Kursevi administracije u Nišu

Za sve one u Nišu koji teže unapređenju svoje karijere kroz sticanje novih veština u IT sektoru, ITAcademy nudi kurseve IT administracije kao optimalno rešenje. Ako tehnologija predstavlja vašu strast i želite da ostvarite finansijsku stabilnost radom koji vas ispunjava, ITAcademy kursevi IT administracije koje možete pratiti iz Niša otvaraju vam vrata za takvu mogućnost!

ITAcademy pruža temeljno obrazovanje iz oblasti IT administracije, omogućavajući vam da ovladate veštinama koje su ključne za dobijanje međunarodno akreditovanih sertifikata, čime se povećava vaša šansa za izgradnju željene karijere.

U svetu gde tehnologija igra ključnu ulogu u vođenju poslovanja, potražnja za IT stručnjacima sa specifičnim veštinama u administraciji kontinuirano raste. Bilo da ste već IT profesionalac koji želi da podigne svoju karijeru na viši nivo, ili ste nedavni diplomac koji želi da se usmeri ka IT administraciji, ITAcademy vam nudi esencijalna znanja i veštine koje će vam pomoći da se istaknete u ovoj dinamičnoj oblasti – i sve to bez potrebe za napuštanjem Niša!

Kursevi IT administracije na ITAcademy obuhvataju različite aspekte, uključujući Microsoft, Linux i Network administraciju, opremajući polaznike znanjem neophodnim za efikasno i stručno upravljanje računarskim mrežama, serverima i operativnim sistemima.

Kurseve IT administracije možete pratiti online!

ITAcademy nudi platformu za učenje na daljinu koja vam omogućava da učestvujete u nastavi sa bilo kog mesta. Možete izabrati da pohađate kurseve u mirnom okruženju Čair parka, Niške Banje ili bilo koje druge lokacije po svom izboru.

Sa ITAcademy Distance Learning korisničkim interfejsom i praktičnošću učenja sa svog laptopa ili tableta, možete otključati svoj puni potencijal i sa lakoćom ostvariti svoje aspiracije u karijeri bez žrtvovanja sopstvene udobnosti!

Network, Microsoft ili Linux administracija?

Na ITAcademy, širok izbor kurseva IT administracije, uključujući mrežnu, Microsoft i Linux administraciju, dostupan je svima zainteresovanima iz Niša koji žele da unaprede svoje veštine. Ovi programi omogućavaju polaznicima da neguju neophodne kompetencije za efikasno upravljanje računarskim mrežama, serverima i operativnim sistemima i njihovo održavanje.

Network Administration

Na programu koji istražuje oblast baza podataka, polaznici će se detaljno upoznati sa tehnikama projektovanja šema baza podataka, kako na konceptualnom tako i na implementacionom nivou. Fokus će biti stavljen na osnovnu terminologiju iz sfere baza podataka, kao i na usvajanje veština za projektovanje šeme relacione baze podataka, dizajniranje SQL servera i MySQL baze podataka, te na održavanje i administraciju SQL servera i MySQL-a.

Pored toga, program obuhvata i učenje o hardverskim i softverskim platformama savremenih personalnih računara. Naglasak dela programa biće na hardveru, interfejsima i razumevanju aktuelnih trendova u dizajniranju PC-ja. Cilj je takođe da polaznici razviju veštine koje će im omogućiti da samostalno servisiraju i održavaju moderne računare.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte naš program Network Administration.

Microsoft Administration

Program Microsoft Administration vodi vas kroz proučavanje različitih tipova mreža, sa posebnim fokusom na sistemsku i mrežnu administraciju u okruženju Windows Server. Cilj ovog programa jeste da polaznici steknu napredna znanja koja obuhvataju različite aspekte administracije, uključujući instalaciju Windows Servera, konfiguraciju Aktivnog direktorijuma i podešavanje prava pristupa u mrežnom okruženju.

Osim toga, program uključuje i obuku za hardversko održavanje sistema, odnosno PC servisiranje, pružajući vam veštine koje su neophodne za efikasno upravljanje hardverom i održavanje hardvera. Takođe, polaznici će se baviti administracijom baze podataka, izgradnjom mrežne infrastrukture, zaštitom mreže i radom sa bazama podataka, što sve zajedno čini sveobuhvatni pristup upravljanju IT sistemima i mrežama.

Ukoliko vam Microsoft administracija deluje kao odličan izbor, pogledajte naš program Microsoft Administration.

Linux Administration

Ovaj program obuhvata detaljno proučavanje mrežne administracije operativnog sistema Linux, gde ćete se upoznati sa ključnim konceptima, uključujući razloge i prednosti umrežavanja, različite tipove i topologije mreža, kao i sa osnovnim medijima koji se koriste za realizaciju mreže.

Osim toga, fokusiraćete se na efikasno rukovanje podacima, učeći o visokooptimizovanim upitima, kvalitetnim relacionim rešenjima i upravljanju indeksima u MySQL serveru, kako biste osigurali optimalne performanse i adekvatno upravljanje podacima.

Dodatno, program vam pruža obuku za rad sa Linux email Postfix serverom, koji je široko korišćen u praksi. Tokom ove obuke, proći ćete kroz sve etape rada sa Postfix serverom: od faza instalacije i konfiguracije, preko održavanja, do rešavanja potencijalnih problema koji mogu nastati tokom operacija, osiguravajući da ste opremljeni sveobuhvatnim znanjem i veštinama za efikasno upravljanje email serverima u Linux okruženju.

Voleli biste da se oprobate u Linux administraciji? Pogledajte naš program Linux Administration.

Unapredite svoju karijeru radeći ono što volite!

Otkrijte niz programa koji se nude na ITAcademy dizajniranih da vam pomognu da otključate svoj pun potencijal i iskoristite svoje jedinstvene talente. Upis na naše programe će vam omogućiti da razvijete veštine neophodne za uspeh u karijeri, da zarađujete konkurentnu platu, ali i fleksibilnost da izaberete svoje idealno radno okruženje.

Da biste započeli proces upisa, od suštinske je važnosti da odaberete odeljenje i skup veština u skladu sa tim kakvu karijeru želite. Odvojte vreme da istražite detalje i otkrijte zašto su kursevi IT administracije koje nudi ITAcademy koje možete pratiti u Nišu odličan izbor za vaš profesionalni razvoj. Detaljno pregledajte svako odeljenje i razmotrite prednosti koje nudi naš sveobuhvatni jednogodišnji program. Pridružite nam se na ITAcademy i krenite na put ličnog i profesionalnog rasta.

Kako upisati kurseve IT administracije u Nišu?

Da biste se prijavili, popunite formular za registraciju koji je dostupan na ovom linku ili nas pozovite telefonom na broj +381 (0)11/40-11-200 od ponedeljka do petka, od 9 do 20 časova. Kada podnesete svoju prijavu, naš savetnik za upis će vam biti na raspolaganju da vam pruži sveobuhvatne smernice na vašem obrazovnom putu.

Neka vas ITAcademy vodi ka vašim profesionalnim aspiracijama i pomogne vam da postignete uspeh u oblasti po vašem izboru!

Obezbedite svoje mesto na vreme!

Pošto je rok za upis otvoren, broj slobodnih mesta je ograničen. Toplo vam preporučujemo da proverite dostupnost željenog programa i podnesete prijavu kako biste obezbedili svoje mesto. Na ITAcademy cenimo vaše profesionalne aspiracije i posvećeni smo pružanju obrazovanja i resursa neophodnih za postizanje vaših ciljeva. Ne propustite priliku da se istaknete u svojoj karijeri – prijavite se već danas!

U nastavku je dat pregled dostupnih mesta po odeljenjima.

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Prolećni upisni rok je u toku. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što se pre upišete, cene školovanja su niže.

Prepoznajemo i nagrađujemo polaznike koji pokažu snažnu posvećenost. Na ITAcademy imate mogućnost da birate između učenja u učionici ili učenja na daljinu preko naše napredne Distance Learning platforme. Oba načina studiranja poštuju rigorozne standarde pet vrhunskih globalnih univerziteta. Izaberite metod učenja koji najbolje odgovara vašim ciljevima i krenite na put akademskog i profesionalnog rasta uz ITAcademy!

Vaša ušteda preko 950 evra ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
15.4.2024.*
Puna cena 12 rata 18 rata
Online školovanje 1549 2500 137 101
Tradicionalno školovanje 1649 2500 146 107

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde