Introduction to Lighting Design

Opis kursa

Kurs je osmišljen tako da polaznike upozna sa vrstama distribucije veštačkog osvetljenja, svetlosnim efektima koji se postižu rasvetom, funkcijom rasvete u radnom, kućnom i javnom okruženju. Na kursu će se obaditi kako unutrašnja tako i spoljašnja rasveta. Posebna pažnja na kursu je usmerena na ekološki aspekt rasvete, njegovu dizajnersku primenu, kao i estetske efekte koji se mogu postići. Određeni broj vežbi koje se sprovode u 3ds Maxu posebno će pokazati polaznicima domete i efekte i značaj svetla i rasvete prilikom dizajniranja uopšte.

Cilj kursa

Cilj ovog kursa je da polaznike upozna sa osnovnim znanjima o korišćenju rasvete u dizajnu. Polaznici će po završetku ovog kursa moći da opišu i razumeju osnovne osobine svetla i rasvete, razumeju razlike između različitih tehnika osvetljenja, prepoznaju različite tipove svetlosnih efekata koje mogu da primene u svom dizajnu.

Zanima vas ovaj kurs? Možete ga pohađati u okviru ovih ITAcademy programa: Interior Design Program i Computer Aided Design Program.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se