Kursevi administracije u Nišu

ITAcademy kursevi IT administracije predstavljaju idealno rešenje za Nišlije koje žele da razviju svoju profesionalnu karijeru sticanjem novih veština. Ukoliko ste zainteresovani za tehnologiju i želite da dobro zarađujete na poslu koji vas ispunjava, ITAcademy kursevi IT administracije koje možete pratiti iz Niša pružaju savršenu priliku!

Pružajući sveobuhvatno administrativno obrazovanje, ITAcademy u Nišu omogućava pojedincima da steknu veštine potrebne za dobijanje međunarodno priznatih sertifikata, čime značajno povećava priliku za ostvarivanje željene karijere.

U današnjem poslovnom okruženju vođenom tehnologijom potreba za obučenim IT profesionalcima sa specijalizovanim administrativnim iskustvom brzo raste. Ako ste iskusan IT profesionalac koji želi da unapredi svoju karijeru ili ste nedavno diplomirali, obuka IT administracije u Nišu vam može pružiti osnovna znanja i veštine potrebne da napredujete u ovoj oblasti, koja se stalno menja.

Na ITAcademy polaznici mogu pristupiti raznolikom spektru programa IT administracije koji obuhvataju Microsoft, Linux i mrežnu administraciju. Kompetencije koje polaznici usvajaju na ovim obukama neophodne su za efikasno upravljanje i održavanje računarskih mreža, servera i operativnih sistema.

Da li više volite da pohađate kurseve tradicionalno ili onlajn?

Ako vam lično prisustvovanje predavanjima ne odgovara, ITAcademy nudi platformu za učenje na daljinu koja vam omogućava da učestvujete u nastavi sa bilo kog mesta. Možete izabrati da pohađate kurseve u mirnom okruženju Čair parka, Niške Banje ili bilo koje druge lokacije po svom izboru. Sa ITAcademy Distance Learning korisničkim interfejsom i praktičnošću učenja sa svog laptopa ili tableta, možete otključati svoj puni potencijal i sa lakoćom ostvariti svoje aspiracije u karijeri bez žrtvovanja sopstvene udobnosti!

ITAcademy nudi raznovrsna okruženja za učenje koja odgovaraju različitim preferencijama. Za one koji više vole tradicionalno okruženje u učionici, naše moderne učionice su opremljene najsavremenijom opremom kako bi se omogućilo besprekorno iskustvo učenja. Pored toga, obezbeđujemo pristup računarskim laboratorijama, bibliotekama i LINK Leaders Parku – prostoru za saradnju koji je dizajniran da promoviše umrežavanje i deljenje ideja među kolegama. Naši sveobuhvatni resursi i savremena infrastruktura obezbeđuju nenadmašno obrazovno iskustvo, prilagođavajući se različitim stilovima učenja i preferencijama.

Kursevi administracije na ITAcademy su raspoređeni na 3 različita programa

Na ITAcademy širok izbor kurseva IT administracije, uključujući Network, Microsoft i Linux administraciju, dostupan je svima zainteresovanima iz Niša koji žele da unaprede svoje veštine. Ovi programi omogućavaju polaznicima da neguju neophodne kompetencije za efikasno upravljanje računarskim mrežama, serverima i operativnim sistemima i njihovo održavanje.

Network Administration

ITAcademy kursevi mrežne administracije su prilagođeni tako da polaznicima pruže sveobuhvatne veštine i znanja koji su neophodni za projektovanje, implementaciju mreža i upravljanje njima. Naš program pokriva teme kao što su instalacija i licenciranje Windows operativnih sistema, konfiguracija i održavanje rešenja MS Azure i drugih bitnih komponenata koje su od vitalnog značaja za efikasno funkcionisanje mreže.

Pored toga, obrađuju se i metode rešavanja problema sa mrežom, praćenja performansi mreže i obezbeđivanja mrežne bezbednosti.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte naš program Network Administration.

Microsoft Administration

Cilj naših ITAcademy kurseva Microsoft administracije jeste da polaznici usvoje osnovne veštine i znanja za efikasno upravljanje Microsoft Windows serverima i klijentskim operativnim sistemima, kao i njihovo održavanje. Program obuhvata širok spektar tema, uključujući konfiguraciju korisničkih naloga, dozvola kao i upravljanje njima.

Naš program je skrojen da pruži sveobuhvatno razumevanje Microsoft administracije i osigurava da polaznici budu spremni da se nose sa izazovima iz stvarnog sveta.

Ukoliko vam Microsoft administracija deluje kao odličan izbor, pogledajte naš program Microsoft Administration.

Linux Administration

Na kursevima za Linux administraciju polaznici će usvojiti osnovne veštine i znanja neophodne za efikasno održavanje operativnih sistema zasnovanih na Linuxu i upravljanje njima. Nastavni plan i program pokriva različite teme, uključujući instalaciju i konfiguraciju Linux servera, upravljanje korisnicima i grupama, konfiguraciju mrežnih usluga i primenu bezbednosnih mera.

Ovi kursevi pružaju polaznicima stručnost potrebnu za navigaciju kroz složenost Linux administracije, omogućavajući im da se istaknu u svojim profesionalnim poduhvatima. Naši kursevi administracije za Linux nude impresivno iskustvo učenja sa praktičnim vežbama, scenarijima iz stvarnog sveta i alatima industrijskih standarda za pripremu polaznika za uspeh u današnjem tehnološkom pejzažu koji se brzo razvija.

Voleli biste da se oprobate u Linux administraciji? Pogledajte naš program Linux Administration.

Unapredite svoju karijeru radeći ono što volite!

Otkrijte niz programa koji se nude na ITAcademy dizajniranih da vam pomognu da otključate svoj pun potencijal i iskoristite svoje jedinstvene talente. Upis na naše programe će vam omogućiti da razvijete veštine neophodne za uspeh u karijeri, da zarađujete konkurentnu platu, ali i fleksibilnost da izaberete svoje idealno radno okruženje.

Da biste započeli proces upisa, od suštinske je važnosti da odaberete odeljenje i skup veština u skladu sa tim kakvu karijeru želite. Odvojte vreme da istražite detalje i otkrijte zašto su kursevi IT administracije koje nudi ITAcademy koje možete pratiti u Nišu odličan izbor za vaš profesionalni razvoj. Detaljno pregledajte svako odeljenje i razmotrite prednosti koje nudi naš sveobuhvatni jednogodišnji program. Pridružite nam se na ITAcademy i krenite na put ličnog i profesionalnog rasta.

Kako upisati kurseve IT administracije u Nišu?

Da biste se prijavili, popunite formular za registraciju koji je dostupan na ovom linku ili nas pozovite telefonom na broj +381 (0)11/40-11-200 od ponedeljka do petka, od 9 do 20 časova. Kada podnesete svoju prijavu, naš savetnik za upis će vam biti na raspolaganju da vam pruži sveobuhvatne smernice na vašem obrazovnom putu.

Neka vas ITAcademy vodi ka vašim profesionalnim aspiracijama i pomogne vam da postignete uspeh u oblasti po vašem izboru!

Obezbedite svoje mesto na vreme!

Pošto je rok za upis otvoren, broj slobodnih mesta je ograničen. Toplo vam preporučujemo da proverite dostupnost željenog programa i podnesete prijavu kako biste obezbedili svoje mesto. Na ITAcademy cenimo vaše profesionalne aspiracije i posvećeni smo pružanju obrazovanja i resursa neophodnih za postizanje vaših ciljeva. Ne propustite priliku da se istaknete u svojoj karijeri – prijavite se već danas!

U nastavku je dat pregled dostupnih mesta po odeljenjima.

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Jesenji upisni rok se zatvara. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što se pre upišete, cene školovanja su niže.

Prepoznajemo i nagrađujemo polaznike koji pokažu snažnu posvećenost. Na ITAcademy imate mogućnost da birate između učenja u učionici ili učenja na daljinu preko naše napredne Distance Learning platforme. Oba načina studiranja poštuju rigorozne standarde pet vrhunskih globalnih univerziteta. Izaberite metod učenja koji najbolje odgovara vašim ciljevima i krenite na put akademskog i profesionalnog rasta uz ITAcademy!

Vaša ušteda do 700 evra ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.12.2023.*
Puna cena 12 rata 14 rata
Online školovanje 1799 2500 158 134
Tradicionalno školovanje 1849 2500 162 137

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2023/24 počinje ovde