Ovladaj veštinama AI programiranja i pripremi se za najplaćenije poslove budućnosti.

Obuka traje 12 meseci i omogućava ti da usvojiš inovativna znanja i veštine koje ćeš odmah moći da primeniš u praksi. Nastavu možeš pratiti od kuće ili iz najmodernije opremljenih učionica ITAcademy u Beogradu.ZAŠTO DA UPIŠEŠ OBUKU ZA VEŠTAČKU INTELIGENCIJU, MAŠINSKO UČENJE I PYTHON PROGRAMIRANJE

AI (veštačka inteligencija) predstavlja najaktuelniji i najvažniji IT trend, a najjednostavniji način da se zakorači u ovu inovativnu sferu jeste učenje Python programiranja.

Python predstavlja glavno sredstvo za razvoj AI i Machine Learning projekata i najvažniju tehnologiju koju AI programeri koriste u svom radu. Najveće prednosti ovog programskog jezika su razvijen ekosistem open-source biblioteka koje olakšavaju rad programerima, njegova čitljiva i jednostavna sintaksa koja podseća na govorni engleski jezik, velika fleksibilnost, mogućnost korišćenja na svim platformama i razvijena zajednica programera. Python je veoma moćan i fleksibilan open-source programski jezik koji se može koristiti i za Large Language modele, Data Science, Web i API Development, automatizaciju sistema, robotiku, kreiranje igrica i još mnogo toga.

Uostalom, ne morate da verujete nama. Ovo vam može potvrditi i sama veštačka inteligencija, tj. moćni alat ChatGPT koji je koristi. Pitali smo ga da li je Python dobar izbor za sledeće oblasti:

Prema indeksu najvećeg svetskog udruženja IT stručnjaka – IEEE Computer Society, Python je trenutno najpopularniji programski jezik u svetu. Plate Python Developera su među najvišim u regionu – od 900 € za juniore do preko 2.600 €, koliko mesečno zarađuju seniori (pri čemu su plate u inostranstvu i višestruko veće).

AI tehnologije otvaraju brojna radna mesta za novu generaciju programera

Svedoci smo da nove tehnologije nastaju iz dana u dan, a to samo znači jedno: napredak IT industrije i stvaranje novih poslova i pozicija u njoj. Prema Izveštaju o budućnosti rada Svetskog ekonomskog foruma poslovi koji su povezani sa razvojem veštačke inteligencije (AI-ja) i mašinskim učenjem (ML-om) biće ubedljivo najtraženiji u narednih pet godina.

Veštačka inteligencija će možda automatizovati određene tradicionalne poslove, ali će istovremeno proširiti izbor dostupnih poslova, naročito onih u IT sektoru. Stoga svi oni koji na vreme započnu sa usvajanjem znanja za ovu oblast imaju svetlu budućnost. Zato smo i pokrenuli AI & Python Development Program, na kome ćete znanja usvajati na interaktivan i dinamičan način, sa ciljem da savladate sve potrebne veštine za programiranje u ovom moćnom programskom jeziku i postanete poželjni kandidati za tražene poslove i zanimanja iz oblasti kao što su veštačka inteligencija (AI), machine learning, data science i mnoge druge.

SEMESTER I

No. Code Class No. of classes
1 PPF Python and Programming Fundamentals 32
2 HCF HTML & CSS Fundamentals 24
3 OOPP Object Oriented Programming in Python 24
4 PNP Python Net Programming 24
5 MSQL MySQL Programming and Administration 32
6 MLAI Machine Learning and AI 32
7 ILLM Introduction to Large Language Models 16
8 EL1/GL1 English Language 1 / German Language 1* online

SEMESTER II

No. Code Class No. of classes
9 WAB Web Application Building 32
10 PDAP Python Data Access and Processing 24
11 GAD Graphic Applications Development 24
12 TAQA Test Automation and Quality Assurance 16
13 SAD Service Applications Development 16
14 BT Blockchain Technologies 4
15 CCS Cambridge Computer Science** online
16 EL2/GL2 English Language 2 German Language 2* online
17 FCE FCE/BEC Vantage*** online
* Polaznici biraju koji od navedenih jezika žele da izučavaju i na osnovu toga pohađaju jedan od ova dva kursa.
** Izborni predmet.

