Program InternetAcademy

Program Digital Marketing Planner & Account Manager: Stekni znanja i alate za uspešnu online karijeru

Postanite ekspert za planiranje marketinga na internetu
Nastava
tradicionalna ili online
Trajanje
2 semestra
Fond časova
357 časova
Diplome i sertifikacija
CIM level 6 Digital Diploma in Professional Marketing
CIM Level 3 Foundation Certificate in Marketing
IQN Diploma in Marketing
Google Ads & Analytics sertifikati
InternetAcademy Certified Digital Marketing Planning Manager
LINK English
LINK German
PRIJAVITE SE

Putevi do uspeha mogu biti različiti, ali jedna stvar je zajednička svakom od njih: strateško planiranje. Bez pravih ideja, pouzdanih resursa i sigurne realizacije teško da može biti uspeha. To posebno važi za marketinške kampanje. Naime, da bi se ispunili glavni marketinški ciljevi, poput uvećanja profita, širenja prisustva brenda i komunikacije sa ciljnom grupom, neophodno je planiranje svih segmenata kampanje.

Kao što se digitalni marketing razlikuje od tradicionalnog, tako je i za planiranje prisustva u online sferi važno razumevanje digitalne sfere, trendova i zakona koji u njoj važe. Zahvaljujući specifičnim i primenjivim znanjima koja usvojite na programu Digital Marketing Planner & Account Manager, postaćete uspešan stručnjak za digitalni marketing i pametni online planer.

Kako da znate da li je program Digital Marketing Planner & Account Manager pravi izbor za vas?

 • Niste ravnodušni na intrigantne reklamne kampanje velikih svetskih brendova
 • Za razliku od drugih, vama ne smetaju baneri, posebno kada su upečatljivi.
 • Imate zanimljive ideje za reklamiranje svog omiljenog proizvoda.

Ukoliko ste se prepoznali u nekoj od prethodnih izjava, onda možete biti uvereni da je zanimanje Digital Marketing Planner & Account Manager pravi izbor za vas.

Školovanje na ovom programu omogućiće vam da svoje sklonosti pretvorite u dobro plaćeno zanimanje. Za samo 12 meseci možete steći znanja i veštine koji će vam omogućiti da samostalno kreirate upečatljive online kampanje, pa možda i da radite za svoj omiljeni brend.

Kojim ćete sve znanjima ovladati na ovom programu?

Kroz praktičan rad baziran na realnim primerima, program Digital Marketing Planner & Account Manager omogućiće vam da usvojite važna znanja i primenjive veštine za uspešnu karijeru u digitalnom marketingu. Kreativan i zanimljiv susret sa online okruženjem i važnim principima marketinga pomoći će vam da savladate:

 • najvažnije principe, tehnike i alate internet oglašavanja;
 • kreiranje, planiranje i sprovođenje uspešne online strategije oglašavanja;
 • upotrebu vizuelnih elemenata sa ciljem oblikovanja efektne marketinške poruke;
 • specifičnosti različitih kanala za oglašavanje i izbor najadekvatnijeg kanala;
 • kako da od početka do kraja sprovedete efektnu online marketinšku kampanju.

Osim ovih vrednih znanja i veština koje stičete pohađanjem osnovnog programa, na raspolaganju su vam takođe i dodatni kursevi iz različitih oblasti koji će vam pomoći da postanete svestran stručnjak za online oglašavanje.

Po uspešnom okončanju školovanja možete se prijaviti za neke od najtraženijih poslova i pozicija iz oblasti digitalnog marketinga, kao što su Internet Advertising Manager, Digital Advertising Strategist, Online Media Planner itd.

Naučite da radite sa najpopularnijim alatima za optimizaciju sajtova

Kao polaznik ovog smera, imate jedinstvenu priliku da potpuno besplatno koristite neke od najpopularnijih alata u SEO industriji. Reč je o SEO PowerSuite PRO i Ahrefs alatima.

SEO PowerSuite PRO je jedan od najzastupljenijih Search Engine Optimization alata, a o tome koliko je popularan govori činjenica da ga koristi više od pola miliona korisnika u celom svetu. S obzirom na to, već godinama se smatra jednim od najefikasnijih rešenja za optimizaciju sadržaja na internet stranicama radi što boljeg rangiranja na pretraživačima. Sa druge strane, Ahrefs, koji predstavlja all-in-one SEO platformu sa kompletom alata, takođe se koristi za vrhunsko pozicioniranje vašeg sajta na pretraživačima, a njime se služe i eksperti vodećih brendova kao što su Facebook, Adobe, LinkedIn, Netflix, Uber i mnogi drugi.

