IT kursevi u Novom Sadu

Želite da učinite nešto za svoju karijeru? Ovladajte znanjem i veštinama za najtraženija IT zanimanja.

ITAcademy vam nudi školovanje nakon kojeg dobijate mogućnost da steknete međunarodno priznate sertifikate koji će vam olakšati da dođete do posla iz snova.

Novi Sad ima veliki broj internacionalno uspešnih domaćih IT kompanija kojima su uvek neophodni stručnjaci. Iskoristite priliku i zaposlite se u najbrže rastućoj industriji koja nudi fantastične uslove rada i mogućnosti napredovanja. Steknite veštine i međunarodno priznate sertifikate na ITAcademy učeći na daljinu – na mestu koje vama najviše odgovara, bilo da je to Štrand ili možda vaš omiljeni kafić u Zmaj Jovinoj ulici. 

IT kursevi u Novom Sadu pomoćiće vam da se približite odličnim poslovima jer ćete nakon školovanja imati mogućnost da steknete Microsoft, Adobe i Cambridge stručna zvanja, kao i svetski priznate sertifikate kao što su Oracle, Autodesk, CompTIA, Cisco, MMAD ili ZEND PHP.

IT kursevi u Novom Sadu će vam pomoći da postanete uspešan programer

ITAcademy radi po zvaničnom ovlašćenju ispitnog odeljenja Cambridge univerziteta. Možete se odlučiti za klasičnu nastavu ili učenje na daljinu. Učenje na daljinu omogućiće vam iste veštine, znanja i diplomu koje biste stekli tradicionalnim učenjem iz klupe. Ovladaćete visokostručnim znanjem i steći zvanje koje je priznato širom sveta. I sve to možete da postignete, a da ne napuštate Novi Sad.

Nastavu gledate, čitate i slušate. Na raspolaganju imate video i audio snimke i interaktivne aplikacije sa primerima rada kompjutera kroz odgovarajuće programe, dok sa profesorima možete komunicirati preko internete u realnom vremenu (ili uživo ako pohađate nastavu na klasičan način).

Sve vam je dostupno od kuće, onda kada to vama najviše odgovara, uz garantovano visok nivoa kvaliteta obuke. Pohađanjem kurseva i savladavanjem obuke uz pomoć vrhunskih profesora možete doći do vrednih međunarodnih sertifikata koji će vam, uz stečeno znanje, omogućiti da unapredite profesionalnu karijeru. Do tog cilja ćete doći zahvaljujući kvalitetnim predavanjima čiji praktični deo predstavlja odličan trening. Na ovaj način ćete mnogo lakše savladavati sve izazove sa kojima se budete susreli u praksi.

Da biste svoju karijeru podigli na viši nivo, potrebno je samo da se opredelite za program koji najviše odgovara vašim talentima i veštinama. IT kursevi u Novom Sadu su pravo rešenje za vašu karijeru!

Izaberite kurs programiranja u Novom Sadu koji vam najviše odgovara

Ukoliko se odlučite za Java kurs u Novom Sadu, bićete spremni za brojne IT grane u kojima su na ceni veštine svestranih programera. Dobra stvar poznavanja Java jezika je u tome što niste vezani za jedan operativni sistem ili platformu. Java jezik je besplatan i podržan od Oracle kompanije koja je i vlasnik.

Ako pak želite da se bavite izradom dinamičkih web stranica ili aplikacija, biće vam neophodna znanja koja pruža PHP kurs u Novom Sadu. Ovo je besplatni programski jezik opšte namene, čija je glavna karakteristika jednostavnost.

Takođe, iskoristite priliku da se kroz JavaScript kurs u Novom Sadu upoznate sa osnovama pisanja koda ovog programa koji pokriva i programiranje u C jeziku. JavaScript spada u najpopularnije skriptne jezike i jedna od njegovih glavnih osobina je funkcionalnost na svim poznatijim internet pregledačima. Za koji god kurs programiranja da se odlučite, budite uvereni da nećete pogrešiti.

Unovčite svoj talenat i upišite web dizajn

Dizajneri i developeri koji se bave internet sajtovima veoma su traženi na tržištu, a jedna od glavnih prednosti ovog poziva je to što svoj talenat za dizajn možete iskoristiti za saradnju sa klijentima iz celog sveta, a da pritom sve vreme sedite za svojim kompjuterom.

Zato je odlična odluka za uspešnu karijeru da upišete Web dizajn kurs u Novom Sadu i usvojite sva znanja koja su neophodna za ovaj kreativni posao. Postanite stručnjak za web dizajn, Photoshop, Illustrator i ostvarite zavidnu karijeru baveći se kreativnim i dobro plaćenim zanimanjem. Na istom programu se možete upoznati i sa SEO optimizacijom i kroz SEO kurs saznati čime se ona bavi i zašto je toliko važna.

Odaberite neki od šest odseka i unapredite svoju karijeru

ITAcademy u Novom Sadu nudi vam širok izbor programa kako biste mogli da izaberete baš onaj koji vam najviše odgovara. Možete da birate između šest odseka školovanja, koji su podeljeni u ukupno 30 odeljenja, tako da nema sumnje da ćete izabrati oblast koja će vam omogućiti da znatno napredujete u karijeri.

Bez obzira na to da li se odlučite za programiranje, razvoj mobilnih aplikacija, dizajn, sistemsku ili mrežnu administraciju, 3D Design i CAD ili IT poslovanje, nakon školovanja steći ćete zvanje eksperta, uz mogućnost sticanja dodatnih sertifikata.

Programiranje

Školovanje na ovom odseku podrazumeva rad na konkretnim projektima, sa ciljem samostalne izrade softverskih rešenja. Na ovom odseku možete da izaberete jedan od sedam programa: PHP programiranje, Java programiranje, Microsoft Web Development, Microsoft Windows Development, Microsoft Development, Software Development i Software Engineering.

Administracija

Na Administration odseku steći ćete znanja iz oblasti planiranja, projektovanja, konfigurisanja, implementacije i održavanja kompletne mrežne infrastrukture, koja radi pod operativnim sistemima Microsoft Windows Server ili Linux. 

Dizajn i multimedija

Usavršite svoj talenat na odseku Dizajna i multimedije, gde ćete kroz kreativan rad na računarima naučiti sve što vam je neophodno za uspešnu i profitabilnu karijeru u ovoj oblasti. U okviru odseka naučićete više o grafičkom dizajnu, multimedijalnom dizajnu, web dizajnu, kao i programima za obradu slike i zvuka. Između ostalih pohađaćete Photoshop kurs, Illustrator kurs i mnoge druge.

IT poslovanje

Moderno poslovanje se ne može zamisliti bez korišćenja modernih tehnologija i prisustva na internetu. Ukoliko se odlučite za ovaj odsek, upoznaćete se bolje sa e-poslovanjem, online marketingom, SEO optimizacijom, ali i brojnim drugim oblicima vođenja IT biznisa. Kroz brojna korisna predavanja naučićete više o osnovama biznisa i internet marketingu. 

3D dizajn i CAD 

Usavršite znanja iz oblasti dizajna, crtanja i projektovanja pomoću moćnih računarskih programa i steknite međunarodno priznati Autodesk sertifikat. U okviru ovog naprednog odseka naučićete više o 3D modelingu i AutoCAD arhitekturi. Nakon završetka nekog od programa, moći ćete da nacrtate sve što poželite i svoje novo znanje iskoristite u radu na ozbiljnim dizajnerskim projektima. 

Razvoj mobilnih aplikacija

Školovanjem na ovom odseku naučićete da kreirate aplikacije za mobilne telefone i tablete koji imaju Android, IOS ili Windows operativne sisteme. Postanite za godinu dana školovanja veoma traženi stručnjak. 

Obezbedite svoje mesto na vreme

Upisni rok je već počeo, zato požurite sa donošenjem odluke o najboljem programu pomoću kog ćete unaprediti svoju karijeru. Ako od školovanja tražite konkretna znanja koja se stiču kroz praksu i stručno osposobljavanje za rad sa računarima, ITAcademy programi i kursevi u Novom Sadu predstavljaju najbolju odluku. Za više informacija posetite našu kancelariju u Ulici Danila Kiša 5 u Novom Sadu ili nas kontaktirajte na broj telefona +381 (0)21 31 000 20. 

Mnogi polaznici iz Novog Sada već su završili svoje školovanje na ITAcademy. Budite i vi jedan od njih i upišite neki od programa koji garantuju znanja za odlično plaćen posao. Pogledajte tabelu slobodnih mesta i požurite sa prijavom, jer su mesta ograničena:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Letnji upisni rok je u toku. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže.

Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Izaberite da li želite da se školujete u učionici ili na daljinu, upotrebom Distance Learning platforme preko interneta. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 800 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.7.2024.*
Puna cena 12 rata 15 rata
Online školovanje 1699 2500 150 132
Tradicionalno školovanje 1799 2500 158 139

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde

IT kursevi u Novom Sadu | Prijava za kurseve i školovanje | ITAcademy Novi Sad  Kliknite na ovaj link da se prijavite na ITAcademy »»»