Kursevi digitalnog marketinga u Kragujevcu

Želite li da unapredite svoju karijeru i stvorite nove mogućnosti u oblasti digitalnog poslovanja? ITAcademy nudi kurseve digitalnog marketinga koji će vam pružiti znanja i veštine neophodne za najtraženije pozicije u ovoj oblasti, koje možete pratiti u Kragujevcu. Naši kursevi su brižljivo osmišljeni kako biste postigli svoje karijerne ciljeve i ostvarili uspeh u onlajn poslovanju. Pridružite nam se i iskoristite ovu priliku da unapredite svoju karijeru!

ITAcademy nudi visokokvalitetne obrazovne programe iz oblasti digitalnog marketinga koji vam pružaju sveobuhvatnu pripremu za dobijanje međunarodno priznatih sertifikata. Uz naše programe, možete sticati znanja i veštine koje su neophodne za uspešno vođenje poslovanja u digitalnoj eri. ITAcademy programe možete pohađati bez napuštanja Kragujevca, a sertifikati koje dobijete mogu značajno unaprediti vaše karijerne mogućnosti i pomoći vam da ostvarite svoje ciljeve u industriji digitalnog marketinga!

ITAcademy nudi raznolike programe u oblasti digitalnog marketinga, koji su posebno kreirani za polaznike koji žele da unaprede svoje znanje i veštine u ovoj oblasti. Naši programi obuhvataju širok spektar tema, uključujući IT menadžment, e-trgovinu, internet marketing, onlajn prodaju, SEO, marketing na društvenim mrežama, PPC plaćeno onlajn oglašavanje, upravljanje veb-projektima i mnoge druge.

Tradicionalna ili onlajn nastava – Koji je vaš izbor?

ITAcademy pruža prilagodljiv i praktičan pristup učenju, zahvaljujući naprednoj platformi za učenje na daljinu. Bez obzira na to gde se nalazite, imate pristup našim kursevima digitalnog marketinga i možete pohađati predavanja sa bilo koje lokacije. Kroz našu platformu, imate mogućnost da aktivno učestvujete u diskusijama sa predavačima i kolegama, te da se usredsredite na učenje i napredovanje u okruženju koje odgovara vašim preferencijama, bila to mirna priroda Velikog parka ili živahni kafić blizu šetališta u centru grada.

ITAcademy nudi polaznicima i opciju tradicionalne nastave u učionici, za one koji preferiraju klasični pristup obrazovanju. Naši kursevi se održavaju u modernim učionicama i salama za predavanja, opremljenim naprednom tehnologijom i infrastrukturom, što obezbeđuje visokokvalitetno iskustvo učenja i podršku.

Naš objekat pruža obilje pogodnosti kako bi se vaše iskustvo učenja na ITAcademy obogatilo i unapredilo. Uz moderno opremljene učionice, na raspolaganju su vam i računarske laboratorije i biblioteke za daljnje istraživanje i usavršavanje. Takođe, izdvajamo jedinstveni LINK Leaders Park – prostor za umrežavanje i deljenje poslovnih ideja sa vašim vršnjacima. Ovo je mesto koje vam omogućuje da iskoristite sve što ITAcademy nudi i stvorite sjajnu perspektivu za svoju karijeru u oblasti digitalnog marketinga.

Kursevi digitalnog marketinga su raspoređeni na 9 različitih programa

ITAcademy nudi raznolike programe u oblasti digitalnog marketinga, prilagođene interesima i potrebama svakog polaznika. Naši programi obuhvataju širok spektar tema, koje uključuju kreiranje profitabilnih marketinških kampanja, upravljanje onlajn prodavnicama i nalozima na društvenim mrežama, kao i optimizaciju sajtova za povećanje organskog saobraćaja.

IT Management

ITAcademy program IT menadžmenta nudi sveobuhvatni pristup razvoju veština i znanja potrebnih za uspešno upravljanje IT sistemima i infrastrukturom u savremenom poslovnom okruženju. Kurs obuhvata ključne teme, uključujući planiranje i budžetiranje, upravljanje projektima i razvoj informacionih sistema u organizacijama.

Naši stručnjaci će vam pomoći da steknete osnovna znanja o marketingu, kao i da se upoznate sa naprednim oblastima u kojima se spajaju biznis i IT, što će vam pružiti konkurentsku prednost na tržištu.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte naš IT Management program.

E-business & Internet marketing

Program e-poslovanja i internet marketinga je kreiran sa ciljem da polaznicima pruži znanje i veštine potrebne za razumevanje osnova internet marketinga i e-poslovanja. Ovaj program razvija vaše napredne sposobnosti u prodaji i komunikaciji i planiranju i razvoju softvera za upravljanje odnosima s klijentima (CRM), i pruža značajne alate koji su ključni za uspešno poslovanje u savremenom digitalnom okruženju.

Poseban fokus programa je na upravljanju veb-prisustvom preduzeća, što polaznicima omogućava da steknu veštine ključne za uspešno upravljanje i optimizaciju digitalne platforme za poslovanje. Nakon završetka ovog programa, polaznici će biti spremni da se suoče sa izazovima savremenog poslovanja u digitalnom okruženju i da svoje znanje primene u praksi.

Zanima vas ovaj program? Pogledajte naš E-business & Internet Marketing program.

E-commerce Manager & Entrepreneur

Ovaj program je strateški osmišljen za polaznike koji žele da pokrenu sopstveni biznis u oblasti e-trgovine ili upravljaju postojećim. Sadrži sveobuhvatan kurs koji pokriva širok spektar tema uključujući poslovne modele e-trgovine, onlajn sisteme plaćanja, upravljanje lancem snabdevanja i marketinške strategije.

Polaznici će steći napredno znanje i veštine u upravljanju onlajn prodavnicama i platformama za e-trgovinu, kao i osnovnim principima preduzetništva, kako bi uspešno upravljali svojim poslovanjem.

Zanimaju vas e-prodavnice? Pogledajte naš program E-Commerce Manager & Entrepreneur.

Online Sales & E-business Development Manager

Program menadžmenta onlajn prodaje i e-poslovanja namenjen je polaznicima koji žele da unaprede svoje veštine u razvoju i primeni efikasnih strategija prodaje putem interneta. Kroz ovaj program, polaznici će se upoznati sa temama kao što su analiza kupovnog ponašanja, istraživanje onlajn tržišta, optimizacija konverzije i pružanje kvalitetne onlajn korisničke podrške.

Ovaj program pruža znanja i veštine ključne za konvertovanje internet korisnika koji nisu upoznati sa kompanijom u profitabilni marketinški segment.

Zanima vas razvoj e-poslovanja? Pogledajte naš program Online Sales & E-business Development Manager.

Content & SEO Manager

Program upravljanja sadržajem i SEO-om namenjen je polaznicima koji žele da nauče kako da stvore i optimizuju sadržaj sajta. Program obuhvata širok spektar tema, uključujući content marketing, istraživanje ključnih reči, on-page i tehničku optimizaciju i link building – praksu koja uključuje sticanje linkova sa drugih sajtova kako bi se povećao autoritet sopstvenog sajta.

Fokus programa je na sveobuhvatnom pristupu optimizaciji veb-stranice kako bi se poboljšalo njeno rangiranje na pretraživačima poput Googlea i privuklo više organskog saobraćaja i potencijalnih kupaca za proizvode ili usluge koje se nude na njoj. Polaznici će steći veštine neophodne za efikasno kreiranje, distribuciju i optimizaciju sadržaja sajta, kao i znanja o važnosti korišćenja pravilnih ključnih reči, te naučiti kako da poboljšaju tehničku optimizaciju i kako da koriste link building za povećanje autoriteta sajta.

Zanima vas optimizacija sajtova? Pogledajte naš program Content & SEO Manager.

Social Media PR & Online Community Manager

Program Social Media PR & Online Community Manager posvećen je sticanju veština i znanja ključnih za efikasno upravljanje nalozima na društvenih mrežama i onlajn zajednicama. Kroz obuhvat tematskih celina, polaznici će se upoznati sa različitim marketinškim strategijama za društvene mreže, kreiranjem kvalitetnog sadržaja, angažovanjem zajednice i upravljanjem reputacijom na mreži.

Program omogućava polaznicima da razviju uvide u mogućnosti koje pruža prisustvo na platformama društvenih medija za postizanje uspeha u pronalaženju potencijalnih kupaca koji sve više vremena provode na ovim kanalima.

Zanima vas marketing na društvenim mrežama? Pogledajte naš program Social Media PR & Online Community Manager.

PPC & Digital Channels Manager

Program posvećen PPC-ju i upravljanju digitalnim kanalima pokriva ključne aspekte plaćenog oglašavanja i upravljanja digitalnim kanalima koji su važni za uspeh u digitalnom marketingu. Polaznici će naučiti kako da postavljaju i vode kampanje za plaćeno oglašavanje na različitim platformama, uključujući pretraživače i društvene mreže, te kako da tumače podatke iz veb-analitike.

