Kursevi digitalnog marketinga u Sarajevu

Želite li da podignete svoju karijeru na sljedeći nivo? Jeste li zainteresovani da steknete znanja i vještine potrebne za neke od najtraženijih profesija u oblasti online poslovanja?

ITAcademy nudi vrhunske obrazovne programe iz digitalnog marketinga u Sarajevu koji vam pružaju znanja i vještine neophodne za sticanje međunarodno priznatih certifikata.

ITAcademy nudi niz kurseva namijenjenih da pomognu studentima u unapređenju vještina i znanja u različitim oblastima digitalnog marketinga. Ovi kursevi obuhvataju širok spektar tema, uključujući IT menadžment, e-trgovinu, internet marketing, online prodaju, SEO, marketing na društvenim mrežama, PPC (pay per click online oglašavanje), upravljanje web projektima i još mnogo toga.

Pohađajte kurseve digitalnog marketinga tradicionalno ili online

Za one koji nisu u mogućnosti fizički prisustvovati nastavi, ITAcademy nudi platformu za učenje na daljinu koja im omogućuje da učestvuju u nastavi sa bilo koje lokacije u Sarajevu. Bilo da radije uživate u atmosferi kafića na Trgu oslobođenja ili blizu Obale Kulina bana, ITAcademy program učenja na daljinu omogućuje vam da iskoristite svoj puni potencijal putem vaših prijenosnih uređaja i da samouvjereno slijedite svoje aspiracije u karijeri digitalnog marketinga, sve to u udobnosti okruženja koje sami odaberete!

Ukoliko preferirate tradicionalni način učenja i vjerujete da će vam to pomoći pri usvajanju gradiva, pozivamo vas da posjetite naše moderno opremljene prostorije koje nude sve pogodnosti neophodne za neometano učenje. Za više informacija, možete nas posjetiti na adresi Zmaja od Bosne 16 u Sarajevu.

Kursevi digitalnog marketinga su raspoređeni na 9 različitih programa

IT Management

ITAcademy nudi program IT menadžmenta koji osposobljava polaznike dajući im znanje i vještine za upravljanje IT sistemima i infrastrukturom u poslovnom okruženju. Kurs obuhvata teme kao što su planiranje i budžetiranje, upravljanje projektima, kao i razvoj informacionih sistema u organizacijama.

U okviru programa, polaznici će se upoznati sa osnovama marketinga, kao i naprednim oblastima u kojima se biznis i IT prepliću, što će im omogućiti da stvore novu vrijednost u poslovnom okruženju.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte naš IT Management program.

E-business & Internet Marketing

Ovaj program razvija vaše napredne sposobnosti u prodaji i komunikaciji, kao i planiranju i razvoju softvera za upravljanje odnosima s klijentima (CRM), i pruža značajne alate koji su ključni za uspješno poslovanje u savremenom digitalnom okruženju.

Pored toga, ovaj program ima snažan fokus na upravljanju online prisustvom preduzeća.

Zanima vas ovaj program? Pogledajte više na našoj stranici E-business & Internet Marketing Program.

E-commerce Manager & Entrepreneur

Ovaj tečaj je namijenjen pojedincima koji žele pokrenuti svoj vlastiti biznis e-trgovine ili upravljati postojećim. Obuhvaćene teme uključuju poslovne modele e-trgovine, sustave plaćanja na mreži, upravljanje lancem opskrbe i marketinške strategije.

Polaznici ovog programa će sticatii znanja o upravljanju online trgovinama i platformama za e-trgovinu, kao i osnovnim principima poduzetništva.

Zanimaju vas e-prodavnice? Pogledajte naš program E-commerce Manager & Entrepreneur.

Online Sales & E-business Development Manager

Ovaj kurs za menadžere online prodaje i e-poslovanja pruža pojedincima vještine koje su im potrebne za razvoj i primjenu efikasnih strategija online prodaje. Teme koje su obuhvaćene uključuju analizu ponašanja kupaca, istraživanje tržišta na mreži, optimizaciju konverzije i online korisničku podršku.

Kroz ovaj program, učesnici će naučiti kako da pretvore neupoznate korisnike interneta u profitabilan marketinški segment za svoju kompaniju.

Zanima vas razvoj e-poslovanja? Pogledajte naš program Online Sales & E-business Development Manager.

Content & SEO Manager

Kurs za upravljanje sadržajem i SEO je napravljen da pruži polaznicima vještine potrebne za efikasno kreiranje, distribuciju i optimizaciju sadržaja web stranice. Program pokriva širok spektar tema, uključujući content marketing, istraživanje ključnih riječi, on-page i tehničku optimizaciju, i link building – praksu koja uključuje nabavku linkova sa drugih web stranica kako bi se povećao autoritet sopstvenog web mjesta.

Ovaj program daje prioritet sveobuhvatnoj optimizaciji stranice kako bi se poboljšalo njeno rangiranje i privuklo više organskog saobraćaja i potencijalnih kupaca proizvoda ili usluga.

Zanima vas optimizacija sajtova? Pogledajte naš program Content & SEO Manager.

Social Media PR & Online Community Manager

Ovaj kurs ima za cilj snabdjeti pojedince osnovnim vještinama i znanjem potrebnim za efikasno upravljanje nalozima društvenih mreža i online zajednica. Obuhvaćene teme uključuju marketing na društvenim mrežama, kreiranje sadržaja, angažovanje zajednice i upravljanje reputacijom.

Polaznici će naučiti kako kompanije mogu iskoristiti svoje prisustvo na društvenim mrežama da bi došle do potencijalnih kupaca, koji provode značajnu količinu vremena na ovim platformama. Ovaj program također pokriva različite tehnike za razvoj kreativnih i relevantnih sadržaja koji će privući pažnju i angažman korisnika društvenih mreža.

Zanima vas marketing na društvenim mrežama? Pogledajte naš program Social Media PR & Online Community Manager.

PPC & Digital Channels Manager

Program PPC & Digital Channels Manager je posebno napravljen da opremi polaznike neophodnim vještinama za efikasno plaćeno oglašavanje i upravljanje digitalnim kanalima. Kurs sveobuhvatno pokriva teme kao što su marketing na pretraživačima, web analitika, elektronska trgovina i plaćeno oglašavanje na društvenim mrežama.

Po završetku kursa, polaznici će posjedovati duboko razumijevanje izgradnje profitabilne plaćene kampanje na platformama društvenih medija ili u rezultatima pretraživača kao što je Google.

Zanima vas PPC? Pogledajte naš program PPC & Digital Channels Manager.

Digital Marketing Planner & Account Manager

Program Digitalnog marketinga i menadžera naloga dizajniran je da opremi polaznike vještinama potrebnim za efikasan razvoj i sprovođenje strategija digitalnog marketinga. Program obuhvata širok spektar tema, uključujući istraživanje tržišta, segmentaciju kupaca, planiranje i upravljanje kampanjama i mjerenje učinka.

Kroz ovaj program, polaznici će naučiti kako da stvore jasnu marketinšku strategiju, identifikuju ciljne grupe, optimizuju kampanje i mjere njihovu uspješnost. Također će naučiti kako da izgrade snažno prisustvo brenda na mreži i postignu svoje marketinške ciljeve.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte naš program Digital Marketing Planner & Account Manager.

Web Project Manager & Data Analyst

Program upravljanja web projektima i analitike podataka oprema polaznike vještinama i znanjima potrebnim za uspješno upravljanje web projektima i analizom podataka. Obuhvata različite teme, uključujući planiranje i vođenje projekata, web analitiku, e-commerce i drugo.

Uloga menadžera web projekata obuhvata različite aspekte (SEO, PPC, društvene mreže, analizu podataka itd.) koje je neophodno uzeti u obzir kako bi se projekti efikasno i efektivno izvršavali. Ovaj program obuhvata sve vještine koje su polaznicima neophodne kako bi se uspješno nosili sa svim aspektima upravljanja projektima i analitike podataka za uspješnu karijeru u industriji digitalnog marketinga.

Zanima vas rukovođenje web projektima? Pogledajte naš program Web Project Manager & Data Analyst.

Iskoristite ITAcademy kako biste unaprijedili svoje karijerne ciljeve i osigurali posao iz snova!

ITAcademy nudi širok spektar programa koji vam mogu pomoći da ostvarite svoje karijerne ciljeve. Naši kursevi su stvoreni tako da vaše talente i strasti pretvore u visoko profitabilne digitalne vještine, što vam omogućava da započnete uspješnu karijeru sa značajnim potencijalom za zaradu, kao i fleksibilnost da izaberete radno okruženje koje vam najbolje odgovara.

Započnite svoj put ka uspjehu odabirom programa koji odgovara vašim interesovanjima i vještinama. Preporučujemo vam da pažljivo istražite svaki program kako biste bili sigurni da ste se opredijelili za pravi kurs digitalnog marketinga. Naš jednogodišnji program obuke nudi brojne prednosti, stoga vas pozivamo da ih pažljivo razmotrite prije nego što se upišete.

Kako upisati kurseve digitalnog marketinga u Sarajevu?

Za prijavu možete popuniti formular na ovom linku ili nas pozvati na +387 (0)33/788-525 radnim danima od 8 do 20 časova. Nakon podnošenja prijave, razgovarat ćete sa savjetnikom za upis na ITAcademy, koji će vam pružiti sve informacije u vezi sa vašim obrazovanjem.

Obezbijedite svoje mjesto na vrijeme!

Period upisa počinje, a broj raspoloživih mjesta je ograničen. Molimo vas da provjerite dostupnost slobodnih mjesta u odjeljenju koje vas interesuje i iskoristite ovu priliku da se prijavite odmah.

U nastavku možete pregledati raspoložive pozicije po odjeljenjima.

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
Design and Multimedia Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
Administration Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
IT Business Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
3D Design & CAD Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku
Mobile Development Provjerite da li ima slobodnih mjesta Upis u toku

Letnji upisni rok je u toku. Cijene za upis će uskoro biti povećane.

Što prije se upišete, cijene školovanja su niže.

Na ovaj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Možete birati između učenja u učionici ili putem online platforme za udaljeno učenje preko interneta. Oba načina školovanja zadovoljavaju visoke standarde pet vodećih svjetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 800 eura, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.7.2024.*
Puna cijena 12 rata 15 rata
Online školovanje 1699 2500  150 132
Tradicionalno školovanje 1799 2500  158 139

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cijena je dodatno umanjena. Sve cijene su navedene u eurima. Obezbjeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije, te za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 033/788-525.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbijedićemo vam finansiranje 20% cijene školovanja.

Saznajte uslove ovdje »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cijenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live stream-a;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vježbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i certifikaciju - u zavisnosti od odsjeka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management certifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network certifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i njemačkog jezika;
 • besplatno korištenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 mjeseci;
 • jedinstven paket profesionalnih vještina u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • certifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak certifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK certifikata za engleski i njemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savjetnika za pomoć u učenju i Savjetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovdje

IT kursevi u Sarajevu | Prijava za školovanje na ITAcademy Sarajevo   Kliknite na ovaj link da se prijavite na ITAcademy »»»

Kliknite na ovaj link da se
prijavite na ITAcademy »