Mali rečnik Adobe sertifikata

 

karta dizajna

Teško vam je da se izdvojite od drugih, vama sličnih? Nemate prilike da uopšte pokažete koliko znate?

Adobe sertifikat jedan je od najprestižnijih pokazatelja koliko se dobro snalazite u oblasti dizajna, weba ili videa. Priznat je u celom svetu, a naročito se ceni u Srbiji. Adobe sertifikat neće biti samo još jedna nesigurna stavka u vašoj radnoj biografiji, već ulaznica u svet dobro plaćenih poslova.

Ko je ACA?

Adobe Certified Associate (ACA) je osoba koja je ovladala osnovnim veštinama u korišćenju jednog ili više Adobe softverskih proizvoda. Ovaj nivo znanja vam omogućava da se istaknete u odnosu na vaše kolege, dobijete veće samopouzdanje i povećate šanse u karijeri.

Ko je ACE?

Adobe Certified Expert (ACE) je osoba koja je pokazala profesionalni nivo znanja u korišćenju jednog ili više Adobe softverskih proizvoda.

Ako želite da postanete ACE, prvo izaberite nivo sertifikacije koji je pravi za vas.

  •     ACE Single product sertification – dodeljuje se osobi koja je pokazala znanje u korišćenju jednog Adobe prozivoda
  •     ACE Specialist sertification – dodeljuje se osobi koja je pokazala znanje u određenoj oblasti – print, web ili video
  •     ACE Master sertification – dodeljuje se osobi koja je pokazala znanje u korišćenju svih Adobe proizvoda u određenoj oblasti: print, web ili video


Kao sertifikovani ekspert, možete da se učlanite u ACE zajednicu, gde vas čekaju ostali asovi.

Ko je ACI?

Adobe Certified Instructor (ACI) je ACE sa sertifikatom CompTIA CTT+ (Certified Technical Trainer), kojim dokazuje da je savladao instruktorske veštine, poput prezentacije, komunikacije i ocenjivanja polaznika. ACI može podučavati o Adobe softverskim prozivodima u okviru AATC (Adobe Authorized Training Center).

Šta dobijate na ITAcademy?


Školovanje u oblasti Dizajna i multimedije obavljamo na licencnim Abode programskim paketima u verziji CS5. Naravno, pratimo razvoj i napredak celokupnog Creative Suite paketa tako da polaznike generacije 2012/2013 postoji velika verovatnoća da će vas dočekati učionice sa laptopovima na kojima će biti instalirani programi iz najnovije iteracije, odnosno CS6 Adobe kolekcije softvera (Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Flash, Premiere, After Effects). Pratite redovne objave preko e-maila i bićete blagovremeno obavešteni.

Svako od stručnih zvanja koje dobijate na ITAcademy je priznato na svetskom nivou. Razlog tome je činjenica da obuku i polaganje finalnih ispita organizuje ITAcademy, a diplome i sertifikati se direktno šalju sa adresa odeljenja za međunarodne ispite iz kompanije Adobe.

Predlažemo da posetite odeljak Diplome i sertifikati i detaljnije se upoznate sa svim pojedinostima.

 

 

  • 25.05.2012 16:36

Komentar