IT kursevi u Kragujevcu

Sve veći broj Kragujevčana odlučuje da postane deo IT industrije, u kojoj su sjajne mogućnosti zapošljavanja, odlični uslovi rada i velike plate.

IT kursevi u Kragujevcu omogućiće vam da steknete znanja i sertifikate uz koje ćete moći da budete deo ove uspešne industrije.

Najbolje od svega je što sve to možete od kuće, u miru i tišini Velikog parka, jezera Bubanj ili u senci Knjaževsko-srpskog teatra... zahvaljujući najsavremenijoj ITAcademy Distance Learning platformi za učenje na daljinu.

IT kursevi u Kragujevcu daju vam mogućnost da steknete Microsoft, Adobe i Cambridge stručna zvanja, kao i prestižne, svetski priznate sertifikate Autodesk, Cisco, Oracle, CompTIA, ZEND PHP ili MMAD.

Steknite znanja koja se traže u celom svetu – učeći iz Kragujevca

Da biste došli do vrhunskih znanja iz IT oblasti, ne morate da idete na predavanja. Sve što je potrebno za uspešno učenje možete završiti preko svog računara ili pametnog telefona. Na ovaj način. IT kursevi u Kragujevcu vam daju mogućnost da sami birate izgled svog prostora za učenje. Potreban vam je samo internet i spremni ste za najbolji trening koji će vas pripremiti za buduću karijeru.

Ukoliko više volite da učite noću, ovo je idealan način školovanja za vas – lekcije, materijali, testovi i snimci live predavanja dostupni su vam 24 sata dnevno. Profesorima možete u svakom trenutku poslati sva pitanja kako biste što efikasnije usvojili nova znanja.

Naravno, ako ste pristalica tradicionalnog pohađanja nastave, možete da se školujete na ITAcademy tako što ćete dolaziti na predavanja u naše moderno opremljene prostorije. Pogledajte ovde gde nas možete pronaći. Na vama je da odaberete način učenja koji vam najviše prija.

Odlučite se za kurs koji najviše odgovara vašim afinitetima i napravite novi korak u karijeri, a sve to možete uraditi direktno iz Kragujevca.

Izaberite IT kurs programiranja u Kragujevcu i unapredite svoju karijeru

Java kurs u Kragujevcu otvoriće vam puno opcija s obzirom na to da su svestrani Java programeri veoma traženi na tržištu rada. Savladavanjem Java jezika niste vezani za jedan operativni sistem ili platformu pa ćete imati i širi izbor pri zaposlenju. Više detalja o ovom kursu pogledajte ovde.

Ukoliko vas više privlači kreiranje dinamičkih web stranica ili aplikacija, za vas je kurs PHP programiranja u Kragujevcu. Ovo je programski jezik opšte namene čija je glavna karakteristika jednostavnost, zbog čega se mnogi odlučuju da upravo pomoću njega kreiraju web stranice. Više o ovom kursu programiranja pogledajte ovde.

Unovčite svoj talenat preko interneta

Danas svaka uspešna kompanija ili organizacija poseduje svoj web sajt. Zato su web dizajneri koji poseduju jedinstvenu kombinaciju znanja i talenta veoma traženi. Odlično plaćeni takođe.

Naučite sve što je potrebno za ovo sjajno zanimanje upisom kursa web dizajna u Kragujevcu. Postanite sertifikovani stručnjak i započnite uspešnu karijeru baveći se ovim kreativnim zanimanjem. Za više informacija o ovom kursu pogledajte ovde.

IT kursevi u Kragujevcu raspoređeni su u šest odseka podeljenih na 33 programa

ITAcademy u Kragujevcu nudi širok izbor programa, među kojima ćete sigurno pronaći onaj koji vam najviše odgovara. Pred vama se nalazi šest IT odseka, koji su podeljeni u ukupno 33 odeljenja, tako da nema sumnje da ćete pronaći oblast koja vam najviše odgovara.

Na raspolaganju su vam: Programiranje, Administracija, Dizajn i multimedija, IT poslovanje, 3D Design i CAD, Razvoj mobilnih aplikacija, a nakon školovanja steći ćete zvanje eksperta, uz mogućnost sticanja dodatnih sertifikata.

Programiranje

Sve što treba da znate o programiranju – programske jezike, korišćenje brojnih alata i razvoj algoritama – naučićete u okviru ovog odseka, koji se sastoji od sedam programa: PHP programiranje, Java programiranje, Microsoft Web Development, Microsoft Windows Development, Microsoft Development, Software Development i Software Engineering.

U okviru programa očekuju vas brojni kursevi, kao što su kursevi Java Core Programming i Software Engineering. Napravite već danas prvi korak ka uspešnoj karijeri programera u Kragujevcu.

Administracija

Naučite sve što je potrebno o održavanju računarskih mreža i sistema bez obzira na to da li vas interesuje Microsoft ili Linux tip administracije. Tokom školovanja naučičete više o planiranju, projektovanju, konfigurisanju, implementiranju i održavanju mrežne infrastrukture.

Kurs PC System Building and Maintenance, kurs Advanced Infrastructure i kurs Cisco Network Administration samo su neki od korisnih kurseva koji će vam pomoći da usvojite sva znanja neophodna za održavanje mreže.

Dizajn i multimedija

Iskoristite svoj talenat za dizajn na pravi način i savladavanjem nekog od programa na odseku Dizajn i multimedija naučite kako da unovčite svoje veštine koristeći računar. Odsek obuhvata grafički i print dizajn, web dizajn, programe za obradu slike i zvuka, kao i dizajn u medijima.

Kurs Branding, kurs Print Media Technologies i kurs Adobe Audition pomoći će vam da efikasnije savladate sve izazove kako biste uspešno započeli svoju dizajn karijeru.

IT poslovanje

Postanite stručnjak za moderno poslovanje na internetu učeći na ITAcademy o najnovijim e-bussines tendencijama. Naučite više o elektronskom poslovanju, online marketingu, ali i mnogim drugim oblicima vođenja IT biznisa.

Uz kurseve HR Management i MS Project postaćete cenjeni stručnjak u oblasti koja se konstantno razvija.

3D dizajn i CAD 

Na ovom odseku naučićete više o 3D dizajnu i korišćenju programa AutoCAD. Kroz savremene kurseve usavršićete znanja koja ćete moći da primenite u oblastima automobilske industrije, arhitekture, prostornog planiranja, dizajna rasvete, industrije video-igara ili u drugim granama poslovanja koje zahtevaju vaša stečena znanja.

U okviru ovog odseka očekuju vas kurs Descriptive Geometry and Perspective, kurs Corporate Identity Design i kurs 3ds Max Modeling.

Razvoj mobilnih aplikacija

Kreirajte aplikacije za mobilne uređaje sa IOS, Android ili Windows operativnim sistemima. Već nakon 12 meseci postaćete stručnjak za mobilne aplikacije koji može da bira posao. U okviru ovog odseka nalaze se Android Application Development program, IOS program i Android Application Development program.

Savladavanjem kursa Introduction to Android Application Development naučićete više o razvoju Android aplikacija, a tu je i kurs Android Animation and Game Development, koji će vas naučiti kako da pravite igre za mobilne uređaje.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Upisni rok je počeo i sada je pravo vreme da se odlučite za program koji će vam najbolje pomoći da unapredite svoju karijeru. Školovanjem na ITAcademy u Kragujevcu, kroz praksu i stručno osposobljavanje za rad na računarima steći ćete konkretna znanja.

Mnogi polaznici iz Kragujevca završili su školovanje na ITAcademy i već rade na novim poslovima koji su odlično plaćeni. Pridružite se brojnim uspešnim polaznicima i upišite neki od programa koji garantuju znanja koja ćete moći da primenite odmah. Pogledajte tabelu slobodnih mesta i požurite sa prijavom, jer su mesta ograničena:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Prolećni upisni rok se zatvara. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže.

Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Izaberite da li želite da se školujete u učionici ili na daljinu, upotrebom Distance Learning platforme preko interneta. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 900 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.5.2024.*
Puna cena 12 rata 17 rata
Online školovanje 1599 2500 142 110
Tradicionalno školovanje 1699 2500 150 116

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde

IT kursevi u Kragujevcu | Prijava za kurseve i školovanje | ITAcademy Kragujevac  Kliknite na ovaj link da se prijavite na ITAcademy »»»