IT kursevi u Somboru

IT kursevi u Somboru su siguran način da steknete vrhunsko znanje i dođete do odlično plaćenog posla u IT industriji.

Budite jedan od mnogih uspešnih Somboraca koji su unapredili svoju karijeru koristeći IT znanja i veštine stečene na ITAcademy.

Postanite IT stručnjak i izgradite svoju karijeru u industriji koja je poznata po velikim platama i odličnim uslovima rada. IT kursevi u Somboru omogućavaju vam da sve što je potrebno naučite iz udobnosti svog doma, iz bašte kafića u Ulici kralja Petra Prvog ili u relaksirajućoj atmosferi Parka heroja. Dovoljno je da ponesete računar, konektujete se na internet i spremni ste za sticanje znanja.

Školovanjem na ITAcademy u Somboru bićete na korak od odlično plaćenih poslova, jer ćete, pored primenljivih znanja, imati mogućnost da polažete za Microsoft, Adobe i Cambridge stručna zvanja i svetski priznate sertifikate, kao što su Oracle, Autodesk, CompTIA, Cisco, MMAD ili ZEND PHP.

ITAcademy vam omogućava da naučite veštine koje su na ceni svuda u svetu, učeći iz Sombora

Nakon 12 meseci školovanja na ITAcademy u Somboru i vi ćete biti jedan od veoma traženih stručnjaka koji se cene u IT industriji. Na vama je samo da odaberete na koji način ćete se školovati.

Ne morate da idete na predavanja da biste stekli znanja iz IT oblasti. Predavanja su vam dostupna online, 24 sata dnevno putem Distance Learning platforme, dok ste sa profesorima uvek u kontaktu i možete im postavljati pitanja ukoliko imate nedoumice. Prilikom učenja na daljinu vi određujete kad ćete da učite.

Naravno, ako ste pristalica tradicionalnog pohađanja nastave, možete da se školujete na ITAcademy tako što ćete dolaziti na predavanja u moderno opremljene prostorije LINK group. Pogledajte ovde gde nas možete pronaći.

Izaberite IT kurseve u Somboru koji najviše odgovaraju vašim talentima i veštinama

Ako vas interesuje programiranje, možete se odlučiti za Java kurs u Somboru. Ovaj programski jezik će vam otvoriti vrata mnogih uspešnih kompanija koje su uvek u potrazi za svestranim programerima. Poznavanjem Java jezika niste vezani za jedan operativni sistem ili platformu pa ćete imati i širi izbor pri zaposlenju. Više detalja o ovom kursu pogledajte ovde.

Ukoliko vas više privlači izrada dinamičkih web stranica ili aplikacija, biće vam potreban PHP kurs programiranja u Somboru. Ovo je programski jezik opšte namene čija je glavna karakteristika jednostavnost, zbog čega su milioni web stranica napravljeni pomoću njega. Više o ovom kursu programiranja pogledajte ovde.

Iskoristite svoje talente na pravi način. 

Web dizajneri su takođe na ceni, a jedna od glavnih prednosti ovog poziva je to što svoj talenat za dizajn možete iskoristiti za saradnju sa klijentima iz celog sveta – a da pritom sve vreme sedite za svojim kompjuterom.

Započnite uspešnu karijeru upisom kursa web dizajna u Somboru i steknite sva znanja koja su neophodna za ovaj unosan posao. Postanite stručnjak za web dizajn i ostvarite zavidnu karijeru baveći se kreativnim zanimanjem. Za više informacija o ovom kursu pogledajte ovde.

IT kursevi u Somboru raspoređeni su u šest odseka podeljenih na 33 programa

ITAcademy u Somboru nudi širok izbor programa među kojima ćete sigurno pronaći onaj koji vam najviše odgovara. Možete da birate između šest odseka školovanja, koji su podeljeni u ukupno 33 odeljenja. Svaki odsek nudi primenjiva i praktična znanja koja ćete moći da primenite u svojoj uspešnoj karijeri. Odlučite se za program koji najviše odgovara vašim interesovanjima kako biste postigli maksimalni učinak. Sve zavisi od vašeg izbora. 

Na raspolaganju su vam: Programiranje, Razvoj mobilnih aplikacija, Grafički ili web dizajn, Sistemska i mrežna administracija, 3D Design i CAD ili IT poslovanje, a nakon školovanja steći ćete zvanje eksperta uz mogućnost sticanja dodatnih sertifikata.

Programiranje

Savladajte sve oblasti programiranja – programske jezike, korišćenje brojnih alata i razvoj algoritama. Započnite karijeru programera školovanjem na ITAcademy u Somboru, nakon čega će vam se otvoriti vrata brojnih domaćih i svetskih kompanija. Ovaj odsek sastoji se od sedam naprednih programa: PHP programiranje, Java programiranje, Microsoft Web Development, Microsoft Windows Development, Microsoft Development, Software Development i Software Engineering.

U okviru ovih smerova očekuju vas kursevi kao što su Java Core Programming i Software Engineering, koji će vam dodatno približiti programske jezike i načine održavanja softvera.

Administracija

Na ovom odseku naučićete sve što treba da znate o održavanju mreže, bez obzira na to da li vas interesuje Microsoft ili Linux administracija. Tokom školovanja savladaćete planiranje, projektovanje, konfigurisanje, implementiranje i održavanje kompletne mrežne infrastrukture.

Kurs Server Administration, kurs Linux Operating System i kurs Computer Networks samo su neki od brojnih kurseva koji će vam pomoći da savladate sve što je neophodno za održavanje mreže.

Dizajn i multimedija

Naučite kako da unovčite svoj talenat na nekom od programa na odseku Dizajna i multimedije, gde ćete kroz kreativan rad na računarima saznati sve što vam je neophodno za pokretanje uspešne karijere u ovoj kreativnoj IT oblasti. Odsek obuhvata grafički i print dizajn, web dizajn i programe za obradu slike i zvuka.

Kurs Video Media Environment, kurs Digital Photography i kurs Adobe Acrobat pomoći će vam da efikasnije savladate sve izazove kako biste uspešno započeli samostalan rad.

IT poslovanje

Idite u korak sa savremenim trendovima u biznisu i postanite stručnjak za poslovanje u IT sferi. Naučićete više o elektronskom poslovanju, online marketingu, ali i brojnim drugim oblicima vođenja IT biznisa. 

Uz kurseve o SEO optimizaciji i online PR-u postaćete cenjeni stručnjak u ovoj oblasti. Internet marketing kurs, Advertising kurs i Online Media Monitoring kurs će vam pomoći da savladate veoma bitne segmente IT poslovanja.

3D dizajn i CAD

Iskoristite svoj talenat za crtanje i počnite odlično da zarađujete od svog hobija. Na ovom odseku naučićete više o 3D dizajnu i korišćenju programa AutoCAD. Kroz stručne kurseve usavršićete svoja znanja, koja ćete odmah moći da primenite u oblastima arhitekture, prostornog planiranja, dizajna rasvete, industrije video-igara, automobilske industrije ili u drugim granama poslovanja koje zahtevaju vaše talente.

Kurs 3D AutoCAD Modeling, kurs Adobe Illustrator i kurs 3ds Max Visualisation detaljnije će vam predstaviti sve mogućnosti koje pruža 3D dizajn.

Razvoj mobilnih aplikacija

Naučite da pravite aplikacije za mobilne uređaje koji imaju IOS, Android ili Windows operativne sisteme. U okviru ovog odseka na raspolaganju su vam Android Application Development program, IOS program i Microsoft Windows Phone Development program.

U razvoju mobilnih aplikacija pomoći će vam Java Core Programming kurs uz koji ćete saznati više o Java jeziku, a tu je i Advanced Android Application Development kurs, koji će vam detaljnije objasniti razvoj aplikacija.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Upisni rok je već počeo, zato požurite sa donošenjem odluke. IT kursevi u Somboru pomoći će vam da unapredite svoju karijeru. Ako od školovanja tražite konkretna znanja koja se stiču kroz praksu i stručno osposobljavanje za rad sa računarima, ITAcademy u Somboru predstavlja najbolju odluku. 

Mnogi polaznici iz Sombora koji su završili svoje školovanje na ITAcademy sada rade na odlično plaćenim pozicijama. Budite i vi jedan od njih i upišite neki od programa koji garantuju znanja za odlično plaćen posao. Steknite primenjiva znanja koja se zaista isplate i to učeći iz svog doma. Pogledajte tabelu slobodnih mesta i požurite sa prijavom, jer su mesta ograničena:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Prolećni upisni rok se zatvara. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže.

Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Izaberite da li želite da se školujete u učionici ili na daljinu, upotrebom Distance Learning platforme preko interneta. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 900 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.5.2024.*
Puna cena 12 rata 17 rata
Online školovanje 1599 2500 142 110
Tradicionalno školovanje 1699 2500 150 116

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde

Prijava za kurseve i školovanje | IT kursevi u Somboru | ITAcademy Sombor  Kliknite na ovaj link da se prijavite na ITAcademy »»»