Kursevi programiranja u Beogradu

Živite u Beogradu i razmišljate da savladate novu veštinu i dovedete svoju karijeru na viši nivo? Volite tehnologiju i uvek vam je najveći san bio da pristojno zarađujete radeći ono što volite? Onda su ovi kursevi programiranja u Beogradu pravi izbor za vas!

ITAcademy, sa sedištem u Beogradu, nudi školovanja posle kojih imate ne samo mogućnost sticanja međunarodno priznatih diploma koje će vam znatno olakšati da dođete do posla iz snova već i sticanja praktičnog znanja uz najmodernije načine predavanja!

Bilo da ste srednjoškolac koji još nema predstavu o svojoj karijeri, student ili osoba koja je već zaposlena, ITAcademy je ustanova koja otvara vrata bogatijoj karijeri i unapređenju poslovnih kompetencija bez obzira na vaše okolnosti! Ukoliko nemate vremena da idete na predavanja, ITAcademy nudi mogućnost onlajn-nastave, koja omogućava praćenje predavanja sa bilo koje lokacije!

Kursevi programiranja u Beogradu organizovani su po standardima pet vodećih svetskih univerziteta, tako da se ne morate dvoumiti između onlajn i tradicionalne nastave ukoliko vam okolnosti ograničavaju mogućnost pristupa učionicama.

Ukoliko vam je pak primamljiviji tradicionalni način predavanja, sale i učionice ITAcademy opremljene prema najvišim standardima svakako vam stoje na raspolaganju u Zemunu (Cara Dušana 34). Ostali prostor čine računarske laboratorije, biblioteke i LINK Leaders Park – mesta gde će vam druženje, razmena ideja i planiranje uspešne budućnosti sa kolegama omogućiti da u potpunosti iskoristite sve mogućnosti koje pruža ITAcademy!

Kursevi programiranja u Beogradu kao put ka uspešnoj budućnosti

Python, Java, JavaScript i PHP neki su od najtraženijih programskih jezika danas. Svaki od njih ima svoju jedinstvenu upotrebu. Navešćemo njihove osnovne karakteristike kako biste stekli uvid u to koji od njih je pravi izbor za vas!

PHP

PHP (Hypertext Preprocessor) programski jezik je u širokoj upotrebi kada je reč o serverskoj strani veb-programiranja. Koristi se u kombinaciji kako sa HTML-om i CSS-om radi kreiranja interaktivnih i dinamičkih veb-aplikacija, tako i sa sistemima za upravljanje bazama podataka poput MySQL-a, kreirajući moćne backend sisteme.

PHP kurs je pogodan izbor ukoliko vas zanima kreiranje društvenih mreža poput Facebooka, YouTubea itd. ili CMS-ova (Content Management Systems) kao što su WordPress ili Joomla. S obzirom na to da je ovaj programski jezik dosta sličan JavaScript jeziku, mnogi veb-programeri koji su upoznati i sa jednim i sa drugim jezikom nazivaju se Full-Stack Web Developeri, budući da rukovode izradom veb-stranica i u frontendu i u backendu.

Zanima vas PHP? Pogledajte naš program PHP Web Development program.

Python

Pyton je popularan programski jezik poznat po svojoj jednostavnosti i čitljivosti. Koristi se uglavnom u mašinskom učenju i analizama podataka, kao i za izradu skripti i automatizaciju repetitivnih zadataka. Ogroman dijapazon modula i frejmvorkova čini ga moćnim sredstvom za nauku o podacima (data science) i razvoj veštačke inteligencije.

Ukoliko vam razvijanje pametnih sistema sa sposobnošću kvalitetne obrade informacija deluje privlačno, kurs Python programiranja bi bio pravi izbor za vas!

Rad u Pythonu vam deluje kao odličan posao? Pogledajte naš Python Development Program.

JavaScript

Više vas privlači izrada veb-sajtova nego softvera? Onda bi vam pohađanje kursa najpopularnijeg programskog jezika omogućilo da razvijate frondend delove veb-sajtova kao profesionalac! JavaScript se koristi za izradu interaktivnih i dinamičnih veb-stranica.

Sastavni je deo front-end frejmvorkova poput Reacta i Angulara, koji su u širokoj upotrebi u izradi modernih veb-aplikacija. Interaktivne formulare, animacije ili punopravne veb-aplikacije moguće je kreirati pomoću JavaScripta.

JavaScript vam deluje zanimljivo? Pogledajte naš program Frontend JavaScript Program.

Java

Privlači vas ozbiljna izrada programa i softvera koje će koristiti velike i uspešne kompanije? Možda bi kurs iz Java programskog jezika bio odličan izbor za vašu karijeru! Ovaj programski jezik ima široku primenu u razvijanju softvera za velika preduzeća.

Java programski jezik poznat je po svojoj pouzdanosti, koja omogućava jasniji rad i manje šanse za greške, prilagodljivosti, koja omogućava efikasnost izrade softvera u odnosu na troškove i prenosivosti, tj. mogućnost da se kod obrađuje na više vrsta različitih računara i sistema. Pored toga, Java se koristi u izradi mobilnih aplikacija i igrica, kao i za kreiranje cloud-based sistema.

Programiranje softvera u Java jeziku vas privlači? Pogledajte naš Java Development Program.

Software Development

Razvoj softvera odnosi se na proces dizajniranja, kreiranja i održavanja softverskih aplikacija. Kursevi iz ove oblasti uključuju upoznavanje sa skupom aktivnosti – od početne faze dizajniranja softvera do njegove primene.

Zanima vas razvijanje softvera? Pogledajte naš Software Development program.

Software Testing & QA

Testiranje softvera (Software Testing) i osiguranje njihovog kvaliteta (Quality Assurance – QA) predstavljaju ključne komponente u procesu razvoja softvera.

Kursevi testiranja softvera uključuju upoznavanje sa procesima verifikacije i validacije kako bi se osiguralo da softver ispunjava navedene zahteve i da nema nedostataka.

QA, s druge strane, predstavlja proces kojim se osigurava da je proces razvoja softvera visokog kvaliteta.

Zanima vas testiranje softvera? Pogledajte naš Software Testing & QA program.

Microsoft Development

Microsoft obezbeđuje sveobuhvatan skup alata i okvira koje programeri mogu da koriste za kreiranje širokog spektra softverskih aplikacija, uključujući veb-aplikacije, desktop aplikacije, mobilne aplikacije i cloud-based aplikacije.

Zanima vas Microsoft razvijanje aplikacija? Pogledajte naš Microsoft Development program.

Microsoft Web Apps Development

Razvijanje Microsoft veb-aplikacija odnosi se na proces dizajniranja i razvoja veb-aplikacija korišćenjem Microsoft tehnologija i alata, kao i HTML, CSS, JavaScript i C# jezika.

Microsoft nudi različite alate i frejmvorkove koje programeri mogu da koriste za kreiranje veb-aplikacija koje se pokreću u veb-pretraživaču, kao i hibridnih aplikacija, koje će se takođe obrađivati na kursevima ovog programa.

Ukoliko vas zanima ova oblast, pogledajte naš Microsoft Web Apps Development program.

Microsoft Desktop Apps Development

Microsoft obezbeđuje sveobuhvatan skup alata i okvira koje programeri mogu da koriste za kreiranje širokog spektra softverskih aplikacija, uključujući veb-aplikacije, desktop aplikacije, mobilne aplikacije i cloud-based aplikacije.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte naš Microsoft Desktop Apps Development program.

Software Engineering

Softverski inženjering je proces projektovanja, razvoja, testiranja i održavanja softverskih aplikacija korišćenjem sistematskog i disciplinovanog pristupa.

Program Software Engineering uključuje kurseve o upotrebi inženjerskih principa i tehnika za kreiranje softvera koji je pouzdan, efikasan i održavan.

Ukoliko vas zanima softverski inženjering, pogledajte naš Software Engineering program.

Koji god jezik ili program izabrali, nikada nećete morati da brinete o tome da li ćete moći da nađete posao. Bilo da ste potpuni početnik ili poznajete osnove programiranja, nakon što završite neki od programa na ITAcademy u Beogradu i steknete međunarodno priznat sertifikat, bićete spremni da programirate svoj prvi softver, veb-stranicu ili veb-aplikaciju i obezbedite sebi lagodnu budućnost!

Unapredite svoje potencijale i obezbedite sebi dobru zaradu

Živite u Beogradu i voleli biste da pohađate kurseve programiranja na tradicionalan način ili onlajn? Prvi korak je da odaberete program koji želite da istražite i veštine koje želite da naučite. Pogledajte kurseve na ITAcademy i vidite zašto je jednogodišnje školovanje programiranja najbolji izbor za vas. Istražite detalje i saznajte koje ćete koristi imati od pohađanja kurseva u okviru jednogodišnjeg školovanja.

Pronađite idealan program na ITAcademy koji će vam omogućiti da potpuno iskoristite svoj potencijal, dovedete svoje veštine programiranja na viši nivo, budete u mogućnosti da birate platu i radno mesti i zavolite svoj posao!

Kako upisati kurseve programiranja u Beogradu

Prijavu možete popuniti i poslati preko ovog linka ili nas možete pozvati na broj +381 (0)11/40-11-200 radnim danima u periodu od 9 do 20 časova. Nakon podnošenja prijave razgovaraćete sa savetnikom za upis, koji će vam dati sve informacije u vezi sa programom koji vas zanima.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Kako je upisni period počeo, broj mesta je ograničen. Proverite dostupnost slobodnih pozicija na programu koji vas zanima, iskoristite ovu priliku i odmah se prijavite.

U nastavku pogledajte koliko je raspoloživih mesta ostalo na kom programu.

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Prolećni upisni rok se zatvara. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže.

Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Izaberite da li želite da se školujete u učionici ili na daljinu, upotrebom Distance Learning platforme preko interneta. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 900 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.5.2024.*
Puna cena 12 rata 17 rata
Online školovanje 1599 2500 142 110
Tradicionalno školovanje 1699 2500 150 116

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde