Video Editing Design (Premiere)

Opis kursa:

Kurs sadrži lekcije koje pokrivaju spektar tema koje se bave modusima upotrebe ovog programa: od unosa materijala u kompjuter, osnovne obrade video i audio materijala, efekata i grafičke obrade, pa do kreiranja kompletnog filma. Kurs je podeljen u grupe koje postepeno uvode korisnika u svet, ne samo rada u programu Adobe Premiere, već i u estetiku audio-video produkcije i postprodukcije. Na velikom broju primera pokazuju se osnovne, ali i složene radnje i postupci u produkciji video materijala. Grupe lekcija posebno obrađuju upotrebu Adobe Premiere programa za video montažu, audio produkciju, kreiranje grafika i korišćenje video efekata i tranzicija.

Cilj kursa:

Cilj kursa je da u potpunosti osposobi polaznika za samostalan rad u programu Adobe Premiere. To znači da će polaznik samostalno moći da unese video materijal u računar, odnosno Adobe Premiere program, i da ga na profesionalan način i na tehnički visokom nivou obradi i napravi bilo koji format video rada po sopstvenom nahođenju. Polaznik će samostalno moći da izmontira video materijal, da obradi zvuk na profesionalnom nivou i da kreira grafičke celine koje će inkorporirati u svoj video rad. Kurs omogućava da se savladaju tehnike kreiranja video rada za upotrebu u više različitih aplikacija i na različitim uređajima.

Sadržaj:

  • Capturing
  • Video-montaža
  • Efekti
  • Kreiranje audio fajlova
  • Kreiranje CD-a

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Zimski upisni rok je u toku!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.