Materials & Colors

Opis kursa

Kurs je zamišljen tako da polaznicima pruži sva osnovna znanja o materijalima i bojama koji se koriste u arhitekturi, dizajnu enteirjera i dizajnu industrijskih proizvoda. Ova znaja će polaznicima omogućiti šire razumevanje problematike materijala i boja u dizajnerskoj praksi. Polaznici će na kursu moći da nauče o osobinama i primenama boja, parametrima i svojstvima materijala, kao i optičkim, iskustvenim i emotivnim uticajima koji materijali i boje ostalvljaju na ljude. Pored toga, kurs polaznicima objašnjava kako da na tržištu pronađu i izaberu materijale koji će njihov dizajn učiniti privlačnijim, kvalitetnijim i uspešnjijim.

Cilj kursa

Cilj kursa je da polaznicima pruži osnovna znaja o grupama materijala koje je moguće pronaći na tržištu. Cilj je da se njihova pažnja usmeri na primenu, identifikaciju i pronalaženje dobrih boja i materijala koji se nude na tržištu, pre nego na hemijski sastav materijala. Posle završetka ovog kursa polaznici će moći da razlikuju materijale i boje koji se primenjuju u 3d dizajnu i da poznaju njihovu namenu.

Zanima vas ovaj kurs? Možete ga pohađati u okviru ovih ITAcademy programa: Interior Design Program.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

UpisDa saznate sve o upisu, kliknite ovde