Kursevi dizajna u Novom Sadu

ITAcademy nudi niz kurseva dizajna koji su savršeni za Novosađane koji teže profesionalnom razvoju u oblasti dizajna. Ovi kursevi su posebno prilagođeni kako bi zadovoljili potrebe onih koji žele da unaprede svoje postojeće veštine ili steknu nove, neophodne za uspeh na današnjem tržištu rada.

Pored toga, polaznicima se pruža prilika da steknu međunarodno priznate sertifikate, što može značajno povećati njihove šanse za pronalaženje idealne prilike da svoju kreativnost pretvore u visoku zaradu!

Jedinstvena karakteristika ovih kurseva je personalizovani pristup učenju, gde je nastava prilagođena individualnim potrebama svakog polaznika. To omogućava učenje sopstvenim tempom i dobijanje prilagođenih povratnih informacija od instruktora.

Kroz ovaj pristup, ITAcademy obezbeđuje svakom polazniku iz Novog Sada da maksimalno iskoristi jednogodišnji program, stičući praktične uvide i povratne informacije koje su neophodne za razvoj veština u praktičnim industrijama kao što je dizajn. Ako ste zainteresovani za ostvarivanje zarade u industriji koja zahteva puno kreativnosti, ITAcademy kursevi nude pozdano rešenje za to!

ITAcademy kurseve dizajna možete pratiti online!

Ako niste u mogućnosti da fizički prisustvujete predavanjima, iskoristite prednosti Distance Learning platforme ITAcademy, koja vam omogućava da učestvujete u nastavi sa bilo koje lokacije. Bilo da više volite spokojnu atmosferu Kameničkog parka ili užurbani ambijent Novosadskog keja, ITAcademy, u kombinaciji sa vašim laptopom ili tabletom, omogućava vam da otključate svoj potencijal i samouvereno ostvarite svoje profesionalne dizajnerske ambicije, a da nikada ne žrtvujete svoju udobnost.

Dva cela departmana od kojih svaki ima po 4 programa dizajna su vam na raspolaganju

Oblast dizajna je veoma raznolika, sa značajnim varijacijama u različitim industrijama. Svaki naš program pokriva specifičnu vrstu dizajna i klasifikovan je u jedno od dva odeljenja.

Design & Multimedia Departmant

Odsek Design & Multimedia se bavi oblastima dizajna koje obrađuju zvuk, video-zapise, kao i dizajniranje sajtova, flajera, brošura, bilborda itd.

Neke od konkretnih aktivnosti unutar ovih oblasti su izrada korporativnog identiteta i brandinga, kao i pomaganje klijentima da taj identitet predstave u konkretan sadržaj koji efektivno komunicira sa publikom.

Jednogodišnji programi koji spadaju u ovaj departman su:

Video & Motion Graphic Design

Program Video & Motion Graphic Design nudi obuhvatno obrazovanje u oblasti video-produkcije i dizajna pokretnih grafika. Kroz ovaj program, polaznici će se upoznati sa savremenim metodama video-montaže, postprodukcije reklama i uvodnih špica, kao i kreiranja specijalnih efekata i video-animacija.

Ovaj program pruža detaljan uvid u korišćenje softvera Adobe After Effects, koji je prepoznat kao najmoćniji alat za animaciju i motion graphic dizajn i široko se koristi za razvoj specijalnih efekata u video-produkciji.

Kreiranje video-sadržaja vam deluje primamljivo? Pogledajte naš program Video & Motion Graphic Design.

Web Design

Na programu Web Design, polaznici će imati priliku da se detaljno upoznaju sa procesom izrade i postavljanja web prezentacija. Program počinje teorijskim uvodom, nakon čega sledi praktičan rad sa alatima specijalizovanim za kreiranje web prezentacija. Polaznici će naučiti da kreiraju kako standardne web prezentacije tako i dinamičke animirane sajtove.

Cilj ovog programa je da polaznike osposobi za samostalnu izradu atraktivnih sajtova, kao i za njihovo postavljanje i održavanje. Ovaj program predstavlja idealnu priliku za sve koji žele da steknu sveobuhvatna znanja i veštine u oblasti web dizajna.

