DesignStudio – mesto na kome dizajneri stiču iskustvo, a kompanije dobijaju atraktivna dizajnerska rešenja

ITAcademy DesignStudio polaznici

Najuspešniji dizajneri znaju:

- Da je praksa ključna komponenta uspeha za njihovo zanimanje. Teorija je dobra i korisna, ali samo ukoliko se sa uspehom primeni u praksi.

Najinventivniji preduzetnici i poslodavci znaju:

- Da vrhunski dizajn igra ključnu ulogu u izgradnji identiteta, privlačenju i zadržavanju klijenata.

Na ITAcademy znamo:

- Obe ove stvari. Zbog toga smo pokrenuli jedinstveni projekat na ovim prostorima: ITAcademy DesignStudio, u kome polaznici dizajn smerova, uz nadzor svojih mentora, stečeno znanje primenjuju u radu za realne klijente.

Na taj način oni grade dragoceno iskustvo za uspešan početak IT karijere, a poslodavci dobijaju fantastična vizuelna rešenja koja će im pomoći da realizuju svoje poslovne poduhvate.

Zato je DesignStudio mesto gde inovativne ideje postaju najlepša stvarnost, gde se odvija slobodna razmena energije i dizajneri i klijenti direktno sarađuju.

Kako izgleda rad u Dizajn studiju na ITAcademy?

Rad u Dizajn studiju polaznicima pruža jedinstvenu priliku da sve što su naučili pretvore u realna dizajnerska rešenja i tako obogate svoj CV i iskuse specifičnosti rada za konkretne klijente. Time se na najbolji mogući način pripremaju za tržište i buduće poslodavce.

Zavirite na trenutak u ovu kreativnu i dinamičnu radionicu u kojoj budući digitalni Mikelanđeli i Da Vinčiji započinju svoj umetnički put i pogledajte iz kojih se sve koraka sastoji proces nastanka jedinstvenih dizajnerskih rešenja:

1. Tim iskusnih mentora ITAcademy Dizajn studija predstavlja sponu između polaznika i klijenta – oni dobijaju projekte od klijenata, a polaznici daju predloge rešenja.

2. Rešenje koje najviše odgovara potrebama klijenta ima tu sreću da od ideje postane najlepša stvarnost i voilà – nagrada je zadovoljni klijent koji polaznika može angažovati za buduće projekte ili čak stalno zaposlenje. Klikom na ovu stranicu možete pronaći niz vesti o tome kako izgleda sama procedura izrade i odabira najboljeg rešenja.

3. Polaznici rade kompletne vizuelne identitete, logotipe, dizajn brošura, ambalaže, sajtova, kodiranje itd., kako za multinacionalne kompanije tako i za startapove, nudeći najrazličitija rešenja. Stoga je ITAcademy DesignStudio pravo mesto za sticanje znanja i usavršavanje budućih dizajnera.

ITAcademy DesignStudio projekti

Imate ideju, nemate dizajn? Sve što je potrebno su 2 koraka

Baza klijenata za koje su polaznici ITAcademy već realizovali projekte prilično je impresivna. Ukoliko ste preduzetnik ili radite u kompaniji kojoj su potrebne dizajnerske usluge, i vi možete postati deo ovog odabranog društva:

- Na primer, ukoliko razvijate sopstveni brend ili želite da osvežite postojeći, a ponestalo vam je ideja za dizajn, u samo dva koraka i bez troškova u rekordnom roku možete dobiti dizajnersko rešenje na koje ćete biti ponosni. Jedino što je potreno jeste da:

1. Stupite u kontakt sa DesignStudio timom, za šta vam je potreban samo jedan minut

Bilo da ste velika internacionalna kompanija ili startap, da su vam potrebni dizajn logotipa ili kataloga, kompletan vizuelni identitet, dizajn sajtova, montaža audio/video materijala – svoje rešenje potražite od DesignStudio tima pismenim putem preko ovog linka, na kome ujedno možete videti kompletnu ponudu usluga koje vas očekuju. Samo popunite upitnik i odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Nakon što kontaktirate sa DesignStudio timom:

2. Dobijate niz rešenja za svoj novi dizajn i birate ono koje vama najviše odgovara

Očekuje vas najmanje 3 predloga novog dizajna, a na vama je da izaberete onaj koji vam najviše odgovara. Ono što treba da znate jeste da je interakcija sa dizajnerima isključivo vaš izbor! Ukoliko želite, možete biti uključeni u proces izrade rešenja, a ukoliko vam za tako nešto nedostaje vremena, projekat će voditi mentori, inače iskusni stručnjaci za dizajn.

U skladu sa vašom vizijom, korekcije i dorade izabranog rešenja su svakako dozvoljene. Nakon toga, ostaje vam samo da se svojim klijentima pohvalite novim vizuelnim identitetom i pustite ga da prenosi vašu poruku široj javnosti.

Budući dizajneri i kreativni preduzetnici, postanite deo ovog jedinstvenog mesta

Ukoliko ste neko ko razmišlja o karijeri dizajnera, ITAcademy i njen DesignStudio predstavljaju pravo mesto na kome ćete za svega 12 meseci ne samo steći neophodna znanja već i imati priliku da ih realizujete u praksi za realne klijente. Na taj način ćete tokom školovanja uz veštine sticati i profesionalno iskustvo i graditi svoj CV.

Ukoliko ste preduzetnik sa idejom i želite da svom brendu obezbedite snažan vizuelni identitet ili osvežite postojeći, DesignStudio vam pruža direktan kontakt sa nekim od naših najuspešnijih dizajnera koji kroz mentorski rad sa svojim učenicima kreiraju jedinstvena rešenja za vas.

DesignStudio je za sve, jer kreativnost nema granice!

  • 19.01.2024 15:37

Komentar