Kursevi programiranja u Novom Sadu

Ako živite u Novom Sadu i razmišljate o sticanju novih veština kako biste unapredili profesionalnu karijeru, a istovremeno gajite strast prema tehnologiji i težite tome da zaradite odličan prihod radeći ono što volite, onda su ITAcademy kursevi programiranja u Novom Sadu idealna opcija za vas!

ITAcademy pruža sveobuhvatan obrazovni program, koji vas osposobljava za sticanje svetski priznatih sertifikata nudeći vam neophodna znanja i veštine. Ovi sertifikati ne samo da povećavaju vaš profesionalni kredibilitet već vam i pružaju izrazitu prednost u ostvarivanju vaših težnji u programerskoj karijeri.

Pojedincima koji žele da steknu nove veštine programiranja ili unaprede postojeće ITAcademy nudi niz kurseva programiranja u Novom Sadu. Ovi kursevi su dizajnirani na taj način da pružaju praktična znanja i veštine iz različitih programskih jezika, koji su neophodni za uspešnu karijeru u IT oblasti.

Jedna od istaknutih karakteristika ITAcademy kurseva programiranja je personalizovani pristup učenju. Kursevi su dizajnirani s namerom da zadovolje individualne potrebe učenika, omogućavajući im da uče sopstvenim tempom i dobijaju personalizovane povratne informacije od iskusnih instruktora.

Tradicionalno ili onlajn praćenje nastave?

ITAcademy pruža jedinstvenu priliku pojedincima iz svih sredina da unaprede svoje poslovne kompetencije, a time i karijeru. Bilo da ste srednjoškolac koji istražuje karijerne mogućnosti, student koji stiče diplomu ili zaposleni profesionalac koji traži napredovanje u karijeri, ITAcademy nudi veliki izbor programa prilagođenih vašim potrebama.

Dok pohađate ITAcademy kurseve programiranja, možete iskoristiti prednosti Distance Learning platforme, koja vam omogućava da učestvujete u nastavi sa bilo koje lokacije. Iz Kameničkog parka ili sa Novosadskog keja, uz ITAcademy i vaš laptop ili tablet možete otključati svoj pun potencijal i sa samopouzdanjem ostvariti svoje ambicije, i to sve bez napuštanja svoje zone komfora!

ITAcademy traži ambiciozne Novosađane, željne napredovanja

Tražimo pojedince u Novom Sadu koji su zainteresovani da nauče programiranje kroz kurseve stručnog usavršavanja. Naši IT programi pripremaju polaznike za karijeru u ovoj oblasti. Sa sve većom potražnjom za stručnjacima u ovoj oblasti, naši kursevi PHP programiranja u Novom Sadu nude studentima priliku da savladaju neophodne veštine kako bi bili uspešni i zarađivali konkurentnu platu.

Po uspešnom završetku našeg kursa PHP programiranja polaznici će imati mogućnost da dobiju prestižni ZEND sertifikat, koji je priznat širom sveta. Pored toga, pojedinci koji odluče da upišu naš kurs Java programiranja u Novom Sadu imaće priliku da steknu temeljno znanje o traženom programiranju veb-sajtova i povećavaju svoje šanse za perspektivnu karijeru.

Podstičemo sve zainteresovane pojedince da iskoriste naše ponude i ostvare svoje ambicije u IT industriji.

Kursevi programiranja na ITAcademy raspoređeni su na 10 različitih departmana

Neki od najtraženijih programskih jezika danas su Java, PHP, JavaScript i Python. Koja je primena svakog od ovih jezika i koji od njih je pravi izbor za vas?

Python

Python je široko korišćen programski jezik poznat po svojoj jednostavnosti i čitljivosti. Često se koristi u analizi podataka i mašinskom učenju, kao i za kreiranje skripti i automatizaciju repetitivnih zadataka.

Širok spektar modula i frejmvorkova čine ga izuzetno svestranim alatom za nauku o podacima i razvoj veštačke inteligencije.

Zanima vas Python? Pogledajte naš Python Development program.

Java

Za one koji žele izgrade karijeru radeći na razvoju softvera za velike, uspešne kompanije, kursevi Java programiranja mogu biti odličan izbor. Java programski jezik je poznat po svojoj pouzdanosti (obezbeđuje jasniji rad i manje šanse za greške), dok njegova prilagodljivost omogućava efikasan razvoj softvera uz minimalne troškove. Pored toga, prenosivost Jave omogućava obradu koda na širokom spektru računara i sistema.

Java programski jezik često se koristi i za razvoj Android mobilnih aplikacija i igara, kao i za izgradnju cloud-based sistema. Njegova široka primena u razvoju softvera za preduzeća i rasprostranjenost aplikacija ovog jezika čine poznavanje ovog jezika vrednom veštinom za programere, a njegova softverska rešenja veoma poželjnim za preduzeća.

Java vam deluje kao zanimljiv programski jezik? Pogledajte naš Java Development program.

JavaScript

Ako vas više interesuje razvoj veb-sajtova nego razvoj softvera, onda vam učenje najpopularnijeg programskog jezika može omogućiti da naučite da razvijate profesionalne frontend interaktivne i dinamičke sajtove.

JavaScript je suštinski deo frontend frejmvorkova, uključujući React i Angular, koji se koriste u izgradnji modernih veb-aplikacija. Koristeći JavaScript, programeri mogu da kreiraju interaktivne forme, animacije i punopravne veb-aplikacije.

S obzirom na njegovu široku primenu u modernom veb-razvoju, ovladavanje JavaScriptom je neophodna veština za ambiciozne veb-programere. Kako internet nastavlja da raste i evoluira, znanje o JavaScriptu će postati sve vrednije za one koji žele da kreiraju visokokvalitetne veb-stranice i aplikacije.

Zanima vas frontend? Pogledajte naš Frontend JavaScript Development program.

PHP

PHP (Hipertext Preprocessor) je široko korišćen backend skriptni jezik za razvoj veba. Koristi se u kombinaciji kako sa HTML-om i CSS-om za kreiranje interaktivnih i dinamičnih veb-aplikacija, tako i sa sistemima za upravljanje bazama podataka kao što je MySQL za kreiranje moćnih backend sistema i funkcionalnih baza podataka.

Kursevi PHP programiranja su idealan izbor ako ste zainteresovani za kreiranje društvenih mreža kao što su Facebook, YouTube itd. ili sistema za upravljanje sadržajem (CMS) kao što su WordPress ili Joomla.

Pošto ima sličnosti sa JavaScript jezikom, mnogi veb-programeri koji su upoznati sa oba jezika su poznati kao Full-Stack Web Developeri, koji su u stanju da upravljaju razvojem veb-sajtova i u frontendu i u backendu.

Uzbuđuje vas programiranje u ovom jeziku? Pogledajte naš PHP Web Development program.

Software Testing & QA

Testiranje softvera i osiguranje njihovog kvaliteta (QA) predstavljaju ključne komponente procesa njihovog razvoja. Kursevi testiranja softvera pokrivaju razumevanje procesa verifikacije i validacije kako bi se osiguralo da softver ispunjava navedene zahteve i da nema nedostataka.

S druge strane, QA (Quality Assurance) osigurava da je proces razvoja softvera visokog kvaliteta. To uključuje identifikaciju, implementaciju i pridržavanje standarda kvaliteta tokom životnog ciklusa razvoja softvera kako bi se osiguralo da krajnji proizvod ispunjava zahteve kupaca i da je bez kvarova.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte naš Software Testing and QA program.

Software Development

Razvoj softvera se odnosi na proces dizajniranja, kreiranja i održavanja softverskih aplikacija. Ovi kursevi uključuju upoznavanje sa skupom aktivnosti – od početne faze dizajna softvera do njegove implementacije za krajnje korisnike.

