Sedmodnevni challenge na ITAcademy u Sarajevu iznjedrio ozbiljne kreativce

Polaznici smjera Web Design na ITAcademy učestvovali su u izazovu u kome su tokom cijele jedne nedjelje svakog dana predavali po jedan kreativan rad.

ITAcademy u Sarajevu - radovi polaznika

Ovom izazovu prethodili su predmeti Adobe Illustrator, Theory of Design, History of DesignAdobe Photoshop i Crtanje, pa je glavni cilj bio da sve naučeno i primijene u praksi. Svako je imao mogućnost odabira izražavanja kroz različite formate, te je bilo postera, logoa, banera…

ITAcademy u Sarajevu - radovi polaznika Design smera

Ovo je samo jedan od načina na koji polaznici ITAcademy uvježbavaju praktične vještine, stiču čvrstu osnovu za samostalan rad na projektima i pripremaju se za uspješnu karijeru u IT svijetu. Naime, imati stalnu podršku posvećenih i stručnih predavača koji će vas motivisati prilikom svakog treninga znači i direktnu pomoć u ostvarivanju zacrtanih ciljeva.

ITAcademy u Sarajevu - radovi

Naravno, uz predavače koji su tu da svakog polaznika ITAcademy dodatno ohrabre, da odgovore na sva pitanja i osposobe ih za rad na stvarnim IT projektima, tu je i niz drugih pogodnosti koje polaznicima omogućavaju da na najbrži mogući način napreduju i dođu do neophodnih znanja za karijeru u IT-ju. Ovo su neke od njih:

ITAcademy u Sarajevu - dizajn polaznika

Ako ste i vi spremni da svoju kreativnost iskoristite na pravi način i započnete put ka profitabilnoj karijeri, pravo je vrijeme da se opredijelite za školovanje na ITAcademy!

  • 23.04.2021 14:38

Komentar