AdWords webinar za početnike 06.06.2012.

Google AdWords webinar


Nakon seminara AdIT2012 na kojem ste imali prilike da uživo prisustvujete predavanjima zaposlenih iz Google kancelarije iz Dablina, svima vama pružamo još jednu priliku da nastavite sa edukacijom iz oblasti Internet marketinga. Pozitivan odjek koji su prisutni pokazali nakon predavanja, pisanja o IT Akademiji u medijima kao i pohvale koje smo dobili od samih učesnika AdIT-a dokazala su je ovakav vid komunikacije jedan od najpraktičnijih načina da vi kao naši polaznici steknete neposredna iskustva i znanja iz oblasti koja izučavate na ITAcademy i BusinessAcademy.

AdWords webinar 06.06.

Maja Magdelinić i Mario Janković Romano, koji vode zvanični AdWords blog na srpskom najavljuju još jedan AdWords webinar za početnike. Ovoga puta možete očekivati priču o detaljnijem podešavanju AdWords naloga kao prikaze većeg dela naprednih mogućnosti koje nudi Googleova platforma za PPC marketing. Predavači obećavaju interesantne primere i pre svega savete kako maksimalno iskoristiti potencijale oglašavanja na Internetu. Webinar će se odžati 06. juna u 15:30 časova.

Svi vi koji budete dobili link za webinar takođe dobijate na poklon i 4000 dinara za Adwords oglašavanje!

Upravo tako, da ne ostane sve na čistoj teoriji pokazuje i spremnost predavača da svima vama koji budete pratili webinar poklone vaučer kojeg možete iskoristiti na svom AdWords nalogu i pokrenuti kampanju u vrednosti od 4000 dinara. Bitno je da se napomene da se vaučer može iskoristiti samo na novim nalozima, odnosno na nalozima mlađim od 21 dana od dana aktiviranja promo koda. Deli se jedan vaučer po nalogu, odnosno učesniku webinara.

Trebalo bi da znate da se za aktivaciju i verifikaciju AdWords naloga moraju uneti podaci o kreditnoj / debitnoj kartici. Ako se izabere automatsko plaćanje, nije potrebno vršiti nikakvu uplatu sa kartice, već je dovoljno primeniti vaučer. U tom slučaju naravno treba biti oprezan jer će se potrošnja nastaviti nakon isteka iznosa vaučera. Ako se izabere avansno plaćanje (prepaid), mora se izvršiti i minimalna uplata od 10 EUR da bi vaučer bilo moguće koristiti.

Webinar se posmatra direktno iz vašeg browsera tako da preporučujemo da nadogradite Adobe Flash plejer na najnoviju verziju.

Očekujemo da u komentarima napišete kako vam se dopao webinar i naravno otvaramo diskusiju o primeni AdWords oglašavanja u promociji vaših sajtova.

  • 04.06.2012 16:56

Komentar

Avatar korisnika: Vladimir

Vladimir

Bilo je vrlo poučno. Ja nisam dobio vaučer.

Avatar korisnika: Nenad Pantelić

Nenad Pantelić

Drago nam je da ste zadovoljni webinarom. Moglo je dosta toga da se nauči kada je organizacija naloga, postavljanje oglasa i optimizacija ključnih reči u pitanju. Danas (u četvrtak) ste verovatno dobili mejl sa prezentacijom, linkom za anketu kao i sa obaveštenjem o skorašnjem slanju vaučera sa kreditom za pokretanje AdWords kampanja.