NAJSAVREMENIJA AutoCAD i 3ds Max OBUKA

Postanite CAD ekspert
i unovčite svoj talenat

Možete postati 3D stručnjak i bez doktorata u matematici!


Investirajte u svoju edukaciju i povratite uloženi novac crtajući!
Postanite stručnjak za 2D crtanje i vizuelizaciju projekata, kreiranje atraktivnih 3D modela i specijalnih efekata uz pomoć računara.
Započnite karijeru u oblasti u kojoj su dobro plaćeni poslovi zagarantovani. Sve to za manje od godinu dana.


Prijavite se »

Od početnika do dobro plaćenog profesionalca

Sigurno ste se mnogo puta divili 3D prikazima kuća iz kataloga, slikama mobilnih telefona sa bilborda, dizajnu proizvoda iz TV reklama ili modelima junaka video-igara. Sve te modele kreiraju Computer Aided Design (CAD) profesionalci pomoću softvera AutoCAD i 3ds Max. Takve modele možete praviti i vi.

Bilo da ste apsolutni početnik u oblasti CAD-a, dizajner, ili ste školovani inženjer ili tehničar, na ovom odseku sigurno ćete naučiti napredne tehnike upotrebe programa za crtanje, projektovanje i modelovanje.

Usvojićete znanja koja koriste profesionalni industrijski dizajneri, inženjeri, modelari za visokobudžetne video-igre ili dizajneri enterijera. Sa znanjem iz CAD oblasti otvoriće vam se mnoge mogućnosti za zaposlenje i dobru zaradu.

Za sigurnu i uzbudljivu karijeru

Prema nedavnim istraživanjima Elance platforme za freelancere, potražnja za AutoCAD i 3D stručnjacima je zabeležila rast od neverovatnih 8 odsto samo u prethodnih četiri meseca, što svakako garantuje dobro pozicioniranje profesionalaca na tržištu poslova.

Oni zarađuju 150+ dolara dnevno, ne računajući projekte sa fiksnim cenama koje Vam mogu obezbediti honorar čak i do 2000 dolara.

Nakon završetka programa, čeka Vas posao u sledećim oblastima:

Arhitektura

Industrija zabave

Freelance industrija

Gejming industrija

Marketing i oglašavanje

Kartografija

Elektronika

Gradjevinarstvo

Dizajn

Izdavaštvo

Izoštrite svoje sposobnosti, izbrusite veštine i pronađite odlično plaćene poslove i sarađujte sa velikim brojem kompanija i klijenata.

Školovanje po zvaničnom Autodesk programu

ITAcademy je autorizovani Autodesk Training Center (Autodesk ATC), što vam garantuje da ćete se školovati prema programu koji je usklađen sa zvaničnim Autodeskovim principima obuke, koristeći najnovije softverske pakete ove kompanije.

CAD program obuhvataju predmeti koji će vam omogućiti najsavremenija znanja. Teorija je svedena na minimum dok praktična nastava uživa prioritet tokom celog trajanja usavršavanja. Budimo iskreni, malo je onih poslodavaca koje zanima Vaša diploma, a sve je više onih koji zapošljavaju profesionalce koji svoj posao obavljaju kvalitetno i savesno.


Šta ćete naučiti?

Savladaćete osnove dvodimenzionalnog tehničkog crtanja

Za vreme trajanja ovog programa naučićete da baratate koordinatama i komandama koje će Vam biti potrebne za kreiranje dvodimenzionalnog crteža. Ovladaćete tehnikama kao što je šrafiranje, kotiranje i rasterizovanje koje će Vam pomoći da tehničko crtanje podignete na profesionalniji nivo.

 • Pojam 2D okruženja – xy koordinatni sistem
 • Priprema radnog okruženja za crtanje
 • Rad sa komandama za crtanje
 • Organizovanje crteža uz primenu lejera, boja, vrste i debljine linije
 • Kreiranje blokova
 • Priprema za štampu u odgovarajućoj razmeri

Kreiraćete animirane objekte za video igricu uz pomoć 3D Studio Max-a

Pored osnova ćete naučiti kako kreirati trodimenzionalne, fotorealistične rendere uz pomoć 3ds Maxa. Savladaćete sisteme čestica, animacije, prostorne deformacije, kao i tehnike koje će Vam biti potrebne za rad sa mapama i materijalima, a sve to u cilju stvaranja vrhunske arhitektonske vizualizacije.

 • Modelovanje 2D i 3D objekata
 • Kreiranje arhitekturalnih objekata
 • Svetlosni izvori
 • Kamere
 • Mape i materijali
 • Ubacivanje gotovih mobilijara
 • Animacija i efekti

Naučićete da oživite svaku sliku i svaki objekat u tri dimenzije

Na ovom smeru ćete savladati osnove vizuelizacije kao što je kreiranje stilova, dodeljivanje materijala, definisanje osvetljenja i animaciju kretanja oko modela. U toku samog procesa naučićete kako da predstavite 3D model u 2D slici manipulišući njihovom širinom, visinom i dubinom.

