IT poslovi koje možete pokrenuti bez ikakvog ulaganja!

Glavna prepreka u pokretanju sopstvenog biznisa je uglavnom – novac! Prednost IT stručnjaka jeste u tome što postoje različite usluge i proizvodi koje oni mogu da ponude na tržištu bez ijednog uloženog dinara, a koji će im doneti odličnu zaradu!

 

it poslovi od kuće

 

 

IT veštine za kreativce

Nekada su za grafički dizajn, web dizajn, 3D crtanje bila potrebna ulaganja u materijale, tehničke alate, a za animaciju i ulaganje u skupu tehnologiju. Danas je situacija potpuno drugačija. Da biste počeli samostalno da se bavite grafičkim dizajnom, na primer, potreban vam je samo računar. Naravno, neophodan je i talenat i poznavanje najsavremenijih softvera za dizajn, ali sve to je ulaganje u znanje, a ne investicija u biznis. Oglašavanje možete usmeriti na besplatne kanale komunikacije poput društvenih mreža, foruma, besplatnih oglasa, mejlova… Ako imate talenat, veštine i računar – počnite da radite!

posao grafičkog dizajnera

  

Prilika za projektante

Da biste pokrenuli posao izrade projekata iz oblasti građevine, tehnologije, mašinstva, nisu vam potrebne kancelarije. Zahvaljujući programu AutoCAD, možete početi da se bavite projektovanjem za različite klijente: pojedince, kompanije, investitore... Potpuno besplatno možete širiti online mrežu svojih saradnika preko LinkedIna, na raznim forumima i slično.

 

Kreiranje mobilnih aplikacija

Kreiranje mobilnih aplikacija je svakako jedan od najperspektivnijih IT poslova! Potrebno vam je samo znanje kako biste počeli da kreirate mobilne aplikacije za različite klijente od svoje kuće! Gotovo sve kompanije žele da budu u kontaktu sa potrošačima putem mobilnih aplikacija, preko kojih su korisnicima dostupni mnogobrojni servisi. Ni za ovaj posao vam nije potreban poslovni prostor niti plaćeno oglašavanje… Šta čekate?!

 

Studio za animaciju od kuće!

Animatori danas imaju pune ruke posla. Najbolje prolaze oni koji rade samostalno za više različitih klijenata. Studio za animaciju možete pokrenuti i iz svog doma i praviti animirane sadržaje za reklame, muzičke spotove, sajtove, prezentacije i još mnogo toga.

posao animatora

 

I naravno – programiranje!

Kada govorimo o programiranju, već je svima odavno poznato da je to najtraženije i najplaćenije zanimanje. Međutim, kao preduzetnik možete da postignete još više! Kreirajte besplatan, ali upečatljiv sajt na kojem ćete predstaviti programerske usluge koje nudite i predstavite se klijentima i kompanijama. Prvi poslovi će stići odmah!

 

Podrška za početak – Biznis inkubator!

Svaki početak je težak. Tako je i sa pokretanjem biznisa. Iako smo naveli neke od ideja za biznis za koje nisu potrebne investicije, postoji mnogo izazova koji stoje pred jednim IT preduzetnikom. Zato je tu LINK Business Incubator kao podrška našim polaznicima i oslonac tokom prvih preduzetničkih koraka, dok njihov biznis ne stane na svoje noge. Biznis inkubator je dobro opremljena kancelarija idealna za vođenje IT biznisa, sa odličnim računarima, brzim internetom, ali i podrškom dizajnera, pravnika, računovodstvene službe, i svim onim što je neophodno za početak uspešnog posla! Svim polaznicima ITAkademije, Biznis inkubator je na raspolaganju za razvoj poslovnih ideja.

Link Business Incubator podrška

 

Ovo su sve preduzetnički poduhvati koji ne zahtevaju otvaranje firme, napornu administraciju ili finansijska ulaganja. Potrebno vam je samo primenljivo znanje, preduzetnički duh i posvećenost. Umesto poslovnog prostora kreirajte besplatan sajt na nekoj od platformi, komunicirajte na društvenim mrežama, napravite mejling liste, budite aktivni na forumima, a sve to možete obavljati iz LINK Business Incubatora uz podršku stručnjaka. Vremenom, vaš posao će početi da raste. Srećno!

  • 16.10.2014 16:32

Komentar

Avatar korisnika: Robert Reel

Robert Reel

Поздрав свима! Да ли сте заинтересовани за добијање пословног кредита, лични кредит, стамбени кредит, ауто кредит, студентски кредит, Консолидација дуга кредита, неосигуране кредите, вентуре велика слова? итд .. Или си одбијен кредит од банке или друге финансијске институције, из неког разлога? Никада не одустај о томе шта заиста желите. Ја Пастор је Роберт се да дају кредите за добробит финансијски мање привилегованих, ја сам приватни зајмодавац, кредитирање појединцима и сарађује тела по приступачној каматном стопом од 2%. Сте заинтересовани? Емаил Ме: доминионлоанфирм.лтд@гмаил.цом или инфо@доминионфинанциалсервицеслимитед.цом

Avatar korisnika: MALDINI

MALDINI

Istraživački hitno je osoba dobrog karaktera koji može pružiti sve održavanje njegove kuće i vozač koji ima vozačku dozvolu ili B.Homme ženu odmah dostupna, precizna (na) rigorozne, pažljiv, netko ozbiljan, iskren za mjesečnu naknadu od 3000 € za čistač i 4.500 € za vozač. Prezentacija mora biti besprijekoran. Ako ste zainteresirani, molimo da nas kontaktirate putem e-maila: sanchesmaldini@gmail.com Navedite vaš trenutni grad je važno.

Avatar korisnika: perez

perez

nudi između posebno. sa 9 godina iskustva u našoj strukturi je postavio vrlo pouzdan i pravni sustav kako bi se olakšala opskrbu, tako da je kupac više siguran .By Dakle, ako ste pod utjecajem s bankom, teškoće financijske, projekt konstrukcije ili drugi, više potrebe brinuti. Naša struktura je na raspolaganju. dajemo kredite u rasponu od 2000 € 9,5 € 000,000 s planom otplate prema studiji mogućnost. Vas molimo da nam se obratite na potrebe vlasništva. gomezjuanperez02@gmail.com gomezjuanperez02@gmail.com