IT kursevi u Banjaluci

Iskoristite priliku da postanete vrhunski IT stručnjak pohađajući ITAcademy u Banjaluci.

Pridružite se mnogim uspješnim Banjalučanima koji su, koristeći nova IT znanja i vještine, pokrenuli uspješnu karijeru u industriji koja se konstantno razvija. 

Edukacijom i sticanjem međunarodnih certifikata na ITAcademy otvoriće vam se tržište cijelog svijeta. Kao uspješni IT profesionalac, imaćete priliku da birate poslove koji donose zaradu daleko iznad prosjeka zemalja u okruženju. IT kursevi u Banjaluci su pravi izbor za vašu karijeru.

Iskoristite mogućnost školovanja na daljinu i učite iz udobnosti svog doma, kafića u Gospodskoj ulici ili sjenke tvrđave Kastel sa pogledom na Vrbas. Zašto biste se odrekli mirnog života u Banjaluci kad imate mogućnost da se školujete i nakon toga radite online? Sve što vam je potrebno su internet i računar.

Odlučute se za neki od programa na ITAcademy koji vam pružaju mogućnost sticanja Adobe, Microsoft i Cambridge stručnih zvanja, kao i prestižnih, svjetski priznatih certifikata Cisco, Autodesk, Oracle, ZEND PHP, MMAD ili CompTIA.

Izaberite najbolje IT obrazovanje u Banjaluci

IT industrija se ubrzano razvija, neprestano tražeći nove kvalitetne stručnjake. I vi možete postati jedan od njih, a za to će vam biti potrebno manje od 12 mjeseci školovanja. Na vama je samo da odaberete način učenja koji vam najviše odgovara.

Možete učiti preko interneta, putem najsavremenije ITAcademy platforme za distance learning. Na ovaj način, edukacija vam je dostupna 24h dnevno. Kada ćete i kako učiti je na vama, a ukoliko vam nešto nije jasno, uvijek možete da kontaktirate sa predavačima i mentorima, koji će vam pomoći da riješite sve dileme. Predavanja možete pratiti uživo, putem Live streama. Imate i video-snimke, audio-snimke, interaktivne aplikacije... Sve vam je dostupno online, a kvalitet učenja na ovaj način je isti kao da nastavu pratite iz učionica.

Ukoliko vam ipak više odgovara tradicionalno pohađanje nastave, možete da se školujete na ITAcademy tako što ćete dolaziti na predavanja u naše moderno opremljene prostorije. Pogledajte ovdje gdje nas možete pronaći.

Da biste započeli svoj put ka odlično plaćenom zaposlenju, odaberite kurs koji najviše odgovara vašim željama i pripremite se za uspješnu IT karijeru.

IT kursevi u Banjaluci spremiće vas za najbolje plaćene poslove

Jedan od IT kurseva koji će vam biti veoma interesantan jeste Java kurs u Banjaluci, koji će vam pružiti široku lepezu znanja i tako omogućiti da odgovorite na sve izazove kada je riječ o profesiiji programera. Više detalja o ovom kursu nalazi se ovdje.

Ukoliko vas privlači kreiranje dinamičkih web stranica ili aplikacija, PHP kurs programiranja u Banjaluci je najbolja opcija za vas. Jedna od karakteristika ovog programskog jezika je njegova jednostavnost i pouzdanost, zbog čega su milioni web stranica kreirani pomoću njega. Više o ovom kursu programiranja pogledajte ovdje.

Iskoristite maksimalno svoj talenat i postanite web dizajner

Ako imate afiniteta prema dizajnu, možda je kurs web dizajna najbolja opcija da započnete uspješnu karijeru web dizajnera. Dobitnom kombinacijom znanja i talenta postaćete vrhunski i odlično plaćeni IT stručnjak tražen u cijelom svijetu. Unovčite svoj talenat i postanite web dizajner. Napravite prvi korak već danas upisom na ITAcademy. Više informacija o ovom kursu pogledajte ovdje.

Steknite profitabilne vještine upisom na neki od šest odsjeka školovanja na ITAcademy

ITAcademy nudi širok izbor programa, među kojima ćete sigurno pronaći onaj koji najviše odgovara vašim sklonostima i ambicijama. Ukupno 33 odjeljenja podijeljena su u šest odsjeka školovanja, tako da nema sumnje da ćete napraviti najbolji izbor za sebe.

Na raspolaganju su vam: Programiranje, AdministracijaDizajn i multimedija, IT poslovanje, 3D Design i CAD ili Razvoj mobilnih aplikacija a nakon školovanja imaćete zvanje eksperta uz mogućnost sticanja dodatnih certifikata.

Programiranje

Programer je trenutno možda i najtraženije zanimanje na svijetu, što je razlog više da se odlučite za ovaj odsjek. Sve što naučite u ITAcademy u Banjaluci moći ćete da primijenite na svom novom odlično plaćenom poslu.

Tokom školovanja naučićete više o programskim jezicima, korišćenju brojnih alata i razvoju algoritama, što će vas učiniti veoma konkurentnim na tržištu rada. Školovanje na ovom odsjeku sadrži sedam programa: PHP programiranje, Java programiranje, Microsoft Web Development, Microsoft Windows Development, Microsoft Development, Software Development i Software Engineering.

U okviru programa Software Development očekuju vas brojni kursevi, kao što MySQL kurs, Java Core kurs ili Introduction to HTML and CSS kurs.

Administracija

Naučite sve što je potrebno da postanete sistem administrator. Bez obzira na to da li vas više privlači održavanje mreža sa Linux ili Windows sistemima, na ITAcademy u Banjaluci ćete steći sva potrebna znanja kako biste već nakon 12 mjeseci imali zvanje stručnjaka. U okviru ovog odsjeka možete da birate između programa: Network Administration, Microsoft Administration i Linux Administration.

Ukoliko se odlučite za program Linux administracije, bolje ćete se upoznati sa načinima održavanja Linux mreža, i to kroz kurseve kao što su Apache Web Server Administration i DNS Server Administration (Bind).

Dizajn i multimedija

Ovaj odsjek je kao stvoren za vas ukoliko posjedujete sklonost ka dizajnu i umjetnosti. Savladavanjem nekog od programa postaćete stručnjak za moderne medije, što se izuzetno cijeni kako u domaćim kompanijama, tako i u cijelom svijetu. Ostaje vam samo da odaberete pravi program, a na raspolaganju su vam grafički i print dizajn, web dizajn, programi za obradu slike i zvuka, kao i new media dizajn.

Ukoliko se, na primjer, odlučite za video & Sound Production program, upoznaćete se bolje sa načinima montaže kroz kurseve kao što su video Editing Design (Premiere) i video Media Environment.

IT poslovanje

IT poslovanje je jedna od najbrže rastućih poslovnih grana, što znači da je sada pravo vrijemeda steknete znanja i pronađete svoje mjesto u ovoj industriji. Na ITAcademy naučićete više o funkcionisanju elektronskog poslovanja, online marketinga i drugih oblika IT biznisa. Na ovaj način bićete spremni za odlično plaćene poslove u najsavremenijim domaćim i svjetskim kompanijama.

Ako se odlučite za Online PR & Community Manager program, upoznaćete se bolje sa kursevima kao što su kurs Online Media Relations, kurs Strategic Marketing i kurs Internet Consumer Behaviour.

3D dizajn i CAD

Ukoliko imate talenat za crtanje, već ste predodređeni za ovaj odsjek. Spojte lijepo i korisno kako biste uz nova znanja, koja ćete steći na ITAcademy, kreirali uspješnu karijeru u oblasti 3D dizajna i korišćenja moćnih AutoCAD programa.

Nakon školovanja, posjedovaćete vrhunska znanja, koja ćete moći da primijenite u oblastima kao što su arhitektura ili prostorno planiranje. U okviru ovog odsjeka na raspolaganju su vam programi Computer Aided Design, Architectural Design, Interior Design i Product Design.

Ukoliko se odlučite za program Interior Design, očekuju vas, između ostalih, kurs Theory of Design, kurs Interior Design & Decoration i kurs Materials & Colors.

Razvoj mobilnih aplikacija

Mobilni uređaji imaju veliku perspektivu, pa je i logično što se tržište za mobilne aplikacije stalno razvija. Zbog toga ćete napraviti pravu odluku ukoliko se odlučite da naučite više o kreiranju za Android, IOS i Windows operativne sisteme.

U okviru ovog odsjeka možete da izaberete IOS program, Android Application Development program i Android Application Development program. Bez obzira na to za koji odsjek da se odlučite, susrešćete se sa veoma korisnim kursevima, poput C# kursa i Java kursa.

Obezbijedite svoje mjesto na vrijeme

Upisni rok je počeo, napravite pravu odluku za svoju buduću karijeru i upišite program koji vam najviše odgovara. ITAcademy vam nudi sticanje primjenljivih znanja i vještina koje ćete steći kroz praksu i stručno osposobljavanje za rad na računarima.

Mnogi polaznici iz Banjaluke već su završili svoje školovanje na ITAcademy. Postanite i vi jedan od uspješnih polaznika i upišite jedan od programa koji nude znanja za odlično zaposlenje. Pogledajte tabelu slobodnih mjesta i požurite sa prijavom, jer su mjesta ograničena:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
Design and Multimedia Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
Administration Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
IT Business Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
3D Design & CAD Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
Mobile Development Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku

Letnji upisni rok je otvoren. Cijene za upis će uskoro biti povećane.

Što prije se upišete, cijene školovanja su niže.

Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Izaberite da li želite da se školujete u učionici ili na daljinu, upotrebom Distance Learning platforme preko interneta. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svjetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 850 eura, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
30.6.2024.*
Puna cijena 12 rata 16 rata
Online školovanje 1649 2500  146 120
Tradicionalno školovanje 1749 2500  154 127

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cijena je dodatno umanjena. Sve cijene su navedene u eurima. Obezbjeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije, te za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 033/788-525.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbijedićemo vam finansiranje 20% cijene školovanja.

Saznajte uslove ovdje »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cijenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vježbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i certifikaciju - u zavisnosti od odsjeka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management certifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network certifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i njemačkog jezika;
 • besplatno korištenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 mjeseci;
 • jedinstven paket profesionalnih vještina u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • certifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak certifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK certifikata za engleski i njemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savjetnika za pomoć u učenju i Savjetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovdje

Prijava za kurseve i školovanje ITAcademy | IT kursevi u Banjaluci  Kliknite na ovaj link da se prijavite na ITAcademy »»»