*** Pripremne kurseve za polaganje FCE ili BEC Vantage ispita mogu pohađati samo polaznici koji su završili English Upper Intermediate Level.

KAKO IZGLEDAJU PREDAVANJA?

Nastavu na ovom programu možete pratiti tradicionalno, u moderno opremljenim računarskim laboratorijama na ITAcademy u Beogradu, ili online, putem najsavremenije platforme za učenje na daljinu. U oba slučaja predavanja su zasnovana na praktičnim primerima, minimumu teorije i maksimumu prakse.

Za polaznike koji se školuju na daljinu ili koji zbog obaveza nisu u mogućnosti da prisustvuju nekom od predavanja, obezbeđen je Live stream, koji vam omogućava da se direktno uključite na čas, gde god da se u tom trenutku nalazite. Nijedno predavanje nećete propustiti, a i nakon završetka časa moći ćete naknadno da pregledate snimke koji su neograničeno dostupni u Video-­arhivi.

Učenje je bazirano na zadacima i projektima, čime se veoma brzo osposobljavate da samostalno obavljate budući posao programera. Školovanje na ovom programu omogućava vam da praktično znanje i veštine steknete direktno od stručnih predavača i programera sa velikim iskustvom.

Šta sve dobijaš školovanjem na ITAcademy?

Ono što školovanje na ITAcademy čini jedinstvenim jesu brojni besplatni edukativni servisi koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu IT karijeru.

#

100 besplatnih sati u IT HUBovima. Kao polaznik tradicionalne nastave imaćete sjajnu priliku da u društvu rastuće IT zajednice primenite znanja koja ste stekli, upoznate ljude sa kojima ćete pokrenuti zajedničke projekte i stvorite nove poslovne prilike.

#

Fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika. Pored najkompletnije obuke za savladavanje IT veština, na ITAcademy dobijate i mogućnost da potpuno besplatno usavršite svoje znanje engleskog i nemačkog jezika za rad u inostranstvu.

#

Radno iskustvo odmah po završetku školovanja. ITAcademy polaznici koji se istaknu svojim rezultatima tokom obuke imaju šansu da dobiju stručnu praksu u nekim od najprestižnijih kompanija na tržištu i tako steknu neophodno radno iskustvo.

#

Centar za razvoj karijere. Usluge Centra su besplatne za polaznike, a one uključuju resurse, posebne programe, seminare i individualna savetovanja na temu razvoja karijere, kao i asistenciju u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

#

ITAcademy Personal Development Program. Ovaj jedinstveni program dodatne obuke omogućava vam sticanje transverzalnih veština (motivacija, samopouzdanje, fokus, komunikativnost, timski rad i dr.) neophodnih za uspešno obavljanje budućeg posla.

#

Četvorogodišnje veštine za 12 meseci ili manje. Inovativna metodologija učenja na ITAcademy omogućava 3 do 4 puta veće angažovanje tokom nastave, tako da je moguće da u roku od 12 meseci preuzmete veštine za koje su ranije bile potrebne 2 do 4 godine.

Stekni međunarodno priznate sertifikate besplatno!

Znanja koja ćete dobiti biće prepoznatljiva svuda u svetu zahvaljujući međunarodno priznatim sertifikatima koje možete steći besplatno nakon školovanja na ITAcademy.

Adobe

Python Institute Certified Entry-Level Python Programmer
Python Institute Certified Associate in Python Programming

Adobe

Certiport IT Specialist Python

Adobe

Cambridge International A&AS Level Computer Science

Adobe

Python Development

Upis je otvoren.
Ako ste zainteresovani, požurite!

Upis po sniženim cenama traje do 31.5. ili do popune kapaciteta.

Python
Development
Za prijave do 31.5.2024.* Puna cena 12 rata 17 rata
Tradicionalna nastava 1699 2500 150 116
Online školovanje 1599 2500 142 110
*Iznos školarine za prijavljene do 31.5.. je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Za sva dodatna pitanja obratite nam se na broj telefona 011/40-11-200, ili putem mejla office@it-akademija.com.

Da rezervišete svoje mesto, popunite prijavu: