IT kursevi u Zrenjaninu

Želite da napredujete i radite najtraženije poslove današnjice? IT kursevi u Zrenjaninu nude znanja koja će od vas napraviti međunarodno priznate IT stručnjake.

Nadogradite svoja znanja i veštine, postanite traženi na tržištu rada, i to učeći putem interneta iz Zrenjanina.

Ako ste doneli odluku da nešto promenite u svom poslovnom životu i da preduzmete korak napred u karijeri, na pravom ste mestu. Zahvaljujući ITAcademy Distance Learning sistemu, možete da se školujete iz Zrenjanina i steknete vrhunske IT veštine. Bilo da ste otišli na izlet na Belo jezero ili ste odlučili da deo dana provedete u Gradskoj ili Plankovoj bašti ili na gradskom kupalištu Peskari, sve što vam je potrebno jesu internet konekcija i mobilni uređaj.

Školujte se online i sami organizujte svoje vreme

Zahvaljujući najmodernijem sistemu e-Learninga, koji je organizovan po principima pet najvećih svetskih univerziteta, sada imate priliku da steknete Cambrige, Oracle, Microsoft i Adobe zvanja, a samim tim i mogućnost da polažete za priznate sertifikate, kao što su ZEND PHP, CIM, ATC Android, AUTOCAD i mnogi drugi, a sve to učeći iz Zrenjanina.

Predavanja su interaktivna, vi ste sve vreme uključeni u njih. Možete ih pratiti direktno i zahvaljujući Distance Learning platformi. Takođe, profesorima u svakom trenutku možete postavljati pitanja, na koja ćete dobiti odgovore u najkraćem mogućem roku. Nema straha da ćete steći manje znanja nego da tradicionalno pohađate nastavu.

Ukoliko vam ne odgovara termin predavanja, nastavu možete pratiti kada god to poželite, tj. kada god to vama odgovara. Predavanja možete gledati i po nekoliko puta, jer se sva nalaze na DL platformi, a to predstavlja dobar trening da proverite naučeno.

Ukoliko ste ipak pristalica tradicionalnog učenja, dobrodošli ste u prostorije ITAcademy, gde vas čekaju najmodernije opremljene prostorije, kako bi vam nastava, ali i odmor između predavanja bili što lakši. Više informacija o prostoru možete naći ovde.

IT kursevi u Zrenjaninu pomoćiće Vam da postante traženi ekspert

Tražimo ambiciozne Zrenjanince koji su željni znanja i napretka i žele da idu u korak sa razvojem tehnologije. Kurs PHP programiranja u Zrenjaninu pruža vam mogućnost da naučite da kreirate web sadržaje pomoću popularnog programskog jezika, koji je osnova za nekoliko miliona sajtova. Veoma je jednostavan za učenje, a sa naučenim se postiže mnogo. Pogledajte ovde šta sve obuhvata ovaj kurs.

Još jedan programski jezik stekao je veliku popularnost pre svega zbog svoje prilagodljivosti mnogim platformama, pa se može koristiti i za kreiranje aplikacija za mobilne telefone. Reč je o Java programskom jeziku, koji možete savladati kroz Java kurs u Zrenjaninu i tako doći u priliku da zarađujete od 600 do 2.400 evra mesečno, koliko iznose plate Java programera u Srbiji, dok je u inostranstvu ta suma znatno veća. Detalje o ovom kursu možete videti ovde.

Kurs web dizajna u Zrenjaninu omogućiće vam da ovladate tehnikama kreiranja, postavljanja i održavanja atraktivnih web prezentacija. Ako želite da budete uspešni u ovom poslu, detalje o kursu možete potražiti ovde.

Izaberite neki od programa na ITAcademy raspoređenih u šest odseka

Odaberite školovanje za najisplativija zanimanja dašanjice. Pred vama je izbor od 33 programa, koji su raspoređeni u šest glavnih odseka. Na raspolaganju vam je Programiranje, Administracija, Dizajn i multimedija, 3D dizajn i CAD, IT poslovanje i Kreiranje mobilnih aplikacija.

Programiranje

Odsek za programiranje podeljen je na sedam programa a vi, u zavisnosti od toga šta preferirate, birate između prgramiranja u različitim programskim jezicima, web i softverskog developmenta i softverskog inženjeringa.

WordPress i HTML kursevi samo su dva od mnogo interesantnih kurseva koji vas čekaju na ovom odseku.

Administracija

Administratori mrežnih i operativnih sistema jako su cenjeni na tržištu rada i oni koji imaju znanje u ovoj oblasti u najvećem broju slučajeva vrlo lako pronalaze odlično plaćene poslove. Na ovom odseku možete birati između administracije mrežnih sistema, te Windows i Linux administracije.

Kursevi WIndows 10 i Linux samo su neki od onih koji vas čekaju na ovom odseku a pomoći će vam da savladate neophodna znanja ako želite da se bavite ovim poslom.

Dizajn i multimedija

Naučite da svoju sklonost prema kreaciji upotrebite tako da da vam donese zaradu. Izaberite jedan od četiri programa sa ovog odseka: Web Design, Print & Graphic Design, New Media Design i Video & Sound Production, i spremićete se za kreativan rad kroz upotrebu računara i najnovijih programa za dizajn.

Kursevi Illustrator i Photoshop samo su dva od mnogo kurseva koji vas očekuju na ovom odseku.

3D dizajn i CAD

Volite da crtate, ali ne znate kako da svoj talenat upotrebite tako da on bude isplativ? Odsek 3D dizajn i CAD podeljen je na četiri programa i predstavlja pravi izbor za vas. U zavisnosti od toga za šta se odlučite, naučićete da radite u CAD programima za digitalno crtanje, a savladaćete i 2D i 3D projektovanje. Birate između programa Computer Aided Design, Architectural Design, Interior Design i Product Design.

Program Arhitectural Design namenjen je sadašnjim i budućim arhitektama, a njegov deo su i kursevi AutoCAD i 3ds Max Visualisation.

IT poslovanje

Proniknite u sve tajne online poslovanja. Naučite kako da ostvarite veći profit tako što ćete poslovati online i saznajte šta je sve za to potrebno. Ovaj odsek podeljen je na 9 programa, a naučićete i koliko su digitalni marketing i PR, SEO optimizacija i dobar marketing plan, između ostalog, važni za IT poslovanje.

Kursevi internet marketinga i SEO optimizacije naučiće vas koliko je važno imati dobru prezentaciju na webu, a na ovom odseku očekuje vas još dosta zanimljivih kurseva.

Kreiranje mobilnih aplikacija

Ovladajte veštinama i znanjem da sami kreirate različite aplikacije za mobilne uređaje i nećete morati da brinete o tome da li ćete pronaći dobar posao. Ovaj odsek podeljen je u tri programa: Kreiranje mobilnih aplikacija za Android, IOS ili Windows Phone platforme.

Android kurs i Java Advanced Programming su dva kursa pomoću kojih ćete savladati osnove kreiranja mobilnih aplikacija za telefone koji funkcionišu na Android platformi.

Na koji način možete da postanete polaznik ITAcademy iz Zrenjanina?

Sve što je potrebno jeste da popunite ovaj formular online, ili nas pozovete na +381 (0)11 4011 200 (Beograd) ili +381 (0)21 31 000 20 (Novi Sad), radnim danima od 9 do 20 časova. Sa vama će kontaktirati naš savetnk, koji će vam pomoći oko svega što je potrebno i učiniti da sam upis što lakše i brže prođe. Nakon toga, vaše školovanje može da počne.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Potrudite se da obezbedite svoje mesto na vreme. Upisni rok za novu generaciju je u toku, a ovde možete pogledati raspored slobodnih mesta po odsecima:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Letnji upisni rok je otvoren. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže.

Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Izaberite da li želite da se školujete u učionici ili na daljinu, upotrebom Distance Learning platforme preko interneta. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 900 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
16.6.2024.*
Puna cena 12 rata 16 rata
Online školovanje 1599 2500 142 117
Tradicionalno školovanje 1699 2500 150 124

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde

Upiši IT kursevi u Zrenjaninu | ITAcademy   Kliknite na ovaj link da se prijavite na ITAcademy »»»