Zanima vas veb-dizajn? Pogledajte naš program Web Design.

Print & Graphic Design

Program Print & Graphic Design pruža sveobuhvatno obrazovanje u oblasti dizajna štampanih materijala i grafičkog dizajna. Kroz ovaj program, polaznici će naučiti kako da kreiraju raznovrsne štampane promotivne materijale, uključujući plakate, bilborde, poslovnu galanteriju i ambalažu. Takođe, program pokriva dizajn aplikacija za tekstil, kao i pripremu materijala za štampu.

Program je idealan za one koji žele da steknu veštine izrade rešenja grafičkog dizajna, brandinga i štampanih medija.

Grafički dizajn vam deluje zanimljivo? Pogledajte naš program Print & Graphic Design.

New Media Design

Program New Media Design pruža sveobuhvatno obrazovanje u oblasti multimedijalnih umetnosti, uključujući TV, radio i internet produkciju. Kroz ovaj program, polaznici će se upustiti u svet web dizajna i naučiti kako da obrade štampani i video materijal.

Jedan od ključnih aspekata programa je usavršavanje veština u kreiranju kako prostih tako i složenih animacija, uz praktične primere koji pomažu u razumevanju procesa.

Završetkom programa New Media Design, polaznici će biti opremljeni znanjima i veštinama potrebnim za uspešno delovanje u dinamičnom i stalno evoluirajućem svetu multimedijalnih umetnosti, spremni da se suoče sa izazovima i prilikama koje pruža savremena medijska industrija.

Dizajn ove vrste medija vas privlači? Pogledajte naš program New Media Design.

3D Design & CAD Departmant

Odsek za 3D dizajn i CAD je usredsređen na veštine 2D i 3D modelovanja, izrade trodimenzionalne grafike, koja se najčešće primenjuje u građevini i arhitekturi, kao i dizajniranja proizvoda.

Aktivnosti koje se obrađuju na ovim programima su dizajniranje proizvoda, enterijera, arhitektonskih planova i pokretne grafike, koja je osnovni deo nekih medija, kao što su video-igre.

Ovo su jednogodišnji programi koji spadaju pod ovaj odsek:

Architectural Design

Program Architectural Design pruža sveobuhvatnu obuku za sadašnje i buduće arhitekte, građevinske inženjere, urbaniste, kao i za sve kreativce koji teže da koriste najmodernije alate u arhitektonskom crtanju i izradi kvalitetnih prezentacija i projektne dokumentacije. Autodesk, kao vodeći proizvođač softvera u oblasti arhitektonskog dizajna, nudi alate kao što su AutoCAD Architecture i 3ds Max, koji su neophodni za modelovanje i vizualizaciju savremenih građevinskih projekata.

Na ovom programu, polaznici će se upoznati sa osnovama arhitektonskih objekata, načinima njihovog prikazivanja, kao i sa naprednim tehnikama vizualizacije, renderovanja i finalizacije arhitektonskih crteža i rendera.

Ukoliko vam arhitektonski dizajn deluje primamljivo, pogledajte naš program Architectural Design.

Interior Design

Program Interior Design pruža izvanrednu priliku za one koji žele da se bave dizajnom enterijera, kombinujući svoj kreativni talenat sa najsavremenijim računarskim alatima za crtanje i projektovanje.

Kao dizajner enterijera, postaćete stručnjak u kreiranju funkcionalnih i estetski privlačnih prostora, bilo da je reč o rezidencijalnim ili komercijalnim objektima.

Vaša uloga obuhvataće sve od prostorne organizacije i konstrukcija, preko rasporeda prostorija, aranžiranja nameštaja, izbora materijala i boja, do dekoracije i stilizacije unutrašnjeg prostora, uključujući i osmišljavanje rasvete.

Dizajniranje unutrašnjih prostora vam deluje primamljivo? Pogledajte naš program Interior Design.

Computer Aided Design

Na programu koji se fokusira na Autodesk softver, polaznici će imati priliku da savladaju napredne tehnike u korišćenju AutoCAD-a i 3ds Maxa, dva izuzetno moćna alata u svetu dizajna i crtanja pomoću računara. AutoCAD, kao najpoznatiji i najčešće korišćeni program, nalazi primenu u širokom spektru tehničkih disciplina uključujući dizajn, arhitekturu, građevinarstvo, mašinstvo i elektrotehniku.

