Kursevi administracije u Novom Sadu

Za pojedince u Novom Sadu koji žele da razviju svoju profesionalnu karijeru sticanjem novih veština, a istovremeno se veoma interesuju za tehnologiju i žele da zarade visoku platu baveći se poslom u kome uživaju, ITAcademy kursevi IT administracije u Novom Sadu predstavljaju idealno rešenje.

ITAcademy u Novom Sadu pruža sveobuhvatno administrativno obrazovanje koje vam obezbeđuje neophodne veštine za sticanje međunarodno priznatih sertifikata, čime se značajno povećava vaša verovatnoća da dostignete željenu karijeru

Kako preduzeća sve više zavise od tehnologije koja pokreće njihovo poslovanje, povećala se i potražnja za IT profesionalcima koji poseduju specijalizovane veštine iz oblasti administracije. Bilo da ste iskusan IT profesionalac koji želi da podigne svoju karijeru na viši nivo ili ste nedavno diplomirali i želite da nastavite karijeru u IT administraciji, specijalizovana znanja mogu da vam obezbede veštine potrebne za uspeh u ovoj oblasti, koja se brzo razvija.

ITAcademy nudi razne kurseve IT administracije, uključujući Network, Microsoft i Linux administraciju. Ovi kursevi omogućavaju polaznicima sticanje neophodnih veština za adekvatno održavanje računarskih mreža, servera i operativnih sistema, kao i za upravljanje njima.

Sami birate da li ćete kurseve pohađali tradicionalno ili onlajn

ITAcademy u Novom Sadu predstavlja izuzetnu priliku za pojedince da unaprede svoju karijeru i IT veštine. Bez obzira na to da li ste srednjoškolac koji istražuje puteve karijere, student koji je tek diplomirao ili profesionalac vođen karijerom koja zahteva neprekidnu mobilnost, ITAcademy nudi širok spektar programa prilagođenih vašim specifičnim potrebama i interesovanjima u vezi sa tehnologijom!

Pored toga, ako niste u mogućnosti da prisustvujete predavanjima lično, možete iskoristiti ITAcademy platformu za učenje na daljinu, koja vam omogućava da učestvujete u nastavi sa bilo koje lokacije. Bez obzira na to da li više volite da sedite na prometnom novosadskom keju ili u mirnijem Kameničkom parku, pomoću ITAcademy i svog laptopa ili tableta možete da otključate svoj puni potencijal i sa sigurnošću ostvarite svoje aspiracije u karijeri bez napuštanja zone komfora.

Za one koji i dalje preferiraju tradicionalni pristup učenju, naše učionice, opremljene najsavremenijom opremom, nude besprekornu atmosferu za učenje. Štaviše, pored ovih objekata, ITAcademy ima i računarske laboratorije, biblioteke i LINK Leaders Park – prostor namenjen tome da stimuliše umrežavanje, ideje i zajedničko planiranje budućih poslovnih poduhvata sa kolegama. Sa sveobuhvatnim resursima i savremenom infrastrukturom, ITAcademy nudi neuporedivo obrazovno iskustvo, zadovoljavajući različite stilove učenja.

Kursevi administracije na ITAcademy su podeljeni na tri različita programa

ITAcademy pruža širok izbor kurseva IT administracije, koji obuhvataju administraciju mreže, Microsofta i Linuxa. Ovi kursevi daju polaznicima priliku da stiču veštine neophodne za nadgledanje i održavanje računarskih mreža, servera i operativnih sistema.

Network Administration

Kursevi mrežne administracije se fokusiraju na pružanje veština i znanja neophodnih za projektovanje i implementaciju računarskih mreža, kao i za upravljanje njima. Polaznici uče kako instalirati i licencirati Windows operativne sisteme, konfiguraciju i održavanje rešenja MS Azure i drugih neophodnih komponenata za pravilno funkcionisanje mreže.

Takođe, uče i o metodama za rešavanje problema sa mrežom, praćenje performansi mreže i obezbeđivanje mrežne bezbednosti.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte naš program Network Administration.