Ukoliko vam razvijanje softvera deluje uzbudljivo, pogledajte naš Software Development program.

Microsoft Web Apps Development

Proces razvoja Microsoft veb-aplikacija odnosi se na dizajn i razvoj veb-aplikacija korišćenjem Microsoft tehnologija i alata, kao i HTML, CSS, JavaScript i C# jezike.

Microsoft nudi različite alate i okvire koje programeri mogu da koriste za kreiranje veb-aplikacija koje se pokreću u veb-pretraživaču, kao i hibridnih aplikacija, koje će se takođe obrađivati na kursevima ovog programa.

Ovi kursevi će pružiti sveobuhvatnu obuku o korišćenju Microsoft tehnologija za razvoj veb-aplikacija, pokrivajući sve faze (od dizajna do primene).

Ukoliko vas privlači ova oblast, pogledajte naš Microsoft Web Apps Development program.

Microsoft Desktop Apps Development

Program za razvoj Microsoft desktop aplikacija fokusira se na dizajniranje i razvoj desktop aplikacija koristeći Microsoft tehnologije i alate. Ovaj program stavlja naglasak na kreiranje aplikacija koje rade na desktop uređajima, sa širokim spektrom funkcionalnosti.

Ukoliko vas zanima razvijanje desktop aplikacija pomoću Microsoft alata, pogledajte naš Microsoft Desktop Apps Development program.

Microsoft Development

Microsoft nudi sveobuhvatan skup alata i okvira koje programeri mogu da koriste za kreiranje širokog spektra softverskih aplikacija, uključujući veb-aplikacije, desktop aplikacije, mobilne aplikacije i cloud-based aplikacije.

Interesuje vas Microsoft Development? Pogledajte naš Microsoft Development program.

Software Engineering program

Softverski inženjering je proces projektovanja, razvoja, testiranja i održavanja softverskih aplikacija korišćenjem sistematskog i disciplinovanog pristupa.

Program softverskog inženjerstva uključuje kurseve o korišćenju inženjerskih principa i tehnika za kreiranje softvera koji je pouzdan, efikasan i koji se može održavati.

Ukoliko vas razvoj softvera zanima, pogledajte naš Software Engineering program.

Unapredite svoje potencijale i obezbedite sebi posao iz snova

Istražite više o programima koje nudi ITAcademy i otkrijte pravi program koji je u skladu sa vašim jedinstvenim talentima, interesovanjima i potencijalom. Gradeći karijeru u odabranoj oblasti, možete uživati u poslu i istovremeno imati visoku platu.

Kako upisati kurseve programiranja u Novom Sadu

Da biste se prijavili za upis, molimo vas da popunite formular za prijavu i pošaljite ga putem ovog linka. Pored toga, možete nas kontaktirati telefonom na +381 (0)21/31-00-020 radnim danima od 9 do 20 časova. Za više informacija možete posetiti i našu kancelariju u Ulici Danila Kiša 5 u Novom Sadu.

Kada vaša prijava bude primljena, imaćete priliku da razgovarate sa savetnikom za upis, koji će vam pružiti sveobuhvatne informacije u vezi sa programom obuke.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Kako je upisni period počeo, broj mesta je ograničen. Preporučujemo vam da odmah proverite da li ima slobodnih mesta na programu koji vas zanima i bez odlaganja se prijavite.

U nastavku koliko je raspoloživih mesta ostalo na kom programu.

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Jesenji upisni rok se zatvara. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže.

Prepoznajemo i nagrađujemo odlučnost i posvećenost. Imate mogućnost da birate između tradicionalnog ili onlajn načina učenja (preko naše platforme za učenje na daljinu). Bez obzira na način studiranja koji odaberete, naši programi ispunjavaju visoke standarde koje postavlja naš konzorcijum sačinjen od pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 700 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.12.2023.*
Puna cena 12 rata 14 rata
Online školovanje 1799 2500 158 134
Tradicionalno školovanje 1849 2500 162 137

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2023/24 počinje ovde