network-administration

SVIM BUDUĆIM SISTEM ADMINISTRATORIMA POKLANJAMO PREKO 700€ POPUSTA!

Svakog poslednjeg petka u julu obeležava se Sys Admin Day, dan kada cela planeta slavi prave heroje modernog doba – sistem administratore. Ali, na ITAcademy proslava traje malo duže. Tačnije do 31. jula, do kada važi preko 700€ popusta za sve one koji se odluče da započnu školovanje na Administration odseku.

Da li i ti želiš da jedan dan u godini bude posvećen tebi? Onda postani sistem administrator!

KO SU SISTEM ADMINISTRATORI
I ZAŠTO IM JE, ZABOGA, POSVEĆEN CEO JEDAN DAN?

Kada vam baguje internet ili ne radi računar, ili se zaglavite sat vremena u pošti čekajući u redu zbog problema zvanog „pao nam je sistem”, administratori su ti koji rešavaju sve vaše probleme i brige. Kad ste već tu, zahvalite im i što neki zlonamerni haker sa drugog kraja sveta još uvek nije upao na sve vaše online naloge i što vam štampač u kancelariji radi bez problema...

Zato i jesu među najvažnijim IT stručnjacima.
Zato su i zaslužili svoj dan u godini.
Zato vam i pružamo priliku da postanete jedan od njih.

Postani sistem administrator zato što su čak i programerima potrebni heroji

Sistem administratori su među najplaćenijim i najtraženijim stručnjacima iz IT sektora. To ne treba da vas čudi, jer, na kraju krajeva, čak ni programeri ne mogu da funkcionišu bez njih. Zbog važne uloge koju imaju, postali su nezamenljivi deo svake velike kompanije i organizacije čiji rad zavisi od besprekornog funkcionisanja umreženih računara.

Jednostavno, veštine konfigurisanja, implementacije i održavanja kompletne mrežne infrastrukture postale su jedan od najbržih i najlakših puteva do odlično plaćenog posla.

network-administration

IZABERI PROGRAM ŠKOLOVANJA ZA TVOJ NOVI POSAO SISTEM ADMINISTRATORA:

network-administration

Network Administration

Za one koji žele da znaju sve

Pripremite se za rad u čak 8 oblasti u okviru administracije mreže i sistema. Savladajte napredne mrežene sisteme, naučite da dizajnirate SQL server baze podataka i postanite ekspert za Windows servere i operativni sistem.

microsoft-administration

Microsoft Administration

Postani sistem administrator

Upoznajte tehnike umrežavanja i sve tipove mreža. Steknite veštine servisiranja i održavanja PC računara i postanite odlično plaćen stručnjak sistemske i mrežne administracije na Windows Server platformama.

linux-administration

Linux Administration

Odgovori na kompleksne izazove

Naučite da instalirate, konfigurišete i održavate mreže sa Linux operativnim sistemima i postanite mrežni administrator. Saznajte sve o Postfix serveru i savladajte praktične veštine za zaštitu Linux mrežne infrastrukture.

STEKNI PRESTIŽNE MEĐUNARODNE SERTIFIKATE ZA ODLIČAN POČETAK

Školovanje po programima sa Administration departmenta omogućava vam sticanje prestižnih međunarodnih sertifkata koji će vam otvoriti vrata velikih kompanija kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

profile-sample2

ITAcademy je akreditovani MikroTik trening centar koji polaznicima omogućava sticanje prepoznatljivih sertifikata o posedovanju znanja i veština iz područja upravljanja i konfiguracije mreža na RouterOS-u, operativnom sistemu kompanije MikroTik.

profile-sample2

CompTIA je najjače stručno zvanje za PC tehničare. Kompanije kao što su Microsoft, Hewlett-Packard i Cisco zahtevaju CompTIA sertifikaciju za svoje tehničare, a CompuCom i Ricoh ovu sertifikaciju zahtevaju kao neophodan i glavni uslov pri zapošljavanju.

profile-sample2

Set Microsoftovih sertifikata za administratore spada u najvrednije svetske Network sertifikate, sa punim autoritetom i priznanjem u Srbiji. Ovaj sertifkat predstavlja potvrdu vaših znanja za rad u mrežnim i cloud okruženjima sa posebnim akcentom na sistemsko i mrežno administriranje i što efikasnije korišćenje mrežne infrastrukture.

profile-sample21

U pitanju je jedan od najpopularnijih IT sertifikata koji su namenjeni mrežnim inženjerima koji žele da steknu znanje iz oblasti računarskih mreža. Ovaj svetski priznati sertifikacioni program omogućiće vam da steknete praktične veštine koje su potrebne za instaliranje i održavanje mrežne infrastrukture i konfiguraciju mrežnih uređaja.

profile-sample21

ITAcademy je prvi i jedini ovlašćeni Linux Professional Institute training center u Srbiji, te polaznici automatski imaju veće šanse za postizanje uspeha na LPIC ispitima koji su najviši stepen potvrde znanja i veština u radu sa Linux operativnim sistemima.

ŠKOLUJ SE PO MODELU KOJI TI NAJVIŠE ODGOVARA

Bez obzira na to da li se opredelite za obrazovanje u učionici ili preko interneta, na kraju školovanja steći ćete jednako kvalitetno znanje koje će vam omogućiti da brzo pronađete odgovarajući posao.

NASTAVA
U UČIONICAMA

Tokom školovanja na raspolaganju vam je više od 500 računara u najmodernije opremljenim učionicama, dizajniranim po standardu Univerziteta Cambridge. Svaki polaznik ima svoj računar na kom samostalno obavlja predviđene zadatke, a svaki od njih sadrži licencirane programe najnovije generacije, vredne od nekoliko stotina do 7.000 evra. Na predavanjima se koriste projektori, video-bimovi i moderni multimedijalni alati za izvođenje nastave.

Online
nastava

Ako želite veću slobodu u učenju ili vam nije praktično da dolazite na nastavu, sve profitabilne veštine i diplome obezbeđene na ITAcademy možete steći učenjem preko interneta – iz bilo kog grada, bilo koje zemlje. ITAcademy Distance Learning System razvijan je više od 20 godina i omogućava vam da pratite sva predavanja, čitate materijale, izvršavate testove i zadatke, radite sa profesorima – isto kao da ste u učionici.

ŠTA JOŠ DOBIJAŠ?

BESPLATNA PODRŠKA ZA UČENJE I NAPREDOVANJE U KARIJERI

Ono što školovanje na ITAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu IT karijeru.

11 GENERACIJA USPEŠNIH IT STRUČNJAKA
120 POLAZNICI IZ PREKO 120
ZEMALJA
365
MOTIVISANIH PREDAVAČA I ISTAKNUTIH STRUČNJAKA
324 PARTNERSKE KOMPANIJE IZ CELOG SVETA

ISKORISTI SYS ADMIN DAY AKCIJU I UŠTEDI VIŠE OD 700€!
SAMO OD 26. DO 31. JULA

ITAcademy program Prijave za Sys Admin Day do
31.7.2019.*
Puna cena 12 rata 15 rata
Online školovanje 1283 2000 119 101
Tradicionalno školovanje 1418 2000 131 111

*Cena školovanja za prijavljene do 31. 7. 2018. je prikazana za plaćanje odjednom. Sve cene su navedene u evrima.

OSIGURAJ SVOJE MESTO NA VREME

Ova akcija traje do 31. jula. Ipak, zbog ograničenog broja mesta, ne možemo da garantujemo da ćemo prihvatiti vašu prijavu ukoliko se ne prijavite danas.Otvori pop-up