Microsoft Administration

Kursevi Microsoft administracije obezbeđuju polaznicima sticanje osnovnih znanja i veština potrebnih za efikasno upravljanje Microsoft Windows serverima i klijentskim operativnim sistemima i njihovo održavanje. Nastavni plan i program pokriva konfiguraciju i upravljanje korisničkim nalozima i dozvolama.

Ukoliko vam Microsoft administracija deluje kao odličan izbor, pogledajte naš program Microsoft Administration.

Linux Administration

Kursevi Linux administracije obezbeđuju polaznicima sticanje osnovnih veština i znanja potrebnih za efikasno upravljanje operativnim sistemima zasnovanim na Linuxu i njihovo održavanje. Ovi kursevi pokrivaju niz tema, uključujući instalaciju i konfiguraciju Linux servera, upravljanje korisnicima i grupama, konfiguraciju mrežnih usluga i implementaciju bezbednosti.

Završavanjem ovih kurseva polaznici stiču stručnost neophodnu za navigaciju kroz složenu Linux administraciju, što im omogućava da se istaknu u svojim profesionalnim poduhvatima.

Voleli biste da se oprobate u Linux administraciji? Pogledajte naš program Linux Administration.

Podignite svoju karijeru na viši nivo i obezbedite sebi posao iz snova!

Istražite ponudu programa na ITAcademy koji su osmišljeni da vam pomognu u ostvarivanju punog potencijala i iskorišćavanju jedinstvenih talenata. Na našim programima razvijaćete veštine neophodne za uspešnu karijeru, uz dodatnu korist od zarađivanja visoke plate, kao i uz fleksibilnost da izaberete svoje idealno radno okruženje. Pridružite nam se na ITAcademy i otključajte put ka uspešnoj karijeri!

Da biste započeli proces upisa, veoma je važno da odaberete odeljenje i skup veština koji su u skladu sa vašim karijernim težnjama. Odvojte vreme da istražite detalje i otkrijete zašto su kursevi IT administracije u Novom Sadu koje nudi ITAcademy odličan izbor za vaš profesionalni razvoj. Detaljno pregledajte svako odeljenje i razmotrite prednosti koje nudi naš sveobuhvatni jednogodišnji program. Pridružite nam se na ITAcademy i krenite na put ličnog i profesionalnog rasta.

Kako upisati kurseve IT administracije u Novom Sadu?

Popunite formular za prijavu na ovom linku ili kontaktirajte sa nama putem telefona na broj +381 (0)21/31-00-020 tokom našeg radnog vremena (od 9 do 20 časova – od ponedeljka do petka). Takođe, možete i posetiti našu kancelariju u Ulici Danila Kiša 5 u Novom Sadu.

Nakon vaše prijave, imaćete priliku da razgovarate sa savetnikom za upis na ITAcademy, koji će vam pružiti sveobuhvatne informacije o vašem obrazovnom putu. Neka vas ITAcademy vodi ka vašim profesionalnim ciljevima i pomogne vam da postignete uspeh u oblasti koju izaberete.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Kako upisni period počinje, broj slobodnih mesta je ograničen. Preporučujemo vam da odmah proverite dostupnost željenog programa i podnesete prijavu da biste obezbedili svoje mesto. ITAcademy ceni vaše profesionalne aspiracije i posvećeni smo pružanju obrazovanja i resursa neophodnih za postizanje vaših ciljeva. Ne propustite priliku da se istaknete u karijeri – prijavite se već danas.

U nastavku je dat pregled dostupnih mesta po odeljenjima.

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Jesenji upisni rok se zatvara. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što se pre upišete, to su cene školovanja niže.

Prepoznajemo i nagrađujemo polaznike koji pokazuju posvećenost. Uz ITAcademy imate opciju da birate između učenja u učionici ili onlajn-učenja preko naše napredne platforme za učenje na daljinu. Oba načina studiranja se pridržavaju rigoroznih standarda pet vrhunskih globalnih univerziteta. Izaberite metod učenja koji odgovara vašim ciljevima i krenite na put akademskog i profesionalnog rasta uz ITAcademy.

Vaša ušteda do 700 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.12.2023.*
Puna cena 12 rata 14 rata
Online školovanje 1799 2500 158 134
Tradicionalno školovanje 1849 2500 162 137

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2023/24 počinje ovde