Kursevi digitalnog marketinga u Kragujevcu

ITAcademy pruža Kragujevčanima mogućnost da unaprede svoju karijeru i otvore vrata novim mogućnostima u svetu digitalnog poslovanja kroz svoje kurseve digitalnog marketinga bez potrebe za napuštanjem Kragujevca.

Sa fokusom na širok spektar relevantnih tema, uključujući IT menadžment, e-trgovinu, internet marketing, online prodaju, SEO, marketing na društvenim mrežama, PPC online oglašavanje, upravljanje web projektima i druge, naši programi su stvoreni da zadovolje potrebe onih koji žele da zarađuju radeći za razne firme ili da pokrenu svoj biznis.

ITAcademy ne samo da vam omogućava da steknete međunarodno priznate sertifikate kroz svoje visokokvalitetne obrazovne programe iz digitalnog marketinga već vam i pruža sveobuhvatnu pripremu i konkretne veštine potrebne za uspeh u digitalnom poslovnom okruženju. Pridruživanjem ITAcademy, koristite priliku da svoje karijerne aspiracije u industriji digitalnog marketinga pretvorite u stvarnost!

Naučite digitalni marketing na isti način na koji biste ga obavljali u praksi – iz udobnosti okruženja koje vi birate!

ITAcademy pruža prilagodljiv i praktičan pristup učenju, zahvaljujući naprednoj platformi za učenje na daljinu. Bez obzira na to gde se nalazite, imate pristup našim kursevima digitalnog marketinga i možete pohađati predavanja sa bilo koje lokacije.

Kroz našu platformu, imate mogućnost da aktivno učestvujete u diskusijama sa predavačima i kolegama, te da se usredsredite na učenje i napredovanje u okruženju koje odgovara vašim preferencijama, bila to mirna priroda Velikog parka ili živahni kafić blizu šetališta u centru grada.

Imate na raspolaganju 9 različitih programa iz oblasti digitalnog marketinga

ITAcademy nudi raznolike programe u oblasti digitalnog marketinga, prilagođene interesovanjima i potrebama svakog polaznika. Naši programi obuhvataju širok spektar tema, uključujući kreiranje profitabilnih marketinških kampanja, upravljanje online prodavnicama i nalozima na društvenim mrežama, kao i optimizaciju sajtova za povećanje organskog saobraćaja.

E-business & Internet Marketing

Sticanjem znanja i veština na odseku za elektronsko poslovanje i internet marketing, bićete obučeni za napredno korišćenje računara u svrhu generisanja profita za preduzeće, uzimajući u obzir načine na koje ova oblast kontinuirano transformiše sve segmente poslovanja u poslednjim godinama.

Na ključnim pozicijama za razvoj i implementaciju novih proizvoda i usluga u kompaniji nalaze se menadžeri za elektronsko poslovanje, koji su ujedno i pokretači bitnih poslovnih procesa i pokretači promena.

Program E-business & Internet Marketing koncipiran je tako da polaznicima pruži veštine koje su neophodne za sprovođenje naprednih tehnika prodaje i komunikacije, kao i za planiranje razvoja softvera za upravljanje odnosima sa klijentima (CRM). Osim toga, program obezbeđuje i obuku za korišćenje ključnih alata neophodnih za prosperitet u sferi elektronskog poslovanja.

Zanima vas ovaj program? Pogledajte više na našoj stranici E-business & Internet Marketing program.

E-commerce Manager & Entrepreneur

Program E-commerce Manager & Entrepreneur nudi obuku koja vam omogućava uspešno rukovođenje online prodavnicama. Prilagođen raznim aspektima e-poslovanja, ovaj program pruža solidnu platformu za one koji započinju ili žele da prošire svoju avanturu u e-trgovini.

Polaznici će steći napredno znanje i veštine u upravljanju online prodavnicama i platformama za e-trgovinu, kao i osnovnim principima preduzetništva, kako bi uspešno upravljali svojim poslovanjem.

Zanimaju vas e-prodavnice? Pogledajte naš program E-commerce Manager & Entrepreneur.

Social Media PR & Online Community Manager

Upravljanje društvenim mrežama može biti i zabavno i kreativno, ali zaista uspešno vođenje zahteva više od same kreativnosti – zahteva stručna znanja i veštine koje možete razviti kroz ovaj program. Iako je kreativnost svakako korisna, ona mora biti podržana solidnim tehničkim znanjem.