S druge strane, 3ds Max predstavlja vodeći softver za modelovanje, 3D animaciju i renderovanje, koji se koristi u različitim industrijskim sektorima, uključujući video-igre, film, reklame i dizajn enterijera i prostora, kao i u arhitektonskim projektima. Njegov jednostavan interfejs i princip „sve u jednom” čine ga izuzetno pristupačnim i omogućavaju brzo učenje, što ga čini dominantnim u svetu 3D dizajna.

Ako vas interesuje CAD, pogledajte naš program Computer Aided Design.

Product Design

Dizajn proizvoda ili industrijski dizajn je fascinantna oblast koja stoji iza svakodnevnih proizvoda kao što su automobili, kompjuteri, mobilni uređaji, nameštaj, ambalaža, knjige, igračke, odeća i mnogi drugi. Sve ovo počinje kao ideja u glavi kreativnih profesionalaca koji svoje znanje o estetici, materijalima i proizvodnji koriste za stvaranje inovativnih, funkcionalnih i stilski privlačnih proizvoda.

Industrijski dizajneri su ključni u procesu pretvaranja ovih ideja u stvarnost, tokom kojeg koriste najmodernije računarske alate za kreiranje virtualnih modela. Oni sarađuju sa inženjerima, proizvođačima i klijentima, testirajući prototipove kako bi osigurali da su njihova rešenja praktična, kvalitetna i isplativa.

Interesuje vas izrađivanje proizvoda? Pogledajte naš program Product Design.

Razvijajte svoje talente i počnite da zarađujete novac na kreativan i uzbudljiv način!

Istražite niz dizajnerskih programa dostupnih na ITAcademy i otključajte svoj potencijal i talenat. Uz naše sveobuhvatne kurseve, razvićete strast prema svom zanatu, a istovremeno ćete imati odličan prihod i mogućnost da izaberete sopstveno radno okruženje.

Da biste se upisali, prvi korak je da izaberete program za dizajn koji želite da istražite i veštine koje želite da savladate. Istražite detalje i otkrijte zašto su kursevi dizajna ITAcademy u Novom Sadu najbolji za vas. Pregledajte odeljenja za dizajn na ITAcademy i detaljno ispitajte prednosti jednogodišnjeg obrazovnog programa.

Kako upisati kurseve dizajna u Novom Sadu?

Da biste se prijavili, popunite formular za registraciju putem ovog linka ili nas pozovite na +381 (0)21/31-00-020 tokom našeg radnog vremena – od 9 do 20 časova. Nakon podnošenja prijave, moći ćete da se konsultujete sa savetnikom za upis sa ITAcademy, koji će vam dati sve potrebne informacije u vezi sa procesom upisa.

Za više informacija možete posetiti i našu kancelariju, koja se nalazi u Ulici Danila Kiša 5 u Novom Sadu.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Upisni period je već počeo, stoga je imperativ da ubrzate svoj proces donošenja odluke kada je reč o odabiru najpogodnijeg programa za poboljšanje uspeha u karijeri. Ako vaše obrazovne aspiracije podrazumevaju sticanje konkretnih veština kroz praktično iskustvo i profesionalni razvoj u oblasti računarstva, preporučujemo programe i kurseve ITAcademy u Novom Sadu kao optimalan izbor.

Mnogi Novosađani su već uspešno završili studije na ITAcademy. Pozivamo vas da im se pridružite tako što ćete se upisati na neki od naših programa, koji pružaju znanja za obezbeđivanje dobro plaćene karijere. Pogledajte tabelu slobodnih mesta i požurite, jer je broj mesta ograničen:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Letnji upisni rok je u toku. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što se pre upišete, to će cene školovanja biti niže.

Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Izaberite da li želite da se školujete u učionici ili na daljinu, upotrebom Distance Learning platforme preko interneta. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 800 evra ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.7.2024.*
Puna cena 12 rata 15 rata
Online školovanje 1699 2500 150 132
Tradicionalno školovanje 1799 2500 158 139

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde