Kursevi administracije u Novom Sadu

ITAcademy kursevi IT administracije predstavljaju optimalnu opciju za Novosađane koji teže unapređenju svoje profesionalne karijere u tehnološkom sektoru, dok istovremeno žele da se bave poslom koji im pruža zadovoljstvo i solidnu zaradu.

Pružajući obrazovanje koje obuhvata različite aspekte IT administracije, uključujući network, Microsoft i Linux administraciju, ITAcademy omogućava polaznicima da razviju veštine ključne za efikasno upravljanje računarskim mrežama, serverima i operativnim sistemima.

Kako se tehnologija sve više integriše u svaki segment poslovanja, potražnja za IT stručnjacima, posebno u oblasti administracije, eksponencijalno raste.

Stoga, bilo da ste već deo IT sveta i želite da unapredite svoje veštine, ili tek započinjete svoju karijeru u ovoj industriji, sticanje specijalizovanih znanja na ITAcademy može vam pomoći da se istaknete u ovoj dinamičnoj i brzorastućoj oblasti. Sertifikati koje možete dobiti nakon završetka programa, koji su priznati širom sveta, dodatno će potvrditi vaše veštine i povećati vaše šanse za izgradnju uspešne karijere u IT administraciji.

TAcademy u Novom Sadu predstavlja izuzetnu priliku za pojedince da unaprede svoju karijeru i IT veštine. Bez obzira na to da li ste srednjoškolac koji istražuje puteve karijere, student koji je tek diplomirao ili profesionalac vođen karijerom koja zahteva neprekidnu mobilnost, ITAcademy nudi širok spektar programa prilagođenih vašim specifičnim potrebama i interesovanjima u vezi sa tehnologijom!

Kurseve IT administracije možete pohađati online – bez napuštanja zone komfora!

Možete iskoristiti ITAcademy platformu za učenje na daljinu, koja vam omogućava da učestvujete u nastavi sa bilo koje lokacije. Bez obzira na to da li više volite da sedite na prometnom novosadskom keju ili u mirnijem Kameničkom parku, pomoću ITAcademy i svog laptopa ili tableta možete da otključate svoj puni potencijal i sa sigurnošću ostvarite svoje aspiracije u karijeri bez napuštanja zone komfora.

Koji od ovih programa IT administracije vam privlači najviše pažnje?

ITAcademy pruža širok izbor kurseva IT administracije, koji obuhvataju administraciju mreže, Microsofta i Linuxa. Ovi kursevi daju polaznicima priliku da stiču veštine neophodne za nadgledanje i održavanje računarskih mreža, servera i operativnih sistema.

Network Administration

Kroz proces sticanja veština i znanja u oblasti instalacije, konfiguracije i licenciranja Windows operativnog sistema, kao i upravljanja cloud rešenjima poput MS Azure, ovaj program vam omogućava da postanete stručni administrator mreža.

Osim toga, program obuhvata i napredne aspekte umrežavanja, konfiguracije sigurnosti korisničkih naloga, mrežne sigurnosti, kao i konfiguracije za rad u mobilnom okruženju, među ostalim relevantnim temama.

Fokus je na osposobljavanju polaznika da implementiraju osnovnu mrežnu infrastrukturu na Windows serverima i da efikasno upravljaju Windows serverima i mrežnim servisima na njima. Tako, cilj programa je da vam pruži sveobuhvatna znanja i veštine ključne za uspešnu implementaciju i administraciju Windows servera i povezanih mrežnih servisa, osiguravajući vašu kompetentnost u IT domenu.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte naš program Network Administration.

Microsoft Administration

Kroz ovaj program, sticaćete znanja koja obuhvataju fundamentalne elemente operativnih sistema, uključujući detaljno upoznavanje sa najprepoznatljivijim operativnim sistemima u savremenom IT svetu. Fokus će biti na osnovnim i naprednim elementima sistemske i mrežne administracije na Windows Server platformama, kao i na ključnim aspektima administracije Linux/Unix sistema.

Osim toga, program vam omogućava da se detaljno upoznate sa Windows i Linux operativnim sistemima, pružajući vam uvid u način na koji se operativni sistem integriše sa hardverom i koristi arhitekturu računarskog sistema.

Takođe, razvijaćete veštine koje su ključne za instalaciju, konfiguraciju i održavanje operativnih sistema Windows i Linux, osiguravajući da imate sveobuhvatne kompetencije u oblasti IT administracije.

