AdIT 2012 - Seminar o Internet marketingu 07.05. na ITAcademy

ADIT 2012 - Seminar Google

U ponedeljak, 07.05. na ITAcademy održaće se popodnevni  seminar na temu primene Internet marketing metoda u online promociji, pod nazivom AdIT 2012. Predavanja će obuhvatiti opis trendova, tehnika i metoda u oblasti SEO optimizacije, analitike, a posebno izdvajamo interesantne prezentacije na temu PPC oglašavanja.

Sa ponosom najavljujemo prvo gostovanje predavača iz Google Dublin centra na ovim prostorima. Naime, dvoje ljudi iz Google evropske kancelarije prvi put u Srbiji drže predavanje na temu AdWords oglašavanja.


Pozdravljamo inicijativu koju kompanija Google pokazuje poslednjih meseci na približavanju SEM marketing metoda klijentima u Srbiji, pre svega kroz zvanični AdWords blog za Srbiju, a potom i kroz do sad organizovane webinare. Verujemo da je predavanje na AdIT 2012 samo prvo u nizu na kojem će polaznici IT Akademije imati prilike da direktno stupe u kontakt sa zaposlenima iz ove prestižne kompanije. Jedna od tema će biti i email marketing koji je i dalje jedan od najboljih metoda promocije.

Program predavanja AdIT2012

15:00 - Vladimir Marić, ITAcademy - “HTML 5 i JavaScript - novine i primena”
16:00 - Dragan Varagić, podpredsednik Internet Group - “SEO i PPC”
17:00 - Mario Janković Romano i Maja Magdelinić, Google, Irska - “AdWords”
18:00 - Dejan Nikolić, Njuz.net - “Web analitika i kontekstualno oglašavanje”
19:00 - Druženje uz proizvode sponzora seminara Na Eks i Fornetti

Šta možete očekivati na seminaru? 

U želji da vam približimo teme seminara razgovarali smo sa Dejanom Nikolićem, glavnim urednikom portala Njuz. Svojom prezentacijom g. Nikolić će kroz nekoliko primera iz kampanja koje je održavao i vodio objasniti osnovne pojmove i metode primene servisa analitike poseta i web saobraćaja. Saznaćete kako koristiti vrednosti koje vam ovi servisi nude u cilju ostvarivanja što boljih konverzija (konverzija predstavlja željenu aktivnost posetioca sajta poput popunjavanja prijave, ostavljanja e-mail adrese za newsletter, kupovine proizvoda).

Prisustvo i prijave za seminar

Predavanja na AdIT 2012 su zatvorena za polaznike ITAcademy i BusinessAcademy, a broj mesta učesnika je ograničen na 50.

U naredna dva dana će biti otvoren link za prijave, 50 najbržih polaznika imaće priliku da lično prisustvuju seminaru zato budite pažljivi i redovno kontrolišite vaš email u narednih 48 sati. Svakako, svi polaznici ITAcademy i BusinessAcademy koji ne budu mogli da lično prisustvuju predavanjima moći će da ista prate preko livestream prenosa. 


Poštovani polaznici, livestreamu ćete moći da pristupite u 15h preko ličnih naloga na DL platformi!

Pratite @itacademy_
Zvanični hastag događaja je #adit2012


  • 04.05.2012 17:16

Komentar

Avatar korisnika: Novi filmovi

Novi filmovi

Hoće li biti streama? Znam da je jako bitno biti tamo, i zbog upoznavanja, ali ja nisam student IT Academy-ja (mada ću uskoro verovatno postati). Da li možete organzovati live stream za studente drugih fakulteta, da bar odslušaju predavanja, kad već ne mogu biti tamo? Bili bismo vam jako zahvalni kada bi čuli ljude iz Google-a. :)

Avatar korisnika: Nenad Pantelić

Nenad Pantelić

Nažalost ovaj seminar je privilegija polaznika IT akademije i Biznis akademije. Stream će biti dostupan logovanjem na lični nalog preko Distance Learning platforme. Naravno, stream mogu pratiti i naši bivši polaznici; poznato je da kada jednom postanete naš polaznik uvek ćete imati mogućnost praćenja novih, aktuelnih sadržaja (poput seminara i prezentacija)

Avatar korisnika: Aleksandar

Aleksandar

Da li sam zakasnio na pocetak,kako mogu da se prijavim??

Avatar korisnika: Nenad Pantelić

Nenad Pantelić

Aleksandre, ukoliko ste polaznik IT Akademije ili Biznis Akademije samo se ulogujte na svoj nalog na Distance Learning platformi i pronaći ćete link za posmatranje livestreama