Interior Design & Decoration

Opis kursa

Kurs dizajn enterijera i dekoracije će polaznike upoznati sa sa elementima i principima dizajna enterijera, radom na osnovama i izgledima i rešavanju prostora u 3d modelima u 3d Max-u. Takođe, na ovom kursu će polaznici naučiti da sami razvoju svoje koncepte, koriste uspešno elemente enterijera, (boju, materijale, rasvetu, nameštaj) i da poznaju njhovu sinergiju. Na ovom kursu polaznici će saznati kako da sa klijentom razviju poverenje i kako da dobiju velike i uspešne projekte. Ni ekološki element nije zanemaren, pa shodno tome polaznici imaju jedinstvenu priliku da se upoznaju sa pravilima implementacije ekoloških dizajnerskih principa u enterijer.

Cilj kursa

Cilj ovog kursa je da polaznike upozna sa osnovama planiranja i dizajniranja unutrašnjosti javnih i privatnih prostora. Polaznici će naučiti da dizajniraju i dekorišu prostor u skladu sa savremenim, funkcionalnim i estetskim standardima. Saznaće kako da klijentima pruže najbolju uslugu te kako da rešavaju profesionalne probleme. Drugim rečima, cilj ovog kursa je da polaznike potpuno osposobi da dizajniraju enterijere profesionalno, i da kao freelance dizajneri i dekorateri mogu da se bave uspešno ovim poslom.

Zanima vas ovaj kurs? Možete ga pohađati u okviru ovih ITAcademy programa:Computer Aided Design Program i Interior Design Program.