IT kursevi u Mostaru

Ukoliko želite uspješnu karijeru u IT industriji, savladajte vještine koje će vam omogućiti odlično plaćen posao.

Upišite ITAcademy i steknite znanja i certifikate koji će vam pomoći da, poput mnogih Mostaraca, postanete uspješan IT stručnjak.

Nakon školovanja na ITAcademy u Mostaru imaćete mogućnost da steknete Microsoft, Adobe i Cambridge stručna zvanja, kao i prestižne, međunarodno priznate certifikate, kao što su Autodesk, Cisco, Oracle, CompTIA, ZEND PHP ili MMAD.

Steknite najbolje IT obrazovanje u Mostaru

IT kursevi u Mostaru pružaju vam mogućnost da se školujete u svom gradu, od svoje kuće, sa posla ili uživajući u kafi sa pogledom na Stari most, Muzej Hercegovine... Zahvaljujući modernoj ITAcademy Distance Learning platformi za učenje na daljinu – putem interneta, steći ćete vrhunska znanja, a pritom nećete morati da napuštate Mostar. Na ovaj način možete da učite onda kada vam je najzgodnije, u bilo koje doba dana. Sve što vam je potrebno su internet i računar.

Na online platformi za učenje na raspolaganju su vam lekcije, materijali, testovi i snimci predavanja kako biste što efikasnije savladali gradivo. Ukoliko imate nedoumice i potrebna vam je pomoć profestora, možete im se obratiti u bilo kom trenutku.

Naravno, ako ste pristalica tradicionalnog pohađanja nastave, možete da se školujete na ITAcademy tako što ćete dolaziti na predavanja u naše moderno opremljene prostorije. Pogledajte ovdje gdje nas možete pronaći. Na vama je da odaberete način učenja koji vam najviše prija. Odlučite se za kurs koji najviše odgovara vašim afinitetima i napravite novi korak u karijeri, a sve to možete uraditi direktno iz Mostara.

IT kursevi u Mostaru pomoći će vam da ostvarite zavidnu karijeru

Uz Java kurs u Mostaru ovladajte jednim od najpopularnijih programskih jezika. Dobri Java programeri su izuzetno traženi kako u BiH, tako i u svijetu, a sada i vi možete da krenete njihovim stopama. Više detalja o ovom kursu pogledajte ovdje.

Ako vas više interesuje internet i kreiranje web stranica i aplikacija, PHP kurs u Mostaru će vam dati odgovor na sva pitanja. PHP programski jezik se koristi za kreiranje preko sto miliona web stranica, prije svega, zbog svoje jednostavnosti za korišćenje. Više o ovom kursu programiranja pogledajte ovdje.

Kvalitetan sajt je od presudne važnosti za uspeh kompanije. To je razlog zašto su web dizajneri koji umeju da kreiraju odlične internet prezentacije veoma traženi i odlično plaćeni. Unovčite svoj talenat i upišete kurs web dizajna u Mostaru i postanite cijenjeni stručnjak. Za više informacija o ovom kursu pogledajte ovdje.

Odaberite odsjek koji će vam pomoći da napravite uspješnu karijeru

ITAcademy u Mostaru posjeduje veliki broj kvalitetnih programa koje vode vrhunski stručnjaci, a na vama je da odaberete onaj koji vam najviše odgovara. Odabir programa zavisi, prije svega, od vaših sklonosti i ciljeva koje ste postavili.
Na raspolaganju su vam: Programiranje, Administracija, Dizajn i multimedija, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD, Razvoj mobilnih aplikacija, a nakon školovanja steći ćete zvanje eksperta, uz mogućnost sticanja dodatnih certifikata.

Programiranje

Programiranje je odlično plaćena profesije, što uz brojne prednosti u radu privlači mnoge Mostarce da upišu upravo programe sa ovog odsjeka. Ne brinite ako nemate prethodnog iskustva, jer ćete već za 12 mjeseci postati veoma traženi IT stručnjak. Školovanjem na ITAcademy naučićete programske jezike, korišćenje brojnih alata i razvoj algoritama.

Da biste sve to naučili, potrebno je da se odlučite za neki od programa: PHP programiranje, Java programiranje, Microsoft Web Development, Microsoft Windows Development, Microsoft Development, Software Development i Software Engineering.

Kurs MySQL Programming and Administration i kurs Java GUI Programming pomoći će vam da savladate sve nedoumice u vezi sa programiranjem. Napravite već danas prvi korak ka uspješnoj karijeri programera u Mostaru.

Administracija

Posao održavanja mreža je odgovoran i odlično plaćen posao koji zahtijeva najsposobnije i najodgovornije IT stručnjake. Školovanjem na ITAcademy u Mostaru naučićete više o planiranju, projektovanju, konfigurisanju, implementiranju i održavanju mrežne i IT infrastrukture.

Kurs Information System Security i kurs Active Directory Infrastructure samo su neki od korisnih kurseva koji će vam pomoći da usvojite sva znanja neophodna za održavanje mreža.

Dizajn i multimedija

Iskoristite svoj talenat za dizajn na pravi način i savladavanjem nekog od programa na odsjeku Dizajn i multimedija naučite kako da unovčite svoje vještine koristeći računar. Odsjek obuhvata grafički i print dizajn, web dizajn, programe za obradu slike i zvuka, kao i dizajn u medijima.

Kurs Video Media Environment, kurs Copyrights i kurs Adobe Acrobat pomoći će vam da efikasnije savladate sve izazove kako biste uspješno započeli svoju dizajn karijeru.

IT poslovanje

Moderno poslovanje podrazumijeva usku povezanost sa informacionim tehnologijama, a sa tim rastu i potrebe za sposobnim IT menadžerima. Školovanjem na ITAcademy u Mostaru naučićete više o elektronskom poslovanju, online marketingu i mnogim drugim oblicima funkcionisanja IT biznisa. Kurs E-Business i kurs IT Internet Marketing pomoći će vam da postanete uspješan IT biznismen.


3D dizajn i CAD

Spojte lijepo i korisno i unovčite svoj talenat za crtanje. Na ITAcademy naučićete više o 3D dizajnu i korišćenju programa AutoCAD, što je ključni preduslov za početak uspješne karijere. Odabirom jednog od ponuđenih programa steći ćete znanja primjenjiva u oblastima automobilske industrije, arhitekture, prostornog planiranja, dizajna rasvjete, industrije video-igara i mnogim drugim granama poslovanja. 

Kurs AutoCAD Architecture, kurs 3ds Max Visualisation i kurs 3D AutoCAD Modeling pomoći će vam da usvojite mnogobrojna primjenjiva znanja koja će vam koristiti nakon školovanja.

Razvoj mobilnih aplikacija

Kreirajte aplikacije za mobilne uređaje sa IOS, Android ili Windows operativnim sistemima. U okviru ovog odsjeka nalaze se Android Application Development program, IOS program i Android Application Development program.
Savladavanjem kursa Java Web Services and XML upoznaćete se sa osnovama potrebnim za rad u kreiranju mobilnih aplikacija.

Obezbijedite svoje mjesto na vrijeme

Upisni rok je počeo i sada je pravo vrijeme da se odlučite za program koji će vam najbolje pomoći da unaprijedite svoju karijeru. Školovanjem na ITAcademy u Mostaru, kroz praksu i stručno osposobljavanje za rad na računarima, steći ćete konkretna znanja koja ćete koristiti na novom poslu.

Mnogi polaznici iz Mostara završili su školovanje na ITAcademy i već rade na novim poslovima koji su odlično plaćeni. Pridružite se brojnim uspješnim polaznicima i upišite neki od programa koji garantuju znanja koja ćete moći da primijenite odmah. Pogledajte tabelu slobodnih mjesta i požurite sa prijavom jer su mjesta ograničena:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
Design and Multimedia Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
Administration Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
IT Business Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
3D Design & CAD Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
Mobile Development Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku

Prolećni upisni rok se zatvara. Cijene za upis će uskoro biti povećane.

Što prije se upišete, cijene školovanja su niže.

Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Izaberite da li želite da se školujete u učionici ili na daljinu, upotrebom Distance Learning platforme preko interneta. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svjetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 900 eura, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.5.2024.*
Puna cijena 12 rata 17 rata
Online školovanje 1599 2500  142 110
Tradicionalno školovanje 1699 2500  150 116

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cijena je dodatno umanjena. Sve cijene su navedene u eurima. Obezbjeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije, te za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 033/788-525.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbijedićemo vam finansiranje 20% cijene školovanja.

Saznajte uslove ovdje »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cijenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vježbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i certifikaciju - u zavisnosti od odsjeka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management certifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network certifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i njemačkog jezika;
 • besplatno korištenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 mjeseci;
 • jedinstven paket profesionalnih vještina u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • certifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak certifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK certifikata za engleski i njemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savjetnika za pomoć u učenju i Savjetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovdje

IT kursevi u Mostaru  Kliknite na ovaj link da se prijavite na ITAcademy »»»