Znanja koja steknete radeći u ovim programima bićete u stanju da odmah primenite u realnom radnom okruženju i da optimizujete sajtove na način koji će zadovoljiti najviše kriterijume najpopularnijih internet pretraživača.

Digital Marketing Planner & Account Manager – plan i program školovanja

No.CoursesClasses
18. E-Commerce Basics 3
No.CoursesClasses
45. Fundamentals 6
46. SEO Google 6
No.CoursesClasses
56. Introduction 6
57. Programmatic / RTB 3
No.CoursesClasses
68. Project Management Basics 6
No.CoursesClasses
71. Branding 6
No.CoursesClasses
72. English Language 1* online
73. FCE/BEC Vantage** online
No.CoursesClasses
74. German Language 1 online
75. German Language 2* online
No.CoursesClasses
76. Starting and Growing Internet Business 6
No.CoursesClasses
80. Visualization 3
No.CoursesClasses
81. Excel Basics 12
82. Excel Advanced 12

* Polaznici biraju koji od navedenih jezika žele da izučavaju i na osnovu toga pohađaju jedan od ova dva kursa.
** Pripremne kurseve za polaganje FCE ili BEC Vantage ispita mogu pohađati samo polaznici koji su završili English Upper Intermediate Level.

+ PERSONAL DEVELOPMENT PROGRAM

Besplatan paket školovanja Personal Development ProgramU okviru školovanja na Digital Marketing Planner & Account Manager programu besplatno dobijate i jedinstveni paket profesionalnih veština - Personal Development Program, koji će vam osigurati napredak u karijeri i izdvojiti vas kao lidera među stručnjacima u vašem poslu. Saznajte više o ovom obrazovnom programu i planu po kome se izvodi.
 

Šta vas očekuje na predavanjima?

Znanja i veštine na ovom programu usvajate kroz realne primere, zbog čega sve što naučite možete odmah primeniti u praksi. Posvećeni predavači vodiće vas kroz brojne situacije karakteristične za online okruženje i digitalni marketing, i pokazaće vam kako da se uspešno snalazite u svakoj od njih.

Program Digital Marketing Planner & Account Manager usklađen je s prestižnom CIM.co.uk sertifikacijom, te su znanja koja na njemu usvojite u skladu sa najnovijim svetskim trendovima iz digitalnog marketinga.

Predavanja su raspoređena u dva semestra, a na vama je da odlučite da li ćete ih pratiti iz učionice ili online, putem Distance Learning platforme. U oba slučaja dobijate najkvalitetnija znanja primenjiva u realnom poslovnom okruženju.

Predavači sa bogatim poslovnim i pedagoškim iskustvom

O vašem uspehu direktno će brinuti istaknuti stručnjaci za digitalni marketing. Njihovo poznavanje poslovne prakse i bogato pedagoško iskustvo najbolja su garancija da ćete usvajati realna znanja, koja zaista možete da upotrebite na radnom mestu. Kroz posvećen pristup predavača, kreativna predavanja i kompletnu podršku nakon 12 meseci, zaista ćete se preobraziti u stručnjaka za online marketing.

Sertifikati koji će vas pogurati do uspeha

Internacionalno priznati sertifikati iz digitalnog marketinga predstavljaju jednu od najboljih preporuka za poslodavce širom sveta. A na programu Digital Marketing Planner & Account Manager možete steći čak nekoliko njih:

 • IQN Diploma in Marketing;
 • CIM Level 6 Digital Diploma in Professional Marketing;
 • CIM Level 3 Foundation Certificate in Marketing;
 • Google Ads & Analytics sertifikati.

Pored njih, očekuju vas i još dva veoma cenjena sertifikata:

 • Sertifikat InternetAcademy o odslušanom programu Digital Marketing Planner & Account Manager;
 • InternetAcademy Certified Digital Marketing Planner & Account Manager.

Sa ovim sertifikatima u džepu sigurno ćete se izdvojiti od konkurencije.

Vi kreirate svoj put uspeha

Znanja koja steknete na programu Digital Marketing Planner & Account Manager napraviće od vas idealnog kandidata za neke od najplaćenijih poslova u digitalnom svetu. Tokom sadržajnog školovanja preći ćete put od početnika do samostalnog stručnjaka koji kreira efikasne i zapažene internet kampanje.  

Da li ima mesta na Digital Marketing Planner & Account Manager programu? Proverite, upisni rok je u toku:

UpisDa saznate sve o upisu, kliknite ovde.
Kontakt telefon: +381 (0)11 4011 200.