Kursevi dizajna u Kragujevcu

Želite li da unapredite svoja znanja i veštine neophodne za najtraženije dizajnerske profesije? Naši kursevi dizajna u Kragujevcu predstavljaju optimalno rešenje za vaš profesionalni razvoj, omogućavajući vam da steknete kompetencije potrebne za uspeh na današnjem konkurentnom tržištu rada.

Upisom ITAcademy u Kragujevcu možete sticati međunarodno priznate sertifikate, koji povećavaju vaše šanse da pronađete posao koji želite. Naš obrazovni program opremiće vas neophodnim veštinama i znanjem, pružajući vam izuzetnu konkurentsku prednost na tržištu rada u industriji dizajna.

ITAcademy ima u ponudi niz kurseva dizajna za polaznike iz Kragujevca koji žele da usavrše svoje veštine dizajniranja ili da steknu nova znanja. Naši kursevi u oblastima dizajna nude praktične uvide i veštine koje su neophodne za uspeh u karijeri koja je u vezi sa dizajnom.

Kursevi dizajna na ITAcademy su poznati po personalizovanom pristupu učenju, koji se ističe u odnosu na druge kurseve u oblasti dizajna. Naši instruktori prilagođavaju nastavu individualnim potrebama polaznika, omogućavajući im da uče po sopstvenom tempu i dobiju prilagođene povratne informacije kako bi efikasnije razvijali svoje veštine iz oblasti dizajna.

Tradicionalna ili onlajn nastava – šta god vam više odgovara

ITAcademy predstavlja jedinstvenu priliku za unapređenje profesionalnih kompetencija i karijere za Kragujevčane! Bez obzira na to da li ste srednjoškolac koji razmišlja o budućoj karijeri u nekoj od oblasti dizajna, stipendista koji traži diplomu ili zaposleni profesionalac koji teži ka daljem usavršavanju, naša akademija nudi širok spektar programa u različitim oblastima dizajna.

Naš Distance Learning program je idealna opcija za polaznike iz Kragujevca koji žele da uče iz udobnosti sopstvenog doma ili na bilo kojoj drugoj lokaciji. Ovaj fleksibilni program pruža mogućnost učenja po individualnom rasporedu, omogućavajući pojedincima da postignu svoje ciljeve na putu ka uspešnoj karijeri. Bez obzira na to da li preferirate atmosferu nekog kafića blizu prometnog šetališta u centru grada ili mirnog Šumaričkog jezera, ITAcademy Distance Learning program će vam omogućiti da pratite nastavu putem svog laptopa ili mobilnog uređaja i ostvarite svoj puni potencijal.

ITAcademy vam pruža mogućnost da odaberete način učenja koji vam najviše odgovara. Ako ste pristalica konvencionalnog pristupa, naše učionice opremljene su najsavremenijom tehnologijom i pružaju idealno okruženje za učenje.Takođe, ITAcademy ima računarske laboratorije, biblioteke i LINK Leaders Park, koji je dizajniran da podstakne umrežavanje, deljenje ideja i planiranje budućih poslovnih poduhvata sa kolegama.

Bez obzira na način učenja koji odaberete, sa našim obimnim resursima i najsavremenijim objektima, ITAcademy nudi jedinstveno obrazovno iskustvo koje zadovoljava različite stilove učenja.

Kursevi dizajna na ITAcademy su raspoređeni u dva različita departmana, od kojih je svaki podeljen na četiri različita programa

S obzirom na to da je oblast dizajna veoma raznovrsna, naši programi se fokusiraju na specifične vrste dizajna koje su relevantne za različite industrije. Kako bismo olakšali odabir, svi naši programi su klasifikovani u jedno od dva odeljenja, u skladu sa njihovim ciljevima i sadržajem.

Design & Multimedia Department

Web Design

Kursevi veb-dizajna na ITAcademy fokusiraju se na umetnost kreiranja vizuelno privlačnih veb-sajtova sa fokusom na korisnika. Program obuhvata osnove dizajna veb-stranica, uključujući teoriju boja, tipografiju, izgled i korisničko iskustvo. Uz to, kurs se bavi izradom responzivnih veb-lokacija koje se prilagođavaju različitim uređajima, uključujući desktop računare, tablete i pametne telefone.

Polaznici se takođe osposobljavaju za korišćenje raznih alata i tehnologija za veb-dizajn, kao što su HTML, CSS, JavaScript i popularne CMS platforme kao što je WordPress.

Zanima vas veb-dizajn? Pogledajte naš program Web Design.

Print & Graphic Design

Program Print & Graphic Design se usredsređuje na dizajn štampanih materijala, uključujući brošure, flajere, postere i reklame, kao i na elemente brendiranja, poput logotipa, banera, postova na društvenim mrežama, bilborda i drugih marketinških materijala.

Kursevi ovog programa upoznaju polaznike sa osnovnim principima grafičkog dizajna, uključujući kompoziciju, tipografiju i teoriju boja, i podučavaju ih kako da kreiraju vizuelno atraktivne dizajne koji efikasno komuniciraju sa ciljnom publikom. Softverski alati poput Adobe Photoshopa, Illustratora i InDesigna se detaljno obrađuju u ovom programu.

Grafički dizajn vam deluje zanimljivo? Pogledajte naš program Print & Graphic Design.

Video & Motion Graphic Design

Program Video & Motion Graphic Design je usredsređen na kreiranje ubedljivog i efektivnog video sadržaja. Polaznici se upoznaju sa softverom za uređivanje video-zapisa kao što su Adobe Premiere Pro i After Effects, koji im omogućavaju da stvore pokretne grafike, animacije i vizuelne efekte.

Program je osmišljen tako da polaznicima omogući da kreiraju video-sadržaj koji efikasno komunicira sa ciljnom publikom i prenosi jasnu poruku.

Kreiranje video-sadržaja vam deluje primamljivo? Pogledajte naš program Video & Motion Graphic Design.

New Media Design

Program New Media Design je namenjen polaznicima koji žele da steknu praktična znanja iz oblasti multimedijalne umetnosti i produkcije, sa fokusom na korišćenju softverskih alata za kreiranje sadržaja za televiziju, radio i internet.

Cilj programa New Media Design je pružanje praktičnih znanja iz oblasti multimedijalne umetnosti i produkcije za različite platforme kao što su televizija, radio i internet. Polaznici će se fokusirati na korišćenje softverskih alata za kreiranje sadržaja, a jedan od ključnih aspekata programa je obuka za rad sa softverom Adobe InDesign. Tokom obuke polaznici će učiti o karakteristikama teksta, prelomu i centriranju teksta, kao i o kreiranju brošura i naslovnih stranica knjiga.

Privlači vas dizajn digitalnih medija? Pogledajte naš program New Media Design.

3D Design & CAD Department

Computer Aided Design

Program CAD (Computer Aided Design) obuhvata različite oblasti, uključujući 2D i 3D modeliranje, crtanje i renderovanje. CAD se koristi u velikom broju industrija, uključujući arhitekturu, inženjering i dizajn proizvoda. Kroz ovaj program polaznici će naučiti kako da koriste različite softverske aplikacije za CAD, kao što su AutoCAD i Revit.

Ovaj program pruža obuku u vezi s tim kako da se efikasno koriste alati za kreiranje tehničkih crteža i modeliranje proizvoda u 3D prostoru, kao i kako da se izrade vizuelno privlačan render i prezentacija finalnog proizvoda.

Ako vas interesuje CAD, pogledajte naš program Computer Aided Design.

Architectural Design

Kursevi arhitektonskog dizajna pokrivaju širok spektar tema, uključujući planiranje prostora, projektovanje zgrada, sisteme izgradnje, ali i upotrebu softvera za kreiranje kvalitetnih arhitektonskih planova i modela kao što su AutoCAD i 3ds Max.

Ovi sveobuhvatni kursevi omogućavaju polaznicima da steknu neophodne veštine za ulazak u arhitektonsku industriju sa samopouzdanjem i ostave svoj trag u ovoj dinamičnoj oblasti.

