IT kursevi u Sarajevu

Usmjerite svoju karijeru u pravom smjeru! IT kursevi u Sarajevu omogućiće vam da steknite znanja i vještine za najplaćenija zanimanja

Učite preko interneta i obezbijedite međunarodno priznate certifikate koji će vam skratiti put do dobro plaćenog posla, i to sve iz Sarajeva!

Želite da učite i da napravite krupan korak naprijed u karijeri, ali vas sprečava to što nemate dovoljno vremena da odlazite na predavanja? Već imate posao i niste u mogućnosti da se uklopite u raspored nastave? Ili jednostavno ne želite da svoje slobodno vrijeme provodite u učionicama i zatvorenom prostoru?

Zahvaljujući najmodernijem e-learning sistemu na ITAcademy, sada ste u mogućnosti da najbolje IT kursevi u Sarajevu vam daju mogućnost da se školujete online, u onom trenutku kada vama to odgovara i odakle vam odgovara. Dakle, ako želite da to bude u Baščaršiji uz kafu, ili na nekom mirnom mjestu pored Miljacke, sve što vam je potrebno su internet konekcija i računar.

Do međunarodno priznatih certifikata online učenjem

Školovanjem na ITAcademy dobijate mogućnost da polažete za neke od najpriznatijih svjetskih certifikata u oblasti IT-ja, kao što su ORACLE, PHP ZEND, MICROSOFT, ADOBE, CISCO. Program je urađen po zvaničnom ovlašćenju ispitnog odjeljenja Cambridge univerziteta. Online nastava sprovedena je po ugledu na pet vodećih svjetskih univerziteta.

IT kursevi u Sarajevu - Online ili tradicionalno učenje

Upišite kurs programiranja, kurs web dizajna ili neki drugi program po vašem izboru na ITAcademy i završite ga online, bez straha da će kvalitet obrazovanja biti lošiji nego da idete redovno na predavanja. ITAcademy predavači biće vaša stalna podrška, sa njima možete uvijek kontaktirati i odgovor dobiti u najkraćem mogućem roku, zahvaljujući Distance Learning platformi. Predavanja slušate, ali u njima možete i učestvovati, a sve ono o čemu profesori predaju demonstrira se i vama na ekranu. Predavanja možete pratiti uživo, u terminu u kojem se održavaju, ili odloženo, kada vama najviše odgovara.

Ako ste ipak pristalica tradicionalnog pristupa nastavi i mislite da tako možete mnogo lakše da savladate gradivo, dobrodošli ste u naše moderno opremljene prostorije, koje pružaju sav neophodan komfor za neometano učenje. Ukoliko ste zainteresovani za ovaj vid učenja, pogledajte na ovoj strani gdje nas možete pronaći.

IT kursevi u Sarajevu za napredak u karijeri

ITAcademy traži polaznike iz Sarajeva koji žele da naprave novi, veliki korak u svom obrazovanju. Tražimo one koji žele da unaprijede svoja znanja i vještine i tako postanu najtraženiji kadrovi na tržištu rada. Odsjek Administracija, na primjer, pruža znanje iz oblasti administriranja mrežnih i operativnih sistema, a posao administratora otvara vrata velikog broja uspješnih kompanija. Savladajte SQL kurs u Sarajevu, naučite jezik koji je najrasprostranjeniji u radu sa bazama podataka i tako obezbijedite sebi isplativu karijeru.

Kurs PHP programiranja u Sarajevu pruža vam mogućnost da savladate jedan od najpopularnijih programskih jezika i da na kraju školovanja besplatno polažete za ZEND PHP certifikat, koji je međunarodno priznat. Na taj način postajete konkurentni za najplaćenije poslove u zemlji, ali i u inostranstvu.

Java kurs u Sarajevu takođe spada u popularnije kurseve u IT oblasti, a njegovim pohađanjem naučićete kako da programirate u jednom od najzastupljenijih programskih jezika čija je glavna pogodnost to što nije striktno vezan za operativni sistem, kao ni za tip aplikacije, tako da je njegov kod moguće primjenjivati i izvršavati na skoro svim uređajima i sistemima.

Odaberite jedan od šest odsjeka i steknite znanje koje će vam donijeti uspjeh i novac

Školovanje na ITAcademy organizovano je u šest odsjeka koji su podijeljeni na 30 programa. Na raspolaganju su vam IT kursevi u Sarajevu iz oblasti programiranja, administracije, dizajna i multimedije, 3D dizajna i CAD-a, IT poslovanja i kreiranja mobilnih aplikacija, pa nema sumnje da ćete prema svojim talentima i afinitetima pronaći oblast u kojoj želite da se usavršavate i gradite karijeru priznatog IT stručnjaka.

Programiranje

Programeri i developeri spadaju među najtraženije IT stručnjake današnjice. Odsjek programiranja sadrži sedam programa, a vi birate između programiranja na različitim programskim jezicima, web developmenta, kao i softverskog developmenta i softverskog inženjeringa.

Administracija

Na odsjeku Administracija postoje tri različita programa. U zavisnosti od toga koji od njih vas najviše interesuje, birate između administracije mrežnih sistema i administracije Linux i Microsoft operativnih sistema.

Dizajn i multimedija

Ako svoju kreativnost želite da upotrijebite u digitalnoj formi i obezbijedite sebi dobro zaposlenje i visoku zaradu, onda je neki od programa na ovom odsjeku pravi izbor za vas. Birate između web dizajna, grafičkog i print dizajna, video i sound produkcije i new media dizajna.

3D dizajn i CAD

Za one Sarajlije koje vole da crtaju a žele svoj talenat da stave u službu zarade idealni su programi na odsjeku 3D dizajna i CAD-a. Naučićete da sve ideje prenesete u digitalni oblik pomoću moćnih CAD programa. U zavisnosti od toga koji program izaberete, svoje znanje moći ćete da primijenite u arhitekturi, prostornom planiranju, dizajnu enterijera i prostora i u oblasti industrijskog dizajna.

IT poslovanje

U okviru programa IT poslovanja naučite kako da pokrenete i uspješno vodite e-trgovinu. Saznajte sve o digitalnom marketingu i PR-u, šta je sve potrebno da bi posao na internetu procvjetao i zašto je važno voditi računa o SEO optimizaciji sajta. Odsjek IT poslovanje podijeljen je u devet programa, tako da svako može da pronađe oblast koja ga najviše interesuje.

Kreiranje mobilnih aplikacija

Kreiranje mobilnih aplikacija je posao koji donosi ogromnu zaradu. Postanite stručnjak u ovoj oblasti, naučite kako da pravite nove aplikacije u okviru Microsoft Phone, Android i IOS operativnih sistema u zavisnosti od toga koji od ova tri programa izaberete.

Kako da postanete polaznik ITAcademy iz Sarajeva?

Potrebno je da popunite prijavni formular na našoj stranici, ili da nas pozovete telefonom na broj +387 (0)33 788 525 radnim danima od 9 do 20 časova. Možete nas posjetiti i u našim prostorijama koje se nalaze u Ulici Zmaja od Bosne 16, Kubus D, u Sarajevu. Nakon prijave pozvaće vas savjetnik za upis, od koga ćete dobiti sve potrebne informacije o odsjecima. Ako je potrebno, pomoći će vam oko izbora programa i objasniti sve što je potrebno da lako prođete proces upisa. Nakon toga vaše školovanje može da počne.

Jesenju upisni rok je u toku. Obezbijedite svoje mjesto na vreme!

Upisni rok je već počeo. Provjerite da li još uvijek ima mjesta na odsjeku koji vas zanima i uštedite novac pri upisu. ITAcademy nagrađuje svoje polaznike koji su odlučni u namjeri da naprave napredak u svojoj karijeri. Ovo je raspored slobodnih mjesta po odsjecima:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Upis u toku Upis u toku
Administration Upis u toku Upis u toku
Design and Multimedia Upis u toku Upis u toku
IT Business Upis u toku Upis u toku
3D Design & CAD Upis u toku Upis u toku
Mobile Development Nema slobodnih mjesta Upis u toku

Prijavite se odmah i ostvarite pravo na popust!

Školovanje na ITAcademy traje godinu dana, predavanja su organizovana u dva semestra. Obezbijedite svoje mjesto na vrijeme, odaberite programe koji vas obučavaju za najtraženija zanimanja današnjice i napravite veliki korak ka uspješnom zaposlenju. Prijavite se već danas i uštedite više od 350 eura u odnosu na regularnu cenu školarine:

ITAcademy program Za prijave do
30.11. 2017.*
Puna cijena 12 rata
Online školovanje 1620 2000 150
Tradicionalno školovanje 1755 2000 162

*Iznos školarine za prijavljene do 30.11.2017. je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cijena je dodatno umanjena za još 10%. Sve cijene su navedene u evrima.

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cijenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vježbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i certifikaciju - u zavisnosti od odsjeka - dobijanje:
  • Cambridge International sertifikata,
  • Adobe Certified Associate,
  • Adobe Certified Expert,
  • Microsoft Certified Solutions Developer,
  • Microsoft Certified Solutions Associate,
  • Microsoft Certified Solutions Expert,
  • Microsoft Certified Technology Specialist,
  • stručna zvanja i sertifikate Zenda i CompTIA-e,
  • Oracle Certified Associate,
  • Oracle Certified Professional,
  • Oracle Certified Master,
  • Oracle Certified Expert,
  • Cisco CCNA
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • Google AdWords/Analytics Certified Professional,
  • Android Certified Application Developer,
  • Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Certified;
  • MikroTik MTCNA i MTCRE
  • Master Mobile Application Developer
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 mjeseci;
 • jedinstven paket profesionalnih vještina u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINK group;
 • certifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • izdavanje LINK certifikata za engleski jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja.

Prijava za klasu 2017/18. počinje ovde

IT kusevi u Sarajevu | Prijava za kurseve i školovanje | ITAcademy Sarajevo   Kliknite na ovaj link da se prijavite na ITAcademy »»»

Kliknite na ovaj link da se
prijavite na ITAcademy »