ITAcademy obezbedila nagrade najboljim učesnicima u nagradnoj igri

 

Na „Naxi plaži”, ispred šoping centra „Ušće” održana je provera sposobnosti za mlađe referente u organizaciji MCF MegaCom Filma. Nakon što tačno odgovore na set interesantnih pitanja, učesnicima se dodeljuje diploma o položenom testu.

 

Frame iz filma

 

Komedija „Mlađi referenti”, sa Vinsom Vonom i Ovenom Vilsonom u glavnim ulogama nije napunila samo bioskopske sale, već je inspirisala mnoge da se zamisle u sličnoj situaciji i provere svoj znanje.

Najveći motiv kandidatima bile su nagrade koje je obezbedila kompanija LINK group: svi učesnici dobili su diplome, a oni najkreativniji  jednogodišnje školovanje na ITAcademy, onlajn pohađanje nastave smera po izboru.

Srećni dobitnik je Igor Ljubičić, kome ovom prilikom čestitamo i želimo mu mnogo uspeha u školovanju na ITAcademy.

 

Igor Ljubičić - Dobitnik jednogodišnjeg školovanja na ITAcademy

 

- Oduvek sam voleo tehniku i tehnička dostignuća pa sam u skladu s time upisao prvo Srednju elektrotehničku školu Nikola Tesla, smer računari, a onda i Elektrotehnički fakultet, smer Računari.
U međuvremenu sam počeo profesionalno da se bavim YouTube-om; dosta snimam i trebalo mi je nešto da mi pored mog znanja o obradi videa dodatno unapredi kvalitet videa.

Čuo sam dosta o ITAcademy i igrom slučaja sam izabran za prvu nagradu za (citiram): „...kreativnost i inovativnost”– besplatno jednogodišnje školovanje na ITAcademy.

Mnogo sam se obradovao nagradi i sada željno iščekujem početak jesenjeg semestra i znam da će mi se život promeniti na bolje (već jeste :)) - rekao nam je dobitnik Igor Ljubičić.

 

Mnogobrojni učesnici različitih uzrasta pokazali su veliku ozbiljnost i kreativno razmišljanje u davanju odgovora na pitanja koja su poslužila u proveri.

- Već imam svoj blog, ali mi je želja da se ozbiljnije bavim IT-jem, pre svega programiranjem i veb dizajnom. Kada sam čuo da nagrade dodeljuje ITAcademy, tog dana kada je bila akcija ispred Ušća, doputovao iz Novog Sada samo zbog toga - kaže sedamnaestogodišnji Jovan Jeromela.

I zaista, veliki broj učesnika bio je inspirisan upravo nagradama koje je darovala naša Akademija.
 
Posebno nas raduje što što su kandidati pokazali veliko znanje i kreativnost, i pokazali ogromno interesovanje za školovanje na ITAcademy.

 

  • 09.07.2013 13:49

Komentar