Polaznici ITAcademy iz Banja Luke uspješno završili projekte i praksu u Smart Office hubu

Ne samo da je nastava na ITAcademy usmjerena na sticanje praktičnog znanja već polaznici imaju jedinstvenu mogućnost da odmah poslije školovanja iskoriste podršku i brojne resurse upravo u coworking prostorima, gdje u sjajnoj atmosferi stiču vrijedne vještine i iskustva, ali i priliku za freelance karijeru.

polaznici ITAcademy na praksi

Okruženi drugim developerima i dizajnerima i u saradnji sa svojim mentorima, polaznici ITAcademy coworking prostore koriste za obavljanje prakse i izradu realnih projekata.

Polaznici ITAcademy iz Banjaluke, koji su uspješno završili projekte i praksu u Smart Office Coworking Banja Luka, prenijeli su nam da su ovu mogućnost, koju im je obezbijedila ITAcademy, maksimalno iskoristili.

Ova grupa polaznika, orijentisana na web programiranje i dizajn, imala je zadatak da izradi stranicu austrijskog startupa i kreira kalkulator troškova poslovanja. Polaznici dizajna radili su na web i grafičkom dizajnu projekta, kao i na prezentacijama i vizuelnim rješenjima inostrane kompanije.

polaznici ITAcademy

Pohvale iskusnih mentora i zadovoljni klijenti najbolja su potvrda stečenog znanja i preporuka za dalji razvoj IT karijere.

Započnite najkompletnije IT školovanje

Ovakav dodatak školovanju idealna je prilika da u društvu rastuće IT zajednice iskoristite znanje koje ste stekli i upoznate se sa ljudima sa kojima ćete moći da pokrenete zajedničke projekte i stvorite nove poslovne prilike.

Pritom, ovo je samo jedan od brojnih dodatnih edukativnih servisa koje školovanjem na ITAcademy dobijate potpuno besplatno.

Ako ste zainteresovani, požurite i rezervišite svoje mjesto na vrijeme.

  • 19.02.2021 10:06

Komentar