Ukoliko vam arhitektonski dizajn deluje primamljivo, pogledajte naš program Architectural Design.

Interior Design

Programi za dizajn enterijera nude sveobuhvatan pristup dizajniranju funkcionalnih i estetski privlačnih unutrašnjih prostora – od stambenih do poslovnih. Kursevi pokrivaju razne aspekte dizajna, uključujući teoriju boja, raspored nameštaja, dizajn osvetljenja i planiranje prostora.

Polaznici takođe uče kako da koriste softverske alate kao što su AutoCAD i Revit za kreiranje 2D i 3D modela svojih dizajna. Sa znanjima i veštinama stečenim na ovim kursevima polaznici mogu uspešno da započnu karijeru u dizajnu enterijera i kreiraju prelepe i funkcionalne prostore.

Dizajniranje unutrašnjih prostora vam deluje primamljivo? Pogledajte naš program Interior Design.

Product Design

Predmeti dizajna proizvoda pružaju polaznicima znanja i veštine za kreiranje funkcionalnih i vizuelno privlačnih proizvoda. Ovi kursevi obuhvataju teme poput osnovnih principa dizajna proizvoda, izbora materijala, proizvodnih procesa i vizuelnog prikaza proizvoda.

Kroz upotrebu softverskih alata kao što su AutoCAD i AutoDesk 3ds Max polaznici će naučiti kako da kreiraju 3D model dizajna proizvoda. Nakon završetka ovih sveobuhvatnih kurseva polaznici će imati neophodne veštine za razvijanje proizvoda koji su funkcionalni i atraktivni na tržištu.

Izrađivanje proizvoda vas interesuje? Pogledajte naš program Product Design.

Unapredite svoje veštine i obezbedite sebi posao iz snova!

Niz sveobuhvatnih kurseva iz oblasti dizajna koje nudimo prilagođeni su različitim interesovanjima i nivoima znanja. Ovi programi vam omogućavaju da istražite različite softverske aplikacije, tehnike i metodologije koje su neophodne za stvaranje kvalitetnog dizajna.

ITAcademy vam pruža mogućnost da otključate svoj potencijal i talenat u oblasti dizajna, dok istovremeno možete ostvariti značajnu zaradu i steći fleksibilnost u izboru radnog okruženja. Prvi korak u prijavi je izbor programa dizajna koji vas zanima i definisanje ciljeva koje želite da postignete.

Na ITAcademy imamo odeljenja za dizajn koja pružaju jednogodišnje obrazovne programe prilagođene vama. Naši predavači sa bogatim iskustvom u industriji pružiće vam znanje i praktične veštine u različitim oblastima dizajna. Pregledajte detaljno našu ponudu programa dizajna i otkrijte zašto smo najbolji izbor za vaše obrazovanje u oblasti dizajna.

Kako upisati kurseve dizajna u Kragujevcu?

Za prijavu se možete registrovati putem formulara za registraciju dostupnog na ovom linku ili možete kontaktirati sa nama putem telefona na broj +381 (0)11/40-11-200 tokom našeg radnog vremena (od 9 do 20 časova). Nakon uspešne prijave bićete u kontaktu sa našim savetnikom za upis, koji će vam pružiti sve detaljne informacije u vezi sa procesom upisa.

U nastavku je dat pregled dostupnih mesta po odeljenjima:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Jesenji upisni rok se zatvara. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što se pre upišete, to će cene školovanja biti niže.

Prepoznajemo i nagrađujemo odlučnost i posvećenost. Imate priliku da birate između tradicionalnog ili onlajn učenja (putem naše platforme za učenje na daljinu). Bez obzira na metod učenja koji odaberete, naši programi dizajna u Kragujevcu su napravljeni da ispune visoke standarde pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 700 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.12.2023.*
Puna cena 12 rata 14 rata
Online školovanje 1799 2500 158 134
Tradicionalno školovanje 1849 2500 162 137

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2023/24 počinje ovde