IT kursevi u Subotici

Napravite prvi korak ka uspešnoj karijeri ili unapredite postojeća znanja školovanjem na ITAcademy.

Steknite profitabilne veštine i sertifikate koji će vam pomoći da pronađete odlično plaćen posao. Upišite ITAcademy u Subotici i postanite svetski priznat IT stručnjak.

Sjajna vest je da ne morate da putujete na predavanja – sve u vezi sa školovanjem dostupno vam je putem interneta gde god da živite u Subotici. Ovu mogućnost Vam pružaju IT kursevi u Subotici i sistem učenja na daljinu. Zahvaljujući savremenim tehnologijama, možete da budete u isto vreme na predavanju i kod kuće, na Paliću, ili kafiću kraj Gradske kuće.

Odlučute se za neki od programa na ITAcademy koji vam pružaju mogućnost da nakon školovanja steknete Adobe, Microsoft i Cambridge stručna zvanja, kao i prestižne, svetski priznate sertifikate – Cisco, Autodesk, Oracle, ZEND PHP, MMAD ili CompTIA.

ITAcademy u Subotici ima najbolje IT programe za vas

Zahvaljujući ITAcademy i njenoj e-Learning platformi, sve lekcije, materijali, testovi i snimci live predavanja dostupni su 24 sata dnevno. Na ovaj način možete da organizujete svoje vreme i pratite predavanja kada vam najviše odgovara. Ukoliko naiđete na poteškoće pri savladavanju gradiva, slobodno kontaktirajte sa profesorima, koji će učiniti sve da vam pomognu.

Ako vam više odgovara tradicionalno pohađanje nastave, možete da se školujete na ITAcademy tako što ćete dolaziti na predavanja u naše moderno opremljene prostorije. Pogledajte ovde gde nas možete pronaći. Odaberite program koji najbolje odgovara vašim afinitetim i pripremite se za intenzivni trening za usvajanje novih znanja.

IT kursevi u Subotici su pravi izbor za vašu karijeru

Jedan od najtraženijih IT kurseva je Java kurs u Subotici, zato što, pre svega, pruža široki spektar znanja koja su tražena na mnogim pozicijama. Stručnjaci iz ove oblasti su izuzetno cenjeni, u šta ćete se uveriti čim završite ITAcademy. Više detalja o ovom kursu možete pronaći ovde.

U slučaju da vas više interesuje kreiranje dinamičkih web stranica ili aplikacija, PHP kurs programiranja u Subotici pomoći će vam da se bolje upoznate sa ovim IT poslovima. Prednost ovog jezika u odnosu na druge jeste njegova jednostavnost i, samim tim, velika primenjivost u mnogobrojnim situacijama. Više informacija o ovom kursu programiranja pogledajte ovde.

Subotičani koji vole spoj umetnosti i novih tehnologija mogu da upišu kurs web dizajna i ostvare zavidnu karijeru web developera u Srbiji i svetu. Web dizajn ima svoj univerzalni jezik, koji će razumeti svako, a to je – stručnost. Više informacija o ovom kursu pogledajte ovde.

Odaberite neki od šest odseka na ITAcademy

ITAcademy nudi veliki izbor modernih IT programa, a na vama je da izaberete onaj koji je najbolji za vas. Ukupno 33 odeljenja podeljeno je u šest odseka školovanja tako da nema sumnje da ćete napraviti pravi izbor.

Na raspolaganju su vam: Programiranje, Administracija, Dizajn i multimedija, IT poslovanje, 3D Design i CAD, Razvoj mobilnih aplikacija, a nakon školovanja steći ćete zvanje eksperta uz mogućnost sticanja dodatnih sertifikata.

Programiranje

Postanite jedan od najtraženijih IT stručnjaka sticanjem znanja i sertifikata na ITAcademy u Subotici. Kad steknete praktične veštine u okviru ovog odseka, otvoriće vam se vrata IT industrije, u kojoj su vrhunski programeri uvek na ceni. 

Kroz kvalitetno prezentovane lekcije koje ćete čuti od iskusnih profesora naučićete više o programskim jezicima, korišćenju raznih alata i razvoju algoritama. Školovanje na ovom odseku sadrži sedam programa: PHP programiranje, Java programiranje, Microsoft Web Development, Microsoft Windows Development, Microsoft Development, Software Development i Software Engineering.

Ukoliko se odlučite za Java programiranje, očekuju vas mnogobrojni kursevi, kao što su Java Web Programming kurs, Software Engineering kurs ili SQL kurs, koji će vam pomoći da bolje razumete ovu interesantnu oblast.

Administracija

Bezbednost i pravilno funkcionisanje IT mreže od ključne je važnosti za svaku kompaniju. Zato su na pozicija administratora stručnjaci koji poznaju svaki deo sistema. Biranjem ovog odseka na ITAcademy u Subotici i vi možete postati stučnjak za održavanje mreža.

Ukoliko se odlučite za program Linux Administration, kroz kurseve kao što su kurs Linux Operating System i kurs Linux Server Administration bolje ćete se upoznati sa funkcionisanjem mreža.

Dizajn i multimedija

Ovaj odsek pružiće vam mogućnost da postanete stručnjak za dizajn i moderne medije. Mnoga moderna zanimanja na kreativan način povezuju mutlimedijalne sadržaje i moderan dizajn. Ukoliko sa uspehom savladate program po izboru, otvoriće vam se vrata mnogih poslova u kojima se ceni kreativnost. Na raspolaganju su vam programi Web Design, Print & Graphic Design, Video & Sound Production, kao i New Media Design.

Ukoliko se odlučite za program New Media Design, kroz kurseve kao što su kurs Video Media Environment i kurs Adobe Acrobat bolje ćete se upoznati sa multimedijalnom umetnošću, ali i TV, radio i internet produkcjiom.

IT poslovanje

Program ovog odseka zasniva se na sticanju znanja iz oblasti elektronskog poslovanja, marketinga i biznisa. Školovanjem na ITAcademy u Subotici naučićete kako da upravljate IT sektorom i rešavate brojne izazove koji zahtevaju liderske sposobnosti. Savladavanjem znanja iz ove oblasti postaćete sposoban menadžer koji ume da organizuje sve tokove rada u jednoj IT kompaniji.

Ukoliko se odlučite za program IT Management, kursevi kao što su kurs Financial Management, SEO kurs ili kurs IT Project Management pomoći će vam da se pripremite za sve izazove modernog biznisa.

3D dizajn i CAD

Povežite lepo i korisno spajanjem svog talenta za crtanje i znanja iz oblasti dizajniranja na računaru. Naučite sve o 3D dizajnu i AutoCAD programu i unapredite svoju karijeru radom na prestižnim projektima u Srbiji i svetu.

Kroz savremene kurseve moći ćete da primenite svoja znanja u oblastima arhitekture, prostornog planiranja, automobilske industrije, industrije video-igara, dizajna rasvete ili mnogim drugim oblastima.

Ukoliko se odlučite za program Computer Aided Design (CAD) susrešćete se sa kursevima kao što su kurs 3D AutoCAD Modeling, kurs 3ds Max Visualisation i kurs Architectural Visualization, koji će vam pomoći da naučite više o projektovanju pomoću računara.

Razvoj mobilnih aplikacija

Mobilni uređaji se ubrzano razvijaju, kao i softver koji prati napredak tehnologije. Iz tog razloga, sve je veća potreba za kvalitetnim programerima koji su fokusirani na mobilne aplikacije. Uključite se na vreme i pozicionirajte se na tržištu koje se konstantno širi. Odaberite jedan od tri programa na ovom odseku: Android, IOS ili Windows Phone Development program i postanite deo uspešne industrije.

Ukoliko se odlučite za program Android Development, naučićete više o programiranju kroz kurseve kao što su Advanced Android Application Development kurs i Object Oriented Programming – Java kurs.

Obezbedite svoje mesto na vreme 

Upisni rok je počeo, izaberite najbolji program za sebe i napravite prvi korak ka uspešnoj karijeri. IT kursevi u Subotici su pravi izbor za sticanje veština kroz praksu i stručno osposobljavanje za rad na računarima.

Mnogi polaznici iz Subotice već su završili svoje školovanje na ITAcademy. Postanite i vi jedan od uspešnih polaznika i upišite neki od programa koji će vam omogućiti odlično plaćen posao. Pogledajte tabelu slobodnih mesta i požurite sa prijavom, jer su mesta ograničena:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Kako da se prijavite?

Svoju prijavu možete da pošaljete putem ovog linka, a možete nam se obratiti i telefonom na broj +381 (11) 4011 200 ili +381 (21) 31 000 20, radnim danima od 9 do 20 sati. Nakon što se uspešno prijavite, kroz razgovor sa savetnikom za upis detaljnije ćete se upoznati sa programima i detaljima upisa. Kad savetnik da odobrenje za upis, dobićete svu potrebnu dokumentaciju za zvanični upis i bićete spremni za učenje! 

Letnji upisni rok je u toku. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže.

Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Izaberite da li želite da se školujete u učionici ili na daljinu, upotrebom Distance Learning platforme preko interneta. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 800 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.7.2024.*
Puna cena 12 rata 15 rata
Online školovanje 1699 2500 150 132
Tradicionalno školovanje 1799 2500 158 139

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde

IT kursevi u Subotici | ITAcademy Subotica  Kliknite na ovaj link da se prijavite na ITAcademy »»»