Najbolji IT kursevi u Bijeljini

Želite da izgradite uspješnu karijeru? IT kursevi u Bijeljini su vaša prečica do najplaćenijih i najtraženijih zanimanja današnjice.

Želite da napravite prvi korak ka uspješnoj IT karijeri ili da postojeća znanja i vještine iz ove oblasti dovedete na ekspertski nivo? Donesite najbolju odluku za sebe.

Ne morate se mučiti da organizujete svoje vrijeme za dolazak na predavanja. Na ITAcademy postoji najmoderniji online sistem učenja, koji vam omogućava da stičete znanje iz svog grada dok uživate kod svoje kuće, u Gradskom parku ili se odmarate na trgu pored spomenika Kralju Petru I Karađorđeviću.

Obezbijedite mogućnost da postanete vlasnik Cambrige, Oracle i Microsoft zvanja i međunarodno priznatih certifikata kao što su Cisco, Autodesk, ATC AndroidZend PHP i mnogi drugi, koji će vam pomoći da se izdvojite kao cijenjeni i priznati stručnjaci kako kod nas, tako i u inostranstvu.

Online ili tradicionalna nastava – IT kursevi u Bijeljini omogućuju vam da izaberete

Učite kako vama najviše odgovara – preko računara ili mobilnog uređaja. Distance Learning platforma na ITAcademy funkcioniše po principima rada pet vodećih svjetskih univerziteta. Predavanja su osmišljena tako da i vi učestvujete u njima: postavljate pitanja predavačima, koji vam odgovaraju u najkraćem mogućem roku, dobijate sve materijale sa časa, nastavu možete pratiti uživo ili iz video-arhive – kad god poželite. Na raspolaganju vam je dodatna literatura, a lekcije su interaktivne, sa praktičnim primjerima i konkretnim uputstvima za samostalnu vježbu, što predstavlja svojevrsni trening vašeg znanja. Ako ste ipak pristalica tradicionalne nastave, dobrodošli ste u naše moderno opremljene prostorije.

Obezbijedite posao na kojem ćete uživati i dobro zaraditi

Pravo je vrijeme da pretvorite svoj talenat u isplativu vještinu. Kurs Web Design namijenjen je svima onima koji su kreativni i koji žele da nauče kako da svoje kreacije prebace u digitalnu formu. Ako želite da naučite da kreirate zanimljive i atraktivne sajtove, više o ovom kursu koji je dostupan i u Bijeljini možete saznati ovdje.

Kurs PHP programiranja spada u najtraženije među polaznicima jer je PHP programski jezik poslužio za izradu nekoliko stotina miliona sajtova, zbog čega spada u krug onih koji se najčešće koriste i koji imaju najširu primjenu. A i sama činjenica da znate da kreirate kodove pomoću PHP programskog jezika – donosi vam lako pronalaženje posla. Više o ovom PHP kursu u Bijeljini pogledajte ovdje.

Za one koje više privlači programiranje, Java kurs u Bijeljini je pravi izbor. Programski jezik Java se sve više koristi za kreiranje Android mobilnih aplikacija, pa ne čudi što mu je popularnost sve veća. Još jedan razlog zbog kog se ovaj jezik dobro kotira među polaznicima IT kurseva je i zarada. Java programeri zarađuju od 600 do 2.400 evra na mjesečnom nivou, dok je u inostranstvu ta cifra veća. Ako želite da saznate šta sve obuhvata program za Java developera, to možete saznati klikom na ovaj link.

Izaberite program sa nekog od šest odsjeka na ITAcademy

Školovanje na ITAcademy podijeljeno je u šest odsjeka, pa svako prema sopstvenim interesovanjima može da izabere program koji će mu donijeti znanja i vještine da svoj talenat razvija u željenom smjeru. Birate između Programiranja, Administracije, Dizajna i multimedije, 3D dizajna i CAD-aIT poslovanja i Kreiranja mobilnih aplikacija.

Programiranje

Na ovom odsjeku na raspolaganju vam je sedam različitih programa. Birate da li želite da savladate kreiranje kodova pomoću nekoliko različitih programskih jezika ili želite da se bavite softverskim inženjeringom ili razvijanjem, unapređivanjem i implementacijom softvera.

Kurs HTML-a i CSS-a, kao i kurs JavaScript, samo su dva kursa od mnogih koji vas očekuju ako, na primjer, odaberete PHP programiranje.

Administracija

Administratori mrežnih i operativnih sistema su veoma traženi na tržištu rada i veoma lako pronalaze posao u struci. Na ovom odsjeku, na raspolaganju su vam tri programa: Administracija mrežnih sistema, Linux administracija i Microsoft administracija.

Ako izaberete program sa ovog odsjeka, kursevi Windows 10 i Linux samo su neki od onih pomoću kojih ćete savladati znanja iz ove oblasti.

Dizajn i multimedija

Za sve one koji imaju smisla za umjetnost i lijepo i koji žele svoje ideje da prenesu u digitalnu formu, ovaj odsjek nudi četiri različita programa: Web Design, Print & Graphic Design, Video & Sound Production i New Media Design. Savladaćete napredne metode i tehnike obrade digitalne slike, zvuka, videa, tehnike ilustrovanja, animiranja i komponovanja interaktivnog multimedijalnog sadržaja.

InDesign i Illustrator samo su neki od kurseva u okviru programa Print & Graphic Design koji će vam pomoći da se uspješno bavite ovim poslom.

IT poslovanje

Ne postoji biznis koji danas uspješno posluje, a da nema makar prezentaciju na internetu. Poslovanje se sve više seli na online platformu, tako da će stručnjaci iz ove oblasti biti sve traženiji na tržištu rada. Na ovom odsjeku, koji ima devet programa, birate za koju oblast IT poslovanja želite da se usavršavate.

Online Content Creation and Distribution i Internet Marketing neki su od kurseva koji vas čekaju na ovom odsjeku, a pomažu vam da proniknete u tajne online
marketinga.

3D dizajn i CAD

Ako volite da crtate i želite svoj talenat da pretvorite u isplativo zanimanje, neki od četiri programa koja se nude na ovom odsjeku mogu biti pravi izbor za vas. Birate između programa Computer Aided Design, Architectural Design, Interior Design i Product Design. Naučićete da koristite CAD programe za crtanje, savladaćete 2D i 3D projektovanje. Steći ćete znanja iz oblasti dizajniranja crtanja, modelovanja i vizuelizacije prostorne forme.

Dvodimenzionalno crtanje (AutoCAD 2D) i 3ds Max Modeling samo su neki od kurseva koji vas čekaju na ovom odsjeku.

Kreiranje mobilnih aplikacija

Tvorci najzanimljivijih aplikacija za mobilne uređaje veoma dobro zarađuju od svog posla. Posao pronalaze i kao radnici u kompanijama, ali i kao frilenseri. Ako želite da se nađete u njihovom društvu, završite neki od tri programa na ovom odsjeku: Android, IOS ili Windows Phone Development program.

Kursevi Object Oriented Programming – Java i Data Driven Android Application Development dio su programa za kreiranje Android aplikacija za mobilne telefone.

Kako da postanete polaznik ITAcademy iz Bijeljine?

ITAcademy traži ambiciozne ljude iz Bijeljine koji su željni napredovanja i novih znanja. Potrebno je samo da izaberete program koji vas najviše interesuje i da popunite prijavu putem ovog linka ili da nas pozovete na broj +387 (51) 303 520, radnim danima od 9 do 20 časova. Sa vama će kontaktirati savjetnik za upis, koji će vam pomoći da što lakše prođete kroz proceduru upisa. Ovo je raspored slobodnih mjesta po odsjecima:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
Design and Multimedia Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
Administration Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
IT Business Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
3D Design & CAD Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
Mobile Development Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku

Letnji upisni rok je otvoren. Cijene za upis će uskoro biti povećane.

Što prije se upišete, cijene školovanja su niže.

Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Izaberite da li želite da se školujete u učionici ili na daljinu, upotrebom Distance Learning platforme preko interneta. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svjetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 900 eura, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
16.6.2024.*
Puna cijena 12 rata 16 rata
Online školovanje 1599 2500  142 117
Tradicionalno školovanje 1699 2500  150 124

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cijena je dodatno umanjena. Sve cijene su navedene u eurima. Obezbjeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije, te za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 033/788-525.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbijedićemo vam finansiranje 20% cijene školovanja.

Saznajte uslove ovdje »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cijenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vježbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i certifikaciju - u zavisnosti od odsjeka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management certifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network certifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i njemačkog jezika;
 • besplatno korištenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 mjeseci;
 • jedinstven paket profesionalnih vještina u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • certifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak certifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK certifikata za engleski i njemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savjetnika za pomoć u učenju i Savjetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovdje

IT kursevi u Bijeljini   Kliknite na ovaj link da se prijavite na ITAcademy »»»

Kliknite na ovaj link da se
prijavite na ITAcademy »