Takođe će naučiti kako da analiziraju i optimizuju kampanje kako bi postigli najbolje rezultate u smislu konverzija i ROI-a (return on investment). Na kraju programa, polaznici će biti sposobni da izgrade i vode profitabilne kampanje plaćenog oglašavanja na različitim digitalnim kanalima.

Zanima vas PPC? Pogledajte naš program PPC & Digital Channels Manager.

Digital Marketing Planner & Account Manager

Program Digital Marketing Planner & Account Manager omogućava polaznicima da steknu sveobuhvatno znanje i veštine potrebne za planiranje i sprovođenje efikasnih strategija digitalnog marketinga. Kroz ovaj kurs, polaznici će učiti o važnim temama poput istraživanja tržišta, segmentacije kupaca, planiranja i upravljanja kampanjama, merenja i procene uticaja kampanja na krajnje korisnike, i savladati ostale važne principe izgradnje brenda i prisustva na mreži.

Osim toga, ovaj program naglašava značaj uspostavljanja kvalitetne i dugoročne veze sa klijentima, razvoja snažne saradnje i timskog rada. Na kraju programa, polaznici će biti sposobni da planiraju, sprovode i uspešno vode digitalne kampanje, kao i da koriste različite digitalne kanale za postizanje marketinških ciljeva svojih klijenata.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte naš program Digital Marketing Planner & Account Manager.

Web Project Manager & Data Analyst

Program Web Project Manager & Data Analyst je namenjen polaznicima koji žele da steknu znanja i veštine za uspešno upravljanje veb-projektima i analizu podataka. Kroz različite teme, polaznici će naučiti kako da planiraju i upravljaju projektima, kako da koriste veb-analitiku i optimizuju sajtove, kao i kako da se bave različitim aspektima digitalnog marketinga, uključujući PPC i društvene mreže.

Polaznici će takođe steći uvide u analizu podataka, što će im pomoći da poboljšaju performanse veb-projekata. Program će im pomoći da postanu uspešni menadžeri veb-projekata, sposobni da efikasno i efektivno realizuju projekte.

Zanima vas rukovođenje veb-projektima? Pogledajte naš program Web Project Manager & Data Analyst.

Iskoristite ITAcademy za unapređivanje svojih karijernih ciljeva i obezbedite sebi posao iz snova!

Važno je pažljivo razmotriti svoje ciljeve i interese pre nego što odaberete program obuke, kako biste bili sigurni da ćete odabrati program koji najbolje odgovara vašim potrebama. ITAcademy pruža različite obuke u oblasti digitalnog marketinga, tako da ćete sigurno pronaći program koji će vam omogućiti da postignete svoje ciljeve.

Važno je napomenuti da se na programu obuke ne radi samo o učenju veština, već i o sticanju praktičnog iskustva i povezivanju sa drugim profesionalcima u industriji. To može da vam pruži veliku prednost pri zapošljavanju i napredovanju u karijeri. Dakle, savetujemo vam da pažljivo razmislite o svim faktorima prilikom odabira programa obuke i budete spremni da uložite trud i vreme kako biste postigli svoje ciljeve.

Kako upisati kurseve digitalnog marketinga u Kragujevcu?

Prijavu za upis možete popuniti na ovom linku. Nakon što popunite prijavu, naš savetnik za upis će vam se javiti putem telefona ili e-pošte kako bismo razmotrili vašu prijavu i odgovorili na eventualna pitanja. Nakon toga, dobićete detaljne informacije o programu, uslovima upisa i načinu plaćanja. Ukoliko odlučite da se upišete, dobićete dalje instrukcije o tome kako možete započeti svoje učenje. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas pozovite na broj telefona na broj +381 (0)11/40-11-200.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Uvek je važno biti brz i efikasan kada je reč o prijavi za programe, posebno kada su mesta ograničena. Preporučujemo vam da pažljivo proučite uslove upisa, dostupnost programa i rokove prijave kako biste osigurali svoje mesto i postigli svoje profesionalne ciljeve! Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno se obratite ITAcademy za dodatne informacije.

U nastavku je dat pregled dostupnih mesta po odeljenjima:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Letnji upisni rok je otvoren. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže.

Uvažavamo vašu odlučnost i posvećenost, te pružamo mogućnost izbora između tradicionalne nastave i onlajn učenja putem naše platforme za daljinsko učenje. Bez obzira na način obuke koji odaberete, naši programi su pažljivo osmišljeni da ispune visoke standarde koje postavlja naš konzorcijum od pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 950 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
30.6.2023.*
Puna cena 12 rata 16 rata
Online školovanje 1549 2500 137 113
Tradicionalno školovanje 1599 2500 142 117

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2023/24 počinje ovde