Bez obzira na to da li želite da monetizujete svoje vreme provedeno na internetu putem freelancinga, promovišete svoj biznis ili projekat online, ili kreirate originalni sadržaj koji će privlačiti veliku publiku, ovaj program vam pruža priliku da svoje digitalne ambicije pretvorite u stvarnost.

Program za upravljanje društvenim medijima i online zajednicama je osmišljen tako da polaznicima pruži ključna znanja i veštine potrebne za efikasno upravljanje nalozima na društvenim mrežama, osiguravajući da su u stanju da efektivno komuniciraju i angažuju se sa svojom ciljnom publikom na ovim platformama.

Zanima vas marketing na društvenim mrežama? Pogledajte naš program Social Media PR & Online Community Manager.

Online Sales & E-business Development Manager

Program za razvoj online prodaje i e-biznisa nudi vam neophodnu obuku u kreiranju i sprovođenju marketinških kampanja koje su uspešne i ciljano prilagođene, sve sa ciljem ostvarivanja maksimalnog profita.

Učenjem kako da strateški planirate i koristite minimalne resurse, ovaj program vam omogućava da osmislite i lansirate visokoprofitabilan online biznis, postavljajući ga na čvrste temelje. Takođe, istraživaćete kako da kreirate i razvijate privlačnu online prodavnicu koja može efikasno da predstavi vaše proizvode i usluge, bilo na lokalnom ili na globalnom tržištu, u skladu sa vašim specifičnim potrebama i ambicijama.

Zanima vas razvoj e-poslovanja? Pogledajte naš program Online Sales & E-business Development Manager.

Content & SEO Manager

Napravljen da vas u periodu od 12 meseci transformiše u eksperta za SEO, program Content & SEO Manager pruža direktne i praktično primenljive veštine i znanja. Program vam omogućava da se detaljno upoznate sa efikasnim korišćenjem SEO tehnika, optimizacijom sadržaja za optimalnu vidljivost na Google pretrazi, kao i sa planiranjem i implementacijom online marketing kampanja koje značajno doprinose povećanju broja i kvaliteta linkova sa drugih sajtova koji povećavaju autoritet vašeg.

Osim toga, razvijaćete veštine u implementaciji naprednih tehnika za povećanje web saobraćaja i sticanje detaljnog razumevanja specifičnosti internet pretraživača i naprednih SEO tehnika. Program takođe naglašava vašu sposobnost da ostanete u toku sa najnovijim trendovima u digitalnom marketingu i da ih primenjujete, čime ćete uvek biti korak ispred konkurencije.

Zanima vas optimizacija sajtova? Pogledajte naš program Content & SEO Manager.

IT Management

U okviru proučavanja informacionih i komunikacionih tehnologija, kao i programiranja, kroz različite primere i zadatke, razumećete kako IT utiče na društvo, uz sagledavanje prednosti i mana rešenja iz ove nezaobilazne sfere. Osim toga, bolje ćete razumeti principe mobilnih i bežičnih tehnologija, koji danas igraju ključnu ulogu u razvoju i primeni informacionih tehnologija.

Vaša spremnost da se suočite sa izazovima savremenog poslovanja omogućiće vam da postignete i održite konkurentske prednosti za preduzeća sa kojima sarađujete ili koja vodite. Ovaj pristup će vas pozicionirati kao autoritet u oblasti, osiguravajući vam adekvatnu zaradu za vaše sposobnosti i stručnost.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte naš IT Management program.

Web Project Manager & Data Analyst

Kroz program Web Project Manager & Data Analyst, imate priliku da razvijate i usavršavate znanja i veštine ključne za vođenje uspešnih online projekata, uz mogućnost sticanja internacionalno priznatih diploma i sertifikata po završetku školovanja.

Ovaj program je stvoren tako da vas vodi kroz kompleksni proces pretvaranja ideja u konkretne, profitabilne online projekte, pružajući vam neophodne alate i strategije za njihovo uspešno sprovođenje.

Program pruža polaznicima uvide u analizu podataka, ključnu za optimizaciju performansi web projekata, omogućavajući im da unaprede svoje sposobnosti u vođenju i poboljšanju online prisustva. Osim toga, ovaj program je osmišljen tako da oblikuje polaznike u uspešne menadžere web projekata, obučavajući ih za efikasno i efektivno upravljanje i realizaciju projekata u digitalnom prostoru.

Zanima vas rukovođenje web projektima? Pogledajte naš program Web Project Manager & Data Analyst.

