Postanite sertifikovani Google stručnjak na ITAcademy

Zahvaljujući našoj saradnji sa kompanijom Google, kao polaznik ITAcademy imate mogućnost da učestvujete na Google Academy treninzima za obuku profesionalaca za online oglašavanje i digitalnu analitiku i da steknete zvanične Google AdWords i Google Analytics sertifikate.

Postani Google stručnjak na ITAcademy

Google Academy treninzi održavaju se u prostorijama ITAcademy, zatvoreni su za javnost i vode ih sertifikovani Google treneri.

U toku školovanja dobijate pristup ovim obukama na kojima ćete steći znanja o osnovama i naprednim aspektima korišćenja Google alata za oglašavanje i imati jedinstvenu mogućnost da sertifikujete stečeno znanje i postanete Google stručnjak.

Budite među najboljima

Google AdWords i Google Analytics sertifikacije vam omogućavaju da pokažete da vas kompanija Google priznaje kao kvalifikovanog profesionalca za online oglašavanje i digitalni marketing.

Ovi sertifikati su svetski prepoznatljiva akreditacija koja potvrđuje da poznajete najnovije koncepte i najbolje prakse oglašavanja na internetu i da imate iskustvo u upravljanju različitim tipovima online kampanja.

Google stručnjak - Google PartnerTakođe, postaćete deo zajednice Google partnera koja okuplja online konsultante, profesionalce za digitalni marketing i agencije za oglašavanje.

Pridruživanjem Google Partners zajednici moći ćete da pristupite:

  • posebnim događajima i obukama,
  • istraživanjima u okviru delatnosti,
  • ažuriranju Google proizvoda, i još mnogo čemu...

Pokažite aktuelnim i potencijalnim klijentima da ste sertifikovani profesionalac za online oglašavanje i digitalnu analitiku. Naučite kako da online oglase prikažete pravim ljudima, na pravom mestu u pravom trenutku. Upišite ITAcademy.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

UpisDa saznate sve o upisu, kliknite ovde