IT kursevi u Beogradu

Želite da učinite nešto za svoju karijeru? Ovladajte znanjem i veštinama za najtraženija IT zanimanja? IT kursevi u Beogradu najsigurniji su put ka tome. 

ITAcademy u Beogradu vam nudi školovanje posle kojeg dobijate mogućnost da steknete međunarodno priznate sertifikate koji će vam olakšati da dođete do posla iz snova.

Ne morate da putujete na predavanja. Sve što je u vezi sa vašim školovanjem dostupno vam je putem interneta iz bilo kojeg dela Beograda. Školovanjem preko jedinog pravog sistema za e-Learning u našoj zemlji, koji se koristi na ITAcademy, dobićete stručna Cambridge, Microsoft i Adobe zvanja, kao i svetski priznate sertifikate kao što su ZEND PHP, Oracle, MikroTik, Autodesk ili Cisco.

Nemojte da se plašite da učenje na daljinu nije kvalitetno kao ono koje dobijete tradicionalnim pohađanjem predavanja. Online IT kursevi na ITAcademy organizovani su po standardima pet vodećih svetskih univerziteta. Dakle, ako izaberete da se usavršavate preko interneta, nema straha da znanja i veštine koje tim putem steknete neće biti na istom nivou kao da ste odabrali tradicionalan način učenja.

Tradicionalno pohađanje IT kurseva ili online nastava – birate sami

Pomoću ITAcademy platforme za e-Learning predavanja su vam dostupna online, gde god da se nađete u tom momentu. Tako da ih možete pratiti i dok se, na primer, šetate Kalemegdanom ili pijete kafu u Knez Mihailovoj ulici. Dakle, imate mogućnost da sami organizujete svoje vreme – da učite kada god vama odgovara i da birate okruženje u kojem ćete pratiti predavanja.

Online predavanja su interaktivna i u njima možete učestvovati gde god da se nalazite. Obezbeđeni su vam video i audio snimci predavanja. Bilo kakve nejasnoće možete da razjasnite postavljanjem pitanja predavačima preko DL platforme. Sve vam je dostupno od kuće, ili gde god to poželite u Beogradu, onda kada to vama najviše odgovara, uz garantovano održavanje visokog nivoa kvaliteta obuke.

Ako ste pak pristalica tradicionalnog pristupa učenju, na raspolaganju su vam ITAcademy prostorije u mirnom delu Beograda, u Zemunu (Cara Dušana 34). Tradicionalna nastava na ITAcademy organizovana je u salama i učionicama koje su opremljene po najvišim standardima. Prostor još obuhvata i računarske laboratorije, biblioteke i jedinstveni LINK Leaders Park – mesto gde ćete moći da se družite sa kolegama, razmenjujete inovativne ideje i planirate uspešnu budućnost – sve što vam je potrebno da možete u potpunosti da se posvetite učenju.

ITAcademy u Beogradu traži ambiciozne ljude, željne napredovanja

Tražimo Beograđane koji žele da uče, da se kroz IT kurseve u njihovom gradu usavršavaju i da se školuju za IT zanimanja koja predstavljaju budućnost. PHP programiranje, na primer, jedno je od najtraženijih zanimanja u IT svetu. Veliko je interesovanje za obrazovanje po ovom programu, a ako želite da preko kreiranja kodova u ovom programskom jeziku postanete uspešni i dobro zarađujete, dovoljno je da upišete kurs PHP programiranja u Beogradu. Po završenom kursu stičete priliku da polažete za prestižni ZEND sertifikat, koji je priznat u celom svetu.

Ako je vaš izbor Java programski jezik, budite među polaznicima koji upisuju Java kurs u Beogradu. Radite na sebi, steknite i unapredite znanja koja ćete kasnije moći i dobro da unovčite.

IT kursevi na ITAcademy raspoređeni su na šest odseka i podeljeni na 33 programa

U zavisnosti od toga koja su vaša interesovanja, možete se odlučiti za napredne programe programiranja, web dizajna, 3D dizajna, administriranja računara, ali i kreiranja aplikacija za mobilne telefone. Učićete od najboljih predavača, ljudi koji su svoje znanje već primenili u struci. IT kursevi u Beogradu daće vam najbolje veštine i znanja koja ćete odmah moći da primenite u praksi. 

Programiranje

Kreiranje kodova u različitim programskim jezicima je vrlo unosan i tražen posao. Na raspolaganju vam je sedam različitih programa, a kada završite sa školovanjem, bićete upoznati sa celokupnim procesom projektovanja, izrade i implementacije softvera.

Administracija

Administratori mreža lako pronalaze zaposlenje u uspešnim kompanijama, a na vama je da izaberete da li ćete savladati mrežnu administraciju ili ćete se opredeliti za administriranje Linux i Microsoft operativnih sistema.

Dizajn i multimedija

Web dizajner je vrlo cenjeno zanimanje na današnjem tržištu rada, gde skoro svaka kompanija već ima prezentaciju na webu ili teži ka tome. Ako mislite da biste se pronašli u kreiranju sajtova, odaberite kurs web dizajna u Beogradu. Možete izabrati i program za print i grafički dizajn, kao i za video-produkciju.

3D dizajn i CAD

Oni koji su talentovani za crtanje mogu se usavršavati u oblasti 3D dizajna i CAD programa koji im pružaju mogućnost da nacrtaju sve što zamisle – od atraktivnih 3D modela proizvoda, objekata i likova, preko specijalnih efekata i animacija, do arhitektonskih projekata, dizajna enterijera i prostora. Osim toga, stičete i mogućnost polaganja za prestižni međunarodno priznati Autodesk sertifikat.

Kreiranje mobilnih aplikacija

Kreiranje mobilnih aplikacija je zanimanje za kojim neprestano raste interesovanje. Stručnjaci iz ove oblasti se visoko kotiraju na tržištu rada. Na ovom odseku možete da naučite da kreirate Android ili IOS aplikacije i zakoračite u svet dobre zarade. iOS kurs je sve traženiji, jer su iOS stručnjaci izuzetno traženi u svetu.

IT poslovanje

Ako vas interesuje online poslovanje, onda izaberite odsek IT poslovanje. U zavisnosti od toga koji od devet programa izaberete, naučićete kako da postavite kompletan biznis na internet, kako da ga reklamirate, zašto je važna SEO optimizacija ili kako da vodite uspešan online PR.

Unapredite svoje potencijale i obezbedite sebi dobru zaradu

Pronađite među programima ITAcademy nešto u čemu ćete potpuno iskoristiti sopstvene talente i potencijale. Volećete svoj posao, a on će vam uz to donositi i visoku zaradu i mogućnost izbora radnog mesta.

Ako želite da se prijavite za školovanje, prvi korak je da izaberete odsek koji želite da istražujete i veštine koje želite da savladate. Istražite detalje i saznajte zašto su IT kursevi u Beogradu najbolji za vas. Pretražite odseke na ITAcademy, ali i dobro proučite koje su to prednosti koje dobijate u okviru jednogodišnjeg školovanja.

IT kursevi u Beogradu - kako ih upisati?

Popunite prijavu i pošaljite je putem ovog linka, ili nas pozovite telefonom na +381 (0)11 4011 200 radnim danima od 9 do 20 časova. Posle prijave, razgovaraćete sa ITAcademy savetnikom za upis, od koga ćete dobiti sve informacije u vezi sa školovanjem.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Pošto je upisni rok već počeo, broj mesta je ograničen. Proverite da li ima slobodnih mesta za Vaš odsek, iskoristite šansu i prijavite se odmah. Ovo je pregled slobodnih mesta po departmentima:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Prolećni upisni rok se zatvara. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže.

Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Izaberite da li želite da se školujete u učionici ili na daljinu, upotrebom Distance Learning platforme preko interneta. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 900 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.5.2024.*
Puna cena 12 rata 17 rata
Online školovanje 1599 2500 142 110
Tradicionalno školovanje 1699 2500 150 116

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde

IT kursevi u Novom Sadu | Prijava za kurseve i školovanje | ITAcademy Novi Sad  Kliknite na ovaj link da se prijavite na ITAcademy »»»