PPC & Digital Channels Manager

Fokusiran na PPC i upravljanje digitalnim kanalima, ovaj program pruža sveobuhvatno obrazovanje koje obuhvata ključne aspekte uspešnog digitalnog marketinga. Polaznici će se upustiti u učenje o postavljanju i vođenju plaćenih kampanja na raznim platformama, uključujući, ali ne ograničavajući se na pretraživače i društvene mreže. Osim toga, program obuhvata i detaljno proučavanje web analitike, omogućavajući polaznicima da efikasno interpretiraju relevantne podatke.

Takođe, polaznici će sticati znanja o analizi i optimizaciji kampanja radi postizanja optimalnih rezultata u pogledu konverzija i povratka investicije (ROI). Po završetku programa, polaznici će biti opremljeni veštinama koje su im potrebne da kreiraju, vode i optimizuju profitabilne kampanje plaćenog oglašavanja na različitim digitalnim platformama, osiguravajući tako maksimalnu efikasnost i uspeh u svojim digitalnim marketinškim poduhvatima.

Zanima vas PPC? Pogledajte naš program PPC & Digital Channels Manager.

Digital Marketing Planner & Account Manager

U oblasti digitalnog marketinga, program Digital Marketing Planner & Account Manager nudi pristup praktičnom učenju kroz rad na konkretnim projektima, omogućavajući vam da razvijete i primenite neophodna znanja potrebna za izgradnju prosperitetne karijere.

Predstavljajući vam dinamični svet online marketinga na jedan kreativan i stimulativan način, ovaj program vodi vas kroz ključne principe kreiranja, planiranja i implementacije kvalitetnih online strategija oglašavanja.

Učenje korišćenja vizualnih elemenata za izradu snažnih marketinških poruka, razumevanje specifičnosti raznih oglašivačkih kanala i izbor najadekvatnijih, kao i sposobnost da vodite efikasne online marketinške kampanje od ideje do realizacije – sve ovo su ključne komponente ovog programa. Ovako strukturiran, program vam pruža kompetencije koje su direktno primenljive u praksi, postavljajući vas na put ka uspehu u digitalnom marketingu.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte naš program Digital Marketing Planner & Account Manager.

Iskoristite ITAcademy za unapređivanje svojih karijernih ciljeva i obezbedite sebi posao iz snova!

Važno je pažljivo razmotriti svoje ciljeve i interese pre nego što odaberete program obuke, kako biste bili sigurni da ćete odabrati program koji najbolje odgovara vašim potrebama. ITAcademy pruža različite obuke u oblasti digitalnog marketinga, tako da ćete sigurno pronaći program koji će vam omogućiti da postignete svoje ciljeve.

Važno je napomenuti da se na programu obuke ne radi samo o učenju veština, već i o sticanju praktičnog iskustva i povezivanju sa drugim profesionalcima u industriji. To može da vam pruži veliku prednost pri zapošljavanju i napredovanju u karijeri. Dakle, savetujemo vam da pažljivo razmislite o svim faktorima prilikom odabira programa obuke i budete spremni da uložite trud i vreme kako biste postigli svoje ciljeve.

Kako upisati kurseve digitalnog marketinga u Kragujevcu?

Prijavu za upis možete popuniti na ovom linku. Nakon što popunite prijavu, naš savetnik za upis će vam se javiti putem telefona ili e-pošte kako bismo razmotrili vašu prijavu i odgovorili na eventualna pitanja. Nakon toga, dobićete detaljne informacije o programu, uslovima upisa i načinu plaćanja. Ukoliko odlučite da se upišete, dobićete dalje instrukcije o tome kako možete započeti svoje učenje. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas pozovite na broj telefona na broj +381 (0)11/40-11-200.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Uvek je važno biti brz i efikasan kada je reč o prijavi za programe, posebno kada su mesta ograničena. Preporučujemo vam da pažljivo proučite uslove upisa, dostupnost programa i rokove prijave kako biste osigurali svoje mesto i postigli svoje profesionalne ciljeve! Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno se obratite ITAcademy za dodatne informacije.

U nastavku je dat pregled dostupnih mesta po odeljenjima:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Letnji upisni rok je otvoren. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže.

Uvažavamo vašu odlučnost i posvećenost, te pružamo mogućnost izbora između tradicionalne nastave i onlajn učenja putem naše platforme za daljinsko učenje. Bez obzira na način obuke koji odaberete, naši programi su pažljivo osmišljeni da ispune visoke standarde koje postavlja naš konzorcijum od pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 900 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
16.6.2024.*
Puna cena 12 rata 16 rata
Online školovanje 1599 2500 142 117
Tradicionalno školovanje 1699 2500 150 124

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde