Želiš programersku platu, ali te ne privlači programiranje?

Izaberi Software Testing and QA, novi program na ITAcademy koji je idealan za početnike i za sve one koji žele odličnu zaradu u IT-ju bez previše kodiranja. Prijavi se odmah i iskoristi promotivne cene upisa. Požuri! Broj mesta je strogo ograničen!Zašto da naučiš Software Testing and QA?

Za sve koji razmišljaju o karijeri u IT-ju ili traže promenu Software Testing and QA je veoma pametan izbor. Ova oblast je odlična za početnike (programiranje nije ključno za početak rada), potrebne veštine se brzo savladavaju, a znanja koja ćeš steći mogu ti kasnije poslužiti i kao odskočna daska do posla developera.

Uz znanja i veštine koje stekneš na programu Software Testing and QA postaćeš „bug killer” ili ključna osoba odgovorna za visok kvalitet:

#
#
#
#
#

Software Testing and QA je trenutno jedna od najperspektivnijih karijera u IT sektoru usled velike potražnje za stručnjacima sa ovim znanjima i nedovoljnog broja kvalifikovanih ljudi, pa su oni sa odgovarajućim veštinama traženi i plaćeni podjednako kao i programeri – u regionu testeri zarađuju oko 1.300 evra mesečno, dok je u inostranstvu moguće zaraditi oko 45.000 evra na godišnjem nivou.

Profitabilna znanja koja će ti otvoriti vrata domaćih i stranih IT kompanija

Kroz interaktivna predavanja i rad na realnim projektima na ITAcademy lako ćeš upoznati najznačajnije standarde, modele i strategije softverskog kvaliteta, bez obzira na to da li imaš predznanje iz oblasti informacionih tehnologija. Savladaćeš alate za testiranje koji su jednostavni za korišćenje i lako se uče:

#

ApacheBench i Apache JMeter
Naučićeš sve o radu sa najpoznatijim programima za testiranje performansi.

#

IEEE Software Engineering Body of Knowledge
Upoznaćeš različite bezbednosne koncepte, najčešće korišćene kriptografske tehnike i algoritme.

#

Selenium
Pomoću ovog alata savladaćeš znanja neophodna za automatizovano testiranje softvera.

#

Wireshark
Upoznaćeš se sa najpopularnijim alatom za praćenje i analizu mrežnih paketa.

Branše u kojima možeš da radiš su velike, popularne, sa dobrim platama: automobilska industrija, banke i finansijske institucije, IT firme koje razvijaju softvere… Takođe, mnoge strane kompanije vole da sarađuju sa testerima freelancerima, stoga je ovo karijera koja ti pruža mnogo opcija, odnosno možeš da biraš da li ćeš raditi od 9 do 17 h ili ćeš freelanceovati i sam određivati svoje radno vreme i novac za koji radiš.

Software Testing and QA – plan i program

SEMESTER I

No. Code Class No. of classes
1 SDA Software Design and Architecture* 24
2 PJP Python / Java Programming Language 32
3 RSD User Requirements, Specification and Documentation 16
4 SQI Software Quality Introduction 20
5 ASS Application and Server Security 16
6 DAS Database Administration and Security 28
7 EL1/GL1 English Language 1 / German Language A1** online

SEMESTER II

No. Code Class No. of classes
8 TDA Test Driven Development and Automatization 16
9 QCT Quality Control and Testing 16
10 PA Performance and Availability 16
11 BT Blockchain Technologies 4
12 CCS Cambridge Computer Science*** online
13 EL2/GL2 English Language 2 German Language A2** online
14 FCE FCE/BEC Vantage**** online
* Na online nastavi ovaj predmet se obrađuje u okviru kursa Introduction to Software Development.
** Polaznici biraju koji od navedenih jezika žele da izučavaju i na osnovu toga pohađaju jedan od ova dva kursa.

*** Izborni predmet.

**** Pripremne kurseve za polaganje FCE ili BEC Vantage ispita mogu pohađati samo polaznici koji su završili English Upper Intermediate Level.

KAKO IZGLEDAJU PREDAVANJA?

Nastava na ovom programu može se pratiti tradicionalno, u najmodernije opremljenim učionicama i računarskim laboratorijama na ITAcademy u Beogradu, ili online, putem najsavremenije platforme za učenje na daljinu. U oba slučaja predavanja su zasnovana na praktičnim primerima, minimumu teorije i maksimumu prakse.

Za pohađanje programa nije potrebno nikakvo tehničko predznanje – predavanja su koncipirana tako da ih mogu pratiti svi polaznici. Tokom časova fokus će biti na praktičnim veštinama potrebnim za rad sa tehnologijama i alatima za Software Testing and QA, a učenje je bazirano na zadacima i projektima, čime se veoma brzo osposobljavaš da samostalno obavljaš svoj budući posao.

Za polaznike koji se školuju na daljinu ili koji zbog obaveza nisu u mogućnosti da prisustvuju nekom od predavanja, obezbeđen je Live stream, koji omogućava direktno uključivanje na čas, sa bilo kojeg mesta. Uz to, predavanja se čuvaju i u Video arhivi, tako da su ti dostupna i nakon završetka časa.

Šta sve dobijaš školovanjem na ITAcademy?

Ono što školovanje na ITAcademy čini jedinstvenim jesu brojni besplatni edukativni servisi koji će ti pomoći da ostvariš uspešnu IT karijeru.

#

100 besplatnih sati u IT HUBovima. Kao polaznik tradicionalne nastave imaćeš sjajnu priliku da u društvu rastuće IT zajednice primeniš znanja koja si stekao, upoznaš ljude sa kojima ćeš pokrenuti zajedničke projekte i stvoriš nove poslovne prilike.

#

Fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika. Pored najkompletnije obuke za savladavanje IT veština, na ITAcademy dobijaš i mogućnost da potpuno besplatno usavršiš svoje znanje engleskog i nemačkog jezika za rad u inostranstvu.

#

Radno iskustvo odmah po završetku školovanja. ITAcademy polaznici koji se istaknu svojim rezultatima tokom obuke imaju šansu da dobiju stručnu praksu u nekim od najprestižnijih kompanija na tržištu i tako steknu neophodno radno iskustvo.

#

Centar za razvoj karijere. Usluge Centra su besplatne za polaznike, a one uključuju resurse, posebne programe, seminare i individualna savetovanja na temu razvoja karijere, kao i asistenciju u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

#

ITAcademy Personal Development Program. Ovaj jedinstveni program dodatne obuke omogućava ti sticanje transverzalnih veština (motivacija, samopouzdanje, fokus, komunikativnost, timski rad i dr.) neophodnih za uspešno obavljanje budućeg posla.

#

Četvorogodišnje veštine za manje od 12 meseci. Inovativna metodologija učenja na ITAcademy omogućava 3 do 4 puta veće angažovanje tokom nastave, tako da ćeš za manje od 12 meseci preuzeti veštine za koje su ranije bile potrebne 2 do 4 godine.

Stekni međunarodno priznate sertifikate besplatno!

Znanja koja ćeš dobiti biće prepoznatljiva svuda u svetu zahvaljujući međunarodno priznatim sertifikatima koje možeš steći besplatno nakon školovanja na ITAcademy.

Adobe

ISTQB® Certification Foundation Level

Adobe

Cambridge International A&AS Level Computer Science

Adobe

Software Testing and QA Program

BESPLATNO USAVRŠAVANJE DO KRAJA ŽIVOTA

Znanja koja stekneš na ITAcademy odmah su primenljiva, sertifikati priznati širom sveta, a uslovi u kojima se školuješ najviši mogući.

Čim se nova verzija softvera za koji si slušao nastavu pojavi u programu ITAcademy, stičeš pravo da se prijaviš za besplatno usavršavanje.

Međutim, znanje veoma brzo zastareva, posebno u oblasti IT-ja. Zato smo stvorili program koji ti omogućava da i nakon školovanja nastaviš sa usavršavanjem.

Ovu mogućnost možeš iskoristiti neograničen broj puta, neograničen broj godina. Najbolje školovanje koje ćeš imati. Dovoljno za dugogodišnju karijeru.

BESPLATNO USAVRŠAVANJE DO KRAJA ŽIVOTA

Znanja koja stekneš na ITAcademy odmah su primenljiva, sertifikati priznati širom sveta, a uslovi u kojima se školuješ najviši mogući.

Međutim, znanje veoma brzo zastareva, posebno u oblasti IT-ja. Zato smo stvorili program koji ti omogućava da i nakon školovanja nastaviš sa usavršavanjem.

Čim se nova verzija softvera za koji si slušao nastavu pojavi u programu ITAcademy, stičeš pravo da se prijaviš za besplatno usavršavanje.

Ovu mogućnost možeš iskoristiti neograničen broj puta, neograničen broj godina. Najbolje školovanje koje ćeš imati. Dovoljno za dugogodišnju karijeru.

Rezerviši svoje mesto što pre!

Iskoristi promotivne cene upisa koje važe samo do 31.5.2024., a nakon toga se povećavaju. Požuri i rezerviši svoje mesto na vreme!

Software Testing and QA Za prijave do 31.5.2024.* Puna cena 12 rata 17 rata
Tradicionalna nastava 1699 2500 150 116
Online školovanje New 1599 2500 142 110
*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: Platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Za sva dodatna pitanja obratite nam se na broj telefona 011/40-11-200, ili putem mejla office@it-akademija.com.

Da rezervišeš svoje mesto, popuni prijavu: