa. ** Izborni predmet.
*** Pripremne kurseve za polaganje FCE ili BEC Vantage ispita mogu pohađati samo polaznici koji su završili English Upper Intermediate Level.

KAKO IZGLEDAJU PREDAVANJA?

Nastavu na ovom programu možete pratiti tradicionalno, u moderno opremljenim računarskim laboratorijama na ITAcademy u Beogradu, ili online, putem najsavremenije platforme za učenje na daljinu. U oba slučaja predavanja su zasnovana na praktičnim primerima, minimumu teorije i maksimumu prakse.

Za polaznike koji se školuju na daljinu ili koji zbog obaveza nisu u mogućnosti da prisustvuju nekom od predavanja, obezbeđen je Live stream, koji vam omogućava da se direktno uključite na čas, gde god da se u tom trenutku nalazite. Nijedno predavanje nećete propustiti, a i nakon završetka časa moći ćete naknadno da pregledate snimke koji su neograničeno dostupni u Video-­arhivi.

Učenje je bazirano na zadacima i projektima, čime se veoma brzo osposobljavate da samostalno obavljate budući posao programera. Školovanje na ovom programu omogućava vam da praktično znanje i veštine steknete direktno od stručnih predavača i programera sa velikim iskustvom.

Šta sve dobijaš školovanjem na ITAcademy?

Ono što školovanje na ITAcademy čini jedinstvenim jesu brojni besplatni edukativni servisi koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu IT karijeru.

#

100 besplatnih sati u IT HUBovima. Kao polaznik tradicionalne nastave imaćete sjajnu priliku da u društvu rastuće IT zajednice primenite znanja koja ste stekli, upoznate ljude sa kojima ćete pokrenuti zajedničke projekte i stvorite nove poslovne prilike.

#

Fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika. Pored najkompletnije obuke za savladavanje IT veština, na ITAcademy dobijate i mogućnost da potpuno besplatno usavršite svoje znanje engleskog i nemačkog jezika za rad u inostranstvu.

#

Radno iskustvo odmah po završetku školovanja. ITAcademy polaznici koji se istaknu svojim rezultatima tokom obuke imaju šansu da dobiju stručnu praksu u nekim od najprestižnijih kompanija na tržištu i tako steknu neophodno radno iskustvo.

#

Centar za razvoj karijere. Usluge Centra su besplatne za polaznike, a one uključuju resurse, posebne programe, seminare i individualna savetovanja na temu razvoja karijere, kao i asistenciju u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

#

ITAcademy Personal Development Program. Ovaj jedinstveni program dodatne obuke omogućava vam sticanje transverzalnih veština (motivacija, samopouzdanje, fokus, komunikativnost, timski rad i dr.) neophodnih za uspešno obavljanje budućeg posla.

#

Četvorogodišnje veštine za 12 meseci ili manje. Inovativna metodologija učenja na ITAcademy omogućava 3 do 4 puta veće angažovanje tokom nastave, tako da je moguće da u roku od 12 meseci preuzmete veštine za koje su ranije bile potrebne 2 do 4 godine.

Stekni međunarodno priznate sertifikate besplatno!

Znanja koja ćete dobiti biće prepoznatljiva svuda u svetu zahvaljujući međunarodno priznatim sertifikatima koje možete steći besplatno nakon školovanja na ITAcademy.

Adobe

Python Institute Certified Entry-Level Python Programmer
Python Institute Certified Associate in Python Programming

Adobe

Certiport IT Specialist Python

Adobe

Cambridge International A&AS Level Computer Science

Adobe

Python Development

Upis je otvoren.
Ako ste zainteresovani, požurite!

Upis po sniženim cenama traje do 30.9. ili do popune kapaciteta.

Python
Development
Za prijave do 30.9.2022.* Puna cena 12 rata 14 rata
Tradicionalna nastava 1649 2099 150 134
Online školovanje 1599 2099 142 126
*Iznos školarine za prijavljene do 30.9.. je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Za sva dodatna pitanja obratite nam se na broj telefona 011/40-11-200, ili putem mejla office@it-akademija.com.

Da rezervišete svoje mesto, popunite prijavu: