Kursevi dizajna u Beogradu

Da li želite da poboljšate svoje izglede za karijeru savladavanjem znanja i veština potrebnih za najtraženije dizajnerske profesije? Ne tražite dalje od naših kurseva dizajna u Beogradu, optimalnog rešenja za vaš profesionalni razvoj.

Upisom na ITAcademy u Beogradu, dobićete priliku da steknete međunarodno priznate sertifikate koji vam mogu pomoći da dobijete posao iz snova.

Jedna od prednosti pohađanja naših kurseva je što ne morate biti fizički prisutni na predavanjima. Naša e-learning platforma vam omogućava pristup našim lekcijama gde god da se nalazite u Beogradu, pod uslovom da imate pristup internetu. Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da prisustvujete predavanju, pristup e-learning platformi vam daje fleksibilnost da sami organizujete svoje vreme i pratite predavanja svojim tempom.

Online ili tradicionalno pohađanje kurseva dizajna u Beogradu – sami birate

Pored tradicionalnog načina pohađanja naših školovanja, ITAcademy nudi i kompletno online pohađanje kurseva dizajna u Beogradu. Ovakav vid učenja bi bio najbolje rešenje za vas ukoliko vam putovanje do naših učionica deluje naporno ili neizvodljivo ili jednostavno želite da učite dizajn dok pijete kafu nakon šopinga u UŠĆE Shopping Centru ili u nekom mirnijem kafiću u Knez Mihailovoj.

Sa online predavanjima možete interaktivno da učestvujete sa bilo kog mesta, jer su vam dostupni video i audio snimci predavanja. Preko DL platforme možete postavljati pitanja i razjasniti sve nejasnoće sa predavačima. Ova obuka je lako dostupna iz vašeg doma u Beogradu, ali i sa bilo kog drugog mesta, uz fleksibilnost izbora rasporeda koji vam najviše odgovara uz održavanje visokog nivoa kvaliteta obuke.

Ukoliko više volite tradicionalni pristup učenju, možete iskoristiti prostorije ITAcademy u mirnom delu Beograda, u Zemunu (Cara Dušana 34). Tradicionalna nastava na ITAcademy se odvija u opremljenim prostorijama i učionicama koje zadovoljavaju najviše standarde. Pored toga, objekti sadrže računarske laboratorije, biblioteke i jedinstveni LINK Leaders Park – mesto gde možete da se družite sa vršnjacima, delite kreativne ideje i planirate prosperitetnu budućnost u dizajnerskoj industriji – sve resurse koji su vam potrebni da biste se u potpunosti posvetili sticanju praktičnih znanja.

ITAcademy u Beogradu željno iščekuje nove polaznike spremne da postanu vrhunski dizajneri

Tražimo pojedince u Beogradu koji su željni da uče i razvijaju svoje veštine kroz kurseve dizajna u svom gradu i da ostvare karijeru u naprednoj oblasti dizajna. Bez obzira na to da li ste zainteresovani za Web Design, Print & Graphic Design, Video & Motion Graphic Design, New Media Design, Computer Aided Design, Architectural Design, Interior Design ili Product Design, naša akademija nudi razne kurseve dizajna koji će vam pomoći da postignete svoje ciljeve u karijeri.

Na našim programima školovanja možete steći dragocena znanja i veštine koje su veoma tražene na današnjem tržištu rada.

Kursevi dizajna na ITAcademy su raspoređeni u 2 različita departmana, od kojih je svaki podeljen na 4 različita programa

Pojam dizajna je veoma širok i mnoge oblasti se drastično razlikuju u zavisnosti od industrije. Svaki naš program obrađuje jednu vrstu dizajna, i svaki program pripada jednom od 2 departmana.

Design & Multimedia Department

Web Design

Kursevi veb-dizajna se bave dizajniranjem i razvojem veb-stranica koje su vizuelno privlačne i prilagođene korisnicima. Polaznici se upoznaju sa osnovama dizajna stranica, uključujući teoriju boja, tipografiju, izgled i korisničko iskustvo.

Takođe se obrađuje dizajniranje responzivnih sajtova koji su optimizovani za različite uređaje, uključujući desktop računare, tablete i pametne telefone. Kursevi veb-dizajna takođe obrađuju i korišćenje različitih alata i tehnologija kao što su HTML, CSS, JavaScript i Wordpress.

Zanima vas veb-dizajn? Pogledajte naš Web Design program.

Print & Graphic Design

Fokusira se na dizajniranje štampanih materijala kao što su brošure, flajeri, posteri i reklame, kao i branding elemente (logoi, baneri, postovi za društvene mreže, bilbordi itd.). Print & Graphic Design kursevi podučavaju polaznike principima grafičkog dizajna, uključujući kompoziciju, tipografiju i teoriju boja.

Obrađuje se kreiranje vizuelno privlačnih dizajna koji efikasno komuniciraju sa svojom ciljnom publikom. Kursevi iz ovog programa pokrivaju različite softverske alate koji se koriste u industriji, kao što su Adobe Photoshop, Illustrator i InDesign.

Grafički dizajn vam deluje zanimljivo? Pogledajte naš Print & Graphic Design program.

Video & Motion Graphic Design

Video & Motion Graphic Design fokusira se na dizajniranje i kreiranje video-sadržaja koji je zanimljiv i efikasan. Polaznici uče kako da koriste softverska rešenja za uređivanje videa kao što su Adobe Premiere Pro i After Effects za kreiranje pokretne grafike, animacija i vizuelnih efekata. Takođe uče i kako da kreiraju ubedljiv video-sadržaj koji priča priču.

Kreiranje video-sadržaja vam deluje primamljivo? Pogledajte naš Video & Motion Graphic Design.

New Media Design

Program New Media Design usmeren je na pružanje praktičnog znanja iz oblasti multimedijalne umetnosti i produkcije za TV, radio i internet.

U sklopu ovog programa usavršavate se u radu sa Adobe InDesign-om, koji uključuje upoznavanje sa karakteristikama teksta, prelomom i centriranjem teksta, kao i dizajnom brošura i naslovnih strana knjiga. Program vas priprema za izradu i uređivanje sadržaja za časopise, knjige i brošure, tako da ćete nakon završetka postati stručnjak u oblikovanju i uređivanju ovih materijala.

Dizajn ove vrste medija vas privlači? Pogledajte naš New Media Design program.

3D Design & CAD Department

Computer Aided Design

CAD (Computer Aided Design) pokriva oblasti kao što su 2D i 3D modelovanje, crtanje i renderovanje. CAD se koristi u mnogim industrijama, uključujući arhitekturu, inženjering i izradu raznih proizvoda.

Polaznici uče da koriste različita CAD rešenja kao što su AutoCAD i Revit.

CAD dizajn vas interesuje? Pogledajte naš Computer Aided Design program.

Architectural Design

Kursevi arhitektonskog dizajna obuhvataju širok spektar tema kao što su planiranje prostora, projektovanje zgrada i građevinski sistemi. Polaznici uče da vešto koriste AutoCAD i 3ds Max za kreiranje zadivljujućih arhitektonskih planova i modela.

Sa ovim sveobuhvatnim kursevima, studenti mogu da steknu veštine koje su im neophodne da bi sa sigurnošću ušli u arhitektonsku industriju i pripremili se da ostave svoj trag u ovoj uzbudljivoj oblasti.

Ukoliko vam ahitektonski dizajn deluje primamljivo, pogledajte naš Architectural Design program.

Interior Design

Ovi kursevi uče polaznike da kreiraju funkcionalne i atraktivne unutrašnje stambene ili poslovne prostore. Pokrivaju teme kao što su teorija boja, raspored nameštaja, dizajn osvetljenja i planiranje prostora.

Polaznici takođe uče da koriste AutoCAD i Revit za kreiranje 2D i 3D modela svojih dizajna.

Dizajniranje unutrašnjih prostora vam deluje primamljivo? Pogledajte naš Interior Design program.

Product Design

Kursevi dizajna proizvoda uče polaznike da kreiraju potrošačke proizvode koji su funkcionalni i estetski privlačni. Ovi kursevi pokrivaju teme kao što su principi dizajna proizvoda, izbor materijala, proizvodni procesi i renderovanje proizvoda.

Polaznici uče da vešto koriste AutoCAD i Autodesk 3ds Max za kreiranje 3D modela dizajna svojih proizvoda.

Izrađivanje proizvoda vas interesuje? Pogledajte naš Product Design program.

Unapredite svoje veštine i obezbedite sebi posao iz snova!

Istražite programe dizajna koji su dostupni na ITAcademy da biste u potpunosti iskoristili svoje talente i potencijal. Zavolećete svoj posao, a istovremeno ćete zarađivati visoke prihode i uživati u mogućnosti da izaberete svoje radno mesto.

Da biste se upisali, prvi korak je da odaberete odeljenje za dizajn koji želite da istražite i veštine koje želite da savladate. Istražite detalje i otkrijte zašto su kursevi dizajna ITAcademy u Beogradu najbolji za vas. Pretražite odeljenja za dizajn na ITAcademy i pažljivo ispitajte prednosti jednogodišnjeg obrazovnog programa.

Kako upisati dizajn kurseve u Beogradu?

Popunite prijavu i pošaljite je putem ovog linka ili nas pozovite na +381 (0)11/40-11-200 tokom radnog vremena od 9 do 20 časova. Nakon podnošenja prijave, imaćete konsultacije sa ITAcademy savetnikom za upis koji će vam dati sve potrebne informacije u vezi sa procesom upisa.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Pošto je upisni period već počeo, a broj slobodnih mesta je ograničen, proverite dostupnost slobodnih mesta u željenom odeljenju, iskoristite ovu priliku i odmah se upišite.

Evo pregleda broja slobodnih mesta u svakom odeljenju:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Prolećni upisni rok se zatvara. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Ako se upišete ranije, možete iskoristiti niže školarine.

Ovo je naš način da nagradimo učenike koji pokažu spremnost i odlučnost. Odaberite da li želite da pohađate nastavu lično ili na daljinu, koristeći našu platformu za učenje na daljinu na mreži. Obe metode obrazovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 900 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.5.2024.*
Puna cena 12 rata 17 rata
Online školovanje 1599 2500 142 110
Tradicionalno školovanje 1699 2500 150 116

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde