Kursevi digitalnog marketinga u Banjaluci

Da li želite da unaprijedite svoju karijeru? Jeste li zainteresovani za sticanje vještina i znanja potrebnih za najtraženije profesije u online poslovanju? U tom slučaju, kursevi digitalnog marketinga u Banjaluci su pravi izbor za vas! Naši kursevi su pouzdan put ka postizanju vaših karijernih ciljeva.

ITAcademy vam nudi vrhunske obrazovne programe iz digitalnog marketinga koji vam pružaju vještine i znanja neophodne za sticanje međunarodno priznatih certifikata, a sve to možete pratiti u Banjaluci. Ovi certifikati svjedoče o vašim sposobnostima vođenja uspješnih poslovanja i mogu vam pomoći da dostignete željenu poziciju u industriji digitalnog marketinga. Iskoristite ovu priliku za unapređenje svoje karijere i upišite neki od naših programa već danas!

ITAcademy nudi različite programe iz oblasti digitalnog marketinga, koji su namijenjeni studentima koji žele unaprijediti svoje vještine i znanja u ovoj oblasti. Naši programi pokrivaju širok spektar tema, uključujući IT menadžment, e-trgovinu, internet marketing i prodaju, SEO, marketing na društvenim mrežama, PPC (pay-per-click) oglašavanje na internetu, upravljanje web projektima i još mnogo toga.

Odaberite kurseve koji najbolje odgovaraju vašim potrebama i započnite svoj put ka uspjehu u ovoj profitabilnoj industriji.

Izbor između tradicionalne i online nastave – vaša odluka!

ITAcademy nudi fleksibilnu opciju učenja preko naše napredne platforme za online učenje. Bez obzira na to gdje se nalazite, možete pristupiti našim kursevima digitalnog marketinga i pohađati ih sa bilo koje lokacije. Naša platforma vam omogućava da pratite predavanja i interaktivno učestvujete u diskusijama sa kolegama i profesorima. Takođe, možete se fokusirati na učenje i napredak u okruženju u kojem se najbolje osjećate, bilo to uz kafu na Trgu Krajine ili na svježem zraku Banj brda!

Ako preferirate tradicionalan način učenja i vjerujete da ćete tako lakše savladati gradivo, pozivamo vas da posjetite naše moderno opremljene prostorije koje pružaju sve potrebne pogodnosti za neometano učenje.

Kursevi digitalnog marketinga su raspoređeni na 9 različitih programa

ITAcademy nudi različite programe iz oblasti digitalnog marketinga koji su prilagođeni interesima i potrebama svakog polaznika. Naši programi obuhvataju širok spektar tema, kao što su kreiranje profitabilnih marketinških kampanja, upravljanje online prodavnicama i nalozima na društvenim mrežama, kao i optimizacija web stranica za povećanje organskog saobraćaja.

Bez obzira na vaše ciljeve, naši programi su osmišljeni tako da pruže znanja i vještine potrebne za uspješnu karijeru u digitalnom marketingu.

IT Management

ITAcademy nudi program IT menadžmenta koji polaznicima omogućava sticanje vještina i znanja neophodnih za upravljanje IT sistemima i infrastrukturom u poslovnom okruženju. Kurs obuhvata teme kao što su planiranje i budžetiranje, upravljanje projektima, kao i razvoj informacionih sistema u organizacijama.

Naš program također obuhvata osnove marketinga, kao i napredne oblasti gdje se spajaju biznis i IT, što će vam pomoći da razumijete važnost IT-ja u poslovnom svijetu.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte naš IT Management program.

E-Business & Internet Marketing

Ovaj program pomaže vam da unaprijedite svoje sposobnosti kada je riječ o prodaji i komunikaciji, planiranju i razvoju softvera za upravljanje odnosima s klijentima (CRM) i omogućava vam rad sa značajnim alatima koji su ključni za uspješno poslovanje u savremenom digitalnom okruženju.

Program se posebno fokusira na upravljanje web prisustvom preduzeća, pružajući polaznicima ključne vještine za uspješno upravljanje digitalnim platformama za poslovanje i njihovu optimizaciju.

Zanima vas ovaj program? Pogledajte više na našoj stranici E-Business & Internet Marketing Program.

E-commerce Manager & Entrepreneur

Ovaj program namijenjen je polaznicima koji žele pokrenuti vlastiti posao u e-trgovini ili upravljati postojećim. Program obuhvata teme kao što su poslovni modeli e-trgovine, online sistemi plaćanja, upravljanje lancem snabdijevanja i marketinške strategije.

Polaznici će naučiti kako upravljati online prodavnicama i platformama za e-trgovinu, kao i osnovne principe preduzetništva. Program je dizajniran tako da polaznici steknu znanja potrebna za uspješno poslovanje u digitalnom okruženju.

Zanimaju vas e-prodavnice? Pogledajte naš program E-commerce Manager & Entrepreneur.

Online Sales & E-business Development Manager

Ovaj program menadžmenta online prodaje i e-poslovanja pruža polaznicima neophodne vještine za razvoj i primjenu efikasnih strategija prodaje putem interneta. Obuhvata teme poput analize kupovnog ponašanja, istraživanja online tržišta, optimizacije konverzije i pružanja kvalitetne online korisničke podrške.

Kroz ovaj program polaznici će naučiti kako da pretvore internet korisnike koji nisu upoznati sa njihovom kompanijom u profitabilni marketinški segment.

Zanima vas razvoj e-poslovanja? Pogledajte naš program Online Sales & E-business Development Manager.

Content & SEO Manager

Ovaj program je dizajniran s ciljem da polaznicima pruži osnovne vještine za efikasno kreiranje, distribuciju i optimizaciju sadržaja web stranica, što obuhvata content marketing, istraživanje ključnih riječi, on-page i tehničku optimizaciju, kao i link building – praksu koja podrazumijeva pribavljanje linkova sa drugih web stranica za povećanje autoriteta sopstvene stranice.

Posebno se fokusira na opšti pristup optimizaciji web stranice, što će poboljšati njen rang na pretraživačima kao što je Google i privući više organskog saobraćaja i potencijalnih kupaca za proizvode ili usluge koje se nude na stranici.

Zanima vas optimizacija sajtova? Pogledajte naš program Content & SEO Manager.

Social Media PR & Online Community Manager

Cilj programa Social Media PR & Online Community Manager je da polaznici steknu ključna znanja i vještine potrebne za efikasno upravljanje nalozima društvenih mreža i online zajednicama. Ovaj program pokriva širok spektar tema, uključujući marketinške strategije za društvene mreže, kreiranje kvalitetnog sadržaja, angažovanje zajednice i upravljanje online reputacijom.

Polaznici ovog programa steći će korisne uvide u to kako preduzeća mogu iskoristiti svoje prisustvo na društvenim mrežama za privlačenje potencijalnih kupaca koji provode značajno vrijeme na ovim kanalima, te za postizanje uspjeha u online poslovanju.

Zanima vas marketing na društvenim mrežama? Pogledajte naš program Social Media PR & Online Community Manager.

PPC & Digital Channels Manager

Program PPC & Digital Channels Manager je osmišljen s ciljem da opremi polaznike neophodnim znanjima za efikasno plaćeno oglašavanje i upravljanje digitalnim kanalima. Program sveobuhvatno pokriva teme kao što su oglašavanje na pretraživačima, web analitika, elektronska trgovina, oglašavanje na društvenim mrežama itd.

Kroz ovaj program polaznici će steći duboko razumijevanje o tome kako izgraditi profitabilne kampanje na platformama društvenih medija ili u rezultatima pretraživača kao što je Google.

Zanima vas PPC? Pogledajte naš program PPC & Digital Channels Manager.

Digital Marketing Planner & Account Manager

Program Digital Marketing Planner & Account Manager namijenjen je polaznicima koji žele da steknu sveobuhvatno znanje i vještine potrebne za razvoj i sprovođenje efikasnih strategija digitalnog marketinga. Kroz ovaj program polaznici će učiti o temama kao što su istraživanje tržišta, segmentacija kupaca, planiranje kampanja i upravljanje njima, kao i mjerenje i procjena njihovog uticaja.

Ovaj program se posebno fokusira na principe izgradnje brenda i razvoj snažnog prisustva na mreži, s ciljem postizanja marketinških ciljeva.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte naš program Digital Marketing Planner & Account Manager.

Web Project Manager & Data Analyst

Program Web Project Manager & Data Analyst osmišljen je s ciljem da polaznicima pruži znanja i vještine potrebne za uspješno upravljanje web projektima i analizu podataka. Kroz širok spektar tema koje obuhvataju planiranje, upravljanje projektima, web analitiku, e-commerce i drugo, polaznici će naučiti kako da obavljaju poziciju menadžera web projekata – moraće da uzmu u obzir različite aspekte kako bi se projekti efikasno i efektno realizovali.

Također, polaznici će steći dragocjene uvide u analizu podataka, što je ključno za poboljšanje performansi web projekata.

Zanima vas rukovođenje web projektima? Pogledajte naš program Web Project Manager & Data Analyst.

Iskoristite ITAcademy kako biste unaprijedili svoje karijerne ciljeve i osigurali sebi posao iz snova!

ITAcademy nudi sveobuhvatni izbor programa koji će vam pomoći da ostvarite pun potencijal. Naše kurseve osmislili smo pažljivo, u želji da vam pomognemo da svoje talente i strasti pretvorite u visoko profitabilne vještine digitalnog marketinga i da započnete karijeru sa značajnim potencijalom za zaradu i fleksibilnošću da odaberete radno okruženje koje vam najviše odgovara.

Za uspješno planiranje karijere u digitalnom marketingu preporučujemo vam da pažljivo razmotrite našu ponudu programa i odaberete onaj koji najbolje odgovara vašim interesovanjima i vještinama. ITAcademy nudi širok izbor programa na kojima se mogu usvojiti različita znanja i vještine iz oblasti digitalnog marketinga. Naš jednogodišnji program obuke ima mnoge prednosti koje vam mogu pomoći da razvijete svoj pun potencijal. Prije nego što se prijavite za program, preporučujemo vam da detaljno istražite sve opcije koje nudimo kako biste donijeli informisanu odluku.

Kako upisati kurseve digitalnog marketinga u Banjaluci?

Ukoliko želite da se prijavite, možete popuniti formular na ovom linku ili nas pozvati na broj +387 (0)51/303-520 radnim danima, u periodu od 8 do 20 časova. Nakon što podnesete prijavu, razgovarat ćete sa savjetnikom za upis na ITAcademy, koji će vam pružiti sve informacije u vezi sa vašim obrazovanjem.

Za više informacija,možete nas posetiti i na adresi Jovana Dučića 14 u Banjaluci.

Obezbijedite svoje mjesto na vrijeme

Tokom upisnog perioda programi imaju ograničen broj raspoloživih mjesta. Preporučujemo da provjerite dostupnost programa što prije i bez odlaganja podnesete prijavu kako biste osigurali svoje mjesto. ITAcademy cijeni vaše profesionalne ambicije i posvećena je pružanju neophodnog obrazovanja i resursa kako biste postigli svoje ciljeve. Iskoristite priliku da se izdvojite u svojoj karijeri i prijavite se danas.

U nastavku možete vidjeti broj dostupnih mjesta po odjeljenjima:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Prolećni upisni rok je u toku. Cijene za upis će uskoro biti povećane.

Što prije se upišete, cijene školovanja su niže.

Cijenimo i podstičemo polaznike koji su posvećeni svojoj budućoj karijeri. ITAcademy vam nudi izbor: učenje u učionici ili putem naše moderno dizajnirane platforme za e-učenje (obje opcije su u skladu sa visokim standardima vodećih svjetskih univerziteta). Odaberite metod učenja koji najbolje odgovara vašim ciljevima i krenite na put profesionalnog razvoja uz ITAcademy. Imajte na umu da broj mjesta može biti ograničen, stoga je preporuka da se prijavite odmah kako biste osigurali svoje mjesto na vrijeme.

Vaša ušteda preko 950 eura, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
15.4.2024.*
Puna cena 12 rata 18 rata
Online školovanje 1549 2500 137 101
Tradicionalno školovanje 1649 2500 146 107

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cijena je dodatno umanjena. Sve cijene su navedene u eurima. Obezbjeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije, te za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 033/788-525.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbijedićemo vam finansiranje 20% cijene školovanja.

Saznajte uslove ovdje »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cijenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vježbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i certifikaciju - u zavisnosti od odsjeka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management certifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network certifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i njemačkog jezika;
 • besplatno korištenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 mjeseci;
 • jedinstven paket profesionalnih vještina u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • certifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak certifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK certifikata za engleski i njemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savjetnika za pomoć u učenju i Savjetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovdje

IT kursevi u Sarajevu | Prijava za školovanje na ITAcademy Sarajevo   Kliknite na ovaj link da se prijavite na ITAcademy »»»

Kliknite na ovaj link da se
prijavite na ITAcademy »