Najtraženiji IT kursevi u Nišu

Napravite korak napred u svojoj karijeri! IT kursevi u Nišu pomoći će vam da usvojte znanja i veštine za najtraženija zanimanja današnjice u IT industriji

ITAcademy vam pruža mogućnost da steknete obrazovanje koje je visoko cenjeno i kod nas i u svetu, i to sve iz Niša

Ne želite da putujete na predavanja? Već radite i ne možete da se uklopite u raspored časova? IT kursevi u Nišu dostupni su vam i dok ste na otvorenom i dok vreme provodite na Niškoj tvrđavi ili se odmarate u Niškoj banji. Sve što vam je potrebno jeste pristup internetu.

Učite onda kada vi to želite i sa uređaja koji vam odgovara. Preko Distance Learning platforme predavanja su vam uvek dostupna online, u stalnom ste kontaktu sa profesorima i možete im postavljati pitanja, na koja ćete odgovor dobiti u najkraćem mogućem roku.

Online sistem školovanja uređen je po standardima pet vodećih svetskih univerziteta. IT kursevi u Nišu su vaša šansa da kroz kvalitetno školovanje steknete Cambrige, Adobe ili Microsoft zvanja i da dobijete priliku da dobijete neke od najvažnijih međunarodno priznatih sertifikata kao što su ZEND PHP, ORACLE, CIM, Android ATC, Cisco...

Naravno, ako ste pristalica tradicionalnog pohađanja nastave, možete da se školujete na ITAcademy tako što ćete dolaziti na predavanja u naše moderno opremljene prostorije. Pogledajte ovde gde nas možete pronaći. Na vama je da odaberete način učenja koji vam najviše prija.

Izaberite karijeru koja će vas usrećiti

Želite da napravite karijeru u najprofitabilnijim zanimanjima današnjice? Tražimo ambiciozne Nišlije koje žele da se oprobaju u IT poslovima ili da napreduju u svojim kompanijama. Web dizajner, na primer, zanimanje je za kojim vlada ogromna potražnja. Uspešna kompanija danas praktično ne može da posluje ako nije prisutna na internetu, a tu se onda otvara veliki broj šansi za one koji su, na primer, odabrali kurs web dizajna u Nišu.

IT kursevi u Nišu napraviće od vas stručnjake koji su najtraženiji na tržištu

Završeni IT kursevi u Nišu pružaju vam mogućnost da steknete sertifikate što vam donosi veliku prednost kod budućih poslodavaca, bilo u zemlji, bilo u inostranstvu, jer su oni međunarodno priznati. Završite kurs PHP programiranja u Nišu i sami birajte gde želite da radite. PHP je najrasprostranjeniji programski jezik i milioni web stranica su napravljeni na njemu. Naučićete da pravite napredne PHP web aplikacije koje obuhvataju izradu web shopova, internet portala, foruma, sajtova specijalizovanih za internet socijalne mreže (Facebook, YouTube)...

Za one koji žele da se bave programiranjem aplikacionih softvera koje je moguće implementirati u najrazličitija multiplatformska okruženja pravo rešenje je Java kurs u Nišu, na kojem za godinu dana učenja stičete znanje iz tri vrste Java programa.

Bilo da tražite PHP kurs, Java kurs, C# kurs ili bilo koji drugi, svaki program i kurs programiranja urađeni su po najvišim standardima i pružaju kompletno znanje za izabrani programski jezik.

Napravite prvi korak i izaberite neki od šest odseka školovanja

Izaberite oblast u kojoj možete da pronađete sebe. Na raspolaganju vam je šest odseka školovanja, koji su podeljeni u 33 odeljenja, na kojima svako može da pronađe oblast u kojoj se najbolje snalazi i koja je bliska njegovim talentima. Bilo da se odlučite za programiranje, dizajn administraciju, 3D crtanje, kreiranje mobilnih aplikacija ili IT poslovanje, obrazovanje koje ćete dobiti na ITAcademy doneće vam zvanje eksperta i međunarodno priznatih stručnjaka za izabranu oblast.

Programiranje

Na ovom odseku ambiciozni polaznici iz Niša imaju opciju izbora jednog od sedam programa: PHP programiranje, Java programiranje, Microsoft Web Development, Microsoft Windows Development, Microsoft Development, Software Development i Software Engineering.

Administracija

Onaj ko izabere ovaj odsek može da bira između mrežne, Linux i Microsoft administracije. Posle jednogodišnjeg školovanja za administratore obezbeđujete sebi širok spektar potencijalnih poslodavaca, bilo u zemlji, bilo u inostranstvu.

Dizajn i multimedija

Ako ste kreativni i želite da vaš računar bude u službi vašeg talenta, ovaj odsek je pravi izbor za vas. Naučićete sve o dizajnu i njegovoj primeni u IT svetu. Odsek obuhvata grafički, multimedijalni dizajn, web dizajn, kao i programe za obradu slike i zvuka. Prema svojim interesovanjima izaberite određeni program.

IT poslovanje

Kroz SEO kurs ćete shvatiti da kompanija koja nije prisutna online skoro i da nema šanse da napravi veliki uspeh na tržištu. Naučićete sve što je povezano sa informacionim tehnologijama i elektronskim poslovanjem. Shvatićete zašto je važno poznavati osnovne principe SEO optimizacije ili ćete se izveštiti da vodite online PR za vaš posao.

3D dizajn i CAD

Crtanje je vaš hobi, ali zahvaljujući ovom odseku moglo bi da postane i izvor zarade. Steći ćete znanja i veštine u oblasti 3D dizajna i naučiti da korišćenjem CAD programa nacrtate šta god poželite. Dobićete znanje primenljivo u arhitekturi, prostornom planiranju, ali i drugim profitabilnim zanimanjima.

Kreiranje mobilnih aplikacija

Odabirom ovog programa naučićete programske jezike koji se koriste u kreiranju mobilnih aplikacija za telefone i ostale mobilne uređaje koji koriste IOS, Android ilii Windows operativne sisteme. Jednogodišnje školovanje omogućiće vam da kreirate aplikacije koje su dobro plaćene i tako uživate u plodovima sopstvenog rada.

Upisni rok je u toku, prijavite se i napravite prvi i najvažniji korak za svoju karijeru! Sagledajte sve benefite koje ćete dobiti školovanjem na ITAcademy i postanite naš polaznik. Ono što je bitno jeste i to što za praćenje predavanja nije neophodno poznavanje engleskog jezika, a u okviru programa imate i kurs ovog stranog jezika.

Kako da postanete polaznik ITAcademy iz Niša?

Popunite prijavu putem linka, ili nam se obratite telefonom na +381 (0)11 4011 200 radnim danima od 9 do 20 časova. Nakon što se prijavite, sa vama će kontaktirati naš savetnik za upis. Posle razgovora sa njim, dobijate dokumentaciju i možete da počnete sa učenjem.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Pošto je upisni rok već počeo, broj mesta je ograničen. Proverite da li ima slobodnih mesta za vaš odsek, iskoristite šansu i prijavite se odmah.

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Letnji upisni rok je u toku. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže.

Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Izaberite da li želite da se školujete u učionici ili na daljinu, upotrebom Distance Learning platforme preko interneta. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 800 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.7.2024.*
Puna cena 12 rata 15 rata
Online školovanje 1699 2500 150 132
Tradicionalno školovanje 1799 2500 158 139

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde