Kursevi programiranja u Tuzli

Ako ste iz Tuzle i želite unaprijediti svoje vještine, te napraviti korak naprijed u svojoj karijeri, preporučujemo vam ITAcademy. Ako ste posebno zainteresovani za tehnologiju, te sanjate o mogućnosti da dobro zarađujete radeći ono što volite, onda su kursevi programiranja u Tuzli idealan izbor za vas!

ITAcademy u Tuzli pruža obrazovne programe koji vam omogućavaju ne samo sticanje međunarodno priznatih diploma, što će vam olakšati pronalazak posla iz snova, već i usvajanje praktičnog znanja uz najmodernije načine predavanja! To će vam pomoći da se lakše zaposlite i budete korak ispred drugih!

Za sve zainteresovane za učenje novih vještina iz programiranja ili unapređenje postojećih, ITAcademy nudi niz programerskih kurseva koje možete pratiti iz Tuzle. Kursevi su koncipirani tako da pruže praktična znanja i vještine iz različitih programskih jezika neophodnih za uspješnu karijeru u IT industriji.

Personalizovani pristup učenju jedna je od ključnih karakteristika kurseva programiranja koje nudi ITAcademy. Naši kursevi su pažljivo osmišljeni s ciljem da zadovolje individualne potrebe polaznika, pružajući im mogućnost da uče u skladu sa svojim ritmom i dobiju personalizovane povratne informacije od naših iskusnih instruktora.

Izbor između tradicionalnog i online praćenja nastave je na vama!

ITAcademy nudi jedinstvenu priliku za unapređenje karijere i poslovnih vještina pojedinaca u Tuzli, bez obzira na to da li ste srednjoškolac koji istražuje karijerne mogućnosti, student koji stiče diplomu ili profesionalac koji traži napredovanje. Naš širok spektar programa prilagođen je vašim individualnim potrebama i dostupan je za online praćenje iz udobnosti vašeg doma.

Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati predavanjima uživo, ITAcademy vam nudi fleksibilnost u učenju putem svoje platforme za online učenje. Bez obzira na to gdje se nalazite, možete pratiti nastavu s svog laptopa ili tableta, bilo da se nalazite u kafiću na Trgu slobode, blizu Čaršijske česme ili u udobnom okruženju sopstvenog doma. Na taj način možete iskoristiti sve pogodnosti ITAcademy i raditi na ostvarenju svojih karijernih ciljeva, uz podršku iskusnih instruktora i personalizovan pristup učenju.

Ako preferirate tradicionalni način pohađanja nastave, ITAcademy vam nudi mogućnost da prisustvujete predavanjima u našim moderno opremljenim prostorijama. Saznajte više o našim lokacijama ovdje. Bez obzira na vaš odabir, na raspolaganju su vam različiti kursevi koji odgovaraju vašim afinitetima i pomažu vam u napredovanju u karijeri. Učinite novi korak u svojoj karijeri i iskoristite mogućnosti koje vam nudi ITAcademy.

ITAcademy traži ambiciozne polaznike iz Tuzle!

Tražimo zainteresovane osobe iz Tuzle koje su spremne za stručno usavršavanje u oblasti programiranja. Naši IT programi su koncipirani tako da pripremaju polaznike za uspješnu karijeru u ovoj oblasti, uključujući i vrlo tražene pozicije kao što je PHP programiranje. S obzirom na povećanu potražnju za stručnjacima u ovoj oblasti, naš PHP kurs polaznicima pruža mogućnost da usvoje neophodne vještine i postignu uspjeh uz visoku platu.

Nakon uspješnog završetka našeg programa za PHP programiranje, polaznici će imati priliku da steknu prestižni ZEND certifikat, koji je visoko cijenjen širom svijeta. Uz to, polaznici iz Tuzle koji odaberu naš program za Java programiranje moći će produbiti svoje znanje o razvoju web stranica, povećati svoje mogućnosti za uspješnu karijeru u ovoj oblasti i stvoriti nove prilike za profesionalni razvoj.

Kursevi programiranja na ITAcademy raspoređeni su na 10 različitih departmana

Danas su među najtraženijim programskim jezicima PHP, JavaScript, Python i Java, a svaki od njih ima specifične karakteristike i primjenu u različitim oblastima. Bez obzira na vaše ciljeve, mi vam možemo pomoći da odaberete odgovarajući programski jezik i postignete željeni uspjeh.

Python

Python je popularan programski jezik zbog svoje jednostavnosti i lakoće čitanja, a posebno se ističe u analizi podataka i mašinskom učenju. Osim toga, Python je koristan za stvaranje skripti i automatizaciju ponavljajućih zadataka.

Python se ističe zbog širokog raspona frameworkova. Ova fleksibilnost omogućava Pythonu da bude koristan alat za obradu podataka i razvoj umjetne inteligencije.

Zanima vas Python? Pogledajte naš program Python Development.

Java

Za one koji žele graditi karijeru u razvoju softvera za velike i uspješne kompanije, kursevi Java programiranja su sjajan izbor. Java je svestrani programski jezik koji se široko koristi u razvoju softvera za velike organizacije.

Java je poznata po svojoj pouzdanosti, što osigurava čist rad i olakšava otklanjanje grešaka, dok je prilagodljiva za efikasan razvoj softvera s minimalnim troškovima. Pored toga, prenosivost Jave omogućava obradu koda na različitim računarima i sistemima.

Java se također često koristi za razvoj mobilnih aplikacija i igara za Android, kao i za izgradnju cloud-based sistema. Njena široka primjena u razvoju softvera za organizacije i opšta upotreba aplikacija na ovom jeziku čine je vrlo vrijednom vještinom za programere i veoma poželjnom za kompanije.

Java vam djeluje kao zanimljiv programski jezik? Pogledajte naš Java Development program.

JavaScript

Ukoliko ste zainteresovani za razvoj web stranica, ovladavanje najpopularnijim programskim jezikom može vam pružiti neophodne vještine za kreiranje profesionalnih front-end interaktivnih i dinamičnih sajtova.

JavaScript je neophodan za razvoj front-end frameworkova, uključujući React i Angular, koji su široko korišteni u izgradnji modernih web aplikacija. Korištenjem JavaScripta programeri mogu stvoriti interaktivne forme, animacije i kompleksne web aplikacije.

S obzirom na njegovu široku primjenu u modernom web razvoju, ovladavanje JavaScriptom postaje neophodna vještina za ambiciozne Web Developere. U skladu sa rastom i evolucijom interneta, poznavanje JavaScripta postaje sve važnije za one koji žele razvijati visokokvalitetne web stranice i aplikacije.

Zanima vas frontend? Pogledajte naš program Frontend JavaScript Development.

PHP

PHP (Hypertext Preprocessor) predstavlja back-end skriptni jezik za web razvoj u širokoj upotrebi koji se, zajedno sa HTML-om i CSS-om, koristi za kreiranje interaktivnih i dinamičnih web aplikacija. PHP se također često koristi sa sistemima za upravljanje bazama podataka poput MySQL-a radi razvoja snažnih back-end sistema i funkcionalnih baza podataka.

Kursevi PHP-a su idealni za one koji žele da nauče kako da kreiraju sopstvene društvene mreže nalik Facebooku ili YouTubeu ili sisteme za upravljanje sadržajem (CMS) poput WordPressa ili Joomlae.

Zbog svojih sličnosti sa JavaScriptom, mnogi web programeri koji poznaju oba jezika poznati su kao Full-Stack Web Developeri, budući da znaju upravljati razvojem web stranica kako u frontendu, tako i u backendu. Razvoj u full stacku je danas vrlo popularan i tražen, pružajući Full-Stack Web Developerima brojne mogućnosti za napredak u karijeri.

Uzbuđuje vas programiranje u ovom jeziku? Pogledajte naš program PHP Web Development.

Software Testing & QA

Testiranje softvera i osiguranje kvaliteta (QA) predstavljaju ključne faze u procesu razvoja softvera. Kursevi o testiranju softvera podrazumijevaju proučavanje procesa provjere i validacije kako bi se osiguralo da softver ispunjava specifikacije i da nema nedostataka.

S druge strane, QA obezbjeđuje visok kvalitet procesa razvoja softvera. To podrazumijeva prepoznavanje, primjenu i pridržavanje standarda kvaliteta tokom cijelog životnog ciklusa razvoja softvera kako bi se osiguralo da konačni proizvod zadovoljava potrebe klijenata i da nema grešaka. Kurs za QA također obuhvata upravljanje rizicima i testiranje sigurnosti kako bi se osiguralo da je softver siguran i spreman za upotrebu.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte naš Software Testing and QA program.

Software Development

Razvoj softverskih rješenja predstavlja kompleksan proces koji obuhvata više faza – od koncipiranja, preko projektovanja i kreiranja softverskih aplikacija, pa sve do njihovog održavanja i unapređivanja. Kursevi u ovoj oblasti pružaju obuku za sve aspekte softverskog razvoja, uključujući dizajniranje, programiranje, testiranje i implementaciju softvera, sa fokusom na zadovoljavanju potreba i očekivanja krajnjih korisnika.

Ukoliko vam razvijanje softvera djeluje uzbudljivo, pogledajte naš program Software Development.

Microsoft Web Apps Development

Razvoj Microsoft web aplikacija predstavlja složen proces koji uključuje dizajniranje i programiranje web aplikacija korištenjem naprednih Microsoft tehnologija i alata, kao i programskih jezika C#, HTML i CSS.

Microsoft nudi širok spektar alata i okvira koje programeri mogu koristiti kako bi razvili web aplikacije koje se mogu pokrenuti u web pregledačima ili kao hibridne aplikacije na više platformi.

Učeći na ovim kursevima, dobićete sveobuhvatnu obuku o korištenju Microsoft tehnologija za razvoj web aplikacija, koja će vam pomoći da uspješno savladate sve faze procesa, počevši od dizajniranja, pa sve do implementacije.

Ukoliko vas privlači ova oblast, pogledajte naš program Microsoft Web Apps Development.

Microsoft Desktop Apps Development

Programiranje desktop aplikacija za Microsoft tehnologije usredsređuje se na razvoj i dizajn aplikacija za desktop uređaje, koristeći različite alate i tehnologije iz Microsoftovog asortimana. Akcenat ovog programa je na stvaranju funkcionalnih desktop aplikacija s brzinom, pouzdanošću i bogatim skupom funkcija.

Ovi kursevi će vam pomoći da naučite kako koristiti Microsoftove alate za razvoj desktop aplikacija, pokrivajući sve faze razvojnog procesa – od početnog dizajna do konačne implementacije.

Ukoliko vas zanima razvijanje desktop aplikacija pomoću Microsoft alata, pogledajte naš program Microsoft Desktop Apps Development.

Microsoft Development

Microsoft pruža opsežan set alata i okvira koji su namijenjeni programerima kako bi mogli razvijati raznolike vrste softverskih aplikacija, uključujući aplikacije za web, desktop, mobilne uređaje, kao i aplikacije temeljene na cloudu.

Interesuje vas Microsoft Development? Pogledajte naš program Microsoft Development.

Software Engineering

Softversko inženjerstvo predstavlja strukturirani i sistematičan proces dizajniranja, razvoja, testiranja i održavanja softverskih aplikacija.

Kroz program obuke iz softverskog inženjerstva, učesnici stiču znanje o primjeni inženjerskih principa i tehnika kako bi razvili softver koji je visoko pouzdan, efikasan i održiv.

Ukoliko vas razvoj softvera zanima, pogledajte naš program Software Engineering.

Unaprijedite svoje potencijale i obezbijedite sebi posao iz snova

Ako ste zainteresovani za sticanje znanja iz programiranja, imate opciju tradicionalne ili online obuke. Prvi korak je odabir programa koji najviše odgovara vašim interesovanjima i vještinama koje želite razviti. ITAcademy nudi jednogodišnji program obuke iz programiranja koji predstavlja idealnu opciju za vas. Pregledajte ponudu kurseva i informišite se o prednostima upisa ovog programa.

Odaberite program na ITAcademy koji će vam omogućiti da iskoristite svoj pun potencijal, unaprijedite svoje programerske vještine, steknete visoku platu i posao koji želite, te da razvijete ljubav prema svom poslu!

Kako upisati kurseve programiranja u Tuzli

Za prijavu na naše programe, molimo vas da popunite prijavu koja se nalazi na ovom linku. Također, možete nas kontaktirati telefonom na broj +387 (0)33/788-525 radnim danima od 8 do 20 časova. Nakon uspješne prijave, imat ćete priliku razgovarati s jednim od naših savjetnika za upis kako biste se detaljnije upoznali s našim programima i uslovima upisa. Ako zadovoljite uslove za upis, dobit ćete svu potrebnu dokumentaciju za zvaničnu prijavu i bit ćete spremni za učenje!

Obezbijedite svoje mjesto na vrijeme

S obzirom na početak upisnog perioda, važno je napomenuti da je broj mjesta ograničen. Stoga preporučujemo da provjerite dostupnost slobodnih pozicija u željenom odjeljenju i iskoristite ovu priliku tako što ćete se odmah prijaviti.

U nastavku možete pregledati raspoložive pozicije po odjeljenjima.

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
Design and Multimedia Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
Administration Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
IT Business Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
3D Design & CAD Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
Mobile Development Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku

Prolećni upisni rok se zatvara. Cijene za upis će uskoro biti povećane.

Što prije se upišete, cijene školovanja su niže.

Smatramo da je važno nagraditi polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. U ponudi imamo mogućnost školovanja u tradicionalnoj učionici ili putem Distance Learning platforme preko interneta. Oba načina obuke zadovoljavaju visoke standarde pet vodećih svjetskih univerziteta. Predlažemo da iskoristite ovu priliku i odaberete način školovanja koji najviše odgovara vašim potrebama.

Vaša ušteda do 900 eura, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.5.2024.*
Puna cijena 12 rata 17 rata
Online školovanje 1599 2500  142 110
Tradicionalno školovanje 1699 2500  150 116

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cijena je dodatno umanjena. Sve cijene su navedene u eurima. Obezbjeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije, te za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 033/788-525.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbijedićemo vam finansiranje 20% cijene školovanja.

Saznajte uslove ovdje »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cijenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vježbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i certifikaciju - u zavisnosti od odsjeka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management certifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network certifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i njemačkog jezika;
 • besplatno korištenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 mjeseci;
 • jedinstven paket profesionalnih vještina u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • certifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak certifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK certifikata za engleski i njemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savjetnika za pomoć u učenju i Savjetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovdje

IT kursevi u Sarajevu | Prijava za školovanje na ITAcademy Sarajevo   Kliknite na ovaj link da se prijavite na ITAcademy »»»

Kliknite na ovaj link da se
prijavite na ITAcademy »