Red Bull Doodle Art takmičenje za sve koji vole da žvrljaju – prijavi se i osvoji školovanje na ITAcademy

Tražimo sve one kojima su sveske i knjige ispunjene malim i velikim crtežima. One koji vole da žvrljaju dok su im misli okupirane drugim stvarima. Maštovite i kreativne.

ITAcademy i Red Bull Doodle Art takmičenje

Prijavite se za Red Bull Doodle Art takmičenje, podelite svoja mala umetnička dela sa svetom i besplatno osvojite školovanje na ITAcademy!

Doodle Art takmičenje biće održano u aprilu; crtači iz Srbije moći će da prilože svoje radove i da glasaju za najbolju žvrljotinu u svojoj zemlji na globalnoj platformi www.redbulldoodleart.com.

Takmičenje će u Srbiji okupiti najuticajnije umetnike na prvom dešavanju u Dorćol Platzu, nakon čega slede posete fakultetima i veliko nacionalno finale krajem aprila, kada će žiri odlučiti ko će predstavljati Srbiju u globalnom finalu. Pored učešća u svetskom finalu, nacionalni pobednik će osvojiti i jednogodišnje školovanje na Print & Graphic Design programu na ITAcademy.

Ovogodišnje, drugo po redu izdanje Red Bull Doodle Art takmičenja imaće uzbudljivo finale: izložbu radova u virtuelnoj stvarnosti. Svi nacionalni pobednici imaće trening o tome kako da poboljšaju svoje umetničke veštine i kreiraju svoje finalno umetničko delo crtajući u 3D virtuelnom prostoru.

Finalno remek-delo će biti izloženo u virtuelnoj 3D galeriji, gde će ljubitelji umetnosti u potpunosti moći da iskuse žvrljotine iz celog sveta! Globalnog pobednika će birati panel sudija.

Pozivamo vas da se prijavite i pokažete da vaša kreativnost nema granice! :)

Prijavi se »

  • 28.03.2017 14:12

Komentar