 • Podešavanje pogleda i primena vizuelnih stilova
 • Kreiranje blokova
 • Vizuelizacija idejnih crteža - renderovanje
 • Kreiranje 3D crteža na osnovu 3D modela
 • Kreiranje standardnih 3D solida i površina
 • Podešavanje pogleda i primena vizuelnih stilova

Program dostupan svuda u svetu

Kako izgledaju predavanja?

Predavanja su prevashodno orijentisana na praktičan rad, a teorija je svedena na nužni minimum. Jedini cilj je da po završetku budete spremni za rad u profesionalnom programerskom okruženju i samostalno kreirate aplikacije po najvišim standardima.

U učionici ili online

Ovaj jedinstven program možete pratiti tradicionalno, u najmodernije opremljenim salama ITAcademy u Zemunu, ili online, putem platforme za učenje na daljinu. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta. Оnline polaznici prate sva predavanja, čitaju materijale, rešavaju testove i zadatke, rade direktno sa profesorima, kao da su u učionici.

Plus Live stream

Za polaznike koji pohađaju kurs na daljinu ili zbog obaveza nisu u mogućnosti da prisustvuju nekom od predavanja, obezbeđen je Live stream koji vam omogućava da se direktno uključite na čas, gde god da se u tom trenutku nalazite. Nijedno predavanje nećete propustiti, a i nakon časa ćete moći naknadno da pregledate snimke koji su vam neograničeno dostupni u Video arhivi.

Steknite sertifikat iz oblasti dizajna i projektovanja

Pored praktičnog znanja od neprocenjive vrednosti, po uspešnom završetku programa dobijate i međunarodno poznate Autodesk sertifikate. ITAcademy jedan od malobrojnih zvanično licenciranih škola (Autodesk Training Center) od strane ove softverske kompanije u zemlji i regionu.

Upis je u toku!
Prijavite se na vreme

Broj ljudi koji će moći da se prijavi je strogo ograničen.
Prijavite se odmah i iskoristite popuste koji važe do 30. juna.


CAD program Za prijave do 30.6.2024.* Puna cena 12 rata 16 rata
Tradicionalna nastava 1749 2500 154 127
Online školovanje 1649 2500 146 120

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Specijalni popusti za dvoje ili više zaposlenih iz iste kompanije, kao i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200 .Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja. Saznajte uslove ovde.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se na broj telefona +381(0)11 4011 200, ili putem mejla office@it-akademija.com.


Osigurajte svoje mesto na vreme

Prijavite se po sniženim cenama, do 30.6.


 • slika

  Kvalitetna predavanja i sjajni predavači

  Opšti utisak o ITAkademiji je odličan. Stekao sam veliko znanje koje su mi prenosili odlični predavači. Jako sam zadovoljan praktičnim radom. Umesto teorije omogućili ste nam da znanja primenimo u praksi. A nakon školovanja sam dobio priliku da nastavim da učim u realnom okruženju - primljen sam na praksu.


  Nemanja Pisarić

 • slika

  Počela sam zarađivati još u toku školovanja

  Za manje od godinu dana počela sam sarađivati sa nekoliko velikih brendova u Srbiji i stekla iskustvo koje sam odmah mogla da iskoristim na projektima vam Akademije. Učestvovala sam na online konkursima i dobijala poslove koji su mi se nudili kao dizajneru, i tako brzo počela da zarađujem.


  Andrea Obradović

 • slika

  Konačno radim posao koji volim

  Programi na ITAcademy su savremeni, prate svetske trendove, a predavači se trude da sve to prenesu na najbolji način. U okviru pojedinih predmeta radio sam seminarske radove i učestvovao u projektima koji su postali moje reference i nabolja potvrda dobijenog znanja na IT Akademiji.


  Vanja Mikulec

 • slika

  Odlična investicija koja se višestruko isplatila

  Na ITAcademy sam došla radi sticanja znanja iz neophodnih alata za moju struku. Pruženo mi je i više nego što sam očekivala, budući da sam ostvarila saradnju sa pojedinim klijentima već u toku pohađanja nastave.


  Tijana Kazimirović

 • slika

  ITAcademy je dobra osnova za siguran uspeh u životu

  ITAcademy pruža savremeno obrazovanje koje se kao infuzija uliva u čoveka i tera ga da ide dalje i da traži više. Tako da sam sada usavršio mnogo toga na stručnom planu i vrebam priliku da svo stečeno znanje u praksi pokažem i da se na delu dokažem.


  Milan Momčilović