Ne propustite priliku!

Proslavite naš rođendan zajedno sa nama!

Upišite se na ITAcademy tokom rođendanske nedelje i ostvarite do 40% popusta na školovanje i mogućnost da nakon završetka jednogodišnjeg programa nastavite sa potpuno besplatnim usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba.

Svaki put kada se u budućnosti nova verzija softvera ili tehnologije za koju ste slušali nastavu pojavi u programu ITAcademy, stičete pravo da se prijavite za besplatno usavršavanje putem napredne platforme za učenje na daljinu. Neograničen broj puta. Neograničen broj godina.


Birajte između 6 profitabilnih IT oblasti

Ekspertska znanja koja dobijate na ITAcademy garantuju da posedujete veštine za rad u bilo kojoj od šest glavnih IT oblasti, bez obzira na prethodno radno iskustvo. Jedini uslov je vaša spremnost da prihvatite izazov.

Školovanje kakvo ne pruža nijedna druga ustanova

Ono što ITAcademy dodatno izdvaja od svih ostalih edukativnih ustanova jesu brojni edukativni servisi
koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu IT karijeru.
imgZa samo 12 meseci do vrhunskih IT veština Nastavu možete pratiti tradicionalno, u najmodernije opremljenim salama ITAcademy, ili online, putem platforme za učenje na daljinu. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta. Оnline polaznici prate sva predavanja, čitaju materijale, rešavaju testove i zadatke, rade direktno sa profesorima – kao da su u učionici.
imgSteknite međunarodne sertifikate besplatno! ITAcademy radi na najvišem nivou partnerstava sa vodećim IT institucijama i kompanijama i, kao takva, jedna je od malobrojnih u Evropi koja ima ovlašćenja da obučava polaznike za sticanje međunarodnih IT sertifikata. Cambridge, Microsoft, Zend, Autodesk, Oracle i Adobe sertifikati samo su neki od brojnih koje možete dobiti potpuno besplatno nakon školovanja.
imgDobijate 100 besplatnih sati u IT HUBovima za razvoj freelance karijere i startup biznisa Kao polaznik tradicionalne nastave u Beogradu, zahvaljujući našoj saradnji sa IT HUBovima, imate jedinstvenu mogućnost da iskoristite podršku i brojne resurse koje ovi coworking prostori pružaju. Sto radnih sati koje dobijate besplatno, odmah nakon školovanja, omogućiće vam da u društvu rastuće lokalne IT zajednice iskoristite znanje koje ste stekli na ITAcademy, kao i da upoznate ljude sa kojima ćete moći da pokrenete zajedničke projekte i stvorite nove poslovne prilike.
imgFakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika Kako bismo vam pružili sve neophodne alate za uspešnu i dobro plaćenu karijeru i istovremeno vam omogućili da napredujete i dobijete priliku da radite na svetskim tržištima, na ITAcademy smo vam obezbedili da u sklopu redovnog školovanja fakultativno pohađate kurseve engleskog i nemačkog jezika.
imgResursi za profitabilnu karijeru U okviru ITAcademy postoji Centar za razvoj karijere (CCD), koji vam pomaže da donosite najbolje i najprofitabilnije odluke u vezi sa svojom karijerom. Usluge Centra uključuju resurse, posebne programe, seminare i individualna savetovanja na temu razvoja karijere, kao i asistenciju u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.
img Steknite dragoceno iskustvo i šansu da budete primećeni Školovanjem na ITAcademy dobijate mogućnost da steknete praktično iskustvo i postanete idealan kandidat za posao u najvećim kompanijama. Na programima kao što su ProgrammingFactory, BusinessGroup i DesignStudio radićete na realnim projektima uz podršku iskusnih stručnjaka i steći ćete nezamenljive veštine koje će vam omogućiti ulazak u svet najuspešnijih programera, dizajnera, menadžera.
imgRadno iskustvo odmah po završetku školovanja Kako biste što pre stekli neophodno radno iskustvo, praktična znanja i tražene veštine, omogućili smo vam da učestvujete u jedinstvenom LINK Apprentice Programu, u okviru kog tri meseca radite u realnim uslovima poslovanja internacionalne kompanije LINKgroup, osnivača ITAcademy.
imgVeštine koje garantuju uspeh Personal Development Program omogućava sticanje transverzalnih veština (motivacija, samopouzdanje, fokus, koncentracija, selekcija prioriteta i dr.) neophodnih za uspešno obavljanje posla, ali i za sticanje konkurentskih prednosti atraktivnih za buduće poslodavce ili poslovne partnere.
imgŠansa za zaposlenje na sajmu LINK2job Sajam zapošljavanja LINK2job, iza kojeg stoji Centar za razvoj karijere (CCD), idealna je prilika da svoje znanje sa ITAcademy predstavite renomiranim poslodavcima koji tragaju za perspektivnim IT stručnjacima. Na jednom mestu moći ćete da pronađete sve kompanije u kojima biste želeli da radite i kojima odmah možete da se predstavite, date svoj CV, a možete i da dogovorite intervjue.
imgDa vam školovanje bude zanimljivije Polaznici ITAcademy dobijaju pretplatu na program i sve materijale prve edukativne televizije na ovim prostorima – LINKeduTV. U LINKeduTV paketu naći ćete sve što vam je potrebno da upotpunite svoje školovanje i učinite ga interesantnijim, a ujedno ćete na veoma lak i jednostavan način naučiti mnogo korisnih stvari.
imgČetvorogodišnje veštine za 12 meseci ili manje Za savladavanje novih veština koristimo proces „Arhitektura saznanja”, koji na pravilan način koristi sve savremene medije za prenos znanja. Rezultat je brže preuzimanje novih informacija. Ova nova metodologija omogućava tri do četiri puta veće angažovanje tokom predavanja i učenja, tako da je moguće da u roku od 12 meseci preuzmete veštine za koje su ranije bile potrebne dve do četiri godine – bez obzira na to da li se školujete tradicionalno ili učenjem na daljinu.
imgZnanje na dodir i svuda sa vama Pomoću besplatne ITAcademy iOS i Android aplikacije možete da pratite predavanja uživo, upravljate kursevima, pristupate nastavnim modulima, lekcijama i multimedijalnim sadržajima, preuzimate materijale za učenje, rešavate testove, komunicirate sa predavačima i organizujete svoje zadatke preko mobilnog telefona ili tablet računara.
img

Samo tokom rođendanske nedelje

Za samo 12 meseci postani visoko plaćeni IT stručnjak.

Broj ljudi koji će moći da se upiše po povlašćenim uslovima je strogo ograničen. Prijavi se odmah i iskoristi popust koji važi samo do 16. juna.

Hvala!
Uspešno ste se prijavili na kurs.
Uskoro ćemo kontaktirati sa Vama.
Otvori pop-up