Kursevi dizajna u Nišu

Da li želite da unapredite svoje znanje i veštine tokom pripreme za najtraženije dizajnerske profesije? Naši kursevi dizajna u Nišu pružaju optimalno rešenje za vaš profesionalni razvoj, omogućavajući vam da steknete kompetencije neophodne za uspeh na današnjem veoma konkurentnom tržištu rada.

Upisom na ITAcademy možete iskoristiti priliku da steknete globalno priznate sertifikate i na taj način povećate svoje mogućnosti da obezbedite željeni posao, a da pritom ne budete prinuđeni da napustite Niš. Naši obrazovni programi su osmišljeni tako da vas opreme potrebnom stručnošću i znanjem, čime vam daju prepoznatljivu prednost u sektoru dizajna.

ITAcademy nudi različite kurseve dizajna namenjene pojedincima iz Niša koji žele da razviju ili unaprede svoju stručnost iz oblasti dizajna. Ovi kursevi pružaju praktične uvide i osnovne veštine potrebne za uspešnu karijeru iz oblasti u vezi sa dizajnom.

Jedna od značajnih karakteristika kurseva dizajna na ITAcademy jeste prilagođen pristup učenju. Instrukcije kursa su prilagođene specifičnim potrebama svakog učesnika, te omogućavaju samostalno učenje i personalizovane povratne informacije od instruktora.

Tradicionalno ili onlajn praćenje nastave

ITAcademy predstavlja izuzetnu perspektivu za pojedince iz Niša kada je reč o unapređivanju profesionalnih kompetencija i napredovanju u karijeri. Naša akademija nudi raznovrstan spektar programa iz različitih dizajnerskih disciplina, opslužujući srednjoškolce koji istražuju puteve karijere, stipendiste koji stiču diplome i zaposlene profesionalce koji traže napredovanje u karijeri.

Pored toga, za pojedince koji nisu u mogućnosti da lično prisustvuju predavanjima, ITAcademy obezbeđuje platformu za učenje na daljinu, koja im omogućava da učestvuju u nastavi sa bilo koje lokacije u Nišu. Bez obzira na to da li više volite ambijent Parka „Čair” ili nekog mirnijeg kafića na Trgu kralja Milana, program učenja na daljinu ITAcademy omogućava vam da otključate potencijal putem svojih prenosivih uređaja i samouvereno sledite svoje aspiracije u karijeri dizajnera, i sve to u udobnosti vašeg okruženja.

Za pojedince koji preferiraju konvencionalni pristup predavanjima, ITAcademy pruža nastavu u učionicama u modernom okruženju, dizajniranom da pruži optimalne uslove za sticanje novih znanja. Pored toga, ITAcademy se može pohvaliti najsavremenijim računarskim laboratorijama, bibliotekama i LINK Leaders parkom – prostorom za saradnju dizajniranim da podstakne umrežavanje, deljenje ideja i buduće poslovno planiranje sa kolegama. Sa sveobuhvatnim resursima i najsavremenijim objektima, ITAcademy nudi jedinstveno obrazovno iskustvo prilagođeno svim stilovima učenja.

Kursevi dizajna na ITAcademy su raspoređeni u dva različita departmana, od kojih je svaki podeljen na četiri različita programa

Pojam dizajna karakteriše značajna raznolikost, te je svaka oblast drugačija – u zavisnosti od industrije kojoj pripada. Naši programi se bave različitim dizajnerskim specijalizacijama, od kojih svaka pripada jednom od dva odeljenja.

Design & Multimedia Department

Web Design

Kursevi veb-dizajna se fokusiraju na umetnost kreiranja vizuelno privlačnih veb-sajtova koji su usmereni na korisnike. Učesnici se upoznaju sa osnovnim principima dizajna veb-stranica, uključujući teoriju boja, tipografiju, izgled i korisničko iskustvo.

Pored toga, ovi kursevi pokrivaju razvoj responzivnih veb-stranica, prilagođenih različitim uređajima, uključujući desktop računare, tablete i mobilne telefone. Učesnici će takođe postati vešti u korišćenju niza alata, tehnologija i jezika za veb-dizajn, kao što su HTML, CSS, JavaScript i CMS platforme (npr. WordPress).

Zanima vas veb-dizajn? Pogledajte naš program Web Design.

Print & Graphic Design

Kursevi programa Print & Graphic Design fokusiraju se na dizajn štampanih materijala kao što su brošure, flajeri, posteri i reklame, kao i na elemente brendiranja poput logotipa, banera, postova na društvenim mrežama, bilborda itd.

Ovi kursevi uče polaznike principima grafičkog dizajna, uključujući kompoziciju, tipografiju i teoriju boja.

Grafički dizajn vam deluje zanimljivo? Pogledajte naš program Print & Graphic Design.

Video & Motion Graphic Design

Program Video & Motion Graphic Design fokusira se na kreiranje ubedljivog i efektnog video-sadržaja. Učesnici će naučiti da koriste Adobe Premiere Pro, softver za uređivanje video-zapisa, i After Effects, softver za kreiranje pokretne grafike, animacija i vizuelnih efekata.

Pored toga, oni će razviti veštine kako bi osigurali da njihove produkcije prenesu jasnu i jedinstvenu poruku publici.

Kreiranje video-sadržaja vam deluje primamljivo? Pogledajte naš program Video & Motion Graphic Design.

New Media Design

Cilj programa New Media Design je da polaznicima pruži praktična znanja u oblasti multimedijalne umetnosti i produkcije, sa naglaskom na korišćenju softverskih alata za kreiranje sadržaja za različite platforme kao što su televizija, radio i internet.

Program New Media Design namenjen je sticanju praktičnih znanja iz oblasti multimedijalne umetnosti i produkcije za različite platforme, uključujući televiziju, radio i internet. Jedan od ključnih aspekata ovog programa je obuka za rad sa softverom Adobe InDesign, koja će polaznicima omogućiti da se upoznaju sa karakteristikama teksta, prelomom i centriranjem teksta, kao i sa kreiranjem brošura i naslovnih stranica knjiga.

Privlači vas dizajn ove vrste medija? Pogledajte naš program New Media Design.

3D Design & CAD Departmant

Computer Aided Design

Program CAD (Computer Aided Design) obuhvata niz tema, uključujući 2D i 3D modeliranje, crtanje i renderovanje. CAD se široko koristi u industrijama kao što su arhitektura, inženjering i dizajn proizvoda.

Kroz ovaj program učesnici će steći znanje o različitim CAD softverskim aplikacijama, kao što su AutoCAD i Revit, i naučiti kako da kreiraju detaljne i precizne dizajne.

Ako vas interesuje CAD, pogledajte naš program Computer Aided Design.

Architectural Design

Kursevi arhitektonskog projektovanja obuhvataju širok spektar predmeta, uključujući prostornu organizaciju, projektovanje zgrada i sisteme izgradnje. Učesnici se uče da vešto koriste softverske aplikacije kao što su AutoCAD i 3ds Max, koji služe za izradu vrhunskih arhitektonskih planova i modela.

Sa ovim sveobuhvatnim kursevima studenti mogu da steknu veštine koje će im omogućiti da samouvereno uđu u arhitektonsku industriju i obezbede sebi karijeru u ovoj dinamičnoj oblasti.

Ukoliko vam arhitektonski dizajn deluje primamljivo, pogledajte naš program Architectural Design.

Interior Design

Kursevi koji se nude studentima pružaju znanja i veštine potrebne za projektovanje funkcionalnih i vizuelno privlačnih unutrašnjih prostora za stambene i poslovne svrhe. Nastavni plan i program pokriva niz predmeta, uključujući teoriju boja, postavljanje nameštaja, dizajn osvetljenja i prostorno planiranje.

Pored toga, studenti su obučeni da koriste softverske aplikacije kao što su AutoCAD i Revit, koje služe za generisanje 2D i 3D modela.

Dizajniranje unutrašnjih prostora vam deluje primamljivo? Pogledajte naš program Interior Design.

Product Design

Kursevi dizajna proizvoda daju studentima neophodna znanja i veštine za kreiranje proizvoda koji su funkcionalni i estetski privlačni. Nastavni plan i program pokriva širok spektar tema, uključujući principe dizajna proizvoda, izbor materijala, proizvodne procese i izradu proizvoda.

Na ovim kursevima učesnici uče kako da efikasno koriste softverske alate kao što su AutoCAD i AutoDesk 3ds Max da bi proizveli visokokvalitetne 3D modele svojih proizvoda.

Izrađivanje proizvoda vas interesuje? Pogledajte naš program Product Design.

Unapredite svoje veštine i obezbedite sebi kreativan i isplativ posao!

Na ITAcademy nudimo širok spektar dizajnerskih programa koji vam mogu pomoći da otključate svoj potencijal i negujete svoj talenat. Naši sveobuhvatni kursevi su osmišljeni da razviju vašu strast prema vašoj profesiji iz snova, a istovremeno vam pružaju priliku da zaradite više novca i mogućnost da izaberete sopstveno radno okruženje – iz udobnosti svog rodnog grada.

Da biste započeli svoje putovanje, prvo morate da izaberete program dizajna koji je u skladu sa vašim interesovanjima i veštinama koje želite da steknete. Odvojte vreme da istražite detalje i otkrijete zašto su kursevi dizajna ITAcademy najbolji za vas. Naša dizajnerska odeljenja nude sveobuhvatan jednogodišnji obrazovni program koji će vas pripremiti za postizanje ciljeva u karijeri.

Kako upisati kurseve dizajna u Nišu?

Da biste se prijavili, popunite formular za registraciju koji se nalazi ovde ili nas pozovite na +381 (0)11/40-11-200 tokom našeg radnog vremena – od 9 do 20 časova. Nakon podnošenja prijave, moći ćete da se konsultujete sa savetnikom za upis ITAcademy, koji će vam dati sve potrebne informacije u vezi sa procesom upisa.

U nastavku je dat pregled dostupnih mesta po odeljenjima:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Jesenji upisni rok se zatvara. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što se pre upišete, to će cene školovanja biti niže.

Prepoznajemo i nagrađujemo odlučnost i posvećenost. Imate priliku da birate između tradicionalnog ili onlajn učenja, koristeći našu platformu za učenje na daljinu. Bez obzira na metod učenja koji odaberete, naši programi dizajna u Nišu su napravljeni da ispune visoke standarde pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 700 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.12.2023.*
Puna cena 12 rata 14 rata
Online školovanje 1799 2500 158 134
Tradicionalno školovanje 1849 2500 162 137

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2023/24 počinje ovde