Besplatni online kursevi na ITAcademy

Besplatni online kursevi - hero Besplatni online kursevi - hero

Ostanite kod kuće i iskoristite vreme na najbolji mogući način – usavršavajući svoja znanja i veštine. Prijavite se za besplatne online kurseve sa ITAcademy, koji će vam pomoći da pronađete novi posao ili napredujete na postojećem.

Koje besplatne kurseve mogu da pohađam?

Od kurseva programiranja, preko kurseva iz oblasti dizajna i CAD-a, do kurseva stranih jezika i IT biznis veština. Svima koji se prijave dodeljivaćemo besplatno online kurseve iz određene oblasti koja se izučava na nekom od ITAcademy odseka.

Kurseve ćete pohađati preko najsavremenije Distance Learning platforme, kreirane po standardima vodećih svetskih univerziteta. Ova platforma za učenje na daljinu dostupna je 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, na bilo kom računaru ili mobilnom uređaju. Predstavlja rezultat višegodišnjeg rada tima koji čine eminentni stručnjaci iz oblasti obrazovanja, softverski inženjeri, programeri, administratori i autori online kurseva.

Ove nedelje poklanjamo:

Besplatan kurs Digital marketing

Danas se internet koristi kao najpristupačnije sredstvo promocije, prodaje ili kanala distribucije. Gotovo je nemoguće zamisliti jedno uspešno poslovanje bez nastupa na internetu koji je kompanijama omogućio izlazak na globalno tržište.

Ukoliko želite da steknete veštine koje će vam pomoći da uspešno kreirate marketinšku kampanju na internetu – od početne ideje do krajnje realizacije – onda je ovo idealan kurs za vas. Usvojićete sva neophodna znanja koja tržište danas zahteva od stručnjaka u oblasti digital marketinga. S obzirom na veliku važnost digital marketinga i brzinu kojom se ova oblast širi, usvojena znanja omogućiće vam da sopstveni biznis promovišete preko interneta na najbolji način i izdvojite se na tržištu.

U toku kursa naučićete kako da predstavite imidž i identitet svog proizvoda i dođete do ciljane publike. Usvojićete sve tehnike potrebne za realizaciju direktnog marketinga i prodaje na internetu u savremenim uslovima.

Šta ćeš naučiti?

 • Šta je digital marketing
 • Koje se prednosti postižu korišćenjem internet oglašavanja u odnosu na druge vidove oglašavanja
 • Osnovne pojmove i teorije iz oblasti digital marketinga
 • Marketinške aktivnosti na društvenim mrežama
 • Strategije marketinških nastupa i druge napredne tehnike
 • Koji su sve načini putem kojih je moguće oglašavati se na internetu
 • Šta je Search Engine Optimization
 • Kako se koristi newsletter i koje su prednosti internet trgovine

Prijavi se besplatno

Prijavite se besplatno i odmah započnite učenje na ovom online kursu:

Kao dodatni bonus, bićete prijavljeni i na ITAcademy poklon-bilten „Tehnologijom do visoke zarade”, preko kog ćete dobijati korisne izveštaje i uputstva u vezi sa građenjem kvalitetne IT i dizajn karijere. Mislimo da će vam biti veoma koristan.

Gratis priručnik za sve koji se prijave:

Kako do posla nakon pandemije?

Svima koji su se prijavili za neki od besplatnih kurseva sa ITAcademy do kraja meseca poslaćemo i besplatan priručnik „Kako do posla nakon pandemije?”. Ovaj praktičan vodič, u kome smo objedinili konkretne smernice i uputstva ITAcademy stručnjaka sa ogromnim iskustvom u IT industriji, pomoći će vam da otkrijete kako da trenutnu krizu iskoristite kao šansu i svoju karijeru pokrenete ka uspehu i dobro plaćenom IT poslu.

Šta bi još trebalo da znaš?

 • Kursevi se održavaju online, putem platforme za učenje na daljinu, i moguće ih je pohađati iz bilo kog grada ili zemlje.
 • Kursevi su prilagođeni početnicima i nije neophodno predznanje za njihovo praćenje.
 • Kursevi traju 30 dana i možete ih pohađati odmah po prijavi.
 • Pravo da se prijave imaju svi zainteresovani.

Znaš nekoga ko bi voleo da pohađa ovaj kurs?

Obavesti prijatelje da je prijava u toku...

Možete da koristite hashtag #ostanikodkuće da raširite vest o besplatnim kursevima na društvenim mrežama.

Saznaj više o ITAcademy

ITAcademy je ovlašćena od Cambridge odeljenja za međunarodne ispite i četiri vodeće IT kompanije da obučava polaznike po naprednom jednogodišnjem programu za najnovije računarske tehnologije i izdaje zvanične diplome i sertifikate. Naš cilj je jednostavan: da vam omogućimo profitabilniju IT karijeru.

Nastavu možete pohađati tradicionalno – u učionici, ili na daljinu – preko interneta, na šest odseka:

Otvori pop-up