Kursevi dizajna u Novom Sadu

Da li želite da poboljšate svoja znanja i veštine potrebne za najtraženije dizajnerske profesije? Naši kursevi dizajna u Novom Sadu pružaju optimalno rešenje za vaš profesionalni razvoj, omogućavajući vam da steknete kompetencije neophodne za uspeh na današnjem konkurentnom tržištu rada.

Upis na ITAcademy u Novom Sadu pruža vam mogućnost sticanja međunarodno priznatih sertifikata, koji mogu povećati vaše šanse da obezbedite svoj idealan posao. Obrazovni program naše akademije vam obezbeđuje potrebne veštine i znanja, dajući vam izrazitu konkurentsku prednost u industriji dizajna.

ITAcademy nudi niz kurseva dizajna u Novom Sadu, namenjenih pojedincima koji žele da steknu nove veštine dizajniranja ili unaprede postojeće. Ovi kursevi nude praktične uvide i veštine neophodne za uspešnu karijeru u oblastima u vezi sa dizajnom.

Istaknuta karakteristika kurseva dizajna na ITAcademy je personalizovani pristup učenju. Nastava kurseva je prilagođena individualnim potrebama polaznika, omogućavajući im da uče sopstvenim tempom i dobijaju prilagođene povratne informacije od instruktora.

Tradicionalna ili onlajn nastava

Ako niste u mogućnosti da fizički prisustvujete predavanjima, iskoristite prednosti Distance Learning platforme ITAcademy, koja vam omogućava da učestvujete u nastavi sa bilo koje lokacije. Bilo da više volite spokojnu atmosferu Kameničkog parka ili užurbani ambijent Novosadskog keja, ITAcademy, u kombinaciji sa vašim laptopom ili tabletom, omogućava vam da otključate svoj potencijal i samouvereno ostvarite svoje profesionalne dizajnerske ambicije, a da nikada ne žrtvujete svoju udobnost.

Međutim, ako više volite konvencionalni pristup učenju, naše učionice, opremljene najsavremenijom tehnologijom, pružaju idealno okruženje za učenje. Štaviše, ITAcademy se može pohvaliti računarskim laboratorijama, bibliotekama i LINK Leaders parkom – prostorom dizajniranim da podstakne umrežavanje, deljenje ideja i planiranje budućih poslovnih poduhvata sa kolegama. Sa našim obimnim resursima i najsavremenijim objektima, ITAcademy nudi jedinstveno obrazovno iskustvo koje zadovoljava različite stilove učenja.

Kursevi dizajna na ITAcademy su raspoređeni u dva različita departmana, od kojih je svaki podeljen na četiri različita programa

Oblast dizajna je veoma raznolika, sa značajnim varijacijama u različitim industrijama. Svaki naš program pokriva specifičnu vrstu dizajna i klasifikovan je u jedno od dva odeljenja.

Design & Multimedia Departmant

Video & Motion Graphic Design

Program Video & Motion Graphic Design fokusira se na dizajniranje i kreiranje ubedljivog i efektivnog video-sadržaja. Polaznici uče da koriste softver za uređivanje video-zapisa kao što su Adobe Premiere Pro i After Effects za kreiranje pokretne grafike, animacija i vizuelnih efekata. Takođe uče kako da njihovi proizvodi prenose jedinstvenu i jasnu poruku.

Kreiranje video-sadržaja vam deluje primamljivo? Pogledajte naš program Video & Motion Graphic Design.

Print & Graphic Design

Print & Graphic Design se fokusira na dizajn štampanih materijala kao što su brošure, flajeri, posteri i reklame, kao i na elemente brendiranja kao što su logotipi, baneri, postovi na društvenim mrežama, bilbordi i još mnogo toga. Ovi kursevi uče polaznike principima grafičkog dizajna, uključujući kompoziciju, tipografiju i teoriju boja.

Program pokriva kreiranje vizuelno privlačnog dizajna koji efikasno komunicira sa svojom ciljnom publikom. Kursevi u ovom programu pokrivaju različite softverske alate kao što su Adobe Photoshop, Illustrator i InDesign.

Grafički dizajn vam deluje zanimljivo? Pogledajte naš program Print & Graphic Design.

Web Design

Kursevi veb-dizajna se bave umetnošću kreiranja vizuelno privlačnih veb-sajtova usmerenih na korisnike. Polaznici su upoznati sa osnovnim principima dizajna veb-stranica, uključujući teoriju boja, tipografiju, izgled i korisničko iskustvo.

Ovi kursevi se dodatno bave izradom responzivnih veb-lokacija, koje su prilagođene različitim uređajima, uključujući desktop računare, tablete i pametne telefone. Polaznici će takođe postati vešti u korišćenju niza alata i tehnologija za veb-dizajn, kao što su HTML, CSS, JavaScript i CMS platforme kao što je Wordpress.

Zanima vas veb-dizajn? Pogledajte naš program Web Design.

New Media Design

Program New Media Design je dizajniran kako bi pružio polaznicima praktična znanja iz oblasti multimedijalne umetnosti i produkcije, posebno za televiziju, radio i internet platforme.

U okviru našeg programa New Media Design, polaznici će sticati praktična znanja iz oblasti multimedijalne umetnosti i produkcije za različite platforme - televiziju, radio i internet. Jedan od ključnih aspekata ovog programa je obuka za rad sa Adobe InDesign softverom. Kroz ovu obuku, polaznici će se upoznati sa karakteristikama teksta, prelomu i centriranju teksta, kao i kreiranju brošura i naslovnih stranica knjiga.

Dizajn ove vrste medija vas privlači? Pogledajte naš program New Media Design.

3D Design & CAD Departmant

Architectural Design

Kursevi arhitektonskog dizajna pokrivaju širok spektar tema, uključujući planiranje prostora, projektovanje zgrada i sisteme izgradnje. Učenici uče da stručno koriste programe kao što su AutoCAD i 3ds Max za kreiranje kvalitetnih arhitektonskih planova i modela.

Sa ovim sveobuhvatnim kursevima polaznici mogu steći neophodne veštine kako bi sa sigurnošću ušli u arhitektonsku industriju i ostavili svoj trag u ovoj uzbudljivoj oblasti.

Ukoliko vam arhitektonski dizajn deluje primamljivo, pogledajte naš program Architectural Design.

Interior Design

Ovi kursevi daju znanja i veštine neophodne za kreiranje funkcionalnih i estetski prijatnih unutrašnjih prostora za stambene ili poslovne svrhe. Oni pokrivaju niz tema, uključujući teoriju boja, raspored nameštaja, dizajn osvetljenja i planiranje prostora.

Polaznici takođe uče kako da koriste softverske alate kao što su AutoCAD i Revit za kreiranje 2D i 3D modela svog dizajna.

Dizajniranje unutrašnjih prostora vam deluje primamljivo? Pogledajte naš program Interior Design.

Computer Aided Design

CAD (Computer Aided Design) program pokriva oblasti kao što su 2D i 3D modeliranje, crtanje i renderovanje. CAD se široko koristi u industrijama kao što su arhitektura, inženjering i dizajn proizvoda.

Polaznici će naučiti kako da koriste različite CAD softverske aplikacije, kao što su AutoCAD i Revit.

Ako vas interesuje CAD, pogledajte naš program Computer Aided Design.

Product Design

Kursevi dizajna proizvoda uče polaznike kako da kreiraju proizvode koji su funkcionalni i estetski privlačni. Ovi kursevi pokrivaju teme kao što su principi dizajna proizvoda, izbor materijala, proizvodni procesi i renderovanje proizvoda.

Polaznici uče kako da koriste softver kao što su AutoCAD i Autodesk 3ds Max za kreiranje 3D modela dizajna svojih proizvoda.

Interesuje vas izrađivanje proizvoda? Pogledajte naš program Product Design.

Unapredite svoje veštine i obezbedite sebi posao iz snova!

Istražite niz dizajnerskih programa dostupnih na ITAcademy i otključajte svoj potencijal i talenat. Uz naše sveobuhvatne kurseve, razvićete strast prema svom zanatu, a istovremeno ćete imati odličan prihod i mogućnost da izaberete sopstveno radno okruženje.

Da biste se upisali, prvi korak je da izaberete program za dizajn koji želite da istražite i veštine koje želite da savladate. Istražite detalje i otkrijte zašto su kursevi dizajna ITAcademy u Novom Sadu najbolji za vas. Pregledajte odeljenja za dizajn na ITAcademy i detaljno ispitajte prednosti jednogodišnjeg obrazovnog programa.

Kako upisati kurseve dizajna u Novom Sadu?

Da biste se prijavili, popunite formular za registraciju putem ovog linka ili nas pozovite na +381 (0)21/31-00-020 tokom našeg radnog vremena – od 9 do 20 časova. Nakon podnošenja prijave, moći ćete da se konsultujete sa savetnikom za upis sa ITAcademy, koji će vam dati sve potrebne informacije u vezi sa procesom upisa.

Za više informacija možete posetiti i našu kancelariju, koja se nalazi u Ulici Danila Kiša 5 u Novom Sadu.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Upisni period je već počeo, stoga je imperativ da ubrzate svoj proces donošenja odluke kada je reč o odabiru najpogodnijeg programa za poboljšanje uspeha u karijeri. Ako vaše obrazovne aspiracije podrazumevaju sticanje konkretnih veština kroz praktično iskustvo i profesionalni razvoj u oblasti računarstva, preporučujemo programe i kurseve ITAcademy u Novom Sadu kao optimalan izbor.

Mnogi Novosađani su već uspešno završili studije na ITAcademy. Pozivamo vas da im se pridružite tako što ćete se upisati na neki od naših programa, koji pružaju znanja za obezbeđivanje dobro plaćene karijere. Pogledajte tabelu slobodnih mesta i požurite, jer je broj mesta ograničen:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Jesenji upisni rok se zatvara. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što se pre upišete, to će cene školovanja biti niže.

Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Izaberite da li želite da se školujete u učionici ili na daljinu, upotrebom Distance Learning platforme preko interneta. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 700 evra ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.12.2023.*
Puna cena 12 rata 14 rata
Online školovanje 1799 2500 158 134
Tradicionalno školovanje 1849 2500 162 137

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2023/24 počinje ovde