Ukoliko vam Microsoft administracija deluje kao odličan izbor, pogledajte naš program Microsoft Administration.

Linux Administration

Program Linux Administration vodi vas kroz sveobuhvatni proces sticanja znanja potrebnih za efikasno upravljanje mrežama koje funkcionišu pod operativnim sistemima Linux. Počevši od osnovnih principa rada sa Linux operativnim sistemom, kurs će vas voditi kroz etape koje uključuju instalaciju i konfiguraciju mreže i mrežnog okruženja, kao i detaljan pregled komandi i procedura koje se koriste za administraciju mreža pod Linuxom.

Osim toga, program obuhvata i praktičan rad sa hardverom, gde ćete prolaziti kroz različite faze montiranja i demontiranja računara, učeći kako da instalirate i zamenjujete hardverske komponente. Takođe, razvijaćete veštine održavanja i čišćenja računarskih sistema, osiguravajući svoju opremljenost sveobuhvatnim veštinama koje su ključne za efikasan rad u IT administraciji.

Voleli biste da se oprobate u Linux administraciji? Pogledajte naš program Linux Administration.

Poboljšajte svoje znanje u isplativoj industriji i obezbedite sebi temelje za profitabilnu karijeru!

Istražite ponudu programa na ITAcademy, koji su osmišljeni tako da vam pomognu u ostvarivanju punog potencijala i iskorišćavanju jedinstvenih talenata. Na našim programima razvijaćete veštine neophodne za uspešnu karijeru, uz dodatnu korist od zarađivanja visoke plate, kao i uz fleksibilnost da izaberete svoje idealno radno okruženje. Pridružite nam se na ITAcademy i otključajte put ka uspešnoj karijeri!

Da biste započeli proces upisa, veoma je važno da odaberete odeljenje i skup veština koji su u skladu sa vašim karijernim težnjama. Odvojte vreme da istražite detalje i otkrijete zašto su kursevi IT administracije u Novom Sadu koje nudi ITAcademy odličan izbor za vaš profesionalni razvoj. Detaljno pregledajte svako odeljenje i razmotrite prednosti koje nudi naš sveobuhvatni jednogodišnji program. Pridružite nam se na ITAcademy i krenite na put ličnog i profesionalnog rasta.

Kako upisati kurseve IT administracije u Novom Sadu?

Popunite formular za prijavu na ovom linku ili kontaktirajte sa nama putem telefona na broj +381 (0)21/31-00-020 tokom našeg radnog vremena (od 9 do 20 časova – od ponedeljka do petka). Takođe, možete i posetiti našu kancelariju u Ulici Danila Kiša 5 u Novom Sadu.

Nakon vaše prijave, imaćete priliku da razgovarate sa savetnikom za upis na ITAcademy, koji će vam pružiti sveobuhvatne informacije o vašem obrazovnom putu. Neka vas ITAcademy vodi ka vašim profesionalnim ciljevima i pomogne vam da postignete uspeh u oblasti koju izaberete.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Kako upisni period počinje, broj slobodnih mesta je ograničen. Preporučujemo vam da odmah proverite dostupnost željenog programa i podnesete prijavu da biste obezbedili svoje mesto. ITAcademy ceni vaše profesionalne aspiracije i posvećeni smo pružanju obrazovanja i resursa neophodnih za postizanje vaših ciljeva. Ne propustite priliku da se istaknete u karijeri – prijavite se već danas.

U nastavku je dat pregled dostupnih mesta po odeljenjima.

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Letnji upisni rok je u toku. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što se pre upišete, to su cene školovanja niže.

Prepoznajemo i nagrađujemo polaznike koji pokazuju posvećenost. Uz ITAcademy imate opciju da birate između učenja u učionici ili onlajn-učenja preko naše napredne platforme za učenje na daljinu. Oba načina studiranja se pridržavaju rigoroznih standarda pet vrhunskih globalnih univerziteta. Izaberite metod učenja koji odgovara vašim ciljevima i krenite na put akademskog i profesionalnog rasta uz ITAcademy.

Vaša ušteda do 800 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.7.2024.*
Puna cena 12 rata 15 rata
Online školovanje 1699 2500 150 132
Tradicionalno školovanje 1799 2500 158 139

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde