Descriptive Geometry and Perspective

Opis kursa:

Kurs je osmišljen tako da na funkcionalan način polaznike upozna sa osnovama nacrtne geometrije i perspektive. Polaznik će se na kursu upoznati sa osnovnovama geometrije, nacrtne geometrije i perspektive. Izučiće upotrebu tačke, linije i ravni u prostoru, kao i prostorne oblike u prostoru. Polaznik kursa se pored toga upoznaje i sa crtanjem u kosoj projekciji kao i crtanjem u perspektivi. Poznavanje nacrtne geometrije je neophodno za dalji uspešan rad sa CAD softverima i u 3D dizajnu (arhitektura, dizajn enterijera, dizajn proizvoda).

Cilj kursa:

Cilj kursa je sticanje znanja iz oblasti nacrtne geometrije koja su potrebna radi uspešnog razumevanja trodimenzionalnog prostora, konstruisanja i modelovanja geometrijskih oblika, kao i njihovo realno prikazivanje. Cilj je takođe i sticanje znanja neophodnih za dalje usavršavanje i primenu različitih softverskih paketa namenjenih za dizajn i projektovanje. Upoznavanje polaznika sa svim neophodnim elementima u cilju boljeg razumevanja prostora, koji će primenjivati I kroz ostale kurseve.

Zanima vas ovaj kurs? Možete ga pohađati u okviru ovih ITAcademy programa: Product Design ProgramComputer Aided Design ProgramArchitectural Design Program i Interior Design Program.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde